383
Szal...
  • Sadun Tryst
    vin poén volt... ;)
  • Sephi
    Stathan arca egyezik meg leginkabb a 47-es arcaval bazeg. Hogy jon ide a Bruce Willis hat semmi hasonlosag nincs! Nezetek ma mit beszeltek :)
    Vin Diesel... ajajajajaj!
  • nagykispeter
    Hi én is hallottam rólla hogy lessz ilyen és mikorra várható?
  • Voltan
    Statham a tuti.
  • Sadun Tryst
    szerintem xXx is lehetne, csak fogynia, meg 1 kicsit fakulnia kéne hozzá! :DDD
  • zaki
    ja, azon én is jót röhögnék :D
  • Gandibá
    Szvsz Bruce Willis és Statham és jó lenne, de milyen már hogy néger hitman :DDDDD
  • Sephi
    Szerintem is kotelezo hogy o legyen mert kurvara hasonlit ra!

• Marcell
    En Vinnie Jones-t jeloltem.
  • zaki
    jaj, Statham-ra gondoltam én is először, a szállítóba is olyan Hitman-es volt a szerepe, de Brúszvillis az 1ik kedvencem, ezért rá szavaztam (Bucs )
  • Blasta
    HITMAN szerepére EGYÉRTELMŰEN Statham a nyerő!!!!!!
    TIpikus karakter, ha Ő játsza el, tuti érdekelni fog!
  • CoolStuff
    Jason Statham-ra szavazok, a Bruce már túl öreg!
  • FREAK
    a címe mint látható "A Hit Botránya" eredeti nyelven "Hitman : The Scandal" :)
  • FREAK
    na megvan az első nem hivatalos plakát is!

• zaki
    itt
  • Blasta
    Hol?
    Emlékezz!!!!

[A LEVEGŐBEN A BAL KEZÉVEL ALIG ÉSZREVEHETŐEN EGY KIS FÉLKÖRT ÍR LE, KVÁZI DZSEDI PÓVERREL SZUGERÁLVA ZAKIT]
    :-D
  • zaki
    én Bruce Willis-re szavaztam, hogy eljátssza a szerepet (ne kélrdezzétek hol, már nem emléxem)
  • Ottto
    Már erről is film készül? Tényleg divattá lett hogy pc-s játékokból filmet csinálnak.
    Remélem nem basszák l mint a Resident Evilt.
    Az hogy nem használhatják a 47est, gáz. Azért remélem a vonalkód ott lesz a fején :D
  • Blasta
    Hol van róla infó?
  • Blasta
    Pontosan
  • Augustus Gigo
    47dik klón volt asszem
  • traXion
    47-es szám mit jelent?
  • Sephi
    Hat ezt is bejelentettek. Rosz film szerintem nem lesz de sokat nem tudnak atvenni a jatekbol. Alitolag alig tudtak megszerezni a full jogokat es meg igy is kimaradt egy csomo dolog. En nem ertem. Ha mar az Eidos eladja oket miert nem agya el mindet. Pl ilyen baromsagok hogy 47-es jele-t nem hasznalhatjak a filmben. Meg jo bazz hogy a ket Baller fegyvert hasznalhatja meg a zongorahurt.

Azert remelem attol hogy az Eidos hulye nem fog szevedni a film...