Theatre of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Gyalogság tudja mozgatni:

Axon
Egy rövid csövû 75 mm-es ágyú:

Axon
Marder hátulról:

Axon
Marder szembõl. Jól látszik a géppuska és a lehajtott ágyúcsõ tartó:

Axon
A 20 mm-es kezelõ személyzete közelrõl. Még a mûszerfal is jól látszik:

Axon
A 37 mm-es önjáró légvédelmi ágyú közelrõl:

Axon
Vásároltam néhány hasznos egységet (tigris, marder és 2 légvédelmi ágyút):

Axon
Csináltam néhány újabb nyálcsorgatós képet, immár az otthoni gépemen full grafikán.

Axon
Nagy hangsúlyt fektetek a tüzérségi elõkészítésre. Egyszerre nyomulok a gyalogsággal és a tankokkal. Az elején pedig veszek tigrist, mert igazán csak azok képesek gond nélkül nyomulni az ellenséges tûzben.

Német kampány 3. pályán nem lehet tovább menni, mert az árkon nem mennek át az AI által irányított csapatok :S
Nagyon gáz hogy az általam irányítottak is csak akkor tudnak átmenni az árkon, ha pont elõttük van az átkelõ. Ha 10 centire van akkor nekimennek az ároknak és megállnak.
Nektek mi a taktikátok? Ha tankal megyek elõrre leszednek az AT ágyúk, ha gyalagossal azokat meg a géppuskák. Pillanatok alatt meghal mindenki.
Eddeg a taktikám: tankal nyomulok elõrre 22re már tudom hol van minden AT ágyú sok. Összes tank egy célpontra lõ ha nincs sérülés mentés, ha van visszatöltöm. 30mp kell menteni és van 30-40x visszatölteni 1 pályát.
Gyalogos-gyalogos harc meg valami borzalom. 3 csávót ráküldök 1re az árokban közelharc, élszalad, aztán legránátozza saját magát a 3 csávóm.

May the force serve you well!

Axon
Azt hiszem a grafikára nem sok panasz lehet, fõleg, hogy egy rts-rõl van szó.
Egy gyönyörû párduc:

Axon

Axon

Axon
Csináltam 3 képet full grafikával is, bár így játszhatatlanul lassú lett ezen a gépen.

Axon
A képeket a munkahelyi gépemen készítettem 2-3 percnyi játék után, közepes grafikával.
Az otthoni erõs gépemen készítek még képeket full grafikával, azok még szebbek lesznek.

Axon
Az elsõ iván. Egy lövészárokban lapít:

Axon
Páncélos ékem eleje közelít az orosz állások felé:

Axon
Rush!!

Axon
2 párduc 1 stug és egy PzIII-as:

Axon
Megindítom az armadát:

Axon

Axon
Egy aknavetõvel felszerelt féllánctalpas:

Axon
Gyalogságom:

Axon
A két választható kampány:

Axon
Menü:

Axon
Sikerült beszereznem a Theatre of War 2 Kursk 1943-t.
Csináltam néhány képet.

Axon
Megjelent a legújabb rész:

Theatre of War 2 Kursk 1943

Axon
Megindítom tankjaimat az új belorusz kampányban:

Axon
Ez az érdekes. Itt van a kampány választó. Immár 9 kampánnyal, mivel az eredeti kampányok is benne vannak.

Axon
Leszedtem és kipróbáltam.
Nyitóképernyõ:

Axon
Az oroszoknál kiadtak az elsõ részhez egy addont:

Belorussia

Axon
Készül egy újabb rész:

Theatre of War: Kursk 1943

Axon
Én még nem használtam steam-et és lehet, hogy nem is fogok.

Ha steamon töltöd le oda rakja ahol a steam-ot raktad..alapból.

Axon
Ilyet még nem láttam.

nekem az elsõ résszel van az a problémám, hogy az objetumokbol (emberek,tankok,házak) szinte mindig krixkraxok lesznek
ATI 4850 1G ram
A masodik részben jó a graf de az meg fagy gyakran. :S

May the force serve you well!

Axon
Ez nem teljesen így van. Nagyon kevés az a játék, amit újra kell(ene) telepíteni. A legtöbb nem igényli a registry bejegyzéseket, megy nélkülük is. Errõl az egy-két játékról pedig csinálok egy .reg filet, amit csak le kell futtatni.

Hagyd, nagyon nincs képben számítógépügyben az ipse. <#hehe>

Mellesleg több játékkal is találkoztam már, ami csakis és kizárlólag a C:-re volt hajlandó feltelepülni.

Amúgy annyiban szerintem nem jó a te megoldásod hogy hiába van a kis partíción a windóz és a másikon az összes játék telepítve, hogy ha újra kell telepíteni a windózt akkor a játékokat is újra kell vele együtt.(ugyebár a telepített játékok rendszerleíró-adatbázis bejegyzései elvesznek a windózzal együtt.)

Axon
Két particióra van osztva a vinyóm. Ebbõl a c meghajtóm 4 giga, de én mindent a d meghajtóra telepítek. A c-n csak a rendszer van és nekem a 4 gigából 2,5 giga még így is szabad, oda semmi mást nem telepítek.
A rendszerem viszont winxp, vistával nem rongálom az idegrendszerem.
Egyébként szét kellene nézned a temp könyvtárak környékén. Azokat ki lehet törölni. Ki lehet kapcsolni a rendszer visszaállítást is, azzal rengeteg helyet nyersz, de szerintem a legjobb ha beteszed a gépbe a 600 gigás vinyódat és arra telepíted a játékot.

Hát sokba képzeld.

Van egy hatszáz gigás vinyód és ennek ellenére a C:-d egy 30 gigás?
Na ez a LOL.

Mégis mennyi idõbe telne a 600 gigásat két 300 gigás partícióra szétosztani? Lenne több meghajtód és a harminc gigásat is kivághatnád a kukába, ahová való.

LOL ezzel okosat mondtál, képzeld van még egy 600 gigás vinyóm, csak nincs a c-n nincs sok helyem.

Az kábé a vista meg még két játék feltelepítéséhez lehet elég.

Már tízezerbõl kijön egy új winchester, azt javaslom sürgõsen szerezz be egyet. A mai játékok között nem ritka az olyan, ami 10 gigánál is több helyet foglal.

vista, 30 giga... ksöz

Axon
Milyen méretû a C meghajtód? Milyen windows-od van (xp, vista, win7)?

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, komolyan jól jönne... A helyzet az hogy játékot szerettem volna feltenni de egybõl kiírta hogy kevés a hely (a C-n) és nem is maradt semmi hely (0 kb <#wilting>). Nehezen csináltam még 600 megát, újra elindítottam ugyanaz történt, azóta se jött vissza a hely. Pedig kéne... Se lemezkarbantartó, se direkt erre való program (AusLogics BoostSpeed) se segített semmit. Van valami ötletetek? KÖSZI

Axon
A gyalogságom rohammal bevette az ellenséges lövészárkot:

Axon
Egy bazókás lesi a tankomat:

Axon
Egy másik 105-mmes, de itt a kezelõ személyzetet likvidáltam:

Axon
Egy szétlõtt 105 mm-es tüzérségi ágyú: