Theatre of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam a 3. részt is.
Egy észrevétel. A játék teljesen a 2. rész motorját használja. Az viszont elgondolkodtató, hogy a 2. rész az 1.3.6-os verziónál tartott, míg ez csak az 1.2-es verziót használja. Lehet, hogy hamarosan jön hozzá egy patch.
Az egybõl feltûnt az elsõ pályán, hogy a 2. világháborús egységeket használják. Egyetlen újabb fegyvert (jármû vagy lõfegyver) sem találtam.
Észak-Koreával kezdtem és T34-es tankokkal rohamoztam.
A grafika teljesen megegyezik a Kursk-al. Ami igazából nem baj, mert ott is szép volt, csak éppen vártam valami újat, ha már 3. rész.
Egy észrevétel. A játék teljesen a 2. rész motorját használja. Az viszont elgondolkodtató, hogy a 2. rész az 1.3.6-os verziónál tartott, míg ez csak az 1.2-es verziót használja. Lehet, hogy hamarosan jön hozzá egy patch.
Az egybõl feltûnt az elsõ pályán, hogy a 2. világháborús egységeket használják. Egyetlen újabb fegyvert (jármû vagy lõfegyver) sem találtam.
Észak-Koreával kezdtem és T34-es tankokkal rohamoztam.
A grafika teljesen megegyezik a Kursk-al. Ami igazából nem baj, mert ott is szép volt, csak éppen vártam valami újat, ha már 3. rész.
Ajánlom a torrent oldalakat pl. isohunt.com. Egy torrent kliensel simán letölthetõ max. 4-5 óra alatt.
Ja és gratula a munkahelyedhez!😊
Bár most én is onnan irok!😊
Bár most én is onnan irok!😊
A 3 részt már nagyon várom!Most olvasok éppen egy könyvet a hidegháború kezdetérõl,és át tudom talán ültetni a harcmezõre is a tanultakat.
Ahogy a fejlesztõket ismerem,minden akkoriban használt egység le lesz modellezve,és irva ról egy oldal ismertetõ!😊
Csak ez a fránya angol😞,komolyan ez a játék még az enciklopédiáját olvasva is szórakoztat!
Én még és most rácsapok a kezemre/de még a másolt verzióját sem találtam a 3-ik résznek/,elõrendelted?
Ahogy a fejlesztõket ismerem,minden akkoriban használt egység le lesz modellezve,és irva ról egy oldal ismertetõ!😊
Csak ez a fránya angol😞,komolyan ez a játék még az enciklopédiáját olvasva is szórakoztat!
Én még és most rácsapok a kezemre/de még a másolt verzióját sem találtam a 3-ik résznek/,elõrendelted?
Szerintem a Tow 2 - Afrika könnyebb lett, mint a Tow 2 - Kursk. legalább is nekem jóval több sikerélményem volt az Afrika-val és több pályát megcsináltam.
Szerintem is megjönne hozzá a kedve néhány embernek, de nem hiszem, hogy sokan benéznek ide. Másrészt a kezdeti lelkesedést hamar lelohasztaná sokaknál a kudarc.
Ezeket a képeket a munkahelyi gépemen csináltam. Minden maxra lett húzva és 1200x1024-es volt a felbontás. Egy E6500-as intel proci van benne, 2 giga ram és egy Nvidia 8600-as video kártya. A videokártya nem túl erõs, de még sem szaggatott, gondolom azért, mert viszonylag kevés egység volt a pályán.
Majd az otthoni gépemen is készítek képeket és azokat is feltolom, otthon jóval erõsebb a konfigurációm.
Közben sikerült beszereznem a Theatre of War 3 - Korea-t is, majd abból is készítek képeket.
Ezeket a képeket a munkahelyi gépemen csináltam. Minden maxra lett húzva és 1200x1024-es volt a felbontás. Egy E6500-as intel proci van benne, 2 giga ram és egy Nvidia 8600-as video kártya. A videokártya nem túl erõs, de még sem szaggatott, gondolom azért, mert viszonylag kevés egység volt a pályán.
Majd az otthoni gépemen is készítek képeket és azokat is feltolom, otthon jóval erõsebb a konfigurációm.
