859
Battle for Europe 1939-1945
-
#819 Na lehet, hogy valamit félre néztem, de csak Koreai és amerikai kampányt lehet választani, oroszt nem. -
#818 Nekem win7-el tökéletesen megy. Mondjuk én tört játékot használok és annál nem kavar be a starforce-os védelem. -
#817 frissítsd a starforce-t, keress rá gugliban első pár találat között kidobaj a hivatalos odalt, onnan letölt telepít és vigyorog a gép előtt hogy megy a játék :D -
bgabor #816 Aha. Elmondom neked, hogy az oroszok támogatták Észak Koreát fegyverel és hadianyaggal, a kínaiak meg aktívan részt vettek a konfliktusban, harcoltak észak korea oldalán. Megmagyarázná akkor valaki, hogy a Theatre of War 3:Korea-ban miért játszható oldal az oroszoké, és a kínaiaké miért nem?
Ahogy mondtad, történelem ftw. Nem gáz neked egy kicsit hogy kioktatod a másikat történelemből, aztán kiderül hogy semmit se tudsz? -
TomeKK 2Shae #815 Bocs de a Battle for Caen az alapból Normandia, nemhogy afrika de még olaszok se voltak.
Amúgy szép képek lehet én is neki esek ennek a Centauronak, bár a Kursk jobban tetszik az egységek miatt. -
TomeKK 2Shae #814 Nekem win7-em van és gond nélkül megy! -
HUmanHunter #813 történelem ftw.
az oroszok és kínaiak É-Koreát az amerikaiak pedig D-Koreát támogatták fegyverrel és minden hadianyaggal. -
bgabor #812 Én amúgy azt nem értem, mit keresnek az oroszok benne mint játszható nemzet? Oroszok koreában? Kínaiak meg nincsenek.
Amúgy lesznek új egységek, én az M-46 Pattonra és a T-54esre is nagyon fenem a fogam. Arra mondjuk kíváncsi lennék mit keres az első észak koreai pályán M-46os, amikor az északiak pont addig tudtak fölényben maradni, amíg az ENSZ erők fel nem vonultatták a kemény vasakat, mint a Patton és a Centurion tank. -
bgabor #811 Nekem sajnos kidob az asztalra amikor bárilyen csatát kéne betöltenie, lehet az a tutorial, kampány pálya vagy single mission. -
bgabor #810 Win 7 alatt próbáltátok már? Nekem nem megy, mert a Koreán lévő Starforce illesztőprogramja nem kompatibilis a Win 7-el. Ilyenkor mi van? -
#809 Az M36-os ki is végezte az összes tankomat:
A hadműveletem itt meg is szakadt. -
#808 Egy ellenséges M36-os jól bevédve:
-
#807 Felfedeztem egy ellenséges ágyúfészket:
-
#806 A fák között megindulnak a tankjaim:
-
#805 Kezdet, T34-esek, két ágyú, meg néhány bokorugró:
-
#804 Kipróbáltam a 3. részt is.
Egy észrevétel. A játék teljesen a 2. rész motorját használja. Az viszont elgondolkodtató, hogy a 2. rész az 1.3.6-os verziónál tartott, míg ez csak az 1.2-es verziót használja. Lehet, hogy hamarosan jön hozzá egy patch.
Az egyből feltűnt az első pályán, hogy a 2. világháborús egységeket használják. Egyetlen újabb fegyvert (jármű vagy lőfegyver) sem találtam.
Észak-Koreával kezdtem és T34-es tankokkal rohamoztam.
A grafika teljesen megegyezik a Kursk-al. Ami igazából nem baj, mert ott is szép volt, csak éppen vártam valami újat, ha már 3. rész. -
#803 Ajánlom a torrent oldalakat pl. isohunt.com. Egy torrent kliensel simán letölthető max. 4-5 óra alatt. -
TheBossbuster #802 Ja és gratula a munkahelyedhez!:)
Bár most én is onnan irok!:) -
TheBossbuster #801 A 3 részt már nagyon várom!Most olvasok éppen egy könyvet a hidegháború kezdetéről,és át tudom talán ültetni a harcmezőre is a tanultakat.
Ahogy a fejlesztőket ismerem,minden akkoriban használt egység le lesz modellezve,és irva ról egy oldal ismertető!:)
Csak ez a fránya angol:(,komolyan ez a játék még az enciklopédiáját olvasva is szórakoztat!
