859
Battle for Europe 1939-1945
-
hejyjyjy #859 Nem segített, de kösz!
-
lammaer #858 gugli ezt találta
Elég sok generikus dolog van (ami sztem csak rizsa, pl installáld a legújabb drivert meg efféle marhaságok), de ami érdekesnek tűnik az a 7es. -
hejyjyjy #857 Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni hogy indításkor miért jelenik ez meg?
runtime error 3 trap. -
marcellalex #856 Sziasztok! Nem rég megvettem a játékot és sikeresen feltelepítettem. Amikor elindítanám azt írja ki ,hogy ToW2.exe működése leállt. Ha tudtok segíteni előre köszönöm. -
TomeKK 2Shae #855 A zsákmányolt verdákat sajna nem javítják meg, ami valahol nagy ökörség.
Mondjuk lehet easy-n játszva nincs ilyen gond de én sose játszottam vele még így. -
ToMM23 #854 Sziasztok! Az elfoglalt tankot, ha sérült (pl lövegtalálatot kapott) hogy lehet megjavitani? Mert nekem a következö küldetésben is sérült marad, és a járműválasztáskor sincs efféle opcio. Lehet hogy nemlehet javitani ezeket ??? Eleve semmiféle szerelöjármű nincsen, legalábbis nemtalálkoztam velük.Ugyanez van ha elakad a sárban,mocsárban. Akkor ez hatalmas ökörség a fejlesztöktöl.... -
TomeKK 2Shae #853 Egy kicsi de hasznos modot találtam az Africához. Néhány új jármű került a felhozatalba továbbá javít néhány apróságon.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1806027 -
TomeKK 2Shae #852 ÉKoreával hiába csinálom meg a az első mapot a plecsni osztások után mindig kidob asztalra. -
TomeKK 2Shae #851 Végig kínlódtam a Centauro-t. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz. Kicsit alul értékeltem az olaszok verdáit, pedig egész jó szolgálatot tettek!
Elég komoly volt(csak)könnyű tankokkal és Semoventekkel visszaverni a rohamozó Shermaneket és az M3-kat. Viszont a hadjáratban szinte végig az amcsik ellen harcolunk és többnyire védekezés van,ami persze érthető. Szerencsére a repcsik csak 2 alkalommal jelentek meg és volt hogy semmivel se védekezhettem ellenük. De a hadjárat vége felé már kapunk 88-as Flakokat is, 1X-er az egyik lövegem kb 1100m osztotta az amcsi tankokat, a csata végén csak ez az egy ágyú 10 tankot és 2 repcsit rendezett le, igaz a parancsnok meg is halt. Az egész hadjárat alatt igaz rengetek időmbe telt de mind össze egy Semoventet vesztettem el+kb egy szakasznyi gyalogost. Nagyon érdekelne a Stuart kampány is bár csak 3 map szóval nem nagy,de sajna továbbra se műkszik... -
#850 Használja mind a négy magot csak az a baj hogy nem folyamatosan és nem egyenlő arányban. -
#849 Nekem is egy elég erős gépem van, ezért a sebességgel nem vettem észre semmilyen gondot, pedig minden grafikai elem maxon van és 1600x1200-ban tolom.
Nem tudom, hogy kihasználja-e a program a több magot a cpu-kban, de szerintem nem. Éppen ezért szerintem a lényeget a procik órajele jelenti.
Mindez persze a magánvéleményem. -
lammaer #848 Köszi.
Utánaolvasva fórumokon valószinüleg a CPU döglik bele a munkába (vmilyen oknál fogva a CPU tesztek is kb 20%-al lassabbnak mutatják a teljesítményét mint más emberek ugyanilyen CPUja), tehát ezért nem láttam változást a grafika levételekor.
Igazából feladtam, letöröltem minden részt amit ki akartam próbálni, és belevágtam a Men of War-ba.
Stílusban sztem nagyon hasonló, viszont jobban micromanagelhető, tetszik benne a fosztogatás (inventory rendszer) és a tankok direkt irányítása (ez a faces of war óta zseniális része a játéknak, csodálom hogy más játékokban nem jelent még meg).
