15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2908 lelőtték az oldalt, ahol a képek voltak :( -
Dexantreal #2907 nálam is:S. -
#2906 valaki help !!! -
#2905 Miért van az,hogy nem látszik a kép? Csak egy fehér kocka piros x-el ?
-
#2904 de jó kis játék volt.Nézegettem 1 warez oldalt és fent volt a Half life 2 kiegészítő.És képzeljétek nem nyomtam rá a letöltésre mert emlékeztem hogy paráztam annak idején ettöl a játéktól.Sőtétbe fülhallgató azt valaki megfogaja a vállad.Vágjátok a szitut.Hát hiába most már gyengébbek az idegeim -
Dexantreal #2903 Ma feltettem ismét BiA: EiB-t és csináltam pár képet róla.
Brothers in Arms: Earned in Blood
Véres ház
Amcsi hulla
Halot németek
Német bajtársakkal lapulás
Németekkel
-
#2902 hát fullon azért nem így néz ki :P -
#2901 attol függetlenül, a képek sem tul szerencsések ... helyenként azért ennyire nem rossz az nfsmw :) -
#2900 Néhány "szakértő" azért mondja szépnek a MW garfiját, mert benne vannak a legújjabb csili-vili effektek, igaz hogy mellette mosottas, kisfelbontású textúrák vannak, low poly modelleken, de mindez nem számít. Az a lényeg hogy csillogjon a cucc és akkor már szép is. -
#2899 Sztem is. Nemtudom hogy honnan jönnek ezek a "Hát nem egy Most Wanted grafika" hozzászólások pár topikban, amikor jóhogy nem MW grafika, mert az ronda. -
#2898 hát most wanted... -
#2897 Nem tom... vhogy ez nekem ronda. -
Dexantreal #2896 Need for Speed: Most Wanted:
Blokád áttörése:
Üldözés:
Még egy blokád került az utam elé, bár ezt nem sikerült rendesen áttörnöm:
Üldözés2:
-
Dexantreal #2895 Madden NFL 2007:
A 80-as vagyok én, WR a pozícióm:
Mecsről egy kép:
-
#2894 Hát igen, csecsemőnek minden vicc új. Szerintem a középkori fantasy stílust kéne erőltetni, mert abból még mindig kevés minőségi alkotás született... -
#2893 Igen az legalább egy üde színfolt lenne. -
#2892 Ez sajnos csak Multiban/Skirmishben lehet. -
#2891 nagyon komoly
[tölti] -
#2890 én annak is nagyon örülnék ,hogyha a németek oldaláról hentelhetnék. :) -
#2889 aha, RTS. -
#2888 ez inkább rts amugy? -
#2887 OFF
És azért szép a világ mert különbözőek vagyunk. Egyesek ezért navajognak, mások azért. Különbség nincs. Mindenki nyavajog.
ON -
#2886 OFF
előre leszegezem nem akarok megsérteni senkit, de aki meg szereti a WWII játékokat, azok pedig ezt a nyavagást unják.
ON -
#2885 Én már veszettül, emlegettem is, hogy jobb lett volna ha WW2 helyett DOW2-t csinál ezzel a Relic, de hát sajnos most a WW2 a menő. -
#2884 Nem unják még ezeket a játékokat? -
#2883 Company of Heroes béta demo
-
#2882 Haegemonia:
-
#2881 Tényleg nagyon szép... -
#2880 nyomok egy videót is ide róla ha már felvetődött:)
LETÖLTÉS INNEN 14MB WMV -
#2879 Szép, de ha a Post-Processing-et kikapcsolod, sokkal szebb lesz a kép, nem lesz a sárga szín ennyire uralkodó. Nekem legalábbis jobban tetszik úgy. -
#2878 FlatOut 2-röl egy-két kép:
-
#2877 (: -
joe14 #2876 :) -
#2875 nagyon jó:) -
Dexantreal #2874 Pontosítok: bejön, csak mikor feltölteném a képet: 404 - hiba, az oldal nem található és valami tök mást hoz be:S. -
Dexantreal #2873 ez a feltöltő oldal valamiért nekem nem jön be. Tudtok adni egy jó képfeltöltő oldalt?:S -
Bankrupt #2872 De kib*tt zsír! :D -
#2871 gyááá nekem a skodri és a polisz ladik még új. eddig csak megvolt, de akkor most meg is lesem a modot. -
zoszt #2870 Mafia: The City of Lost Heaven, Ikarus moddal spékelve:
-
#2865 de. hidd el sokan úgy vélik... és az agyi károsodással megszűnne a koponyában a terhelés :)