383
Szal...
  • LasDen #183
    nekem az új james bond továbbra sem tetszik.....
  • akyyy
    meglátjuk mi lesz, az új james bondot is először mindenki negatívként kezelte.

nekem meg a zene tetszett mindig is a legeslegjoban meg a magyar vonatkozások. kár hogy szerintem az nem lesz benne. remélem szinkronosan adják a mozikba, de ha nem akkor is elmegyek:D
  • akyyy
    nincs köze, de hisz kopasz mindkettő én máris találtam egy közös vonást:D
  • grizzly21
    es ki kerte hogy az legyen? ez nem egy akciofilm (kene hogy legyen)..viszont a szinesznek a kepek alapjan koze nincs a szerephez.
  • zaki
    A filmet megnézem 1000%-osan, de nagyon idegesít ez az elefánt gyerek... :D
  • akyyy
    hát akkor már maga hitman is babaarcú, és nem egy borostás bruce wilis:D
  • zaki
    Babaarcú gyilkos... :D
  • akyyy
  • Rage47
    Most néztem meg az sg-s trailert... hát nekem nem nagyon tetszenek a rambós részek, remélem úgy oldják meg az ilyen tömegmészárlásokat, hogy el tudjam fogadni:)
  • KUBUka
    Ja és nem tudna vki belinkelni magyarul interwiew-kat a filmel kapcsolatosan?
  • KUBUka
    Ja, a 2. rész végén naon vadul lehet megoldani, eccere gyilkolósan és csendesen. De ami biztos, h nem tudják majd visszadni a játékot. na meg az h sok minden nem stimmel. Mert a Tomb raider filmbe mi stimmelt? Az se a játék volt...
  • bigfoot
    hitman 2 utsó pályán meg megy a hent:D
  • sorrow
    A 3. rész utolsó pályáján se kell rambóskodni, nekem legalábbis sikerült a Silent Assassin ott is.
  • McDuff
    én is ezt mondom h kell az akció főleg h nem is áll távol a játéktól de az h 1 helikopter nyomja az ólmot a házba,hitman meg ugrál előle nah az viszont már távol áll!johogy nem 1 hadsereg megy rá tankokkal meg légierővel...me jol van fuuu a rendező gondolja h "helikopter szétlővi a házat hősünk elugrál a golyok elől lassítottba" látja h ez yo me hát minden filmbe ez van közönség szereti...de istenem ha van miről filmet csinálni(játék)akk ne tegyenek már bele 1 egéx flottát!20 kommandóst leölhet,játékban is előfordult sőt látványos is lenne és illene a hitmanhez mert ő a legnehezebb helyzetekből is kibír jönni de 1 helikopter tulzás sztem...ennyi(de azért kivi lexek h h jön majd a képbe)
  • light00
    A contracts részben, az utolso pályán épp az a lényeg, hogy Hitman "lebukott", rájöttek hol van, és el kell menekülnie, azt meg egy körülvett épületben nemigazán lehet megoldani silentesen :D
  • akyyy
    nem lóg ki egyse aki az öszessel játszott.

a nő szerepel az első részben is, és tán a 2.ba az egyk kinai (vagy japán?) pályán.

