383
Szal...
  • Csaba007
    November 22
  • grizzly21
    micsoda lopas a mission impossible 1 bol! meg az egesz ilyen ablakon beugros, akcios lovoldozos jellege..ahh. na mindegy attol meg megnezem:) csak kar hogy latom a jeleket arra hogy szar lesz
  • grizzly21
    mikor is jon az itthoni mozikba? nov 22?
  • LasDen #220
    azé ez odavert.....egész jó előzetes.....
  • KUBUka
    Amúgy újjab félperces videó látott napvilágot a filmből, amiben betekintést nyerhetünk 47-es spéci eszközeibe.

Zajos olajralépés
  • Rambo 20
    Én azt hiszem jó film lesz, a színésszel sincs bajom, de mi ez a cucc arról hogy békét hoz meg minden? Ne csinálják már, Hitman egy bérgyilkos. Ha valaki úgy tudja hogy a játékokban a világbékéért harcolt szóljon.
  • grizzly21
    sztem se rakd fel
  • Kmarha
    khmm.. nem azért, de más is láttja már csunya warez oldalakon a filmet, vagy csak poénból került a tipikusan trójais 3wplayer kódek mellé, fel a kolesz hálóra ez: Hitman - The Movie
    ?
    :D (nem tom felrakni mert követeli a kódek létét a gépemen, én meg biza nem akarom felrakni :D)
  • akyyy

bannernak:D
  • Bucser
    Meg a nyomásban:) Mint ecstasy dealer az sem volt gyenge:) Sarah Polley és Katie Holmes oldalán:)

Na az még egy baró film volt:)

Egyébként a Deadwood-ban csak egyszer láttam Olyphant arcára érzelmet kiülni:) Mikor péppé verte Swearingen fejét a 2. szezon elején:D
  • akyyy
    gombot használd már légyszives

www.hitmanmovie.com
  • KUBUka
    Kukksoljátok a www.hitmanmovie.com-ot!! Fejlesztettek egy picit rajta. Aszem minden lényeges infó rajta van.
  • Challanger
    Ha már itt tartunk....tényleg a Deadwood egy nagyon fasza kis sorozat. Ajánlom mindenkinek (az erős nyelvezetre azért nem árt felkészülni). Én Timothy Olyphant-ot itt kedveltem meg igazán. Na azért a Szüzet szüntess-ben is nagy arc volt :)
  • grizzly21
    pl itt kozepen?
    imdb
    :) hat nemtom..majd meglatjuk, mostmar ugysincs mit tenni
  • Bucser
    "Engem ami hitmanban legjobban lenyűgöz az a rezzenéstelen, érzelemnélküli pókerarc...amivel sztem nem nagyon rendelkezik a mi kis Elefántunk..."

Nem tudom láttad-e deadwood-ot...
  • KUBUka
    Jah és ha új képsorokat akartok látni a hitmanből, akkor a youtube-on keressetek hitmanes tv spot-t
  • KUBUka
    Amúgy állítólag készül a hitman 5 és a neve eddig Hired Gun. A youtube-on van vmi video..Vmi interwiew
  • Shep
    Nézd meg a War-t akciós, látványos és annyira nem gáz a történet sem és a végén van csavar is, bár lehet csak szerintem jó film.
  • grizzly21
    hat, egyre kevesbe van igeny a minosegre, es ez sok teruletre kihat..szerencsere azert van kivetel is..
  • benkoszabi
    tök utálom különben hogy mindig elb*sszák az iylen filmeket...jó azt aláirom hogy a látványra kell rámenni..mert hát az az ami az embereket megfogja, sok hulla, sok robbanás...csak néha már-már olyan szinte gagyi sztorit raknak a filmbe..áhh
    tegnap néztem végig a Különvéleményt....és tetszett hogy mindig csavartak egyet a vége felé még a történeten...az jó volt..egy két iylen casvar ezekbe a filmekbe se ártana....
    MEg most már 3 hónap alatt összedoban egy filmet..nevetséges...
    Annak idején(90es évek, jurassic park, ryan közlegény, schindler listája) egy évig forgattak jobbára egy filmet..jó ha másfél év alatt moziba került akkor egy film...és azok jók is voltak...msot meg...egy ebédszünetben leforgatnajk valami g*gyit....csak a pénz miatt...
    Az utolsó Oscar-dijazott filmekről is megvan a véleményem...ma már mindneki oscart nyerhet...jamie foxx csak azért kapott oscart m,ert eljátszotta ray-t...na és...az is cask azért lett nyertes, mert hires emberről készült, és mert hasonlitott rá...
    Ott van pl. a csodálatos elme...senki smetudta hogy ki az a john nash..mégis qrva jó film...meg ilyen Millió dolláros bébik....szal eléggé szánalmas miket nem csinálnak ma...
    (spielbergben is csalódtam a münchen-t és a világok harcát illetően pedig ő jó arc)
    ez van
  • grizzly21
    " könyörtelennek tűnik a szemünkbne, ugyanankkor mégsem az" hm, miert nem?:) En meg nem jatszottam vegig a legujabb hitmant, bar buszke vagyok ra hogy megvan eredetiben az 1 kivetelevel mindegyik, mindenesetre nekem eddig nem tort ki belole a "durva kulso mogott nyugodo szeretetre vagyo lelek" :)
  • grizzly21
    "mert a játékban is sokszor halljuk hogy magában motyog...." ebben biztos vagy?
    Vin Diesel abszolut nem jo szerintem se, Jason Statham mar annal inkabb. Ez a gyerek akit most beraktak, asszem o jatszik a Sikolyban is nem? Tokre mashogy nez ki egyebkent kopaszon, szerintem abszolut nem all neki jol, plane a szerep nem. Ide egy merev, kemeny vonasu, szuros tekintetu ember kell, akinek nincs velemeny az arcan (ebbol a szempontbol talan Steven Seagal lenne a legjobb:DDD)
  • akyyy
    splintercellből is lesz film? pff...

