859
Battle for Europe 1939-1945
-
#699 Azt hiszem a grafikára nem sok panasz lehet, főleg, hogy egy rts-ről van szó.
Egy gyönyörű párduc:
-
#698 -
#697 -
#696 Csináltam 3 képet full grafikával is, bár így játszhatatlanul lassú lett ezen a gépen. -
#695 A képeket a munkahelyi gépemen készítettem 2-3 percnyi játék után, közepes grafikával.
Az otthoni erős gépemen készítek még képeket full grafikával, azok még szebbek lesznek. -
#694 Az első iván. Egy lövészárokban lapít:
-
#693 Páncélos ékem eleje közelít az orosz állások felé:
-
#692 Rush!!
-
#691 2 párduc 1 stug és egy PzIII-as:
-
#690 Megindítom az armadát:
-
#689 -
#688 Egy aknavetővel felszerelt féllánctalpas:
-
#687 Gyalogságom:
-
#686 A két választható kampány:
-
#685 Menü:
-
#684 Sikerült beszereznem a Theatre of War 2 Kursk 1943-t.
Csináltam néhány képet. -
#683 Megjelent a legújabb rész:
Theatre of War 2 Kursk 1943 -
#682 Megindítom tankjaimat az új belorusz kampányban:
-
#681 Ez az érdekes. Itt van a kampány választó. Immár 9 kampánnyal, mivel az eredeti kampányok is benne vannak.
-
#680 Leszedtem és kipróbáltam.
Nyitóképernyő:
-
#679 Az oroszoknál kiadtak az első részhez egy addont:
Belorussia -
#678 Készül egy újabb rész:
Theatre of War: Kursk 1943 -
#677 Én még nem használtam steam-et és lehet, hogy nem is fogok. -
sakkay #676 Ha steamon töltöd le oda rakja ahol a steam-ot raktad..alapból. -
#675 Ilyet még nem láttam. -
Dns5000 #674 nekem az első résszel van az a problémám, hogy az objetumokbol (emberek,tankok,házak) szinte mindig krixkraxok lesznek
ATI 4850 1G ram
A masodik részben jó a graf de az meg fagy gyakran. :S
-
#673 Ez nem teljesen így van. Nagyon kevés az a játék, amit újra kell(ene) telepíteni. A legtöbb nem igényli a registry bejegyzéseket, megy nélkülük is. Erről az egy-két játékról pedig csinálok egy .reg filet, amit csak le kell futtatni. -
bgabor #672 Hagyd, nagyon nincs képben számítógépügyben az ipse.
Mellesleg több játékkal is találkoztam már, ami csakis és kizárlólag a C:-re volt hajlandó feltelepülni.
Amúgy annyiban szerintem nem jó a te megoldásod hogy hiába van a kis partíción a windóz és a másikon az összes játék telepítve, hogy ha újra kell telepíteni a windózt akkor a játékokat is újra kell vele együtt.(ugyebár a telepített játékok rendszerleíró-adatbázis bejegyzései elvesznek a windózzal együtt.) -
#671 Két particióra van osztva a vinyóm. Ebből a c meghajtóm 4 giga, de én mindent a d meghajtóra telepítek. A c-n csak a rendszer van és nekem a 4 gigából 2,5 giga még így is szabad, oda semmi mást nem telepítek.
A rendszerem viszont winxp, vistával nem rongálom az idegrendszerem.
Egyébként szét kellene nézned a temp könyvtárak környékén. Azokat ki lehet törölni. Ki lehet kapcsolni a rendszer visszaállítást is, azzal rengeteg helyet nyersz, de szerintem a legjobb ha beteszed a gépbe a 600 gigás vinyódat és arra telepíted a játékot. -
Beyond silence #670 Hát sokba képzeld. -
bgabor #669 Van egy hatszáz gigás vinyód és ennek ellenére a C:-d egy 30 gigás?
Na ez a LOL.
Mégis mennyi időbe telne a 600 gigásat két 300 gigás partícióra szétosztani? Lenne több meghajtód és a harminc gigásat is kivághatnád a kukába, ahová való. -
Beyond silence #668 LOL ezzel okosat mondtál, képzeld van még egy 600 gigás vinyóm, csak nincs a c-n nincs sok helyem. -
bgabor #667 Az kábé a vista meg még két játék feltelepítéséhez lehet elég.
Már tízezerből kijön egy új winchester, azt javaslom sürgősen szerezz be egyet. A mai játékok között nem ritka az olyan, ami 10 gigánál is több helyet foglal. -
Beyond silence #666 vista, 30 giga... ksöz -
#665 Milyen méretű a C meghajtód? Milyen windows-od van (xp, vista, win7)?
-
Beyond silence #664 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, komolyan jól jönne... A helyzet az hogy játékot szerettem volna feltenni de egyből kiírta hogy kevés a hely (a C-n) és nem is maradt semmi hely (0 kb ). Nehezen csináltam még 600 megát, újra elindítottam ugyanaz történt, azóta se jött vissza a hely. Pedig kéne... Se lemezkarbantartó, se direkt erre való program (AusLogics BoostSpeed) se segített semmit. Van valami ötletetek? KÖSZI
-
#663 A gyalogságom rohammal bevette az ellenséges lövészárkot:
-
#662 Egy bazókás lesi a tankomat:
-
#661 Egy másik 105-mmes, de itt a kezelő személyzetet likvidáltam:
-
#660 Egy szétlőtt 105 mm-es tüzérségi ágyú: