859
Battle for Europe 1939-1945
  • Axon
    Nem tudjátok vannak már hozzá pályák a neten?
  • Axon
    Kipróbáltam a pause átírását és működik. Így már tökéletesen játszható a játék. Tegnap este sikerült a németekkel a kampány első pályáját megcsinálni. Készítettem néhány remek képet csak sajnos otthon maradt.
    Majd legközelebb beszúrom ide őket.
  • Axon
    Köszi az infot, este kipróbálom.
  • stuka85
    a lényeg vagyis ami nekem bejött a játék fő könyvtárában lévő users könyvtárban lévő game.ini szerkeszted : smart pause 0 és elmented valamint érdemes írásvédetté tenni mert a game szereti átírogatni és hirtelen visszajön ez a hülyeség....amugy érdemes nézegetni a Data\Ai könyvtárban lévő messages.xml filet is mer azzal lehet szerkezteni mikor legyen ilyen pause a játékban mert mondjuk a katonák halála idegesítő de egy páncélos elvesztéséről jobb tudni. Na egyelőre ennyi még én is tesztelem a cucot.
  • Axon
    Húha, ebből nem sokat értek. Valaki lefordítaná?
  • stuka85
    Megtaláltam a megoldást most próbálom ki: addig is van amit találtam
    SmartPause mode customization
    =====================
    After patch installation, the messages.xml file in the Data\Ai folder will be created. You can edit this file to customize the SmartPause behavior. SmartPause mode can be turned on and off using options.exe utility or by editing game.ini file located in the 'users' folder.
  • stuka85
    vajon miért?.....pénzért szerinted :D Amúgy sztem elég ennyi az OFF-ból.
  • dezsolti78
    Megnéztem én is a demót. Igazából semmi extra. Nem tudom miért volt ez E3 best of játék?
  • readswift
    hát amiben nagyon speciálisnak tünik nekem (én is várom az angol demót) az az hogy nem kell babyszitterkedni az egységek fölött mint MOW-ban, mert végre normális AI-t kaptak.
  • Serpa
    a demo alapján nem is venném meg az OoW-t.
    semmi extra, szokványos rts.
  • dezsolti78
    Bocs én egy másik kharkovra gondoltam. Amiket belinkeltél azok alapján top stratégia lesz az biztos.
  • readswift
    támadás előtt szükséges mindenről gondoskodnod

ingame
  • readswift
    topic, leforditottam a manualt angolra , bár akit ismerek és játszik vele, simán megvan nélküle
  • readswift
    hm?
    http://www.in.com/videos/watchvideo-kharkov-43-trailer-2702569.html

egy játékról beszélünk? Szerintem még nem láthattad.
  • dezsolti78
    A Men of War mellett ez elbújhat! De még a sudden strike 3-nak is jelenthet.
    A Kharkov 43 meg már bizonyított ugye, de gondolom azt itt mindenki ismeri. Nagyon nagy kár érte, pedig nagyon vártuk.
  • readswift
    beszéltem egy orosszal erről , aztmonta a men of war jobb :)))
    vmi olyasmi lehet a háttérben hogy megpróbálnak egy zugfejlesztést AAA köntösben eladni és felmarkolni a pénzt, taktikai elemek várható mennyisége ~ 0 környékén lesz.

A kharkov43 demóval viszont wargamer.hu team nagyon elégedett. Nincs scripelt AI, a gép mindig máshogy támad pl. Morál részletesen számitásba van véve.
  • dezsolti78
    Valóban érdekes a gépigény. De az igazán döbbenetes az a minimum amit írtak, na azon nem igen mozdul meg ez a progi. Röhej!
  • Serpa
    arra én is felfigyeltem.

demo nemsoká leér ...
    érdekes gépigénye van.

Recommended:

Processor: DUO 3.2 GHz or better
    Memory: 2 GB or better
    Graphics: 512MB NVIDIA GeForce 9800 or better
    DirectX®: DirectX® 8.1
    Hard Drive: 10 GB free space
    Sound: Sound card
    Note: Increased performance will be noticed on an Alienware Area 51® X58 Desktop
  • readswift
    látom "best of E3" cimet is vettek neki
  • readswift
    na igen ez egy érdekes valami, az oroszoknál már 3/4 éve kinnt van , a japán square enix pedig megvette az értékesités jogát v leforditották nem tudom. Na szóval ennyi.
  • Serpa
    ajánlom figyelmetekbe a következő játékot.

Order of War

demo egyelőre csak steamen van.
  • bgabor
    Ha megsérül egy jármű, akkor is jön a pause, nemcsak az egységelvesztéskor.