Közben sikerült beszereznem a Theatre of War 3 - Korea-t is, majd abból is készítek képeket.
Asszem az afrikai verzióval fogok bibelõdni mert akkora láma vagyok hogy ez más hadszintereken hamar kiütközne!
Szóval Lámaságom az Afrikai hadszintéren fog bibelõdni virtuális katonáival,amig a beginner al is valami cselt fog sejteni,mert ekkora LÁMA még a sivatagi éghajlaton sem "terem,és nyertek már úgy csatát a történelem során,hogy az ellen várta az "igazi" hadmozdulatot,mert amit elsõre a szemben állók vezérkara elrendelt az akkora idiótaság volt,hogy az már zseniális!!!
"Gondolatok egy zseniális Láma""tollából"."
Szóval Lámaságom az Afrikai hadszintéren fog bibelõdni virtuális katonáival,amig a beginner al is valami cselt fog sejteni,mert ekkora LÁMA még a sivatagi éghajlaton sem "terem,és nyertek már úgy csatát a történelem során,hogy az ellen várta az "igazi" hadmozdulatot,mert amit elsõre a szemben állók vezérkara elrendelt az akkora idiótaság volt,hogy az már zseniális!!!
"Gondolatok egy zseniális Láma""tollából"."
Nagyon jó képeket csinálsz.
Még annak is megjöhet a kedve a játékhoz aki amúgy nem szereti annyira a 2-ik Vh-t!
Gondolom minden maxra van húzva a gépeden!
Elárulnád milyen videókarid van!?
Nekem ati HD 4850 512mb és egy Intel Dual core E7200 van.axon megy minden nálam is de valahogy nem ilyen mint itt a képeken.
Van tipped a driverrel kapcsolatban,mert gondolom avval lehet gond!
Üdv
Még annak is megjöhet a kedve a játékhoz aki amúgy nem szereti annyira a 2-ik Vh-t!
Gondolom minden maxra van húzva a gépeden!
Elárulnád milyen videókarid van!?
Nekem ati HD 4850 512mb és egy Intel Dual core E7200 van.axon megy minden nálam is de valahogy nem ilyen mint itt a képeken.
Van tipped a driverrel kapcsolatban,mert gondolom avval lehet gond!
Üdv
Sikerült beszerezne ezt a kis csodát:
Theatre of War 2: Battle for Caen
Igényli, hogy legyen fent az eredeti Theatre of War 2 - Africa de szerintem a Kurks is jó neki.
Szépen települ és a játékot upgradeli is egyben, így az 1.0-ás verziójú Africa-ból csinált 1.3.6-os verziót és lett egy újabb meni a kampányokban, ahol megtalálható a 2 új kampány. Az egyik Olasz a másik Britt kampány. Én az olaszt próbáltam ki, abból tolok néhány képet.
Theatre of War 2: Battle for Caen
Igényli, hogy legyen fent az eredeti Theatre of War 2 - Africa de szerintem a Kurks is jó neki.
Szépen települ és a játékot upgradeli is egyben, így az 1.0-ás verziójú Africa-ból csinált 1.3.6-os verziót és lett egy újabb meni a kampányokban, ahol megtalálható a 2 új kampány. Az egyik Olasz a másik Britt kampány. Én az olaszt próbáltam ki, abból tolok néhány képet.
Na elsõ élmények: nincs sok változtatás az arculatban szinte minden maradt a régi(hála)Viszont nincs valami sok egység ráadásul a szovjetek meg a koreaiak lényegében ugyanazt az arzenált használják, persze érthetõ is ez. A helikopternek csak annyi haszna van hogy egy rajt átdobsz vele máshova. Van valami utánpótlási rendszer is. Kicsit olyasmi ez mint az afrika. Jó lesz ez, el leszek vele.
Van erre megoldás, hogy kipróbáld😊
Az internet csordultig van a 2. vh-s tankok adataival. magyar oldalak is vannak bõven. Ha az adatokat tanulmányozod, akkor képet kapsz a tankok erõ viszonyairól. Azért a játékban és a valóságban is, nem volt mindig egyértelmû, hogy egy erõsebbnek tartott tank kilövi a gyengébbet. Itt ráadásul elég egy gyenge találat a lánctalpra és a legerõsebb tank is mozgásképtelen lesz.
