Theatre of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Nem tudjátok vannak már hozzá pályák a neten?

Axon
Kipróbáltam a pause átírását és mûködik. Így már tökéletesen játszható a játék. Tegnap este sikerült a németekkel a kampány elsõ pályáját megcsinálni. Készítettem néhány remek képet csak sajnos otthon maradt.
Majd legközelebb beszúrom ide õket.

Axon
Köszi az infot, este kipróbálom.

a lényeg vagyis ami nekem bejött a játék fõ könyvtárában lévõ users könyvtárban lévõ game.ini szerkeszted : smart pause 0 és elmented valamint érdemes írásvédetté tenni mert a game szereti átírogatni és hirtelen visszajön ez a hülyeség....amugy érdemes nézegetni a Data\Ai könyvtárban lévõ messages.xml filet is mer azzal lehet szerkezteni mikor legyen ilyen pause a játékban mert mondjuk a katonák halála idegesítõ de egy páncélos elvesztésérõl jobb tudni. Na egyelõre ennyi még én is tesztelem a cucot.

Axon
Húha, ebbõl nem sokat értek. Valaki lefordítaná?

Megtaláltam a megoldást most próbálom ki: addig is van amit találtam
SmartPause mode customization
=====================
After patch installation, the messages.xml file in the Data\Ai folder will be created. You can edit this file to customize the SmartPause behavior. SmartPause mode can be turned on and off using options.exe utility or by editing game.ini file located in the 'users' folder.

vajon miért?.....pénzért szerinted 😄 Amúgy sztem elég ennyi az OFF-ból.

Megnéztem én is a demót. Igazából semmi extra. Nem tudom miért volt ez E3 best of játék?

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

hát amiben nagyon speciálisnak tünik nekem (én is várom az angol demót) az az hogy nem kell babyszitterkedni az egységek fölött mint MOW-ban, mert végre normális AI-t kaptak.

Serpa
a demo alapján nem is venném meg az OoW-t.
semmi extra, szokványos rts.

Bocs én egy másik kharkovra gondoltam. Amiket belinkeltél azok alapján top stratégia lesz az biztos.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

hm?
http://www.in.com/videos/watchvideo-kharkov-43-trailer-2702569.html

egy játékról beszélünk? Szerintem még nem láthattad.

A Men of War mellett ez elbújhat! De még a sudden strike 3-nak is jelenthet.
A Kharkov 43 meg már bizonyított ugye, de gondolom azt itt mindenki ismeri. Nagyon nagy kár érte, pedig nagyon vártuk.

beszéltem egy orosszal errõl , aztmonta a men of war jobb 😊))
vmi olyasmi lehet a háttérben hogy megpróbálnak egy zugfejlesztést AAA köntösben eladni és felmarkolni a pénzt, taktikai elemek várható mennyisége ~ 0 környékén lesz.

A kharkov43 demóval viszont wargamer.hu team nagyon elégedett. Nincs scripelt AI, a gép mindig máshogy támad pl. Morál részletesen számitásba van véve.

Valóban érdekes a gépigény. De az igazán döbbenetes az a minimum amit írtak, na azon nem igen mozdul meg ez a progi. Röhej!

Serpa
arra én is felfigyeltem.

demo nemsoká leér ...
érdekes gépigénye van.

Recommended:

Processor: DUO 3.2 GHz or better
Memory: 2 GB or better
Graphics: 512MB NVIDIA GeForce 9800 or better
DirectX®: DirectX® 8.1
Hard Drive: 10 GB free space
Sound: Sound card
Note: Increased performance will be noticed on an Alienware Area 51® X58 Desktop

látom "best of E3" cimet is vettek neki <#nevetes2>

na igen ez egy érdekes valami, az oroszoknál már 3/4 éve kinnt van , a japán square enix pedig megvette az értékesités jogát v leforditották nem tudom. Na szóval ennyi.

Serpa
ajánlom figyelmetekbe a következõ játékot.

Order of War

demo egyelõre csak steamen van.

Ha megsérül egy jármû, akkor is jön a pause, nemcsak az egységelvesztéskor.

Szerintem azt a fejlesztõcsapatot nem szabad komolyan venni, aki ilyen hibával kienged egy játékot a piacra. Ráadásul ez szerintük nem bug, hanem új funkció. Hát szánalmas. <#levele>

Axon
Ha valakinek ez nem elegendõ grafika jelenleg egy 2vh-s rts-tõl, az menjen krájsziszezni.
Nálam 1600x1200-as felbontáson, minden grafikai ellem fullra tolva sem szaggatott. Szóval a szaggatás teljesen gépfüggõ. A képeket is azért hagytam meg 1600x1200-ban, mert torzulnának ha átkonvertálnám õket.

