15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2496 Ne már... ez most komoly?
Milyen vidkari van benne? -
#2495 öö izé kicsit szeglegletes meg mosottak a texturak meg latszik rajt hogy butitott DX7-es verzió -
#2494 -
#2493 Hát a kocsik sztem egész jók, bár csak a foswantedhez tudom hasonlítani, mert az a legújabb autós játék amivel játszottam(ha 2 órányi fanyalgást, meg röhögést annak lehet nevezni) ezen kívül de az sehol sincs ehhez képest sztem. -
#2492 Na itt az ideje, hogy az én P200mmx gépem teljesítményén bemutassam az Oblivion -t, maximális grafikai beállításokkal. ;-))
-
Bankrupt #2491 elmegy.. -
#2490 ááh nem...csak az útszéli festéket nem lehet ívben festeni:)))) -
#2486 elavult, low ploy :)) -
#2485 komolyan rekordod?
-
#2484 Sztem nem is szegletes. -
#2483 hát eljárt felette az időőőőőőőő
-
#2482 Sony PlayStation 2.... -
#2481 BATTLEFIELD 2 :MOHUS DIGIT VIDEO - MASHTUUR AGAIN -
#2480 kicsit szegletes így 2006ban:) -
Bankrupt #2479 Evolution.GT -> ebből van a kép? -
#2478 fizika van, bár csak ha 100% ra kijátszottad, akkor megy rendesen a kocsi :) ez ilyen autos RPG, fel kell fejlődni! ... de van 100% os mentés :)
driftelni simán lehet, kocsifüggő :) -
Bankrupt #2477 Két rekordom THPS 4-be :)
-
#2476 Ja, akkor ez a ONIMUSHA4!! -
#2475 Én tudom, hogy ez az Onimusha 4-ből van, de más is tudja vajon? Firkancsd oda legközelebb,mert itt van 1-2 akadéskoskodó emberke,aki harap ezért -
-
#2473 Bocsánatot kértem :P...
-
#2472 Azta...ez gyönyörű -
#2471 Van benne valamiféle autómodifikáció?? Fizika hanyas?? Alkalmas driftre?? :D -
Bankrupt #2470 Haladni kell a technikával. Ez a mostani trend -
#2469 egyetértek :( állitolag a köv pályákon kevésbé sárga, még csak a harmadikon vagyok, majd ha tényleg javul, teszek be ujabb képeket -
Bankrupt #2468 Kis postás :D
Csak nekem tűnik úgy hogy ennek a grafikájánál még a THPS 4-é is jobb? -
#2467 Vele nyomom a Tony Hawk American Wasteland-et! :)
-
Bankrupt #2466 Engem az első kép sim city 2000-re emlékeztet :P -
#2465 LOL ez olyan kép mintha rajzfilm lenne, főleg a fegyver. -
#2464 hát ja eléggé fos így az egész,semmi feeling nincsen benne és még a szemed is megfájdul a sok sárga színtől! -
#2463 Ütős képek, de mi az istenért ilyen sárga minden (ez csak költői kérdés). Nekem sokkal jobban bejönne normál színekkel, zöld levelű pálmafákkal... -
#2462 GhostRecon3
-
#2461 utolso két screen evoGTből:
-
Bankrupt #2460 Ezzel a hapsival nyomom a THPS 4-et. :)
-
#2459 -
#2458 Most ugyis Heroes 5 lázban ég a fél világ. Pár kép tőlem:
Szó szerint hősi roham a nagy, hatalmas, félelmetes, erős és brutális imp ellen:
Pillanatnyi csendélet, tájkép, mindennel amivel kell (hullák, katonák, fegyverek. meg egy kis vérpermet):
És a hős utolsó pillanata, mikor eljő érte a kaszás. Aztán persze kiderül hogy ez csak egy ellenség a sokból, de az ilyedelem azért megvolt:
-
#2457 No íme még pár kép:
Bevonulás előtt :)
Az emlegetett fotósok :)
Kaka
Egy kis sérülés
Ja igen, a fű csak közelről ronda :) -
#2456 Azokat nem igazán látod meccs közben, éppen ezért a konami nem fektetett rájuk nagy hangsúlyt :)
De majd mutatok képet a bevonulásnál lévő fotósokról. Ők is papírvékonyak, de azért szemből ütősek :) -
Bankrupt #2455 Akármilyen jók a játékosok, a fotósok és a szurkolók még mindig "papírból vannak"... -
#2454 Azér elég nájszos a háttérben levő ember szerű képződmény:D vagy az nem az? a kockákból nemtudom lekövetkeztetni hogy ember e:))