Az elsõ benyomásom még a sima ToW demojából az volt, hogy biztos nem lesz nagy közönség kedvenc és a polcok se fognak leszakadni alatta, de ennek oka talán az, hogy a jó nép nem értékeli vagy nem érti a realizmust 😉
Amúgy nem kell hozzá angol nyelvvizsga, ha volna is attól még nem lesz könnyebb kilõni a rohamozó T34-ket 😄
Amúgy nem kell hozzá angol nyelvvizsga, ha volna is attól még nem lesz könnyebb kilõni a rohamozó T34-ket 😄
csak azt lehet, ha mással próbálkozol véged ^^ nagyon élethû a játék amúgy
HUmanHunter kösz a gyors választ!
Remélem a valóságban alkalmazott taktikákat lehet alkalmazni a játékban!?
Errõl esetleg tudtok valamit mondani,vagyis hogy mennyire élethû.
Üdv
Remélem a valóságban alkalmazott taktikákat lehet alkalmazni a játékban!?
Errõl esetleg tudtok valamit mondani,vagyis hogy mennyire élethû.
Üdv
én foglalkoztam más rts el, de minimális hasznát veszem az ott szerzett tudásnak, ki kell ismerni ezt a játékot mert másként csak szívsz . magyarul nem hiszem hogy megjelent egy rész is.
Szia AXON!
Látom te is rajongsz a a Második Világháborús hadászatért,azon belül is a tankokért!
Lenne egy olyan kérdésem tõled,hogy tudnál-e olyan hadászati történelmi stb könyvet ajánlani,ami elolvasása után tudnám kamatoztatni ebben a játékban.
Az a baj hogy hamar végez velem a gép,és szeretném kicsit tovább képezni magam ebben az ügyben.
A Hearts of Iron nem tetszik mert nekem nagyon "száraz",és szeretek kinnt lenni a csatatéren,persze csak virtuálisa.
Eddig nem foglalkoztam RTS-el,és tudom nem biztos hogy evvel kéne kezdenem,de ha egyszer annyira magával ragadó a hangulata.
A Theatre of War sorozat miatt fogok megtanulni komlyan angolul!😊
Esetleg nem tudjátok hogy bármelyik része kijött magyarul?
Bár gondolom az eladások miatt nem erõltették a dolgot😞
Látom te is rajongsz a a Második Világháborús hadászatért,azon belül is a tankokért!
Lenne egy olyan kérdésem tõled,hogy tudnál-e olyan hadászati történelmi stb könyvet ajánlani,ami elolvasása után tudnám kamatoztatni ebben a játékban.
Az a baj hogy hamar végez velem a gép,és szeretném kicsit tovább képezni magam ebben az ügyben.
A Hearts of Iron nem tetszik mert nekem nagyon "száraz",és szeretek kinnt lenni a csatatéren,persze csak virtuálisa.
Eddig nem foglalkoztam RTS-el,és tudom nem biztos hogy evvel kéne kezdenem,de ha egyszer annyira magával ragadó a hangulata.
A Theatre of War sorozat miatt fogok megtanulni komlyan angolul!😊
Esetleg nem tudjátok hogy bármelyik része kijött magyarul?
Bár gondolom az eladások miatt nem erõltették a dolgot😞
Akkor 1 kérdés hátha reagál is már valaki...
Ha megvan a bolti kursk, akkor ezen, a steamen megvett Battle of Caen kieg mûxik? Vagy érdemesebb meg venni inkább steamen az alap gémet és hozzá a kieget?
Ha megvan a bolti kursk, akkor ezen, a steamen megvett Battle of Caen kieg mûxik? Vagy érdemesebb meg venni inkább steamen az alap gémet és hozzá a kieget?
Reméltem, hogy jobb procival nem lesz már baj a gémmel de még most is van hogy minden ok nélkül leáll és kidob asztalra. Így végigvinni kurszkot több idõbe fog telni mint a valóságban:/
ok. kösz. a patch fönt van,hibaüzenet nincs.Esetleg valami más ötlet?
