15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Mester01 #2657 Kösz rendes vagy igy is 1 pálya betöltése 3 perc.. :DDD
és igy nekem tökéletes a grafika..
-
#2656 akkor olyasmi lehet mint EVE ONLINE? -
#2655 nekem sajnos tulzás :) nem sima ürhajoszim, itt kereskedni, kereskedelmi hálozatot kell épiteni ... van persze ürharc, felfedezés is, de aki igazán jol játszik, az nagyon komoly gazdaságot tud kiépiteni a játékban! vannak ugyanis termelő objektumok, gyárak, bányászkoloniák, stb.. és ezeket láncba lehet füzni, s a végén létrejövő temréket el lehet adni, stb ... végtelenek a lehetőségek :) És emellett egy csoda, ahogy kinéz ... csak ez miatt játszom, néha 1-2 csata, de akkor a helyek vagy a "rendőrök" utána lenyomnak :D és mindemellett - állítolag - szövevényes sztori :) Anno, az x1/x2 rolling demoját is megnéztem vagy 30x, számomra ez is csak kb erről szol :I
és h kép is legyen: (lfs)
-
#2654 hát igen -
AnonymouS #2653 online game közben jó lehet felbontást meg grafikát változtatni egy screen kedvéért, amikor a bf2 úgyis órákat tud tölteni :) -
#2652 Mondjuk screenshotok kedvéért kiseb felbontásban szebb grafikán is rakhattál volna be képeket ^.^ De azért jó látni ingame képeket mert nekem még LOW-LOW-LOW ba se fut :\ -
Mester01 #2651
Battlefield 2. -
Dexantreal #2650 AvP2: Primal Hunt multi képek:
Kedvenceim az AvP2, meg a Primal Hunt -
#2649 Rush for Berlin
multiplayer demo
-
#2648 Legelőször is szeretném megköszönni, hogy kérés nélkül is ilyen önzetlennek és segítőkésznek bizonyultál. Aztán pedig kisegítelek azzal, hogy elárulom, az "álltalában" sajnos általában egy "L" betűvel írandó, de persze nem kötekedni akarok, csak gondoltam, ha te vetted a fáradtságot, hogy időt nem kímélve segíts nekem a kereső használatáról, én is viszonzom a segítséged. Végül pedig azzal zárnám, hogy akkor szólj legközelebb, ha tudod, hogy arty, akinek igazából kiváncsi lennék a véleményére, szóval ha tudod, hogy ő mit gondol a játékról, azon kívül, hogy gyönyörű. -
#2647 Elöször is, ha forumra felmegyek, vagy akár az utcán vagy egyébb helyen találkozom és beszélgetek idegennel, probálok megadni egy alapvető emberi hangnemet a mondandomnak. Ha igy irom hogy: "te fajbunkó, nézz már utána magad", akkor megértem a hozzászólásod utolsó 4 szavát. Így azonban ne akard azt várni hogy emberszámba vegyelek.
De látod, mégis csak megtisztellek válaszommal és reagálásommal, pedig lehet felesleges billentyükoptatás az egész.
Ha kicsit feljebb nézzel, szinte szemet szúr egy ilyen fejléc: fórum | tartalom |saját forum... etc... Hirlevél|KERESÉS|
nos a keresés álltalában keresésre jó. Mellette található egy olyan ablak is, hogy fórumtémák, hozzászólások stb opció választható. Mellette pedig egy szépséges OK gomb.
Nos ha a keresés helyére beszándékozod írni hogy X3, kiválasztod a forumtémákat, és nyomsz egy okét, akkor felugrik egy ablak, ahol egy szempillantás alatt megtalálhatod a játékhoz tartozó forumot, sőt!!!!, egy viszonylag objektiv ismertetőt is a játékról. És amig kedves forumtársunk válaszára vársz, magad is utánanézhetsz hogy milyen játék is, sőt, több féle véleményt is olvashatsz vele kapcsolatban. De még azt is megtudod szinte, hogyan szerezheted be.
Tényleg őszintén sajnálom hogy ilyen sokat merészeltem rólad gondolni. Hogy magad utánajárj a dolgoknak.. minő badarság. De azt hittem többet meg akarsz tudni a játékról, és még szét sem akarod cseszni holmi ostoba offokkal a forumot. Azt hiszem félre lőttem.
Mondjuk pozitivum hogy a google-t legalább ismered. Ez az egy ami a javadra irható. Hogy megtanultál gépelni és számítógépet használni azt már kicsit sajnálom.
Tisztelettel.
U.i.: reagodat inkább üzibe várom (a fenét várom), ne ezt a forumot rondítsuk! Köszönöm!
Szerk.: látom, végül csak rájöttél magadtól. Gratulálok! -
#2646 sőt -
#2645 amugymeg, tessek, valogass. -
#2644 Milyen keresőbe??? Hova??? Meg milyen okét kell akkor most nyomni és hol??? Amugy konkretan ARTY velemenyere es hozzaszolasara voltam kivancsi, mivel tudom, hogy ert a jatekokhoz, te szerencsetlen tulbuzgo hulye. -
#2643 Fogalmam sincs milyen a játék, de ha érdekelne, akkor tudod mit csinálnék? Beírnám oda a felső keresőbe hogy x3, majd nyomnék egy okét, és olvasgatnék. Probáld ki! ;) -
#2642 X3? Az pontosan milyen? Marmint latom a kepeket, de hogy kell elkepzelni a jatekot, meg mi a teljes neve? -
#2641 ami létezik :D haver, aki végigtolta 1g ram, 9500pro, athlonxp2100+ - nem nézett ki rosszul nála...
