Hitman The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem meg a zene tetszett mindig is a legeslegjoban meg a magyar vonatkozások. kár hogy szerintem az nem lesz benne. remélem szinkronosan adják a mozikba, de ha nem akkor is elmegyek😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
a nõ szerepel az elsõ részben is, és tán a 2.ba az egyk kinai (vagy japán?) pályán.
szvsz a filmbe lesz lopakodós, "észrevétlen" gyilkolás is, de ha játszottál a 3-al, annak az utolsó pályán rambo módára kell kitölrni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://www.aceshowbiz.com/news/view/00010706.html
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
trailerben meg, mint irtam van akciódús jelenet is, és van csendes gyilkos rész is. sztem kevervelesz.
PSN ID.: Beegabor
David Bateson , nos? (lehet volt már^^)
PSN ID.: Beegabor
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Hát, jobban jártak volna, ha ebbõl nem csinálnak filmet. Ilyen fejet h lehet berakni hitmannek 😄