Én még és most rácsapok a kezemre/de még a másolt verzióját sem találtam a 3-ik résznek/,előrendelted?
-
#800 Szerintem a Tow 2 - Afrika könnyebb lett, mint a Tow 2 - Kursk. legalább is nekem jóval több sikerélményem volt az Afrika-val és több pályát megcsináltam. -
#799 Szerintem is megjönne hozzá a kedve néhány embernek, de nem hiszem, hogy sokan benéznek ide. Másrészt a kezdeti lelkesedést hamar lelohasztaná sokaknál a kudarc.
Ezeket a képeket a munkahelyi gépemen csináltam. Minden maxra lett húzva és 1200x1024-es volt a felbontás. Egy E6500-as intel proci van benne, 2 giga ram és egy Nvidia 8600-as video kártya. A videokártya nem túl erős, de még sem szaggatott, gondolom azért, mert viszonylag kevés egység volt a pályán.
Majd az otthoni gépemen is készítek képeket és azokat is feltolom, otthon jóval erősebb a konfigurációm.
Közben sikerült beszereznem a Theatre of War 3 - Korea-t is, majd abból is készítek képeket. -
TheBossbuster #798 Asszem az afrikai verzióval fogok bibelődni mert akkora láma vagyok hogy ez más hadszintereken hamar kiütközne!
Szóval Lámaságom az Afrikai hadszintéren fog bibelődni virtuális katonáival,amig a beginner al is valami cselt fog sejteni,mert ekkora LÁMA még a sivatagi éghajlaton sem "terem,és nyertek már úgy csatát a történelem során,hogy az ellen várta az "igazi" hadmozdulatot,mert amit elsőre a szemben állók vezérkara elrendelt az akkora idiótaság volt,hogy az már zseniális!!!
"Gondolatok egy zseniális Láma""tollából"." -
TheBossbuster #797 Nagyon jó képeket csinálsz.
Még annak is megjöhet a kedve a játékhoz aki amúgy nem szereti annyira a 2-ik Vh-t!
Gondolom minden maxra van húzva a gépeden!
Elárulnád milyen videókarid van!?
Nekem ati HD 4850 512mb és egy Intel Dual core E7200 van.axon megy minden nálam is de valahogy nem ilyen mint itt a képeken.
Van tipped a driverrel kapcsolatban,mert gondolom avval lehet gond!
Üdv
-
#796 Teljes győzelem, a konvoj likvidálva:
-
#795 Meghalt az egyik kezelőm:
-
#794 Eltaláltam a páncélosukat is:
-
#793 Odadörrentettem nekik:
-
#792 Közelükbe viszem az egyik páncélvadászomat:
-
#791 Érkezik a konvoj. A likvidálásuk a feladat:
-
#790 Egy jól elrejtett tank:
-
#789 Egy másik páncélvadász őrhely:
-
#788 Agyanaz a katona a házban:
-
#787 Egy katonám leskelődik az ablakon kifele:
-
#786 -
#785 Leskelődnek a páncélvadászaim:
-
#784 -
#783 Az egyik tankom:
-
#782 Sikerült beszerezne ezt a kis csodát:
Theatre of War 2: Battle for Caen
Igényli, hogy legyen fent az eredeti Theatre of War 2 - Africa de szerintem a Kurks is jó neki.
Szépen települ és a játékot upgradeli is egyben, így az 1.0-ás verziójú Africa-ból csinált 1.3.6-os verziót és lett egy újabb meni a kampányokban, ahol megtalálható a 2 új kampány. Az egyik Olasz a másik Britt kampány. Én az olaszt próbáltam ki, abból tolok néhány képet. -
TomeKK 2Shae #781 Na első élmények: nincs sok változtatás az arculatban szinte minden maradt a régi(hála)Viszont nincs valami sok egység ráadásul a szovjetek meg a koreaiak lényegében ugyanazt az arzenált használják, persze érthető is ez. A helikopternek csak annyi haszna van hogy egy rajt átdobsz vele máshova. Van valami utánpótlási rendszer is. Kicsit olyasmi ez mint az afrika. Jó lesz ez, el leszek vele.
-
TomeKK 2Shae #780 Van erre megoldás, hogy kipróbáld:)