859
Battle for Europe 1939-1945
-
#779 Van már vele valami tapasztalat? Megéri megvenni? -
#778 Megjelent!
Theatre Of War 3 Korea -
#777 Az internet csordultig van a 2. vh-s tankok adataival. magyar oldalak is vannak bőven. Ha az adatokat tanulmányozod, akkor képet kapsz a tankok erő viszonyairól. Azért a játékban és a valóságban is, nem volt mindig egyértelmű, hogy egy erősebbnek tartott tank kilövi a gyengébbet. Itt ráadásul elég egy gyenge találat a lánctalpra és a legerősebb tank is mozgásképtelen lesz. -
TomeKK 2Shae #776 Az első benyomásom még a sima ToW demojából az volt, hogy biztos nem lesz nagy közönség kedvenc és a polcok se fognak leszakadni alatta, de ennek oka talán az, hogy a jó nép nem értékeli vagy nem érti a realizmust ;)
Amúgy nem kell hozzá angol nyelvvizsga, ha volna is attól még nem lesz könnyebb kilőni a rohamozó T34-ket :D -
HUmanHunter #775 csak azt lehet, ha mással próbálkozol véged ^^ nagyon élethű a játék amúgy -
TheBossbuster #774 HUmanHunter kösz a gyors választ!
Remélem a valóságban alkalmazott taktikákat lehet alkalmazni a játékban!?
Erről esetleg tudtok valamit mondani,vagyis hogy mennyire élethű.
Üdv -
HUmanHunter #773 én foglalkoztam más rts el, de minimális hasznát veszem az ott szerzett tudásnak, ki kell ismerni ezt a játékot mert másként csak szívsz [még én is nehézségekkel küzdök]. magyarul nem hiszem hogy megjelent egy rész is. -
TheBossbuster #772 Szia AXON!
Látom te is rajongsz a a Második Világháborús hadászatért,azon belül is a tankokért!
Lenne egy olyan kérdésem tőled,hogy tudnál-e olyan hadászati történelmi stb könyvet ajánlani,ami elolvasása után tudnám kamatoztatni ebben a játékban.
Az a baj hogy hamar végez velem a gép,és szeretném kicsit tovább képezni magam ebben az ügyben.
A Hearts of Iron nem tetszik mert nekem nagyon "száraz",és szeretek kinnt lenni a csatatéren,persze csak virtuálisa.
Eddig nem foglalkoztam RTS-el,és tudom nem biztos hogy evvel kéne kezdenem,de ha egyszer annyira magával ragadó a hangulata.
A Theatre of War sorozat miatt fogok megtanulni komlyan angolul!:)
Esetleg nem tudjátok hogy bármelyik része kijött magyarul?
Bár gondolom az eladások miatt nem erőltették a dolgot:( -
#771 passz... -
TomeKK 2Shae #770 Akkor 1 kérdés hátha reagál is már valaki...
Ha megvan a bolti kursk, akkor ezen, a steamen megvett Battle of Caen kieg műxik? Vagy érdemesebb meg venni inkább steamen az alap gémet és hozzá a kieget? -
TomeKK 2Shae #769 Reméltem, hogy jobb procival nem lesz már baj a gémmel de még most is van hogy minden ok nélkül leáll és kidob asztalra. Így végigvinni kurszkot több időbe fog telni mint a valóságban:/ -
gtomcsi #768 ok. kösz. a patch fönt van,hibaüzenet nincs.Esetleg valami más ötlet? -
TomeKK 2Shae #767 Ha sikerül zsákmányolni valami sérült járművet az ellenségtől, és azt a következő küldetésre is magammal viszem akkor az miért sérült állapotba kerül bevetésre? Amikor lezúzzák a lánctalpat az egyik "hazai" tankomról akkor a következő bevetésen ugyan úgy ott van megjavítva, vagy legalábbis a jármű típusából ugyan annyi áll rendelkezésre, mint előtte. -
TomeKK 2Shae #766 Patch? Hibaüzenet? Amúgy nekem is előfordul ilyesmi. -
gtomcsi #765 Sziasztok! segitséget kérek a Theatre of war Africa játékhoz.Telepités sikeres,játékmenet sikeres,mentéskor kilép a játékból,nem is menti a pályát. Előre is köszsi a válaszokat! -
TomeKK 2Shae #764 http://www.youtube.com/watch?v=U93MR2zAfY0
Amit a tag az elején csinál, hogy csomó járművet betesz a csapatba én is megcsináltam, de az a baj hogy van egy bizonyos limit. Amit ha túllépek és több egység van bent mint ami a keretbe kéne akkor bizonyos járműveket ki rak a térkép közepére ahol jó eséllyel az ellenség persze egyből kiszúrja őket:S És ami az elején van csapatmozgatás a négyzetrácsos mezőben, ott ezeket a "kinti" egységeket nem tudom mozgatni így azok kint rekednek, afrikába volt hogy egy 88mm löveg szinte egyedül kint volt és mivel mozgatni később sem lehet...
