15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Gear #2617 De korábban a 6800GT n nem emléxem hogy let volna ilyen bekapcsolható opció. Most meg 7900GT n alapból bekapcsolva van és a kezdő/opciós képernyőn/városka főtere/ a napszemből eéggé HDR es hatásúnak tűnik. :) , na majd beleugrom a gaméba délután és kiderül:) -
AnonymouS #2616 Igen, a sima hl2ben nincs hdr, csak a lost coastban, bár be lehet kapcsolni, nem tesz semmit. -
#2615 Így van.
És ezredik alkalommal lesz leírva: ez nem az igazi SM3.0-ás HDR - bár kétségkívül ugyanúgy néz ki - ezért mennek a csak SM2.0-ára képes vga-kkal. -
#2614 Sztem nem volt HDR a sima HL2-ben csak a Lost Coastnál kezdték.Vagy rosszul tudom? -
#2613 HDR már a sima hl2-be is volt. -
Gear #2612 Most hogy mutogattátok itt a HL2 xx képeket , megkívántam és lehúztam éjjel a steamről újra , elkezdtem és látom ám azt opciókban hogy HDR bekapcsolva. Ez csak az újabb grafkártyának köszönhető vagy alapból is bekapcsolható feature volt? -
#2611 Én is tolom vele csak elakadtam ott ahol be kellett menni egy ilyen szellőzőn és találtam egy shotit és nem tudok mit csinálni. -
AnonymouS #2610 Mutatok én is egykét HL2: Episode One képet, de csak linkelem, mert 1280-as felbontásban rakom, hogy lássátok a minőséget (max grafika, mozgás közben szebb):
1.
2.
3. -
Kaslerka #2609 :) -
kgdeg #2608 Kaslerka <--ott a pont:D -
Kaslerka #2607 jah, vagy ha benéznétek a hl2e1 topicba akkor tudnátok, hogy megvette steamen. :) -
Bankrupt #2606 Jah, vagy esetleg egy neves játékfejlesztő :)) -
#2605 Ha ő csinálta volna akkor 1 mágus vagy nagyon jó kapcsolatai vannak a valvénál:)) -
#2604 bankrupt: a fák már majdnem full 3d modellek flatoutban, vicc h nála sokkal gépigényesebb játékokban is egy sima lap a fa :(
kgdeg: ezeket te csináltad ??? :O mert ha nem, akkor szvsz marketinges fotokat(amiket nem mi csiálunk) nem kéne ;) -
kgdeg #2603 Half Life 2 -Episode 1
-
#2601 A galériámban nekem is van néhány régebbi kép róla. Igaz, ott gyengébb grafikai beállításokkal.
Ezzel a játékkal én is elszórakoztam egy darabig. :) -
#2600 200km/óra felett nem sokat látsz azokból a fákból. :P -
Bankrupt #2599 Jah, tényleg szép! Talán csak a második képen lévő háttérben a fák gyengék. -
#2598 annnyira imádom a flatoutot, ráadásul egy türhető kártyán 1280x1024*16xAF/6xAA mellett a legszebb, ami PC-n autós ... és még igy is perfekt - kivéve a replayeket :) nem birtam ki h két gyors képet ne tegyek fel :D
-
lord nihilus #2597 köszi a felvilágosításért :) -
#2596 Ja ez a kettő az Ultimate Spiderman-ből van.
Ez pedig a Sin ami nem nyerte el a tetszéesem ugyanis hang minden akad kb 10 percenként kilép mert hibát észlelt minden 2. inditásra indul csak. :(
-
-
#2594 Poénnak szántam a képet, nem gondoltam, hogy nem lesz egyértelmű :p -
#2593 Egy kitünő rendszerű MMORPG-t közösen egy Diablo/CounterStrike keverékké butítottak és fennhangon visítozzák, hogy ők mekkora f*szagyerekek, de mikor a játékosok közel 80%-a lemondta az előfizetését akkor jöttek a néphülyítő bejelentések, hogy így megy úgy nőtt a játékosok száma (csak azt elfelejtették megemlíteni, hogy ezekből az új játékosokból mennyi is a trialos és mennyi az akik maradtak trial után is, stb).
Egyszer egy srác bele tudott pillantani a népességet mutató számokba szerverenként és mindegyik siralmas képet mutaott, miközben a szerverek még lagosabbak voltak mint a népkivándorlás előtt, ami nem kis mutatvány, meg kell hagyni.
Ezeket a változtatásokat senkinek nem árulták el és mindenféle figyelmeztetés nélkül felrakták a szerverekre. Szóval senkinek nem volt ideje felkészülni, hogy a játékosok nagyrészének két éves karakterekbe fektetett munkáját fogják egyetlen "fejlesztéssel" tönkrevágni. Azóta pedig jönnek a patchek és újabb publishok, amikben szépen lassan adagolják vissza a régi rendszer egyes elemeit úgy beállítva, mintha az olyan hihetetlen módon újszerű és remek ötlet lenne. Azt már nincs merszük beismerni, hogy "bocs srácok, ezt elb*sztuk, visszarakjuk a régi rendszert"...
Az új rendszer előtt is hihetetlen problémák voltak a játékkal, de ezzel a lépéssel csak megtriplázták a problémákat, mert az új (nem tesztelt és ordítóan átgondolatlan) rendszer teljesen átalakított szinte minden játékmechanikai dolgot.
Tömören ennyi, bocs a szófosásért. -
lord nihilus #2592 még nem jáccottam vele. Mi benne a rossz? -
#2591 Star Wars Galaxies, a SOE/Lucasarts egyik legeslegnagyobb baklövése. -
#2590 Sztem valamelyik KOTOR. De csak tipp. -
lord nihilus #2589 ezmelyikjáték? :) -
#2588 -
Bankrupt #2587 Jah, látod én megragadtam az Orionnál ;-) -
#2586 Őőő, ez valahogy kimaradt az életemből (pedig birom a retró sci-fiket).
Kis kiigazítás: ez a Homeworld2-höz egy Warlords nevű mod, amivel lehetséges, hogy StarWars hajókkal lehessen csatázni (azt hittem, hogy a Csillagrombolók magukért beszélnek). :-) -
Bankrupt #2585 link -
#2584 A kedvenc kérdésem:
??? -
Bankrupt #2583 Orion űrhajó ? ;) -
AnonymouS #2582 pofás, még sose próbáltam hasonló game-t sem :) -
#2581 Folyt. köv.:
-
#2580 Dettó.
-
#2579 Homeworld 2 - Warlords MOD 0.5
-
#2578 -