Más: Tényleg pause-ol, ha meghall egy katonád. Ilyen a demóban nem volt és ettõl a játék gyakorlatilag játszhatatlan. Legelõször csak simán kijelöltem a katonáimat és elindítottam õket, mivel képeket akartam csinálni a játékból. Másodpercek alatt belefutottak az ellenségbe és hullottak mint a legyek. A játék tizedmásodpercenként állt meg, hogy jelezze egy-egy katonám halálát. Semmit nem tudtam tenni, csak kattintgattam, hogy tovább-tovább. Teljesen játszhatatlan.
El sem akarom hinni, hogy ezt nem lehet kikapcsolni, hiszen így senki nem tud játszani. Szóval át kell nézni a külföldi fórumokat és a készítõk oldalát.

Axon

Axon

Axon
Kipróbáltam végre a fullt.
Grafikáról elöljáróban két kép.

Axon
Mai napon végre ki tudom próbálni a fullt. Megnézem a szaggatást, bár ez csak egy normál munkahelyi gép lesz és itt lehet, hogy szaggatni fog. A képeket az otthoni elég erõs gépemen készítettem, lehet azért nem szaggatott.

Nem arról van szó, hogy ronda.A látvány sztem szép, csak a durva szaggatás az ami kiheréli a játékélményt.

Axon
Lentebb raktam be képeket a demoból és abban semmi gond nem volt a grafikával, szerintem bõven elég a játékhoz. nekem egy szikrányit sem szaggatott.
Olyan sem volt, hogy ha megfalt egy katonám, akkor odaugrott a kamera, pedig hentelõdtek rendesen. Igaz én eddig csak a demot próbáltam, a fullt még nem.

Hi, all!
Sajnos tényleg igazad van. Maga a játék nem lenne akkora bukta,de a grafikus motor ami alatta van az borzasztó. Nem a látvánnyal van baj, hanem az optimalizálással, ami nincs. Azt amit minimum gépigénynek megattak felejtse el mindenki,nekem bõven meghaladja azt a gépem és mégis durván beszaggat, lassul stb. Kár érte. Talán vmi patch majd orvosolja fentieket, mert tényleg nem rossz maga a játék.
üdv

majd erre meg visszatérünk 1-2 éven belül úgyis akkora jön ki egy normális eng verzió. XD

khm khm
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247753334

Én kipróbáltam a második részt, a teljest.

Hát, ismét bebizonyosodott a tétel, miszerint orosz fejlesztõk jó játékot készíteni nem tudnak. Egyszerûen fizikailag nem képesek rá.

Nem fikáznám hosszan, majd más úgyis megteszi helyettem, de röviden: Ez a játék borzasztó. Egy az egyben az elsõ rész, annak minden ordenáré hibájával és hiányosságával. Lassú, ronda, és teljsenen élvezetmentes.
Ugyanaz az a hihetetlenül ócska minõségû motor van alatta, mint az elsõ rész alatt. Ugyanúgy szaggat, ugyanúgy ronda.

És az abszolút kedvencem: Ha meghal vagy mozgásképtelenné válik egy egységünk, a játék automatikusan leszünetelteti magát, és a kamera odaugrik. Természetesen ezt a funkciót kikapcsolni NEM lehet. Egy csata közben így kábé félmásodpercenként áll meg a játék.

Szóval kizárólag mazochistáknak ajánlott, akik viszont szívás helyett inkább játszani akarnak azoknak a Men of Wart ajánlanám helyette.

Axon
Nekem is lejött, de kipróbálni már csak a nyaralás után tudom.

Na meg volt a próba, nekem nagyon bejött, jó az igaz hogy nincsen benne sok egység de ez legyen az utolsó hiba. Már csak kellene belõle egy európai kampány is és akkor fasza lesz😄

beyczy
lehúztam énis mûködik frankón, majd pc-n jobban megvizsgálom

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Axon
Kösz, hogy szóltál!
Szét is néztem torrent oldalakon és már el is kezdtem húzni lefele.

Serpa
kinnt a teljes TOW2.

Theatre of War 2 - Africa 1943 + demo

http://www.battlefront.com/

Serpa
tutorialban, ládából kell kiszedni az égõ roncs mellõl.

jó képek!

Axon
Összességében nagyon pozitív a véleményem a 2. részrõl.

Axon
Jól meg van oldva az épületekben a harc. Be lehet küldeni a katonákat. Ha egy épületre rávisszük a kurzort, akkor bele lehet nézni:

Axon
Két utolsó tankom bohóckodik még a Pz IV F2 elõtt. Mindkettõ sérült, az egyiknek a lövege, másiknak a tornya, így lõni egyik sem tud. Halál fiai :-)

Axon
Gyakorlatilag megsemmisült a teljes seregem, de semmi gond, mert megérkezett az erõsítés:

Axon
Elértem a várost és ott feltûnt egy Pz III J:

Axon
Egy flak 88-as tizedeli a repülõimet:

Axon
Légicsapást rendeltem el. A levegõben még látszik is az egyik zuhanó bomba:

Axon
MG34-es akcióban. Lövés elõtt letérdelt:

Axon
Ezt is kilõttem és a személyzet menekül. Érdekesség, hogy a shermanokkal szembeni nyíláson most nem mászott ki egyetlen katona sem, hanem azon az oldalon másztak ki amelyik takarásban volt a shermanok részérõl.