Mission fájlban van 1-2 okosság amit érdemes lehet átírni de azt hogy a csapatoknak hol legyen a helyezkedésük azt nem tudom hogy kéne megbuherálni.
-
TomeKK 2Shae #763 Nagyobb szünet után folytattam a németekkel. Kurszknál az 5. küldetésben(Assualt on Syrtsev)nem tudom hogy lehetne megmenteni a kis német kommandót akikkel korábban meg tisztítottam a falút, próbálom 2 aknavetőssel támogatni őket de 1részt túl pontatlan másrészt a páncélgépkocsik ellen nem sokkra megyek, viszont a 9 fős kis csapatot hamar lekaszálják az oroszok, szóval az idő sürget:( Próbáltam valami könnyű páncélost oda küldeni de útközben az orosz AT-sok simán elintézik, úgyhogy ezzel a tervel is felhagytam:/ Nem szívesen hagynám veszni őket ha már előtte annyit kínlódtam velük...
És még valami, a küldetésnél megy az idő és miután lejár akkor se történik semmi különös, akkor ennek mi jelentősége? -
TomeKK 2Shae #762 Utána steamen megtaláltam, fent vannak szépen sorban, a 2 DLC-ért fizetni kell persze szóval ezért nincs dobozos verzió:( Centauroval vagy a Caenal játszott már valaki? Érdekelne hogy milyen, mert az a kevéske új egység amit láttam sztem nem valami sok...
-
#761 Tényleg van, de én sem találok sehol letöltési lehetőséget. -
TomeKK 2Shae #760 Ha jól tudom van valami kieg az Afrikához, Centauro néven, nem?
Ez kijött már? Mert sehonnan nem tudom beszerezni/megvenni:(
Amúgy nem értem, grafikailag egy rossz szó nem érheti a játékot, akinek nem tetszik ez, az valszeg vak vagy telhetetlen! -
Justinianus #759 nekem is ez a bajom
-
Justinianus #758 Már más fórumban is irtam: te egy igazi bunkó vagy. -
Justinianus #757 bgabor!
A grafika mindent felülmúlóan szép. Te hogyhogy nem látod?
A játékmenet pedig reális .Zseniális alkotás
Sajnállak. -
Blondy #756 ti hogyan csináljátok a hatékony felderítést? Az afrikában még nem volt gond mert ha elsütöttek egy ágyút ha másnem a hangja miatt kirakott egy ikon a térképen és szinte azonnal meg is láttad ha volt LOS. Azonban a kurks verzióban azt hittem valami bug van mert már vagy 8 lövedéket pumáltak belém 2 irányból is és semmi jelölés a minimapon vagy semmi ikon a a képernyőn. CSak találgat az ember honnan lövik. előző részbenilyen gonsom nem volt. továbbá ott van a német felderítő jármű de hasznavehetetlen mert azonnal kiszúrják és csak ráköhintenek vége is van de ő nem derít fel az ég világon semmit. fura. szal jü volna valami tipp hogyan érdemes előrenyomulni és kiszúrni az ellenséges egységeket. az ok hogy amig nem lőtt addig le van álcázva meg minden. de könyörgöm amikor már vagy 20x rámlőtt akkor ugyan kirakhatna egy ikon a térképre h honna jön a hang vagy hasonló. -
#755 srácok ma vettem emg steam-en a theatre of war első részét... az a probléma hogy indítanám, villan a képernyő majd a "program nem válaszol" meg a "képernyőillesztő egy hiba után ált helyre".... hogy tudnám elindítani? -
#754 Készül az újabb rész:
Theatre of War 2 - Battle fof Caen
Megjelenik: 2010. november 19-én.
Már csak 3 hét. -
#753 Ha jól emlékszem van benne tutorial. Nem tudnám megmondani, hogy egység szinten (szakasz, század, zászlóaj) méretű-e, mivel ezek pontos méretét nem ismerem. Támadáskor kb. 3-10 tankod van és kb 50 ember. Ezt most roppant általánosan írom és nem érvényes minden pályára, de ebből érzékelheted a csapataid nagyságát. Ennyit még képes az ember irányítani. Persze vehetsz a küldetések előtt plusz egységeket is. Ezeket presztizs pontokért vásárolhatod. A pályákon vannak taktikai feladatok. Ha azokat teljesíted, akkor presztizs pontokat kapsz a parancsnokságtól és azokért kérhetsz egységeket tőlük. Persze lehet kérni légi támogatást nehéztüzérségi előkészítést. Tüzérségi ágyúkat és aknavetős egységeket is vehetsz, amivel szintén végezhetsz tüzérségi támogatást az egységeidnek.
Ha rászánsz 1-2 órát, akkor nagyjából ki is ismered a játékot, azután már tényleg csak a stratégiádon múlik minden.
