859
Battle for Europe 1939-1945
  • m1garand
    remélem jó hírrel szolgálsz
  • Axon
    Még mindig csak 2,4 gigánál jár a letöltés. Még 200 mega hátra van... sajnos.
  • Axon
    Sajnos 800 mega jött le eddig belőle 1 nap alatt. Mondjuk ez egyrészt nem rossz mennyiség, de azt jelenti, hogy leghamarabb csak hétfőn tudom kipróbálni.
    A játék teljes mérete 2,6 giga.
  • Axon
    Tegnap este toltam egy single pályát a németekkel. Elsőre elpicsáztak az oroszok, de másodikra már szép sikereket értem el és két támadó orosz hullámot is visszavertem. Ezen a pályán csak tankok voltak, nagyjából egyforma erőfelállásban. Ez persze csak az első hullámra igaz, mert ugyanazokkal a német tankokkal kell elintézni az összes többi orosz tankot is. A gond, hogy a 2. orosz hullámban már 1 db IS2-es tank is érkezik, amibe vagy harmincszor belelőttem minden oldalról, mire elintéztem.

Egyébként megnéztem a verziószámot:
    1.7.0.68
    Ez még a régebbi torrentes verzió volt, az Uber patch előtti. Ha jól tudom, akkor az uber patch 1.9-re patcheli a játékot.
    Hamarosan ránézek arra a gépre amin tegnap elkezdtem letorrentezni ezt az új skidrow féle verziót.
  • Axon
    Nem hiszem, hogy téged itt bárki is kérdezett volna...
  • Pluskast
    Nem mindegy? Ugyanolyan szar mint eddig volt. Kár rá időt fecsérelni...
  • Axon
    Na ez vajon milyen verziószámú?
    Ha valaki letöltötte és kipróbálta, az megoszthatná velünk a verziószámát.
  • Prince23
    Ma jött ki... skidrow
    fullra nem ismerem a gémet
  • a.carkey
    Először is egy másik topicban próbálkozz, inkább ott, ami a témához kapcsolódik. Arrafelé találsz kielégítő válaszokat.
  • niix
    üdv mindenkinek...
    szeretnék tőletek tanácsot,illetve segítséget kérni...

Megszereztem a WWII Battle Tanks - T-34 vs Tiger -t.
    fel is telepítettem,stb,stb..
    csupán 1 bajom van.
    ezt a játékot egy laptopra pakoltam,de valamiért nem tudom megmozdítani a vaskupacot,azaz a t34-esemet.
    mi lehet a gebasz factor??
  • stuka85
    és melyik év telén
  • WolfKrieger
    Nekem is DVD-n van meg nem hiszem hogy erre akárhogy fel lehetne tenni az überpatch-et. Ha nagyon kell akkor szánj rá kb még egyszer ennyit és vedd meg a letölthető verziót. Én inkább megvárom a kettőt a legfrissebb hírek szerint télen jön. Nagyon állat lesz.:)
  • Pluskast
    Ha olyan lesz mint az első rész akkor inkább felejtsük el.
  • Hecker007
    az ok hogy jön, de mikor?
  • Montanosz
    Theatre of War 2 - North Africa 1943
    jön!
  • nzmark
    Sziasztok!

Nekem megvan a játék már jó ideje. Angol nyelvű DVD-s változat, csehországból rendeltem, mindennel együtt kb 4000forint volt. Végigjátszottam, nekem tetszett. Szerettem volna ezt az über patchet föltenni, de azt hiszem ez a dvd-s verzióra valamiért nem megy fel sajna. Esetleg ha valaki másként tudja, vagy tud módszert arra, hogy mégis, akkor lécci szóljon nekem.
  • hykao #523
    2008 őszére ígérik, legalábbis az eredeti orosz verziót.
  • Axon
    Wow!
    Na erre vajon mennyit kell majd várni? A ToW is készült vagy 7-8 évig.
  • Nyers
    Theatre of War II
  • hooah
    Akkor mégegyszer!
    Valakinek nem eladó a game mert megvenném, vagy ha meg tudná szerezni akkor az is jó lenne.
    Már rég meg akarom szerezni, csak nincs rá lehetőségem, pls ha valakinek nem kell vagy bolt közelben van pls írjon nekem.
  • Hecker007
    hopp nem ide szorry elnéztem egy topikot én hibám
  • Hecker007
    3k boltban az miért nem jó?
  • hooah
    Valakinek nem eladó a game mert megvenném, vagy ha meg tudná szerezni akkor az is jó lenne.
  • neuro
    Nagyon jó az Über Patch, főleg mert van benne egy használható mission editor. Gyorsabb is lett a játék, az AI is sokkal jobb, szóval végre olyan, mint amilyennek lennie kellett volna mikor kiadták.
  • Zsolo007
    Próbáltátok már az új, űber patch-al frissített demót? Nekem tetszik, akinek megvan(a játék) és van ideje meg tudná nézni? Kíváncsi lennék rá mit lehet érezni, mennyivel jobb/rosszabb.
  • m1garand
    Gyerekek ha valamit felpatchelünk akkor változik az exe verzió száma is tehát le kell cserélni valamilyen "házilag javított verzióra" mármint ha feltelepül egyáltalán a mi "other" verziónkra és az előéletét nézve a "házi javított" verziónak nem igen lesz mire lecserélni és 45$ nem ér meg az Űber verzió se!
  • m1garand
    ki védte ezt a játékot annyira?
  • bgabor
    "This Uber Patch will update your game to version 1.10.0.81. Please read below for important information about this patch. This patch is ONLY for the Battlefront.com release version of Theatre of War. It will not work with ANY other version!"

