383
Szal...
-
#303 de van fent ne monjd már sületlenséget -
KUBUka #302 de még egy felirat se.. -
#301 még nincs fent a szinkron -
KUBUka #300 És a szinkronost hol találom? -
#299 Soundtrack-et le lehet már valahonnan kapni? -
#298 van szinkron is:D -
KUBUka #297 Jah, de nem is ez a legnagyobb baj. Már rég megvan a film de sajna felirat nincs...Még senki nem vállalkozott rá, h összedobja:D -
#296 Kubuka, lattam. Mozi. rossz a minosege a legjobbnak is.
Kulonben nem volt rossz a film, mint b kat akciofilm. Csak nem mint hitman film. Az erzes megvolt. a Zene is turheto. Elefant Timót meg egesz jo, ahhoz kepest, mit vartam a trailer alapjan. Csak az a rusnya no lett vón'. Jol nez ki meg minden, de ez Hitman! Ha hitman, akkor max diana, az is csak hang inkabb (: Es a vege... addig meg jo is volt, csak a befejezes... Plussz az igaz, hogy nem kapott volna silent asassin rate-t :D -
#295 azért hogy leirják hogy akciódus, logikai szemét, unalmas, vagy éppen jó hangulatot árasztó film, jó e a főszereplő, nem jó, érdemes moziba megnézni vagy elég várni egy jó kis verzió megjelenésére.
azt ha érdekel a történet maga, akkor elolvasom a spoileres részeket is. Furcsa, sok forumon ez évekig tökéletesen müködött. Ez valami újkeletü betegség lehet, hogy a forumra írók elkezdtek rettegni a spoiler tag használatától, és nagy ivben neki is álltak gyülölet kampányt indítani ellene.
Ma már úgy müködik, hogy ha valaki megjegyzi, hogy van spoiler tag, egyből leszedik a fejét, hogy minek jön be forumba ha még nem látta a filmet. Kérdem én, akkor mi a jó istenért találták ki a spoilert, ha ciki használni? -
#294 hát ja eléggé 2 percet vártam mire kikérhessem a jegyet -
#293 Na fasza.
Hosszú volt a sor mi? -
winnie #292 a film topikjában a filmet tárgyalják ki - pláne a premier után. mi értelme van bejönni és előtte olvasni, hogy az ember spoilerekbe ütközzön? -
#291 na fasza... ezért nem szabad forumot olvasni, mert egyre kevesebben tudják mi az a spoiler.
kösz. -
hatezgaz #290 Nekem nem tetszett. Bármely más zenével százszor jobb lett volna, végig mintha a Bourne zenéjét nyomták volna, a hitmanhez teljesen más illett volna. Olyphant pozitív csalódás, nem a legjobb, de elég jól hozza a karaktert. A történet végülis nem rossz, ennyi változtatást még elbírna a film, de a megvalósítás nagyon rosz. Néhány klaszikus hitmanes jeleneten, képkockán kívül, csak egy b osztályú akciófilmre emlékeztet. Valahogy kimaradt belőle a Hitman feeling. Sokat dobott volna néhány igazi profi lopakodós, besurranós jelenet. De még a néhány véletlenül adódó alkalmat sem ragadták meg, inkább a klaszikus akciófilmekhez hasonlóan ezeket átugrották. -
#289 én tegnap néztem meg rohadt nagy film csak kurva rövid
egy vmit nem értettem amikor elsőnek lövi le a Belicofot az nem az a belicof volt mert a végén a templomba lötte le az igazit -
McDuff #288 nah megnéztem én is a filmet,és azt kell h mondjam nekem teccik!tűrhető.volt benne pár olyan rész amit én kihagytam volna,meg az se teccett h átírta a storyt(nem is klónok),de jó volt h volt benne pár csavar meg kellett követni az eseményeket,meg érteni is!és még ez az Elefánt gyerek is a helyén voltprobáltam film alatt elképzelni Jason Statham-et és rájöttem arra h akkor tulságosan is olyan szállítós érzésem lett volna...szal ez így pont jó volt és sztem megérte az árát,csak tényleg több zenét is átrakhattak volna a játékból:P -
#287 szamomra a transformers:) -
#286 azt se néztem meg még:D -
#285 hát ami számomra a star wars után utoljára megérte a mozijegyet az a 300 volt :) -
KUBUka #284 r -
KUBUka #283 Tudod Zinaj...ezzel az a gond...HOGY KUVÁRA NINCS MOZI A KÖRNYÉKEN!!!! -
#282 jó drága, itt 790 volt, igaz diákjegy -
#281 nezd meg moziba...KUBUKA
en tegnap neztem meg 1200-at megér sztem.Csak az a baj, h eleg rovid..:S -
KUBUka #280 Amúgy sokan mondják, h olifánt naon jó a szerepre. de mégis, vki nem látta neten a filmet? mert van egy kettő, de azt kevesen seedelik és sok a hibás... -
#279 Remélem a film után a játék következő részében nem Olyphant-ot látjuk viszont. :) -
#278 jobban bejött volna ha nem látom a lentebb belinkeltet:D -
#277 kepregeny?:o danubius?:) hm -
#276 az az ablakon kötéllel beesős poén azért nagyon feküdt :DD -
KUBUka #275 amúgy ezt a Danubius online-non olvastam, h ortmeyer prof brigádja összerántotta a csávót, de egy szerzetes rendbe nevelkedett. Bár már én se tom h van végül is, mert a origins verzió is elég furán meséli el a dolgot.( a képregény)
Amúgy én már számtalan verziót leszedtem de mind kamu... most is szedek egyet, majd meglátjuk. -
#274 láttam neten pukka verziót, hogy az most fake vagy nem, nemtom, nekem van magyar hangom hozzá, nem a legjobb, de lehet hogy az angol sem az:D -
#273 ezt meg hol olvastad? -
KUBUka #272 Visszavonom a kijelentésem. Szal, a csávó télleg egy agyon genetikázott gyilkológép, de az egyház egyik kitagadott rendje nevelte fel...Most olvastam. Amúgy nem bánnám ha vki jelezné, mikor lehet lekapni netről, mert nem lesz alkalmam moziba beülni.. -
#271 az elejére gondolsz mikor monjdák hogy árva gyerekeket visek be stb? én ugy vettem észre hogy az potn egy afrikai "banda" akik szintén gyilkosokat toboroznak, és ugye a vezérük az első célpont -.- -
KUBUka #270 Éppen ez az. Alapvetőleg baszták el a sztorit. Beszarás, h Gens azt mondta, tolta ő is ezt a gémet, és alig tudja kikerülni azt a kérdést, h miért nem klón a filmben a kopasz?:D:D:D -
#269 a filmben elvileg nem klónokról van szó. -
#268 mindet végigvittem sőt, kedvencem -
KUBUka #267 Figyelj, lehet h ez egy oltári film, csak mi nagy fanok vagyunk és ilyen apróságokat észreveszünk...:D(nem klón a csávó csak egy árva daganatos bébi) -
#266 ezt eddig egyedul te mondod(marmint hogy jo film). csak kivancsisagbol kerdezem: jatszottal a jatekkal? -
#265 nah szerintem korrekt film volt, megérte a pénzét
csak pár negativum:
- kevés klasszikus zene, oroszba betehették volna igazán a 2 rész pár zenéjét
-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a klónokat trükközéssel megcsinálhatták volna hogy ugyanaz a szinész játsza (az a nigger klón nagyonnem kellet volna bele) -
#264 sajnos várható volt.. bár hátha pár év múlva lesz egy Hitman: Begins