Persze a szerencse is segíthet. A legelső német pálya első feladata egy lövészárok elleni támadás. Nem értettem pontosan mi is a feladat, de valami olyasmi, hogy a tisztet el kell likvidálni. Sima támadásnál hamar leszedik a tankjaidat, szóval rohamozni nem érdemes, de én például kértem egy tüzérségi előkészítést, ami véletlenül a tisztet is megölte és rögtön kaptam egy adag presztizs pontot, meg persze újabb feladatot. -
#752 Köszi a gyors választ! Tutorial vagy más ismertető van a játékon belül, mert így első hangzásra tényleg sokkal bonyolultabbnak hangzik mint egy átlagos stratégia? Egyszerre kb mekkora csapat felett rendelkezhetsz, illetve mennyi felett érdemes ami még kezelhető? Leírásod alapján mindenképpen kipróbálom! -
#751 Én inkább RTS-nek sorolnám be ezt a játékot. Na persze itt nincs egység termelés és az egységek gyakorlatilag egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Minden katonának - gyalogos vagy jármű személyzet - saját egyedi tulajdonságai vannak, amelyek módosítják - na persze csak kis mértékben - a harci tulajdonságait.
Egy-egy csata megtervezését bizony elég alaposan meg lehet és meg is kell tervezni. Óriási szerepe van a tüzérségi és légi előkészítésnek, a felderítésnek, az elterelő manővereknek, füst függönynek. Ha csak simán rázavarod az ellenségre az egységeidet - még ha az csordultig van nehéz tankkal - akkor hamar véget ér a csata.
A részek:
1. rész:
Theatre of War (alapjáték)
Theatre of War Belorussia (ez tartalmazza az alapjátékot és egy teljesen új kampányt is)
2. rész:
Theatre of War 2 - Afrika 1943
Theatre of War 2 - Kursk 1943
Ez a két rész teljesen önálló játék, tehát nincs alapjáték meg kiegészítő. Bármelyikkel tudsz játszani.
A 2. részben nagyon sokat javítottak a grafikán, számomra a tökéletesség határait súrolja, de néhány vérpistike biztosan ezen is fanyalogna. A topikban találsz belőlük képeket.
Hozzám jóval közelebb áll a Kursk 1943. Nekem kevésbé jönnek be az afrikai színterek. Kietlen a táj és kevesebb a lehetőség. Na persze azért élvezetes csatákat lehet nyomni az Afrika 1943-al is. -
#750 Elég kihalt ez a topic, de talán valaki tud adni egy kis felhomályosítást Theatre of War 2-vel kapcsolatban. Pontosan ez most szimulátor vagy Rpg, vagy netán valami más? Az első részével játszottam egy keveset,de nem igazán merültem bele, de a második rész grafikája elragadó! Láttam, hogy van Kursk 1943 és Afrika 1943 az egyik a másiknak a kiegészítője netán teljesen különböző? Előre is köszi! -
Morus #749 hopp az utóbbit nem ide akartam:) -
Morus #748 Nem tudom......... most összezavarodtam!
A külföldi cikkek meg istenítik....asszem ezt csak egyféleképpen lehet kideríteni pénz bukó nélkűl...thepiratbay:) -
Morus #747 hát igen orosz játék oroszoknak:)
Dns5000!
Én nekem megy marderral hummellel wespével a rövidcsövű 75 mm es ágyúval.a leghatékonyabb az utóbbi azzal a kis ágyúval szinte bármilyen meszebb lévő poziciót belehet lőni indirekt módon bár pontatlanul.
az önjárókkal azért helyezkedni kell hogy jól belőhesse de ez a típustól is függ.Amikor rákattintasz az indirekt tüzelés gombra és megjelnik a csík hogy hova tudnak lőni a csík vége szürkére vált.Ez azt jelzi hogy nem látják közvetlenűl de amíg a csík végén lévő indirekt tüzelési ikon nincs áthúzva pirosan addíg azt a területet betudják lőni
bár jóval pontatlanabbúl. tulajdonképpen megszórják a környéket te meg reménykedhetsz hogy el is találnak majd valamit a lövedékek:) -
#746 Ez nagyon is jellemző az orosz fejlesztésű 2. vh-s rts-ekre... sajnos.
Én mondjuk oroszokkal még nem próbáltam. -
Dns5000 #745 végignyomtam németekkel most oroszokkal csinálom
ég és föld, szinte semmit nem kell csinálni menteni sem kell, elsőre megvan minden pálya
németekkel kb 50 mentés 1 pálya -
Dns5000 #744 Hmm kiprobáltam és nem lehet indirekt módont lőnni sp ágyúkkal, legalább is németekkel. Te mivel próbáltad? -
Morus #743 hát a kampányban ez igaz majdnem de ott sem az erre kialakított részekben vannak mindíg
de a generátorral szoktam nyomni meg egy cimborámmal egymás ellen ezeknél meg aztán végképpen kiszámíthatatlan -
Dns5000 #742 hupsz ez nem ide
-
Dns5000 #741 eddig 6/5ot nyertem amikor én hostoltam
1ben 2en is kiléptek
-
Dns5000 #740 tök egyszerű a lövészárkokban ki vannak alakítva a helyek az ütegeknek simám lehet tudni hol vannak.