Magyarán tárgytalan. Mellesleg ezt a játékot már semmilyen patch sem húzza ki a süllyesztőből.
  • Feró Flex
    eredeti verzó kell!
  • Axon
    Próbáltad?
    Mert, akkor le sem töltöm.
    Elkezdtem lehúzni, de úgy 400 mega körül megszakadt a letöltés és a Firefox letöltője nem tudja folytatni. Már éppen telepíteni szándékoztam valami eszesebb ftp programot, de akkor hagyom a fenébe az egészet.
  • Serpa
    update után a letölthető verzió ismét problémás lesz, elindítás terén.
  • Axon
    Megjelent egy über patch a ToW-hoz. Verziószáma 1.10.0.81. Mérete 1.2 giga!!!!
    info és letöltés itt
  • m1garand
    az a vicc hogy valós mérete kb. 1,5G
  • Axon
    Na ilyet sem láttam még. A Faces of War 2-ből nemegészen 50 perc alatt lejött 1,5 giga (összesen 4 giga a mérete). Átlagban 400-500 kb/s-al jön. Igaz, hogy ritkán torrentezek, de már hozzászoktam, hogy általában 5-6 kb/s csordogál lefele valami és akkor még örülök, hogy nem állt meg a letöltés.
  • Axon
    Az Officers még 2006-ban jelent meg - ha jól emlékszem - az oroszoknál. Az emule hálózatáról húztam le a teljes verziót. Természetesen ciril betűs és ez számomra roppant mód rombolja a játékélményt. Gyakorlatilag egy állás mentés és visszatöltés is rémálom, többször előfordult, hogy betöltés helyett a mentett állás törlésére kattintottam. Az angol demó a kampány első pályáját tartalmazza. A topikjába szúrtam be képeket a 2. pályáról. Hiába van meg már jóideje, mégsem tudom rávenni magam, hogy akár a 2. pályát befejezzem, pedig a játék remek lett. Hatalmas pályák, reáilis látó és lőtávok, gyönyörű egységek, maximális zoomolhatóság, csak lenne már végre angol nyelvű.
    A Steel Furynak a demójával játszottam (bohóckodtam). Nem sok időt szántam rá, pedig egy tankszimulátorhoz bizony idő kell, hogy megismerje az ember és végre élvezhesse is a játékot. Valamely híroldalon láttam, hogy az oroszoknál megjelent a teljes verzió is. Utoljára komolyabban a Panzer Commander tankszimulátorban mélyedtem el anno, na az nagyon tetszett.
    A t34 vs. tiger-ről még nem hallottam.
  • m1garand
    arról meg én nem tudok semmit
    a demot próbálgattam de azóta semmi, van még 2 tank "szimulátor" a steel fury ami most jött ki az elvtársaknál és ami készül a t34 vs tiger dehát ua a helyzet
  • Axon
    Köszi az infókat.
    Végre van egy 2. vh-s játék amit lehet remélni 2008-ban. Bár ott van még az officers is, ami még 2006-ban megjelent az oroszoknál, de itt európában 2008-ra igérgetik a megjelenését. Más játékról nem tudok.
  • m1garand
    3 hónapig nyomtuk a beta tesztet az utolsó 1 hónapra nagyábból meg voltunk vele elégedve
  • m1garand
    http://www.digitalmindsoft.eu/
    ez az eu kiadó itt tudsz több infot szerezni illetve csepegtetnek nemi infot
  • Axon
    Köszi! Így megtaláltam. Beteszem a letöltések közé, hátha lejön hétfőig.