383
Szal...
-
KUBUka #263 Azért én nagyon sajnálom h egy B szar lettb előle:( -
#262 nah lassan indulio, ha szinkronos lesz, csinálok mozis felvétet -..- -
#261 lol mindenhol szinkronosnak irja, a cinemacity honlapján meg feliratos, pfff
-
#260 ez nyilvanvalo volt:(
el kene torni azoknak a rendezoknek a kezet akik azt hiszik hogy lehet ugy jatekbol filmet kesziteni hogy nem jatszanak vele elotte.. -
#259 pont amitől tartottam.. sajnos igazam lett: ( -
#258 Cikk -
#257 port.hu szerint holnap 14:30tól jeAH -
#256 ajj frissitették a cinemacity honlapját, de hitman persze a miskolcin sehol ebből letöltős lesz -
#255 tsak nemtom 16os filmet mikor reklámoznak de most ugyis 24 lesz, szal bámulom az idegesitőbbnél idegesitőbb reklámokat.. ( ha megjött volna tunerkártya fel is venném) -
#254 nézz tévét, egyszer csak szerencséd lesz :D -
KUBUka #253 Olvastam pár kritikát, és hát, ha a kritikák számítanak egy átlag ember szemében, akkor lehúzhatjuk a wc-én a filmet. "Ez a játék is megvolt...." Amúgy nem tudnátok megmondani, h a magyar tv spotot honnan lehetne elővadászni? -
#252 látni akarom:D -
#251 uaz mint a külföldi a saint -es szöveggel, csak magyarra fordítva :) -
#250 nem vetted fel?:D -
#249 miskolc pláza:D -
#248 hova jarsz moziba? azert a karib az joval nepszerubb film, a hitmanre nem lesznek annyian kivancsiak..en meg nagyon regen mom-ban lattam a taxi3mat, mint kesobb kiderult pont aznap volt a premierje, de volt vagy 2 sor ahol emberek ultek:) ezt szeretem a momban -
#247 tegnap láttam tv-ben reklámot :) nemtom.. eddig az tartott kicsit vissza, h mekkora kis buzernyák a főszereplő.. de ha még szinkronos is lesz a film.. hát akkor ezt sem nézem meg moziban :D -
#246 tudom, de akkor meg neten rajta kéne lennie, és még nincs rajta, és lehet magába amoziba már ott van kiirva, plakátok meg miegymás....jah meg a zis jó pesten egyik helyen 10kor lesz reggel az első hitman.... ha itt is akkor lesz nemtomit csinálok. délután lennejó, persze jó akkor is elmegyek arra is:D -
#245 szerintem meg lehet oldani telefonos foglalással is. Amúgy nemtudom. :D -
#244 és jeget előre venni rá igy nemis lehet? nem nagyon járok moziba, utoljára asszem a karib 3-on voltam, pénteken, és akkor is tele volt az egész terem:OOOO
de sztem holnap elmek és megkérdezem őket. -
#243 Mert szerdánként frissítik a moziműsorokat, és épp ezért valszeg szerdán kerül be a moziműsorba. -
#242 jah és szinkronos lesz vagy feliratos.... bár szerintem szinkronos lesz -
#241 De mikor lesz moziba???? mer yaz egy doog hogy 22 e van irva, de mozimüsorba meg nincs benne:(((( -
KUBUka #240 Na akkor néhány kedvcsináló videjócska!
Menekülés a hotelből( hosszab verzió)
Orosz előzetes
Az új trailer -
#239 Na még egy hét és elvileg premier. -
#238 Atom flash ez a TV spot.Elég sokoldalú a 47-es a filmben is -
#237 nézd meg a hivatalos oldalon, ott jobb minőségbe fent van -
KUBUka #236 Ezen azt hiszem becsináltok! Na még ilyen se volt azért..Mármint a hitmanbe
Lehet h már vki látta a tv spotot de ez egy új....47, az utolsó szamuráj -
erikn #235 Kösz
-
#234 16 évwn felülieknek a besorolás.....szóval nem túl durva de azé lesz vér fröcsögés meg minden..... :D -
erikn #233 Hello
18 karikás lesz a film?
-
#232 megyek -
#231 Már csak egy hét:D
megy valaki moziba?
én tuti elmegyek.
Elre érzem a zenéje fog meg majd a legjobban.
Hivatalos oldalon van 3 tvspot is. látta már valaki itthoni tvbe? -
#230 :D -
#229 höhö lolmár:D -
KUBUka #228 Na szal itt van még egy kis vidi, bár nem sokban kölönbözik az előzőtől, de z a hivatalos. A végén van egy poén amit majdnem minden adaptációba elsütnek.:D
Sűrgős hivás Diana-tól -
#227 dehogynem all ott:) pontosan ott all.
csak az a baj hogy en annyira szeretem a hitman jatekokat, hogy meg fogom nezni igy is moziban. mint ahogy a jatekot is megvettem most ilyen triple pack formajaban, csak mert olyan szep a doboza, de egyszerse raktam be meg azokat a dvdket a gepembe:))) -
Tobin Bell #226 Remélem nem áll a film a magas színvonalú játékok B kategóriás filmes változatainak sorába.ahhoz túlságosan jó volt a játék.Bár engem már most irritál a feje a főszereplőnek ..választhattak volna jobb kopaszt is -
KUBUka #225 Hihhh, ez a lövöldözős jelenet minden filmbe benne van már, és ez az előre látom milesz dolog kicsit Jason Bourne-re jellemző. Attól még jól néz ki!:D -
#224 úgy nézd meg h nem hitmant nézel :D