383
Szal...
-
Vándorsólyom #63 Játsza nem nagy hírnevű, úgy lesz az igazi.
egyébként dögöljön meg az összes divatfilmes pancser -
[Walaki]D`Lair #62 TÉNYLEG??? -
#61 Jason Statham
Michael Clarke Duncan
Billy Zane
Bruce Willis, Arnold Vosloo -
#60 lessz film?????????????még az is megtöbbentett,hogy:lett 3!meg ?hogy:lessz 4!
-
#59 hogy hivják ezeket: #36 -
#58 HA.
HA.
Ez már túlesik a vicckategórián...
Inkább elmondhatnátok ki az az 5 aki lent van! -
#57 exhumálják, klónozzák (ha már 47-es) -
#56 Telly Savallas halott.... Szal nehezen.... -
soldier #55 LOÁL:DD -
#54 bár ha belegondolok, nagyapám is tök kopasz -
#53 -
#52 -
#51 LOOOL!! -
#50 kodzseket -
#49 PONGÓÓÓÓT -
#48 Szerintem tök olyan a csávó... A nyak is. Elég sokat láttam játékban a nyakát hátulrol, hát elég vastag. De azér jo poén... -
#47 Hehe. Tényleg olyan a srác, de kicsit túlságosan bikanyaka van a szerephez...
Paudits Bélát Hitmannek! -
#46 Na neee... -
#45 LOL -
#44 Mert nincs olyan fehér benga állat aki jó lett volna a szerepre -
#43 De kingpin szerepére max. eltalálták azt a nagy darab benga négert :) -
#42 Hitman-t nevetni látjuk, ahogy azt a 3 rész alatt egyszer sem, érdemes megfigyelni az arcmozdulatát:
Na itt Stól buci felhuzta, ezt követően nyult a 45-ös dupla ACP-hez (asszem), de végülis nem lett semmi.
És a jól megszokott Codename 47-es nézés, aki gondolja kinyomtathatja, jobb is mint a origi Hitman pószter:
-
#41 Baszkikám, csak jó, hogy lefényképeztem.
A tavaji ValóVilág 2-ben volt egy ürge aki tiszta hitman volt... Csak nem stimmelt hogy szeret lovagolni -
#40 múmiás faszi lenne a legjobb sztem -
Augustus Gigo #39 Bár volt már rá példa hogy néger játszott fehér szerepet,pl. Daredevilben a Kingpint, minde képregényben fehér, ott meg fekete volt. -
#38 Hogy lenne mar egy neger a 47-es megalakitoja. Itt nem raszizmusrol van szo de bazz ez epp olyan mintha Lara Croft-ot Beyonce jaccota volna.
Oszinten maragyon Jason de ha nem akkor a Mummias csako sem lenne rosz bar annak tul nagy a szeme :( -
Augustus Gigo #37 Én vagy a Jason Strathamra adnám a voksot, vagy a Billy Zanere -
Augustus Gigo #36 Melyik lenne jobb Hitman?
-
#35 lelki dráma még lehet... :P -
#34 De en azert kivancsi leszek mirol fog szolni a film. Mert drama az nem lehet :PPPP -
#33 sokkal szebb a látványvilág, olyan igazi sci-fi hangulata van az egésznek! mint anno a Dune-nek! :)
de ahogy gondolod, nem akarok belédbeszélni semmit... :P -
#32 Pontosan, de az más karakter volt.
Nem lenne rossz erre a szerepre, ha nem lenne Statham... -
#31 Majd meglátod, hogy nem...
Nem szoktam tévedni ilyesmiben :-DDD -
#30 OFF
Bruce egyépként játszott másik filmben amiben bérgyilkost játszott asszem a neve: A Sakál
ON -
#29 pontosan, hogy nem érezni rajta... sőt! az 1. résznél sokkal jobb lesz szerintem! -
#28 Mégis honnan vágod, hogy a COR überfasza lesz??????
Érezni rajta az izzadtságszagot, mármint a folytatáson... -
#27 Vin Diesel rajongóként Stathamre szavaznék...
Dieselnek nem ez a stílusa...rá inkább a kemény-macsós szerepek illenek. -
#26 Vin-nek csak 2 jó filmje van (az 1ik készül :D ), a 22 évenete sötétség, és annak a folytatása, a Chronicle of Riddick. na ezek überfasza sci-fik! :) -
#25 Remeltem is :P -
#24 mikor késül ár el a danika : a picsagyümölcs filmjeeeE?