Hitman The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dixie Flatline, 14:58 - Játék: Akció - (40 komment)
() Már nagyon rég megírtuk, hogy Vin "500" Diesel fogja alakítani a készülõ, 2007-es Hitman filmben mindenki kedvenc 47-es bérgyilkos ügynökét, a forgatókönyvrõl azonban eddig mit sem tudtunk. El Mayimbe, a LationoReview szabadszájú szerkesztõje kézhez kapta a legfrissebb változatot, melyet a Kardhal c. film írója, Skip Woods vetett papírra.
El Mayimbe-nek nagyon tetszett, amit olvasott: az egész egy kib*** kökemény, tesztoszterontól túltengõ bérgyilkosról szól - írja, majd hozzáteszi, hogy a film 18+-os besorolást kapott, tehát a gyerekeket érdemes lesz otthon hagyni. A forgatókönyv okos és intelligens fordulatokkal teli, hitelesen visszaadja a 47-es kimért, rideg karakterét, aki minden létezõ módon álcázza magát és természetesen a bemegyek oszt hent megoldások helyett a ravasz és kifinomult nyúvasztásokat részesíti elõnyben.
A nyitójelenetben a 47-es ügynök egyáltalán nem használja pisztolyát. Célpontja Bwana Obie, egy afrikában élõ "állam"férfi, akit minden létezõ módon védenek. Egy ponton elszabadul a káosz és tûz alá veszik, ám a lehetõ legkúlabb módon, igazi szuper-nindzsaként kivágja magát a szorult helyzetbõl. A játékból ismert fegyverek, a zongorahúr, a .45-ös Silverballers és a többi asszasszin kellék mind visszaköszön.
A történet szerint a 47-es legutóbbi küldetése során egy szemtanú elkerülte a végzetét, akiért most vissza kell mennie Oroszországba. Megérkeztekor válik nyilvánvalóvá számára, hogy felültették, s üldözõbõl üldözötté válik. Ki kell játszania üldözõit és az utána szaglászó nyughatatlan Interpol ügynököt, hogy kimásszon a kalamajkából."
Hardwired
Ahogy néztem az IMP-t tényleg Vin bácsi lett újra elõhúzva. Hát majd meglássuk. Ezzel a kis cikkel nem nagyon tudtak feldobni. Félek hogy xXx lesz belõle :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Stathamtól még nem láttam olyan szerepet, mely bármiben is különbözött volna az elözõegtõl.
Az igazi, a Hitman szerepre Vinnie Jones lenne. Ebben biztos vagyok. Bruce Willis sajnos már kiöregedett 😊)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a TR2, a Doom, a House of the Death, a resident evil 2 viszont tényleg messze áll a játékadaptációtól.
Szerintem adjunk esélyt Hitmannak. Egyet legalábbis 😊. Jason Statham meg talán tud majd alkotni valami komolyabbat is, mint a szállító cimü filmjeiben.
szerencsére azért a palettán ott van a Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch (Blöff), bár szerintem túl nagy színészkedést, ahogy a Mars szellemében, ezekben sem kellett hoznia. De ez csak magánvélemény.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akkó türelemmel várom...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Szállító 1-2 is kira volt ennek is annak kell lennie!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
😄D
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ne vedd komolyan, csak már nem is gondolotam h választ kapok 😄
HTX
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
egyébként dögöljön meg az összes divatfilmes pancser
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
HA.
Ez már túlesik a vicckategórián...
Inkább elmondhatnátok ki az az 5 aki lent van!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Paudits Bélát Hitmannek!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na itt Stól buci felhuzta, ezt követõen nyult a 45-ös dupla ACP-hez (asszem), de végülis nem lett semmi.
És a jól megszokott Codename 47-es nézés, aki gondolja kinyomtathatja, jobb is mint a origi Hitman pószter:

A tavaji ValóVilág 2-ben volt egy ürge aki tiszta hitman volt... Csak nem stimmelt hogy szeret lovagolni

Oszinten maragyon Jason de ha nem akkor a Mummias csako sem lenne rosz bar annak tul nagy a szeme 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"