859
Battle for Europe 1939-1945
  • Axon
    Azt hiszem a grafikára nem sok panasz lehet, főleg, hogy egy rts-ről van szó.
    Egy gyönyörű párduc:

• Axon
  • Axon
  • Axon
    Csináltam 3 képet full grafikával is, bár így játszhatatlanul lassú lett ezen a gépen.
  • Axon
    A képeket a munkahelyi gépemen készítettem 2-3 percnyi játék után, közepes grafikával.
    Az otthoni erős gépemen készítek még képeket full grafikával, azok még szebbek lesznek.
  • Axon
    Az első iván. Egy lövészárokban lapít:

• Axon
    Páncélos ékem eleje közelít az orosz állások felé:

• Axon
    Rush!!

• Axon
    2 párduc 1 stug és egy PzIII-as:

• Axon
    Megindítom az armadát:

• Axon
  • Axon
    Egy aknavetővel felszerelt féllánctalpas:

• Axon
    Gyalogságom:

• Axon
    A két választható kampány:

• Axon
    Menü:

• Axon
    Sikerült beszereznem a Theatre of War 2 Kursk 1943-t.
    Csináltam néhány képet.
  • Axon
    Megjelent a legújabb rész:

Theatre of War 2 Kursk 1943
  • Axon
    Megindítom tankjaimat az új belorusz kampányban:

• Axon
    Ez az érdekes. Itt van a kampány választó. Immár 9 kampánnyal, mivel az eredeti kampányok is benne vannak.

• Axon
    Leszedtem és kipróbáltam.
    Nyitóképernyő:

• Axon
    Az oroszoknál kiadtak az első részhez egy addont:

Belorussia
  • Axon
    Készül egy újabb rész:

Theatre of War: Kursk 1943
  • Axon
    Én még nem használtam steam-et és lehet, hogy nem is fogok.
  • sakkay
    Ha steamon töltöd le oda rakja ahol a steam-ot raktad..alapból.
  • Axon
    Ilyet még nem láttam.
  • Dns5000
    nekem az első résszel van az a problémám, hogy az objetumokbol (emberek,tankok,házak) szinte mindig krixkraxok lesznek
    ATI 4850 1G ram
    A masodik részben jó a graf de az meg fagy gyakran. :S

• Axon
    Ez nem teljesen így van. Nagyon kevés az a játék, amit újra kell(ene) telepíteni. A legtöbb nem igényli a registry bejegyzéseket, megy nélkülük is. Erről az egy-két játékról pedig csinálok egy .reg filet, amit csak le kell futtatni.
  • bgabor
    Hagyd, nagyon nincs képben számítógépügyben az ipse.

Mellesleg több játékkal is találkoztam már, ami csakis és kizárlólag a C:-re volt hajlandó feltelepülni.

Amúgy annyiban szerintem nem jó a te megoldásod hogy hiába van a kis partíción a windóz és a másikon az összes játék telepítve, hogy ha újra kell telepíteni a windózt akkor a játékokat is újra kell vele együtt.(ugyebár a telepített játékok rendszerleíró-adatbázis bejegyzései elvesznek a windózzal együtt.)
  • Axon
    Két particióra van osztva a vinyóm. Ebből a c meghajtóm 4 giga, de én mindent a d meghajtóra telepítek. A c-n csak a rendszer van és nekem a 4 gigából 2,5 giga még így is szabad, oda semmi mást nem telepítek.
    A rendszerem viszont winxp, vistával nem rongálom az idegrendszerem.
    Egyébként szét kellene nézned a temp könyvtárak környékén. Azokat ki lehet törölni. Ki lehet kapcsolni a rendszer visszaállítást is, azzal rengeteg helyet nyersz, de szerintem a legjobb ha beteszed a gépbe a 600 gigás vinyódat és arra telepíted a játékot.
  • Beyond silence
    Hát sokba képzeld.
  • bgabor
    Van egy hatszáz gigás vinyód és ennek ellenére a C:-d egy 30 gigás?
    Na ez a LOL.

Mégis mennyi időbe telne a 600 gigásat két 300 gigás partícióra szétosztani? Lenne több meghajtód és a harminc gigásat is kivághatnád a kukába, ahová való.
  • Beyond silence
    LOL ezzel okosat mondtál, képzeld van még egy 600 gigás vinyóm, csak nincs a c-n nincs sok helyem.
  • bgabor
    Az kábé a vista meg még két játék feltelepítéséhez lehet elég.

Már tízezerből kijön egy új winchester, azt javaslom sürgősen szerezz be egyet. A mai játékok között nem ritka az olyan, ami 10 gigánál is több helyet foglal.
  • Beyond silence
    vista, 30 giga... ksöz
  • Axon
    Milyen méretű a C meghajtód? Milyen windows-od van (xp, vista, win7)?
  • Beyond silence
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni, komolyan jól jönne... A helyzet az hogy játékot szerettem volna feltenni de egyből kiírta hogy kevés a hely (a C-n) és nem is maradt semmi hely (0 kb ). Nehezen csináltam még 600 megát, újra elindítottam ugyanaz történt, azóta se jött vissza a hely. Pedig kéne... Se lemezkarbantartó, se direkt erre való program (AusLogics BoostSpeed) se segített semmit. Van valami ötletetek? KÖSZI

• Axon
    A gyalogságom rohammal bevette az ellenséges lövészárkot:

• Axon
    Egy bazókás lesi a tankomat:

• Axon
    Egy másik 105-mmes, de itt a kezelő személyzetet likvidáltam:

• Axon
    Egy szétlőtt 105 mm-es tüzérségi ágyú: