383
Szal...
-
#23 vin poén volt... ;) -
#22 Stathan arca egyezik meg leginkabb a 47-es arcaval bazeg. Hogy jon ide a Bruce Willis hat semmi hasonlosag nincs! Nezetek ma mit beszeltek :)
Vin Diesel... ajajajajaj! -
#21 Hi én is hallottam rólla hogy lessz ilyen és mikorra várható? -
#20 Statham a tuti. -
#19 szerintem xXx is lehetne, csak fogynia, meg 1 kicsit fakulnia kéne hozzá! :DDD -
#18 ja, azon én is jót röhögnék :D -
Gandibá #17 Szvsz Bruce Willis és Statham és jó lenne, de milyen már hogy néger hitman :DDDDD -
#16 Szerintem is kotelezo hogy o legyen mert kurvara hasonlit ra!
-
#15 En Vinnie Jones-t jeloltem. -
#14 jaj, Statham-ra gondoltam én is először, a szállítóba is olyan Hitman-es volt a szerepe, de Brúszvillis az 1ik kedvencem, ezért rá szavaztam (Bucs ) -
#13 HITMAN szerepére EGYÉRTELMŰEN Statham a nyerő!!!!!!
TIpikus karakter, ha Ő játsza el, tuti érdekelni fog! -
#12 Jason Statham-ra szavazok, a Bruce már túl öreg! -
#11 a címe mint látható "A Hit Botránya" eredeti nyelven "Hitman : The Scandal" :) -
#10 na megvan az első nem hivatalos plakát is!
-
#9 itt -
#8 Hol?
Emlékezz!!!!
[A LEVEGŐBEN A BAL KEZÉVEL ALIG ÉSZREVEHETŐEN EGY KIS FÉLKÖRT ÍR LE, KVÁZI DZSEDI PÓVERREL SZUGERÁLVA ZAKIT]
:-D -
#7 én Bruce Willis-re szavaztam, hogy eljátssza a szerepet (ne kélrdezzétek hol, már nem emléxem) -
#6 Már erről is film készül? Tényleg divattá lett hogy pc-s játékokból filmet csinálnak.
Remélem nem basszák l mint a Resident Evilt.
Az hogy nem használhatják a 47est, gáz. Azért remélem a vonalkód ott lesz a fején :D -
#5 Hol van róla infó? -
#4 Pontosan -
Augustus Gigo #3 47dik klón volt asszem -
#2 47-es szám mit jelent? -
#1 Hat ezt is bejelentettek. Rosz film szerintem nem lesz de sokat nem tudnak atvenni a jatekbol. Alitolag alig tudtak megszerezni a full jogokat es meg igy is kimaradt egy csomo dolog. En nem ertem. Ha mar az Eidos eladja oket miert nem agya el mindet. Pl ilyen baromsagok hogy 47-es jele-t nem hasznalhatjak a filmben. Meg jo bazz hogy a ket Baller fegyvert hasznalhatja meg a zongorahurt.
Azert remelem attol hogy az Eidos hulye nem fog szevedni a film...