a képek miatt én a rolling demot felhuztam maximumra, így x800pro+1.5g ram+a64 2300mhz mellett is akadozik :( sztem 2g ram minimum kellene neki, mert 1-1 nagyobb hajo megjelenésekor akad be nagyon :(
Mad Tracks:
-
#2640 milyen vas kell hozzá?? -
#2639 -
#2638 Az X3-ban nagyon béna vagyok, mégis csak ugy szoktam repkedni, lövöldözni, rolling demot nézni.... szvsz gyönyörű:
-
#2637 Mióta lejárt a VIP-em nincs javítási lehetőség.. pedig jó lenne. Az utolsó kép, a büzölgőmentes trófeáról igy néz ki valójában (remélem):
Hja, és még egy kép erejéig rablom a forum kapacitását.. nem éppen screenshoot, inkább egy screenshoot csokor, életpályám néhány állomásáról:
-
#2636 Előre is bocsánat a mennyiségért, csak hát nem tudtam melyik képet hagyjam ki :P
A játék neve, már ha van aki nem ismeri: Fable
Akkor egy kép a master szintü pallosról és egy nem is túl rossz páncélzatról, mely éppen heveny rozsdásodásnak van elébe nézve (egyébbként a játék pallosai csata közben mutatnak csak félelmetes képet.. mozdulatlanul, kézben pihenve inkább valami légycsapóra vagy vasuti átjárósorompóra hasonlít):
Aztán itt a felszerelés álltal kiváltott reakció.. na jó, valójábban valami perverz mesét olvastam a helyi oviban a gyerköcöknek. :) Szerintem korán felnőnek:
Aztán a csodás gyermekkor pillanatképe:
Ez itt meg enyhén Jedis beütés, legalábbis nekem. De ez csak az esti holdfény és a tó álltal generált fényviszony:
Nha, kicsit, jó pár évvel késöbb, valami csodás dologra lelve. Még a kőkapú is elbambult. Asszem egy tüccszoknyába öltözött, szörös goblin pasi volt, lanttal a kezében hőstetteimről énekelve.. de lehet hogy csak sokat ittam :P :
Hmm.. azt hiszem ezt nevezik fair playnek. Mondanom sem kell hogy a kis gizda, az vok én:
Na és valahogy így néztem ki a csata után. A sebhelyek még türhetőek.. de olyan pépesre verték a buksimat, hogy azután már csak hülyén bambulni és gügyügni voltam képes egy ideig:
Azt hiszem ezt nevezik békés csendéletnek:
Ohh, ez meg a békés családi otthon, kicsit sem groteszk és véres, és minden valószínüleg nem büzölgő trófeával a falán:
-
#2635 remelem igy is jo.
-
#2634 jaja, iaro kicsit baszakszik. Szerepjatekos. Resident Evilhez tudnam hasonlitani. Maxon van minden, jatek kozben gyonyoru a graf. -
#2633 ez tisztán FPS vagy valami szerepjátékosabb ? maxon van a graf?
és akkor az e hétvégi program:
ennyi, iaro megadta magát :D
-
#2632 bocs a dupláért -
#2631 Cold Fear, félős, zombis, lövöldözős. Régebbi, de gecijó.
-
#2630 "Ha nem túl megeröltető akkor írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!" -
#2629 -
#2628 -
lachun #2627 WWII online battlegrounb europe: irány csatába:)
-
#2626 Hogyha ott tartok az episode 1-ba ahol el van romolva a lift, a zombis résznél akkor még sok van a zombis részből?
(tudom elég hülyén fogalmaztam) -
-
#2624 rfactor, erősen beta F1 mod:
-
#2623 a szemed pont ugy müködik, ahogy a HDR szimulálja ... sötétben a pupilla kitágul, s ha kimész a fénybe a kitágult pupillával, frankón elvakit a fény. a normális szem igy működik ;) játékokban persze kicsit eltulozák az egészet, de sztem ha nem viszik tulzásba, akkor nagyon kellemes!
A source engine HDR megoldása a Tone Mapping, mely eljárást a korábbi sm2 kompatibilis kártyák is tudnak, ráadásul gyors - már egy 9600XT-n is játszhatod :) az Sm3 HDR látványosabb, de pokoli erős kártya kell hozzá és az AA-ról is lemondhatsz (legalábbis Geforcen).
és h kép is legyen:
-
#2622 Még mindig HW2 Warlords mod
-
#2621 A hdr egy olyan dolog, hogy undórítóan szétmossa a képet (pl oblivionban) és kifolyik a szemem tőle :D aztán meg ilyen fényesítéseket csinál (amit fényképeken lehet észrevenni, ha erős fény van a kép egyik felén a másikon meg sötétebb), szabadszemmel nemnagyon látni ilyet, ha csak nem xar a szemed :D
És azon a seder modellen lesz hdr amelyikre írták a játékot. Az az igazi meg nem igazi szöveg hülyeség. Merhogy az egész nem igazi. -
AnonymouS #2620 Van a beállításokban hdr opció, mint minden steam játékban, de a Half-Life 2-be nincsen beépítve, így akár bekapcsolod, akár nem, nem fog működni. Ehhez az összes pályát újra kéne írni.
Sippie: HDR info -
#2619 Mi a franc az a HDR? -
#2618 Hidd már el hogy van a HL2-be HDR ha updateled a steamről.