ha majd azt is szinkronizálják, remélem forgács gábor lesz a magyar hangja (pandorra t.:D)
  • benkoszabi
    halo everybody:D
    Szal a véleményem az, hogy sztem ez az Elefánt gyerek nem is rossz választás...a fehér bőre, a tarkopasz feje, de még a fejformája is, tipikusan hitmanas...valóban fiatalnak tűnik...sőt...a játékban a tag mát a 40es éveit itporja...szal én a készitők helyében egy kis maszkmunkálattal adtam volna pár ráncot a homlokára...
    jason statham-re is illene a szerep...neki a szúrós tekintete az ami nagyon jol állna a szerephez, Timi gyereknek meg hát cseppetsem férfias arcvonásai vannak. - valószinűleg a rendezők egy "jóképübb" embert akartak választani a szerepre, ki tudja...
    remélem a filmben szerelmi szál nem lesz a főhös köré vonva...mert azért valljuk meg a játék alapjá nem szabadna tulságosan mély érzelmekkel ellátni a mi kis gyilkosunkat..
    Szeretném ha lenne a karakternek belső monologja, lennének vivódásai, mert a játékban is sokszor halljuk hogy magában motyog....
    (vin dieselben meg van egy kis afrikai vér valljuk meg őszintén hitman szerepére nem illik egy szolis izompacsirta)
    És remélem legalább a Tag hangja mélyebb, mint a 47-é....
    Engem ami hitmanban legjobban lenyűgöz az a rezzenéstelen, érzelemnélküli pókerarc...amivel sztem nem nagyon rendelkezik a mi kis Elefántunk...
    Na meg még ott is elcsúszhatnak a filmen, ha sok párbeszédet adnak a főszereplőnek..mert valljuk meg, hitman csendes típus, nőkkel sem nagyon flörtöl, maximum a cél elérése érdekében, és csak akkor beszél ha kérdezik...és hát szorul helyzetbe se nagyon szokott kerülni, általában megy, elvégzi a feladatot minden fennakadás nélkül, szal tiszta munkát végez, könyörtelennek tűnik a szemünkbne, ugyanankkor mégsem az...és a filmben majd biztos lesz hogy elkapják, megkinozzák, megvallatják..ami hát...szal nem lenne jó
    ((amugy remélem a splinter cell szerepre jobb szinészt választanak:) - nekem george cloonye jön be, de egy borostás ben afflek is megteszi, csak ne colin farrell...a forgatókönyvet maga clancy irja, az bizti hogy prif lesz))
  • LasDen #199
    nem hinném, hogy a 47-esnek mélyen szántó gondolatai lennének..... :D ha vannak neki egyáltalán :D
  • BlackShadow
    ill a 'síri csönd' ellen, belső monológok is faszántosak lehetnének (lásd dexter :D)
    de én még mindig kivagyok ,h képesek voltak egy kis 17évesnek látszó pötst főszerepbe választani
  • grizzly21
    ne a jatekot vegyek alapul? akkor mit?:)
  • grizzly21
    ugyanmar, ez szerintem teljesen nem igy van. A thrillerek kozott is azok a jok (hatasosak) amik lelkileg sokkolnak le, nem a brutalis mindenfele gyilkolasoktol. Ezt pedig a hangulat megteremtesevel, kamera, zene stb lehet elerni. Inkabb azt mondanam hogy egy ocska akciofilmet akarnak kiadni amit tobb ember megnez, mint egy igenyes filmet a jatek alapjan, ami maradando lenne.
  • LasDen #195
    nem azé, de egy olyan film, melyben a főszereplő síri csöndben mászkál és hang nélkül legyilkol mindenkit nem lenne vmi izgalmas......bár alvásra megfelelő lenne......
  • BlackShadow
    ugy sem a silent assassin díjra fognak hajtani :( érzem én h szar film lesz ha a játékot vesszük alapul .. (csak ne legyen igazam)
  • akyyy
    ez csak előzete3s...
  • grizzly21
    a szereplohoz sajnos illik a hangja, kis hulyegyerek jellege van..
    kicsit zavar azert, hogy sorra basszak el a pc-s jatekokbol keszult filmeket (doom, stb)

Mellesleg szerintem full hulyesegeket mondanak benne, mi az hogy titkos rend? meg hogy gonosz, meg meg az is bun hogy el ?? Aki 5 percet jatszott a jatekkal annak mar belopta a kis47es magat a szivebe annyira hogy ilyen baromsagokat ne mondjon rola:)
  • McDuff
    jobb minőségben még nem láttam...
  • akyyy
    zsír 1 nap az eltérés a külföldi bemutató és a magyar premier között. szóval még kisértés se lesz hogy letötlsem:D
  • akyyy
    kérdés ez honnan van? nincs jobb minőségbe?
  • akyyy
    a szinészhez sztem illik... de a játéj hnagjához jobban illene aki az elején dumál:D de legalább szinkronos lesz, je
  • McDuff
    furcsa a hangja,nem illik a játékban lévőkhöz de ha úgy nézem mint önálló filmet akkor azt mondom nem rossz...érződik a hangján hogy profi csak nem a mi profink
  • McDuff
    http://www.youtube.com/watch?v=IoUrpayQT-M

szinkronos trailer gyerekek!!!mindenki örüljön és sírjon!
    mert én nem tudom eldönteni hogy sírjak e vagy ámuljak!
  • zaki
    Így van, nekem az új Bond rohadtul bejött.
  • akyyy
    akkor nekd ez se fok az tuti:D