15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2738 FEAR: Kiszögeltem a srácokat!!
-
#2737 ez a gond veled, képtelen vagy az offoláson kivül BÁRMIT is hozzátenni egy topikhoz :( -
-
#2735 Itt a vége, ezt már jobban nem lehet fokozni :D
-
#2734 GT5 :)
-
#2733 Star Trek - Starfleet Command 3
-
#2732 Star Trek - Starfleet Command 3
-
#2731 5 oldalt? Milyen nálad a felbontás? :P -
#2730 vazz, 5 oldalt teleirtál, egy k. képet szurj már be!!!! :D -
#2729 nem lehetne máshol? -
#2728 Igen, NWN elég jó multiban, bár nekem ott a szabályrendszerrel voltak gondjaim. A subclass-ok jók (bár ezt már a BG2 is tudta), de ez a +2 attrib=1 módosító pont buli nagyon unalmas, azonkívül a spec képességeket is gyengének találtam (van köztük 1-2 marha erős, azokat beválasztja az ember, a többinek meg alig vagy egyáltalán nem érzékelhető a hatása). Remélem kijönnek majd egy újjal.
Amit a multikról írtál az igaz, abban jelenleg a WOW a nyerő, akár tetszik akár nem. A számok magukért beszélnek, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy jó a játék. Számomra kissé pénzszagú a dolog és inkább a divat miatt játszanak vele az emberek, illetve azért mert nincs jobb a piacon. Érdekes, mitöbb ígéretes próbálkozásnak tűnik mostanában a Warhammer Online, érdemes lesz rá odafigyelni. -
Larvin #2727 Szerintem NWN a legjobb szerepjáték (multiban persistant world-ökben) mert implementálja a d&d szabályait (némileg zanzásítva)és mert van hozzá dm kliens. Mit ér a szerepjáték mesélők nélkül? Amúgy játszottam TES-ekkel és Gothiccal is jó sokat, de a szerepjátékban a közösségi élmény a lényeg és ahhoz multi kell. sok jó MMO van, de akinek nem jön be a manga stílus és nincs hitelkártyája annak kevesebb választási lehetősége van.
Tipp próbáljátok majd ki NWN2-t -
#2726 Nem érdekel ki mivel játszik és nem akarom hogy az emberek ne szeressék. Hogy őszinte legyek nem érdekel.
Én csak leírtam hogy NEKEM miért nem tetszik és mivel páran beszóltak (néhányan eléggé neveletlen módon, ahogy én egy ismeretlen embernek nem nagyon szólnék be, pár idióta játék iránti véleménye miatt), visszaszóltam és érveltem.
Ha nektek tetszik, akkor jó, játszatok vele. Részemről kicsit igényesebb lettem az idők folyamán és a BG-k után nincs igazán szerepjáték. Ma az ember már megteheti hgy csak a legjobb játékokkal játszik, nem úgy mint rég amikor mindennek örülni kellett. -
#2725 Ez azért hülyeség, mert már egyszer leírtad, hogy neked nem tetszik, persze ezt hangoztathatod akár többször is csak nem sok értelme van. Mert akik ismerik a játékot azok tisztában vannak vele, hogy ritka nagy baromságokat írsz és ettől még nem fogják nem szeretni. Akik meg a te véleményed miatt nem fogják kipróbálni, na azok meg meg is érdemlik, ha inkább a Diabloszerű hihetetlenül szerteágazó és választékos küldetéseiket nyomják.
De mivel azt már mások is említették, hogy ez a téma nem idevaló, ezért én részemről befejeztem.