És ami a legfontosabb, tökéletesen fut :D -
HUmanHunter #847 próbáld reinstallálni, törölj minden a játékhoz tartozó filet, és aztán minimum grafikával elindítani mondjuk a német hadjáratot, hogy hátha az jól megy. -
lammaer #846 Az a baj, mint ahogy irtam, jobban már nem tudom levenni a grafikát, és gyakorlatilag nincs különbség ha max grafon vagy ha minimumon tolom. EGyaránt és ugyanúgy szar mindkettő esetben :(
Hát, lehet hogy akkor nekem kuka a játék... -
#845 A memóriát meg a procit nagyon eszi ez a játék, nagyon jó gép kell ahhoz hogy max grafikán játszhatóan fusson, még nekem is meg-meg akad néha.(konfig az aláírásban) Azt érdemes megpróbálni hogy a grafikát leveszitek teljesen és hogy akkor hogy megy. -
zoltang #844 3. résszel. -
zoltang #843 Nekem ilyesmi van a Koreával résszel. Szinte 0-ig zabálja le a memóriám.
Vista SP2, AMD 4600+ X2, 2GB, ATI 4850. -
lammaer #842 Hali,
Gondoltam kipróbálom a Kurskot. Szépen feltettem, felpatcheltem a legmagasabb verzióra (1.3.1), autodetektáltattam vele a beállításokat majd indítottam az első orosz küldetést.
Egészen addig nem volt gond, amikor megjelentek az első német egységek, onnantól kezdve az egész leesett kb 1 FPSre, még akkor is ha minimális (1/2) sebességre állítottam a játékot.
Próbáltam a felbontást levenni (1024*768-ig), minden grafikai beállítást minimumra venni, de az eredmény mindig ugyanaz: amíg nem kezdődik az akció minden frankó, de onnantól kezdve halál.
A konfigom:
Win XP SP3
Athlon 64 X2 2900mhz (5600+)
4GB DDR2 667
Ati Radeon 4850
Papíron ennek mennie kéne jól, gyakorlatilag meg játszhatatlan.
Van vkinek vmi tippje? -
TomeKK 2Shae #841 Nem,csak az olasz:O -
M Csabesz #840 Igen, és a 2. usa kampány elindul neked? -
TomeKK 2Shae #839 Felraktam én is és igen a 3 kampány mellé kapsz Addons ba egy olasz meg egy amcsi kampányt, utóbbiról nem is tudtam...
És pont ezért igazán csinálhattak volna a kurskhoz is egy extra német kampányt ahol akár normandiában kell helyt állnunk. -
M Csabesz #838 A Centauro-t is fel lehet tenni a Kurksra. Akkor csak az olasz kampány új benne? Nem úgy van, hogy megvan a 3 alap kampány(angol,usa,német)és a dlc-vel meg megkapjuk az olaszokat meg még egy usa kampányt? -
TomeKK 2Shae #837 Bocs, félre érthető volt.
Centauro-t csak Afrikára, a Caen-t meg Kursk-ra lehet feltenni.
Afrika esetében az alap 3 kampány mellé be kell, hogy adja az olasz hadjáratot. Kursknál a szovjet, német mellé jön az angol. -
#836 Én a centaurot az Afrikára a caent pedig a kurskra tettem fel. Mondjuk a telepítőjük így kéri. -
M Csabesz #835 A Kurksra tetted fel a centaurót és a Caen-t is? -
TomeKK 2Shae #834 Nekem Kursknál a Caen-t indítva beadta a másik 2 hadjáratot is gond nélkül. -
M Csabesz #833 Hello mindenkinek!
A centauroban sajnos csak az olaszok kampányát tudom elindítani. Az összes blattles-nél és az amerikai kampánynál töltéskor kilép. Tudtok erre vmi ötletet adni. -
#832 Én is hiányoltam a német kampányt belőle. -
#831 Nem játszok ám vele olyan sokat mint gondolod.
Én műkedvelő vagyok. Jobban szeretem nézegetni az egységeket, mint játszani vele. -
M Csabesz #830 Sziasztok. A centauro-ban amikor töltöm befelé az amerikai kampányt mindig kidob a Windowsba. Tudtok rá vmi orvosságot? -
TomeKK 2Shae #829 Kicsit csalódtam ebbe a Caenba reméltem, hogy nem csak angol kampány lesz benne de sajna csak az van, pedig a németek új verdáival szívesen végig kínlódtam volna egy hadjáratot.
