859
Battle for Europe 1939-1945
  • Serpa
    tutorialban, ládából kell kiszedni az égő roncs mellől.

jó képek!
  • Axon
    Összességében nagyon pozitív a véleményem a 2. részről.
  • Axon
    Jól meg van oldva az épületekben a harc. Be lehet küldeni a katonákat. Ha egy épületre rávisszük a kurzort, akkor bele lehet nézni:

• Axon
    Két utolsó tankom bohóckodik még a Pz IV F2 előtt. Mindkettő sérült, az egyiknek a lövege, másiknak a tornya, így lőni egyik sem tud. Halál fiai :-)

• Axon
    Gyakorlatilag megsemmisült a teljes seregem, de semmi gond, mert megérkezett az erősítés:

• Axon
    Elértem a várost és ott feltűnt egy Pz III J:

• Axon
    Egy flak 88-as tizedeli a repülőimet:

• Axon
    Légicsapást rendeltem el. A levegőben még látszik is az egyik zuhanó bomba:

• Axon
    MG34-es akcióban. Lövés előtt letérdelt:

• Axon
    Ezt is kilőttem és a személyzet menekül. Érdekesség, hogy a shermanokkal szembeni nyíláson most nem mászott ki egyetlen katona sem, hanem azon az oldalon másztak ki amelyik takarásban volt a shermanok részéről.

• Axon
    Feltünt egy újabb Panzer a támadóékem mögött, amire két tankomat visszafordítottam:

• Axon
    Egy robbanás:

• Axon
    Hatékony volt a Pak 38-as:

• Axon
    Egy német Pak 38-as lövi a közeledő shermanjaimat nagyon messziről, de igen hatékonyan. Kettőt is leszedett a 6-ból mire kilőttem:

• Axon
    Mászik a második katona is. Közben elől is felpattant az egyik nyílás és a tank vezetője pedig ott mászott ki. Nagyon jól meg van csinálva.

• Axon
    Kilőttem a panzert. A személyzet menekül. Nagyon jól van megcsinálva, ahogy felcsapódik az ajtó és elkezd kimászni a személyzet:

• Axon
    Tűzharc alakult ki és sikerült elcsípnem egy lövésnyomot:

• Axon
    Hátulról.
    Érdemes megnézni az egyéni jelöléseket. Például a bikát:

• Axon
    Oldalról:

• Axon
    Támad az első Pz IV F2

• Axon
    Német felderítő:

• Axon
    Egy német géppuskás:

• Axon
    Belefutottam az első német őrjáratba:

• Axon
    Tüzérség akció közben. Mondjuk nem tudom mit lőttek, mivel közvetlenül nem lehet őket irányítani:

• Axon
    Sörmen közelről:

• Axon
    Amerikai géppuskás:

• Axon
    Végre komolyabban is ki tudtam próbálni a demót egy megfelelő gyorsaságú gépen.
    Készítettem néhány képet is.
  • Axon
    Milyen bazookára gondolsz? A demo úgy belassúlt, hogy lehetetlen volt megnéznem mi volt a katonák kezében.
    Amelyik gépen próbáltam, abban 2 giga ram volt, így az nem lehetett probléma. A proci és a videokártya lehetett túl kevés neki (AMD 3500 egymagos, ATI X1600).
    Talán holnap hazaviszem és a hétvégén ki tudom próbálni az otthoni gépemen.
  • Serpa
    neked egyből kivette a bazookát?

(ram igényes, több mint 1 gigát eszik)
  • Axon
    Akik itt eredetit vettek, azok szlovákiából rendelték meg.
  • hooah
    Ha eredetin játszotok honnan szereztétek meg?
  • Axon
    Kipróbáltam a demot. Egész kellemes az első benyomásom. Sikerült élvezhetően megcsinálniuk a sivatagot.
    Az egységek számomra szépek és jó a mozgásuk is. A munkahelyi gépemen még az elején csak-csak elment, de ahogy belefutottam az első ellenséges katonákba, akkor szinte állóra fagyott a kép. 2 másodperc/képkocka lett a sebességem :-)
    Már várom, hogy egy gyorsabb gépen is kipróbáljam.
  • Axon
    Tegnap egy Linuxos gépen próbáltam (volna) ki. Szépem települt és el is indult, de a pálya betöltése után elszállt.
    Ma már ki tudom próbálni egy másik gépen winxp-n.
    Csinálok képeket is.
  • hooah
    Nincs itt valaki akit törtön játszik?
  • Serpa
    most látom az #564es kommentet.
    kérdés törölve.
  • Serpa
    torrent linkről fullal jött.

eddig csak a tutorialt probáltam és nem vagyok elájulva a játéktól.
    irányítás elég furcsa, kábé 20 percig probáltam, hogy szedje már ki a bazookát a ládából, azt vhogy sikerült, de hogy hogy az kérdés.
    grafika semmit nem változott sztem az első rész óta.

túl sokat nem lehet írni a játékról demo alapján ...

TOW1
    akkor neked sikerült elindítani a játékot és normálisan fut?
  • Fasiszta
    Énis szeretem nézni a jáműveket és a gyalogságot.
  • Axon
    Én inkább az európai pályákat szeretem és azokból is a nyári pályákat. A havas pályák nem a kedvenceim, mert ott minden egység fehér és természetesen a pálya is fehér, ez pedig számomra lényegesen rombolja az élvezeti értékét. Én nem csak játszani szeretek, hanem élvezettel nézegetem a különféle járműveket (főleg a kevés számban gyártott vagy valami miatt különleges modelleket). Szeretem nézni a katonák felszerelését és azt miként használják.
  • Fasiszta
    De azért az afrikaihadiszíntér se rossz én nagyon kedvelem sivatagokat
  • Axon
    Nekem még nem jött le és ahogy elnézem milyen gyengén csordogál, ezt már csak holnap fogom kipróbálni.