383
Szal...
-
Csaba007 #103 Ész! -
#102 :D -
#101 Hát, ... a tied sem mai:D:P azért tettem be -
#100 egyébként meg TÉK! -
#99 Ezt most poénból írtad? Nézd már meg mikor írták a cikket amit belinkeltél (2003. február 6. 01:03, Csütörtök)! Vagy ha valami rejtett üzenet volt a hszedben akkor sorry, de nem értem. -
#98 Az semmi!!!...
Hitman új rész és mozifilm! -
#97 Vin mégse lesz Hitman?
Remélem... -
#96 2008 -
Bammy #95 most akkor vin diesel lesz? statham ezerszer jobb választás lett volna. az a faszi tiszta hitman, még az arcvonásai is. diesel túlságosan kigyúrt. nem találtams ehol azt h kb mikorra várható a film? -
#94 Meg ha nem egy ilyen mindenkit kiirtok akciófilm lesz, akkor szerintem bármelyik szereplővel jó lesz(legalábbis kinézetre, mert függ még a játéktól, meg a rendezőtől:)) -
#93 Itt a lentebb belinkelt képen, szerintem elég jól el tudom képzelni, legalábbis jobban mint T.O.-t. De Jason S volna a legjobb -
#92 igen, Tymothy Oliphant és más forrás szerint ő lesz a 47-es
Mellesleg Vin nekem abszolut nem szimpi erre a szerepre, túl nagydarab, inkább Statham lenne a nyerő -
#91 Az SG híradása szerint Vin lesz hitman a TV-s fickó pedig a főgonosz(Márha ő Tymothy Oliphant[vagy valami ilyesmi]). -
#90 jah :D -
Rohamoszti #89 CSak nem azért mert a tv-ben lévő pasas lesz hitman?:D -
#88 Na ő lesz Hitman [ vigyázat, becsapós a kép, de direkt jó:D]
-
#87 Na tartozok egy elnézéssel.. még korábban irtam hogy Stathamot mennyire nem tartottam nagy színésznek. Most néztem meg a Revolvert, vissza kell vonnom amit mondtam! Reméljük ha nem tucatfilm lesz ez, akkor ő lesz a szereplő :P -
#86 remélem - akárkit is választanak majd 47-esre - majd leszinkronizálják a játékbeli hangjára... akkor ott lenne a feeleng kicvsit:)
ha nem teszik akkor akár magyarul is mehlehet nézni : \ -
#85 mondták mondták.. elöször Dieselt mondtak.. aztán jött Statham, most megint Diesel nevét rebegik. Majd ha kijön az első plakát megláttjuk :P -
#84 Azt monták a szállító lesz -
#83 "Hitman forgatókönyv beszámoló
Dixie Flatline, 14:58 - Játék: Akció - (40 komment)
() Már nagyon rég megírtuk, hogy Vin "500" Diesel fogja alakítani a készülő, 2007-es Hitman filmben mindenki kedvenc 47-es bérgyilkos ügynökét, a forgatókönyvről azonban eddig mit sem tudtunk. El Mayimbe, a LationoReview szabadszájú szerkesztője kézhez kapta a legfrissebb változatot, melyet a Kardhal c. film írója, Skip Woods vetett papírra.
El Mayimbe-nek nagyon tetszett, amit olvasott: az egész egy kib*** kökemény, tesztoszterontól túltengő bérgyilkosról szól - írja, majd hozzáteszi, hogy a film 18+-os besorolást kapott, tehát a gyerekeket érdemes lesz otthon hagyni. A forgatókönyv okos és intelligens fordulatokkal teli, hitelesen visszaadja a 47-es kimért, rideg karakterét, aki minden létező módon álcázza magát és természetesen a bemegyek oszt hent megoldások helyett a ravasz és kifinomult nyúvasztásokat részesíti előnyben.