Ezt meg csak azért, hogy mérsékeljem az OFFolásom:
-
#2724 Ez igaz. :)
Na meg az is h. a Morrowind esetében a rekord 7 és fél perc körül van. :D -
#2723 A Planescape Torment nagyon jó volt. Arról hogy a BG-t fél óra alatt végig lehet nyomni, meg csak annyit, hogy ahhoz hogy azt elérd már végig kellett tolnod a játékot az elejétől a végéig :P -
#2722 Félreértettél, nem az XP a mindenem. A világ érdektelen, a sztori egyszerű, a mellékküldik ötlettelenek. -
#2721 Hát nem könnyű az biztos, de azé meg lehet szokni, a légyfing tolóerőt :DD -
#2720 Már a moderátorok is rivalizálnak ^^
ki a gyorsabb^^ -
#2719 Bocs Kandúr. :-( -
Dexantreal #2718 magyarázd már el,hogy lett ilyen kicsi pls.-képek méretre szabásával és a helyesen való belinkelésével mindig is hadilábon álltam...
Hmunda: akartalak is kérni, hogy szedd ki..és thanks -
#2717 Vazze, Hmuda! Már újra szerkesztettem az egészet! :(( Erre kattintok a mehet gombra, a hozzászólás meg üres ! -
#2716 Ha nem gond akkor ki is szedem. -
#2715 bulls in action
gordon alakít
[URL=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1150280960.jpg]Nah már én is az NBA-be. 99-es overall, az új "air" Jordan :D.[/URL]
Félidő - levonulás a pályáról, dumcsi
esetleg így -
#2714 hát ez egy kicsit elszúrtad:-) -
Dexantreal #2713 franc,vmit elbaszhattam,majd beteszem újból,késöbb.. -
#2711 Valahogy nekem a sikló irányítása sose volt az erősségem. A Gliderrel szoktam repkedni. :-) -
#2710 hm.. ez nagyon érdekes, ezt meglesem milyen:) -
#2709 Na még egy kis durvaság :)
-
#2708 Ez egy szimulátor. Itt a topicja. -
#2707 hm érdekes, de ez most mi is pontosan?:D -
#2706 Orbiter 2006 edition
A műszerfal/kapcsolótábla :D
-
#2705 nekem a 3 bejött, mert újdonság volt. VC-től a getaway és mafia után szabályos hányingerem lett. szánalmas az utóbbi kettőhöz képest. a SA meg ugye semmi lényeges újítást nem hozott. a niggerkedés meg +ban rátett, hogy ne játszak vele. -
#2704 bazzeg, dumáljatok RPG-ről, nemérdekel, de képeket nyomjatok be minden második kommentbe róluk - ez a minimum EBBEn a topikban! ;) -
#2703 Tudtad h. azt a híres Baldurs Gate-et fél óra alatt végig lehet tolni? :D -
#2702 Deus Ex? -
#2701 Summoner? Arx Fatalis? Operation Flashpoint?
Ezekkel játszottál esetleg? -
#2700 Csak annyi a bajod h. nem tudod beleélni magad pár helyzetbe. Amik nem jönnek be neked személy szerint azokkal ne foglalkozz és kész... Erről ennyit.
Planescape: Torment-ről mi a véleményed? -
#2699 #2689 Gothic 2 kb pont annyira volt bugos mint az 1, technikailag pedig semmi különbség nem volt köztük.
#2693 Ja ezzel egyet értek én is így gondolom. Hogy a te szavad járását használjam a Diablo -knál igénytelenebb szerintem nincs is
#2698 Hát igen micsoda pofátlanság, hogy a kezdő karaktert egy teljesen nulla misszió után nem halmozzák el rögtön „mindentütőszuperkardokkal” meg egyebekkel.
Abban egyetértünk, hogy aki hozzád hasonlóan „csak az XP csak a jutalom” elvet követi annak a TES sorozat nem való mert ezekhez kicsit tudni kell a játékért játszani. -
#2698 Elindul az ember a mellékszálon majd 3-4 ilyen jellegű küldetés teljesítése után rájön, hogy nincs értelme ezeket megcsinálni, mert sem jutalmat nem kap, sem pedig azzal az érzéssel nem lesz boldogabb hogy előre haladt a játékban, illetve ha a világ unalmas a felfedezés sem nyújt örömöt. Olvasd végig és értelmezd a hsz-om.