383
Szal...
  • KUBUka
    Azért én nagyon sajnálom h egy B szar lettb előle:(
  • akyyy
    nah lassan indulio, ha szinkronos lesz, csinálok mozis felvétet -..-
  • akyyy
    lol mindenhol szinkronosnak irja, a cinemacity honlapján meg feliratos, pfff

• grizzly21
    ez nyilvanvalo volt:(
    el kene torni azoknak a rendezoknek a kezet akik azt hiszik hogy lehet ugy jatekbol filmet kesziteni hogy nem jatszanak vele elotte..
  • BlackShadow
    pont amitől tartottam.. sajnos igazam lett: (
  • Gerbill
    Cikk
  • akyyy
    port.hu szerint holnap 14:30tól jeAH
  • akyyy
    ajj frissitették a cinemacity honlapját, de hitman persze a miskolcin sehol ebből letöltős lesz
  • akyyy
    tsak nemtom 16os filmet mikor reklámoznak de most ugyis 24 lesz, szal bámulom az idegesitőbbnél idegesitőbb reklámokat.. ( ha megjött volna tunerkártya fel is venném)
  • light00
    nézz tévét, egyszer csak szerencséd lesz :D
  • KUBUka
    Olvastam pár kritikát, és hát, ha a kritikák számítanak egy átlag ember szemében, akkor lehúzhatjuk a wc-én a filmet. "Ez a játék is megvolt...." Amúgy nem tudnátok megmondani, h a magyar tv spotot honnan lehetne elővadászni?
  • akyyy
    látni akarom:D
  • BlackShadow
    uaz mint a külföldi a saint -es szöveggel, csak magyarra fordítva :)
  • akyyy
    nem vetted fel?:D
  • akyyy
    miskolc pláza:D
  • grizzly21
    hova jarsz moziba? azert a karib az joval nepszerubb film, a hitmanre nem lesznek annyian kivancsiak..en meg nagyon regen mom-ban lattam a taxi3mat, mint kesobb kiderult pont aznap volt a premierje, de volt vagy 2 sor ahol emberek ultek:) ezt szeretem a momban
  • BlackShadow
    tegnap láttam tv-ben reklámot :) nemtom.. eddig az tartott kicsit vissza, h mekkora kis buzernyák a főszereplő.. de ha még szinkronos is lesz a film.. hát akkor ezt sem nézem meg moziban :D
  • akyyy
    tudom, de akkor meg neten rajta kéne lennie, és még nincs rajta, és lehet magába amoziba már ott van kiirva, plakátok meg miegymás....jah meg a zis jó pesten egyik helyen 10kor lesz reggel az első hitman.... ha itt is akkor lesz nemtomit csinálok. délután lennejó, persze jó akkor is elmegyek arra is:D
  • light00
    szerintem meg lehet oldani telefonos foglalással is. Amúgy nemtudom. :D
  • akyyy
    és jeget előre venni rá igy nemis lehet? nem nagyon járok moziba, utoljára asszem a karib 3-on voltam, pénteken, és akkor is tele volt az egész terem:OOOO

de sztem holnap elmek és megkérdezem őket.
  • light00
    Mert szerdánként frissítik a moziműsorokat, és épp ezért valszeg szerdán kerül be a moziműsorba.
  • akyyy
    jah és szinkronos lesz vagy feliratos.... bár szerintem szinkronos lesz
  • akyyy
    De mikor lesz moziba???? mer yaz egy doog hogy 22 e van irva, de mozimüsorba meg nincs benne:((((
  • KUBUka
    Na akkor néhány kedvcsináló videjócska!
    Menekülés a hotelből( hosszab verzió)
    Orosz előzetes
    Az új trailer
  • Bucser
    Na még egy hét és elvileg premier.
  • Sabcsee
    Atom flash ez a TV spot.Elég sokoldalú a 47-es a filmben is
  • akyyy
    nézd meg a hivatalos oldalon, ott jobb minőségbe fent van
  • KUBUka
    Ezen azt hiszem becsináltok! Na még ilyen se volt azért..Mármint a hitmanbe
    Lehet h már vki látta a tv spotot de ez egy új....47, az utolsó szamuráj
  • erikn
    Kösz
  • LasDen #234
    16 évwn felülieknek a besorolás.....szóval nem túl durva de azé lesz vér fröcsögés meg minden..... :D
  • erikn
    Hello
    18 karikás lesz a film?
  • grizzly21
    megyek
  • akyyy
    Már csak egy hét:D

megy valaki moziba?

én tuti elmegyek.

Elre érzem a zenéje fog meg majd a legjobban.

Hivatalos oldalon van 3 tvspot is. látta már valaki itthoni tvbe?
  • grizzly21
    :D
  • akyyy
    höhö lolmár:D
  • KUBUka
    Na szal itt van még egy kis vidi, bár nem sokban kölönbözik az előzőtől, de z a hivatalos. A végén van egy poén amit majdnem minden adaptációba elsütnek.:D
    Sűrgős hivás Diana-tól
  • grizzly21
    dehogynem all ott:) pontosan ott all.
    csak az a baj hogy en annyira szeretem a hitman jatekokat, hogy meg fogom nezni igy is moziban. mint ahogy a jatekot is megvettem most ilyen triple pack formajaban, csak mert olyan szep a doboza, de egyszerse raktam be meg azokat a dvdket a gepembe:)))
  • Tobin Bell
    Remélem nem áll a film a magas színvonalú játékok B kategóriás filmes változatainak sorába.ahhoz túlságosan jó volt a játék.Bár engem már most irritál a feje a főszereplőnek ..választhattak volna jobb kopaszt is
  • KUBUka
    Hihhh, ez a lövöldözős jelenet minden filmbe benne van már, és ez az előre látom milesz dolog kicsit Jason Bourne-re jellemző. Attól még jól néz ki!:D
  • BlackShadow
    úgy nézd meg h nem hitmant nézel :D