Ha sikerül zsákmányolni valami sérült jármûvet az ellenségtõl, és azt a következõ küldetésre is magammal viszem akkor az miért sérült állapotba kerül bevetésre? Amikor lezúzzák a lánctalpat az egyik "hazai" tankomról akkor a következõ bevetésen ugyan úgy ott van megjavítva, vagy legalábbis a jármû típusából ugyan annyi áll rendelkezésre, mint elõtte.
Patch? Hibaüzenet? Amúgy nekem is elõfordul ilyesmi.
Sziasztok! segitséget kérek a Theatre of war Africa játékhoz.Telepités sikeres,játékmenet sikeres,mentéskor kilép a játékból,nem is menti a pályát. Elõre is köszsi a válaszokat!
http://www.youtube.com/watch?v=U93MR2zAfY0
Amit a tag az elején csinál, hogy csomó jármûvet betesz a csapatba én is megcsináltam, de az a baj hogy van egy bizonyos limit. Amit ha túllépek és több egység van bent mint ami a keretbe kéne akkor bizonyos jármûveket ki rak a térkép közepére ahol jó eséllyel az ellenség persze egybõl kiszúrja õket:S És ami az elején van csapatmozgatás a négyzetrácsos mezõben, ott ezeket a "kinti" egységeket nem tudom mozgatni így azok kint rekednek, afrikába volt hogy egy 88mm löveg szinte egyedül kint volt és mivel mozgatni késõbb sem lehet...
Mission fájlban van 1-2 okosság amit érdemes lehet átírni de azt hogy a csapatoknak hol legyen a helyezkedésük azt nem tudom hogy kéne megbuherálni.
Amit a tag az elején csinál, hogy csomó jármûvet betesz a csapatba én is megcsináltam, de az a baj hogy van egy bizonyos limit. Amit ha túllépek és több egység van bent mint ami a keretbe kéne akkor bizonyos jármûveket ki rak a térkép közepére ahol jó eséllyel az ellenség persze egybõl kiszúrja õket:S És ami az elején van csapatmozgatás a négyzetrácsos mezõben, ott ezeket a "kinti" egységeket nem tudom mozgatni így azok kint rekednek, afrikába volt hogy egy 88mm löveg szinte egyedül kint volt és mivel mozgatni késõbb sem lehet...
Mission fájlban van 1-2 okosság amit érdemes lehet átírni de azt hogy a csapatoknak hol legyen a helyezkedésük azt nem tudom hogy kéne megbuherálni.
Nagyobb szünet után folytattam a németekkel. Kurszknál az 5. küldetésben(Assualt on Syrtsev)nem tudom hogy lehetne megmenteni a kis német kommandót akikkel korábban meg tisztítottam a falút, próbálom 2 aknavetõssel támogatni õket de 1részt túl pontatlan másrészt a páncélgépkocsik ellen nem sokkra megyek, viszont a 9 fõs kis csapatot hamar lekaszálják az oroszok, szóval az idõ sürget😞 Próbáltam valami könnyû páncélost oda küldeni de útközben az orosz AT-sok simán elintézik, úgyhogy ezzel a tervel is felhagytam:/ Nem szívesen hagynám veszni õket ha már elõtte annyit kínlódtam velük...
És még valami, a küldetésnél megy az idõ és miután lejár akkor se történik semmi különös, akkor ennek mi jelentõsége?
És még valami, a küldetésnél megy az idõ és miután lejár akkor se történik semmi különös, akkor ennek mi jelentõsége?
Utána steamen megtaláltam, fent vannak szépen sorban, a 2 DLC-ért fizetni kell persze szóval ezért nincs dobozos verzió😞 Centauroval vagy a Caenal játszott már valaki? Érdekelne hogy milyen, mert az a kevéske új egység amit láttam sztem nem valami sok...
Ha jól tudom van valami kieg az Afrikához, Centauro néven, nem?
Ez kijött már? Mert sehonnan nem tudom beszerezni/megvenni😞
Amúgy nem értem, grafikailag egy rossz szó nem érheti a játékot, akinek nem tetszik ez, az valszeg vak vagy telhetetlen!
Ez kijött már? Mert sehonnan nem tudom beszerezni/megvenni😞
Amúgy nem értem, grafikailag egy rossz szó nem érheti a játékot, akinek nem tetszik ez, az valszeg vak vagy telhetetlen!