383
Szal...
-
#343 Csak mozis a hang :D -
#342 hol? mi? Mutasd!!!! :D -
#341 Már van szinkronosba is :D -
#340 a faszt várnak vele annyi ideig???? -
#339 találtam egy angol releaset, de mivel a CAM szócska szerepel a cím mellett, ezért azt inkább hagyom :) -
#338 Hát xpress szerint 2008. május 22.-ig nem jelenik meg, és a bizonytalanoknál se látni:S -
#337 Hát én HD-ben töltöm de szerintem feliratos dvd van már de lehet hogy tévedek...:D -
#336 senkit sem érdekel ez a film?? -
#335 sziasztok! nem tudjátok mikor jelenik emg DVD-n?? Esetleg van már kint valahol DVD minőségű (hangban is) release?? -
#334 Nem erre gondolsz?
Christina England Hale - Ava Maria
Ezt imádom. -
ba32107 #333 Üdv!
Nem tudná valaki megmondani, hogy a film végén a stáblista alatt milyen zene ment? Igazából nem emlékszem rá, csak arra, hogy jó volt. Megvan a soundtrack, de egyik zene sem volt ismerős. Tudja valaki? -
KUBUka #332 Én most játszottam az első résszel. Amúgy az csak egy amatőr hitman naplóba volt benne, h 4-es sorozat 7-es példány. A 48-as se egy volt.:D -
#331 játszottam én velük, csak már régen.. ez a kromoszóma nem maradt meg a fejemben :P -
KUBUka #330 Másrészt már nincs több klón, mert mindet kiírtotta. -
KUBUka #329 Bocs, mármint az első részre gondoltam. -
KUBUka #328 Tom, elég elképzelhetetlennek tűnik, de nem ártana játszani. Akkor bizonyára tudnád, h télleg 47 kromoszómája van és ezért 47. Aztán meg azért vannak 48 is mert azoknak eggyel több van, és fejlettebbek. Ugye milyen bonyolult? Az meg már a készitők balgasága, h pl 2. részben 18 is van. Így igazad van. Azt én is hallottam, h 4-es sorozat 7-es példány, de az eredeti a 47 kromosz. vagy kitudja... ez is olyan összetett mint a periódus tábla -
#327 tényleg le van írva.. de akkor sem emlékszem hogy hol hangzik el a játékba :D mindegy, hülyeség akkor is.. a többi klónt hogy nevezik (gondolom akkor azok is 47 kromoszómájuk van nem?) :)
mellesleg meg azért van a tetoválás a tarkoján, mert a készítők nem akartak nyüglödni a karakterünk hajával, és jobban hozzáillőnek találták a kopasz fejt, no de egész játék alatt a csillogó csupasz bört bámulja az ember? hát kitaláltak rá egy poénos tetkót. Ez meg ahogy tudjuk, mára már névjegye lett e bérgyilkosnak. -
sorrow #326 Hitman-nak tényleg 47 kromoszómája van, ez elhangzik a játékban is, és a wikipédián is így írják: Mr.47
(Most jut eszembe a Doom filmbe is 47 kromoszómás lett a főhős( miután beadta magának a szérumot)...vagy rosszul emklékszem?). -
#325 46van egy embernek. neki miért van 47? mit csinál az a +1? -
#324 jaj.. ezt honnan vetted? Melyik játékban hallottál ilyent? Mert egyrészt, léteznek mások is (32-es, 48-as stb), akkor ezeknek csak úgy poénból teljesen más a kromoszóma párjuk?
Másodszor meg klónok, és a klón az nem egyenlő a mutánssal.
Harmadrészt meg amit eddig kivettem a játékokból (no meg a honlapjukról), hogy pont a vonalkódnak van szerepe a névben: 640509-040147
A 4-es a 4. generációs klón csoportot jelképezvén, a 7-es pedig a példány sorszámát. -
KUBUka #323 Amúgy télleg nem sok értelme van ennek a vonalkódnak, mert amúgy is azért 47-es, mert 47 kromoszómája van... -
#322 Nekem nagyon nem úgy jött le. A rendőr beszél a bérgyilkos szervezetről, és említi, hogy az emberünk akit kereseünk a legjobb közülük, eközben látjuk az "emberünket" egy akciója közben. Amúgyis ha klónozták volna őket, akkor nem nézne ki mindegyik máshogyan. -
#321 film elején nem a bérgyilkosra gondoltak, hanem arra az afrikai(?) néger csoportra, akik gyerekeket toboroznak, értem? -
#320 Hmm? A film elején mondják, hogy árvából toborozzák őket és a metrós jelenetnél sem hasonlítanak túlságosan egymásra a bérgyilkosok. -
#319 nincs belőle kivéve a klónozás -
#318 Megnéztem a filmet és nagyon gyengének tartom. A szereplő úgy ahogy elmegy, de nem rajta bukott nálam a produkció, hanem a sztori megváltoztatásán. Miért kellett kivenni belőle a klónozást? Így már a vonalkódnak sem sok értelme van, hisz mindenki máshogy néz ki. Nameg a főszereplő sem lett a legjobb, na nem azért, mert nem hasonlít a játékbeli megfelelőjére, hanem a viselkedése, arckifejezései nem lettek túl Hitmanesek(ez lehet, hogy inkább a rendező hibája). Steven Seagal kellett volna ide az 1000 arcával:D -
blaze #317 köszi, az még akkor odébb van... -
#316 4-5 hónap. -
blaze #315 Tudja valaki a DVD megjelenésének az időpontját?
-
#314 jóhogy csak rövid -
#313 erdemes-e megnezni? -
rebellis4 #312 http://feliratok.dyn.hu/index.php?keres=hitman
Itt találsz feliratot hozzá -
KUBUka #311 Van már magyar felirat!! Amúgy szinkronosan éri meg megnézni, sztem jó lett. Főleg az a morcos hang....:D -
#310 Aki tud mihamarabb helyet h, honnan lehet letölteni feliratot az plz írja be -
KUBUka #309 Gondolom ez is egy kamerás dolog. Lehet h meg kéne venni dvd-n. -
#308 hát ja.. meghivásos torrent oldalt aztán linkelhetne, sokra mentek vele :) publicon meg még én sem láttam. -
#307 Dekár :C
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem te lenné laz első és nem is az utolsó aki torrentet linkel, nem kell a púderszöveg :D Nem kell kitenni az üzenőfalra brutálnagy betűkkel, és ennyi. De azt csinálsz amit akarsz, egy link beírásából még senkinek nem származott baja.
Najó talán ha reggelős torrentoldal, akkor csak tíz fekvő instant :DD -
#306 torrentoldalonvan sokat érnék linkeléssel -
#305 ennyi akko linkeld be -
#304 Akkor legalább légy oly jó és linkeld be :P