A nyitójelenetben a 47-es ügynök egyáltalán nem használja pisztolyát. Célpontja Bwana Obie, egy afrikában élő "állam"férfi, akit minden létező módon védenek. Egy ponton elszabadul a káosz és tűz alá veszik, ám a lehető legkúlabb módon, igazi szuper-nindzsaként kivágja magát a szorult helyzetből. A játékból ismert fegyverek, a zongorahúr, a .45-ös Silverballers és a többi asszasszin kellék mind visszaköszön.
A történet szerint a 47-es legutóbbi küldetése során egy szemtanú elkerülte a végzetét, akiért most vissza kell mennie Oroszországba. Megérkeztekor válik nyilvánvalóvá számára, hogy felültették, s üldözőből üldözötté válik. Ki kell játszania üldözőit és az utána szaglászó nyughatatlan Interpol ügynököt, hogy kimásszon a kalamajkából."
Hardwired
Ahogy néztem az IMP-t tényleg Vin bácsi lett újra előhúzva. Hát majd meglássuk. Ezzel a kis cikkel nem nagyon tudtak feldobni. Félek hogy xXx lesz belőle :S -
#82 Kulka lenne a beszteszt!!!!!54! -
knightbali #81 Bruce Willis lenne a szerepre a legalkalmasabb ha 10 évvel rövidebb lenne. -
#80 Másik amiért megköveztek, Vin Diesel. A fickó sík hülye, izompacsirta. Ez tény. De sokkal jobban tetszett egy bizonyos szerepében, mint Statham.The Pacifierben való szereplése, mely egy az egyben szar film és az Óviapu koppintása, de hát most a szerepről beszélek. E filmben látszik, hogy tud más arcot is mutatni mint az ostobba xXx és Fast Furious keménylegény.
Stathamtól még nem láttam olyan szerepet, mely bármiben is különbözött volna az elözőegtől.
Az igazi, a Hitman szerepre Vinnie Jones lenne. Ebben biztos vagyok. Bruce Willis sajnos már kiöregedett :)) -
#79 mortal kombat, silent hill, resident evilt én nem merném bukásnak nevezni. ahogy a tomb raider első része is elég szép sikert bezsebelt. persze hogy nem tetszhet mindenkinek, de akkor is.
a TR2, a Doom, a House of the Death, a resident evil 2 viszont tényleg messze áll a játékadaptációtól.
Szerintem adjunk esélyt Hitmannak. Egyet legalábbis :). Jason Statham meg talán tud majd alkotni valami komolyabbat is, mint a szállító cimü filmjeiben.
szerencsére azért a palettán ott van a Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch (Blöff), bár szerintem túl nagy színészkedést, ahogy a Mars szellemében, ezekben sem kellett hoznia. De ez csak magánvélemény. -
#78 olvass vissza -
hokotro #77 Remélem nem Vin Diesel lessz azért a főszereplő,mert az a majom fejű hülyegyerekre a kutya sem kiváncsi. -
hokotro #76 Ugye nem csinálnak ebből is filmet???Ugye nem!!!A tomb raidertől a silent hillig minden megbukott amit játékokról vittek filmre.A doom is csúnyán elbukott.Miért kell hoolywood-ban ennyire a fingot fűrészelni???
-
zoolee #75 Kösz.
Akkó türelemmel várom... -
#74 Az még messze van. -
zoolee #73 Konkrét megjelenés ????? -
#72 kicsit alacsony(160cm)...de ez vásznon úgyse fog lejönni. -
Prof William #71 Ő a tökéletes a szerepre! -
#70 én is megmondtam, mikor az 1-et láttam, mondtam h ha lenne film neki kéne játszania a szerepet:) -
#69 HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!
A Szállító 1-2 is kira volt ennek is annak kell lennie! -
#68 Akkor örülj:
ason_statham_lesz_a_47_es_ugynok -
#67 Már képeket is csináltak róla:
:DD -
#66 lol :DDDDDDDDD -
#65 baze, Vin Diesel lesz a főszereplő. én személy szerint Jasos Statham-nek jobban örültem volna -
#64 Köszi. 2 honapig gondolkoztál? :DDDD
Ne vedd komolyan, csak már nem is gondolotam h választ kapok :D
HTX