383
Szal...
  • Sabcsee
    ez sokkal jobb sztem mint az eredeti
  • Sabcsee
    Hitman Movie Trailer Daniel Lindholm Edition
  • Sabcsee
    itt van a trailer egy másik zenével:http://youtube.com/watch?v=g7lpYqscuZU
  • Rage47
    Hüüh ez Hentes Bill?:) ez lett volna mind közül a legjobb:p
  • ronihun
    De Jason Statham nem illet volna mert már minden ilyesmi filmbe ő szerepel.....
  • zoolee
    Inkább lett vonla Vin....
  • zaki
    Ez az Olyphant gyerek tényleg nagyon rossz választás volt Hitmannek... Igaz, hogy már majdnem 40 éves, de nagyon kölök képe van. Szerintem is ez a szerep Statham-é kellett volna, hogy legyen. De a filmbuzin írta az egyik srác Daniel Day-Lewis-t is (NY bandáiból a Hentes Bill). Itt egy kép róla. Kicsit... :) Csak ő egy ilyen szerepet sosem fog eljátszani... :P
  • Rage47
    Most néztem meg a trailert.
    Hát, jobban jártak volna, ha ebből nem csinálnak filmet. Ilyen fejet h lehet berakni hitmannek :D
  • cucmalajmc
    most játszottam ki a HITMAN 4-et /Blood MOney-t/ nagyon nagy játék. várom a filmet
  • grizzly21
    a doom az egy borzalmasan gyenge film lett, a rendező is megmondta, hogy elnézést kér a játékosoktól, hogy még csak nem is hasonlít a film a játékra.
    silent hill és resident evil még egész normális lett.
  • Zomil
    silent hill jó film lett és szvsz a resident evil is:)
  • LasDen #132
    A Doom szerintem jó lett.....egy agyatlan lövöldözős játékból filmet csináltak...mit vártál? sztem az FPS nézetes rész is fless volt... :D
  • grizzly21
    jaja, kurva szar a karakter:( nem ártana ha a rendezők legalább egy fél órát játszanának azzal a játékkal amiből filmet csinálnak..én még egyetlen olyan játékból készült filmet nem láttam ami jó lett volna. a doom-ot is hogy elcseszték. még talán a tomb raider a legjobb (de az is csak Angelina miatt)
  • qper
    Olyphant, sry
  • qper
    ez az olypahnt srác katasztrófálisan néz ki mint Hitman. hátulról a sziluettje az ok, de az a babaarc...

nemtom, a rendező vak volt esetleg?

Miért nem Jason Statham?? Miért nem hallgatnak a rajongók százezreire??

Mellesleg Statham neve ismerősebben cseng mindenkinek mint Timothy gyereké.

Hogy mondjak egy pozitív dolgot is: igaz azért a srác egy fokkal jobb választás mint ha Diesel játszotta volna...
  • Zomil
    megnéztem én is a trailert, a hangulat nagyon ott van, legalábbis ami kivehetö belöle, de hitman karaktere háááát...pocsék, sokkal karakteresebb az arca és szerintem azért enyire nem rózsaszin börü sokkal inkább fehérebb:S
  • Ricsahit
    http://media.movies.ign.com/media/499/499143/vid_2032710.html
  • akyyy
    tegnap néztem meg valamiért a blood money legutolsó videóját, és abban van jópás hasonlóság :OO
  • xeth004
    Hát meg kell mondjam, annak ellenére, hogy nagyon nem tetszett, a főszereplő megválasztása reménykedtem benne, hogy tudják mit csinálnak. De most így a trailer után.... ez borzalmas. Nem hogy nem hasonlít, de még a karakter sincs eltalálva (jó tudom alig láttunk valamit, de akkor is), a csecsemőarcról meg nem is beszélve egy kopasz taknyos kölök rohangál nagy fegyverekkel.. bár mikor hátulról mutatják majdhogynem csak a sziluettjét akkor egész hitmanes
  • LasDen #124
    nekem a trailerben az nem tetszett hogy robbangatnak.....meg a csávónak még a szeme is rosszul áll....
  • spidey91
    Én a Hitman szerepére a Szállítót játszó Jason Statham-ot tettem volna ide

annyira Hitmanes volt a filmjében is sztem
  • Seth
    őőő, babyface?? fogjuk rá hogy még fiatal, majd ha siekeres lesz a film, a folytatásokban megemberesedik :)
  • Csaba007
    Nekem se tetszik a színész, jobbat is választhattak volna!
    A zene jó!! Október! De valahogy engem nem izgat ez a film!Talán majd ha lesz egy jobbe előzetes.
  • akyyy
    jó lesz ez. hisz nyakkendő is jó lesz, fegyverei is itt vannak, ráadásul ahogy látom, hol csendes gyilkos hol ramboo :D
  • Shodan
    de miért ezt a hugyosszájút kellett választani, a zene jo, legalább a hangulatból megmarad egy pici.
  • Gerbill
    trailer
  • bigfoot
    majd várjuk meg filmben lévő fejjel,hátha jobb
  • akyyy
    szvsz egy amcsiban egykét hülyegyerek vesz egy hasonló öltönyt, kopasz fej, meg miegymás, és jobba ki tudna nézni hitmannak, mint ezen ő :(((

de mind1, várjuk meg a trailert, hogy milyen lesz!
  • Bucser
    Timothy Oliphantal semmi gond nincs, ha lenyírják a szakállát és a haját kopaszra. Dieselnél mindenféleképpen jobb és ami fontos: kb 1000-szer jobb színész mint Diesel vagy Statham...

Aki látta esetleg a deadWood- című sorozatot ő játsza Seth Bullockot
  • xeth004
    Hát nem értem én ezt az "olifánt" ügyet.... Nem tudom, hogy mire képes amiért őt választották. Az alap, hogy nem hasonlít rá, de a csávónak iszonyat széles álla van, nem úgy, mint a játékbeli 47-esnek... De reméljük, a készítők jobban tudják a dolgukat, csak van valami nyomós oka, hogy így döntöttek.
  • sopi
    hitman
  • sopi
    hitman
  • sopi
    pfff most nézem kis is az a tomithy oliphant mert nem ugrott be..:SSSSSSS

Hát inkább Diesel mint ö...el nem tudnám képzelni a hitmen szerepébe...:S remélem a film szinvonalát nem rontja majd
  • akyyy
    Igen, tényleg ő, én csak gogle képtalálatait néztem, hogy lássam kivel van dolgunk... igy bízzak máskor a googleban:D

• parkour
    Sajnos igaz tényleg timothy oliphant fogja játszani a 47-es ügynököt :S
    http://www.sg.hu/cikkek/49861

ő lenne az:
    http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/rock_star/timothy_olyphant/rockpre2.jpg

Amúgy a kép amit belinkeltél akyyy, azon vin diesel van :D (asszem a man apart című filmből van ez a kép :P )
  • Csaba007
    Hát szerintem nem nagyon illik Timothy Oliphan a szerepre nem is hasonlít rá!
  • akyyy
    Akkor elnézést, google szerint Timothy Oliphan :(
  • Magoo
    Ez Vin Diesel szakállal
  • Gerbill
    Ez Vin Diesel, nem? Ha jól tudom már hivatalosan is bejelentették, hogy Timothy Oliphant játsza a 47-es ügynököt.
  • akyyy

Ő fogja játszani Hitmant, 3 részen keresztül!