Szerintem azt a fejlesztőcsapatot nem szabad komolyan venni, aki ilyen hibával kienged egy játékot a piacra. Ráadásul ez szerintük nem bug, hanem új funkció. Hát szánalmas.
  • Axon
    Ha valakinek ez nem elegendő grafika jelenleg egy 2vh-s rts-től, az menjen krájsziszezni.
    Nálam 1600x1200-as felbontáson, minden grafikai ellem fullra tolva sem szaggatott. Szóval a szaggatás teljesen gépfüggő. A képeket is azért hagytam meg 1600x1200-ban, mert torzulnának ha átkonvertálnám őket.

Más: Tényleg pause-ol, ha meghall egy katonád. Ilyen a demóban nem volt és ettől a játék gyakorlatilag játszhatatlan. Legelőször csak simán kijelöltem a katonáimat és elindítottam őket, mivel képeket akartam csinálni a játékból. Másodpercek alatt belefutottak az ellenségbe és hullottak mint a legyek. A játék tizedmásodpercenként állt meg, hogy jelezze egy-egy katonám halálát. Semmit nem tudtam tenni, csak kattintgattam, hogy tovább-tovább. Teljesen játszhatatlan.
    El sem akarom hinni, hogy ezt nem lehet kikapcsolni, hiszen így senki nem tud játszani. Szóval át kell nézni a külföldi fórumokat és a készítők oldalát.
  • Axon
  • Axon
  • Axon
    Kipróbáltam végre a fullt.
    Grafikáról elöljáróban két kép.
  • Axon
    Mai napon végre ki tudom próbálni a fullt. Megnézem a szaggatást, bár ez csak egy normál munkahelyi gép lesz és itt lehet, hogy szaggatni fog. A képeket az otthoni elég erős gépemen készítettem, lehet azért nem szaggatott.
  • dezsolti78
    Nem arról van szó, hogy ronda.A látvány sztem szép, csak a durva szaggatás az ami kiheréli a játékélményt.
  • Axon
    Lentebb raktam be képeket a demoból és abban semmi gond nem volt a grafikával, szerintem bőven elég a játékhoz. nekem egy szikrányit sem szaggatott.
    Olyan sem volt, hogy ha megfalt egy katonám, akkor odaugrott a kamera, pedig hentelődtek rendesen. Igaz én eddig csak a demot próbáltam, a fullt még nem.
  • dezsolti78
    Hi, all!
    Sajnos tényleg igazad van. Maga a játék nem lenne akkora bukta,de a grafikus motor ami alatta van az borzasztó. Nem a látvánnyal van baj, hanem az optimalizálással, ami nincs. Azt amit minimum gépigénynek megattak felejtse el mindenki,nekem bőven meghaladja azt a gépem és mégis durván beszaggat, lassul stb. Kár érte. Talán vmi patch majd orvosolja fentieket, mert tényleg nem rossz maga a játék.
    üdv
  • stuka85
    majd erre meg visszatérünk 1-2 éven belül úgyis akkora jön ki egy normális eng verzió. XD
  • readswift
    akarommondani, http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247753334
  • readswift
    khm khm
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247753334
  • bgabor
    Én kipróbáltam a második részt, a teljest.

Hát, ismét bebizonyosodott a tétel, miszerint orosz fejlesztők jó játékot készíteni nem tudnak. Egyszerűen fizikailag nem képesek rá.

Nem fikáznám hosszan, majd más úgyis megteszi helyettem, de röviden: Ez a játék borzasztó. Egy az egyben az első rész, annak minden ordenáré hibájával és hiányosságával. Lassú, ronda, és teljsenen élvezetmentes.
    Ugyanaz az a hihetetlenül ócska minőségű motor van alatta, mint az első rész alatt. Ugyanúgy szaggat, ugyanúgy ronda.

És az abszolút kedvencem: Ha meghal vagy mozgásképtelenné válik egy egységünk, a játék automatikusan leszünetelteti magát, és a kamera odaugrik. Természetesen ezt a funkciót kikapcsolni NEM lehet. Egy csata közben így kábé félmásodpercenként áll meg a játék.

Szóval kizárólag mazochistáknak ajánlott, akik viszont szívás helyett inkább játszani akarnak azoknak a Men of Wart ajánlanám helyette.
  • Axon
    Nekem is lejött, de kipróbálni már csak a nyaralás után tudom.
  • stuka85
    Na meg volt a próba, nekem nagyon bejött, jó az igaz hogy nincsen benne sok egység de ez legyen az utolsó hiba. Már csak kellene belőle egy európai kampány is és akkor fasza lesz:D
  • beyczy
    lehúztam énis működik frankón, majd pc-n jobban megvizsgálom
  • Axon
    Kösz, hogy szóltál!
    Szét is néztem torrent oldalakon és már el is kezdtem húzni lefele.
  • Serpa
    kinnt a teljes TOW2.
  • zoltang
    Theatre of War 2 - Africa 1943 + demo

http://www.battlefront.com/