szvsz a filmbe lesz lopakodós, "észrevétlen" gyilkolás is, de ha játszottál a 3-al, annak az utolsó pályán rambo módára kell kitölrni)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 4.nek is, a ravatalos pályán
  • Vlala #167
    Igen, inkább az észrevétlen gyilkosság (újabban "balesetben közreműködés") játszik szerepet a 47-esnél. Ez a lövöldözősdi nem igazán illik a képbe (pont én beszélek?) a szerelem viszont abszolúte kilóg a képből.
  • McDuff
    meg a 2. trailerben már öli a népet meg helikopterek meg katonál kommandosók stb.kicsit hogy is mondjam furcsának tűnik a játékhoz viszonyítva de nem mondom h rossz!mert a játékban nekem is voltak olyan részek h "mostmár kénytelen lexek ölni mint állat!"és meg is tehettem me hitman karaktere az igazábol sztem egyszerre tükrözi a profizmust(csendes gyilkolás terén) meg az elpusztíthatatlan tömegmészárost(a blod moneybol is a videók nagyrésze erre a 2re épült,akcióra és profizmusra)és remélem h a filmben mind2 belekerülés akk azt mondom majd h sikerült visszaadni azt amit a játék is adott!
  • McDuff
    teljesen 1et értek mindenkivel,én is Jasont szerettem volna legjobban hitmen szerepére!!!!de mostmár kezdek megbarátkozni így az előzetesek után ezzel a másik gyerekkel!én még reménykedek h nem lex rossz és nem írom le a filmet:Pde viszont azzal a gondolattal nem bírok megbarátkozni h állítolag szerelmes lex a filmben v mit hallottam?nah ez fog zavarni meg már zavar is!a játékban egyedül az 1. részben kapott 1 puszit 1 táncoslánytol v hogy is volt.itt meg ha lex csaja akk arrol fog szolni az egéx h őt kell megvédeni meg elrabolják meg mittom én és akk viszont már teljesen olyan lex mint 1 átlagos akciófilm...ezt az 1et nem akarom szal remélem sikerült ezt is jol megoldani
  • akyyy
    VÓTMÁ
  • Lpneo
    Nem fogok tudni hozzászokni ehhez a baba arcú fickóhoz
  • Lpneo
    második tréler
  • akyyy
    vasárnap van, sztemne is várd
  • KUBUka
    Igen, Sajna nem okt. 12-kén lesz a bemutató, hanem nov. 21. Egy kicsit csúszik de azt már ki lehet bírni. hát télleg nem sokba fog hasonlítani a játékhoz, de azért várom. Még mindig nincs fent itt az új trailer híre.
  • akyyy
    apropo, itthon mikor lesz láthato. ha sok honap késéssel, akkor egyből megnézem inkább gépen:D
  • akyyy
    valoban nem nesztelen orgyilkos, de ha azt nézzük, a h4-legutolso küldetését se lehetett másképpen megcsinálni. szal szerintem lesz mikor balesetnek tüntetni akcioit, és lesz ahol ramboooo...
  • KUBUka
    Bocs télleg nem .hu, hanem com. Ezerbocs. Hogy lehet az, h még az SG-n nics fent a filmeknél? Pedig ha jött vmi info, akkor egyből felvágták.
  • Gerbill
    Az oldal címe hitmanmovie.com (link).
  • KUBUka
    na végre kijött a trailer a teaser után. sztem nagyon vagány lett és sztem kezdhetnek remánykedni azok is akik eddig elitélték a filmet. Hát mit is mondjak, nem fognak a silent assasin-ra törekedni.:D www.hitmanmovie.hu
  • KUBUka
    Ha vkit érdekel, itt még találhat egy-két érdekes mozzanatot a flmből:
    http://www.aceshowbiz.com/news/view/00010706.html
  • KUBUka
    Legalább felfedezték benne a supehero feelinget! :D
  • Rage47
    vaqy húzná a földön xD
  • LasDen #151
    a hullacipelésről jut eszembe, milyen lenne már, ha a filmben is úgy cipelnék a hullákat mint a játékban :D
  • akyyy
    a játék első részében mégis vonoztta valami ahoz a kinai vagy japán csajhoz. persze ha csak úgy játszottad:)

trailerben meg, mint irtam van akciódús jelenet is, és van csendes gyilkos rész is. sztem kevervelesz.
  • Prézli
    Nekem úgy tűnik, hogy egy robbanással meg akcióval teli filmet akarnak csinálni ami persze nem baj, de Hitman nem így gyak. Pl mikor szállnak a swatosok a robbanástól a trailerben akkor az ad egyet a Silent Assasin kifejezésnek. Na persze rémunalmas lenne a film hacsak zongorahúros gyilkolászásról és csendes hullacipelésről lenne szó de azért ne legyen má DieHard! Amikor meg a csaj van a trailerben az már totál 007 pedig ez itt kérem Codname 47! Amennyire tom Hitman egy agymosott vagy eredetileg gyilkolásra tenyésztett személy és nem csajozik-nem szerelmes. Nade ne legyen igazam és különben se kell ragaszkodni a játékhoz csak jó volna ha mégis.
  • zaki
    Elefánt gyereknél minden jobb.
  • Seth
    ja hát biztos nem mai darab, de egy kis smink csodákra képes. Mindenesetre jobban illene hozzá a néma,marcona alak, nemúgy mint elefánt srácnak
  • LasDen #146
    van egy feje...így fejről nem lehet megmondani...nekem kicsit öregnek néz ki....
  • Seth
    nem tudom már ki nézett utána, hogy ki szinkronizálja 47-est a játékban, na én csak most tettem meg, és az uriember akár a filmben is elmehetne szerintem ^^
    David Bateson , nos? (lehet volt már^^)
  • Shodan
    ilyesmi, ezt kifejtenéd bővebben?