Sztem a felderítés ebbe a gémbe úgy a legegyszerűbb ha pölö assault küldetéseken ahol az ellen statikus védelemben van, kiküldesz 1-2 páncélost az ellenséges állások elé(a lényeg az hogy ha nem is nagyon de azért bírja a gyűrődést) Az ellenség valszeg ha kiszúr, tűzet nyit egyből de egyúttal ha mázlid van akkor kiadja a pozícióját is. Ha van masszívabb tankod akkor küld azt ki, mindig beállítom, hogy ne lőjön ne mozogjon magától csak előre menjen ha kell míg az ellen lövi őt te addig tüzérséggel(ha van)simán bemérheted az ellent. Amúgy a lövészárkok kialakítása igencsak árulkodó. Főleg a Tigrisek/Párducok közül valamelyikkel az a szokásom, hogy felmegyek a map legmagasabb pontjára az ellenséggel szembe(ez az első német pályán volt)lecampelek és közbe repkednek a lövedékek. Többnyire nem okoznak komoly károkat a gránátok, de az ellen muníciója viszont szépen fogy...:) Ha netán kilövik a tankodat akkor nyomsz egy újratöltést és már tudod hogy kb mire számíts. -
HUmanHunter #828 Axon, látom hogy te sokat játszassz [és értessz is a játékhoz] megmondanád hogy a felderítést mivel végzed? Kursk al próbálkozok játszani, de kb az első pályával gondom van mert felderítők ha nagy nehezen is eljutnak valahová akkor kiszedik őket hamar, meg tüzérségből ugye a lőszer eléggé túl hamar kifogy hogy kiszedjek több AT ágyút :o -
#827 Rush!
-
#826 Légvédelem, a szokásos apró kidolgozottsággal:
-
#825 -
#824 Kezdő csapatunk, igencsak tápos:
-
#823 Na végre leszedtem a következőt:
Theatre of War 2 - Centauro
Mint említettem a skidrow csapat összecserélte a 2 kiegészítőt és fordítva rakta be a telepítőkbe. Éppen ezért a Theatre of War 2 - Centauro kiegben van benne a Theatre of War 2: Battle for Caen. Ez csak a telepítésnél derül ki, mivel az iso neve és a setup neve is össze van cserélve.
A lényeg, hogy mindkettő megvan.
Szóval most jöjjön néhány kép a Theatre of War 2: Battle for Caen kiegészítőből. -
TomeKK 2Shae #822 Van egy elméletem erre a "miért nincsenek kínaiak?" témára. Szinte az eddigi összes ToW-ban nemzetenként konkrétan 1 adott(ismertebb) hadosztály hadjáratát kísértük nyomon. És kínaiakról mit tudni? szinte semmit. És mivel a gém valósághű, így alap, hogy csak olyan járművek és fegyverek vannak benne amit az adott egység ott akkor használhatott. Kínaiak sztem azért nincsenek mert az kevésbé ismert, meg részben ők is komcsi arzenált használtak, gondolom én. Így érthető, hogy inkább oroszok vannak. -
#821 Na megtaláltam a megoldást.
Amit letöltöttem a netről annak az a neve, hogy:
Theatre of War 2: Battle for Caen (c) 1C Company
A hozzá adott .nfo fileba is ez van írva és az .iso neve is ez. Sőt az .iso-ban levő setup file neve is ez. Telepítéskor viszont ezt írja ki:
Theatre of War 2 - Centauro
Szóval ez a másik kiegészítő. Azért játszódik Afrikában. Viszont éppen most töltöm le a Theatre of War 2 Centauro-t is. lehet, hogy abban meg pont a Battle for Caen lesz, de lehet, hogy kétszer is meglesz a Centauro. Mondjuk a mérete az egyiknek 1.2 giga a másik pedig 1.9 giga. -
#820 Nos ez nekem is feltűnt. Ettől függetlenül. Afrikában kezdünk az olaszokkal. Fogalmam sincs miért.