Hitman The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
nemtom, a rendezõ vak volt esetleg?
Miért nem Jason Statham?? Miért nem hallgatnak a rajongók százezreire??
Mellesleg Statham neve ismerõsebben cseng mindenkinek mint Timothy gyereké.
Hogy mondjak egy pozitív dolgot is: igaz azért a srác egy fokkal jobb választás mint ha Diesel játszotta volna...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
annyira Hitmanes volt a filmjében is sztem
Gépem ati X1900 4200
PSN ID.: Beegabor
A zene jó!! Október! De valahogy engem nem izgat ez a film!Talán majd ha lesz egy jobbe elõzetes.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de mind1, várjuk meg a trailert, hogy milyen lesz!
Aki látta esetleg a deadWood- címû sorozatot õ játsza Seth Bullockot
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát inkább Diesel mint ö...el nem tudnám képzelni a hitmen szerepébe...:S remélem a film szinvonalát nem rontja majd
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
http://www.sg.hu/cikkek/49861
õ lenne az:
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/rock_star/timothy_olyphant/rockpre2.jpg
Amúgy a kép amit belinkeltél akyyy, azon vin diesel van 😄 (asszem a man apart címû filmbõl van ez a kép 😛 )
Õ fogja játszani Hitmant, 3 részen keresztül!
Hitman új rész és mozifilm!
Remélem...
Mellesleg Vin nekem abszolut nem szimpi erre a szerepre, túl nagydarab, inkább Statham lenne a nyerõ
PSN ID.: Beegabor
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ha nem teszik akkor akár magyarul is mehlehet nézni : \
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.