859
Battle for Europe 1939-1945
-
#619 tutorialban, ládából kell kiszedni az égő roncs mellől.
jó képek! -
#618 Összességében nagyon pozitív a véleményem a 2. részről. -
#617 Jól meg van oldva az épületekben a harc. Be lehet küldeni a katonákat. Ha egy épületre rávisszük a kurzort, akkor bele lehet nézni:
-
#616 Két utolsó tankom bohóckodik még a Pz IV F2 előtt. Mindkettő sérült, az egyiknek a lövege, másiknak a tornya, így lőni egyik sem tud. Halál fiai :-)
-
#615 Gyakorlatilag megsemmisült a teljes seregem, de semmi gond, mert megérkezett az erősítés:
-
#614 Elértem a várost és ott feltűnt egy Pz III J:
-
#613 Egy flak 88-as tizedeli a repülőimet:
-
#612 Légicsapást rendeltem el. A levegőben még látszik is az egyik zuhanó bomba:
-
#611 MG34-es akcióban. Lövés előtt letérdelt:
-
#610 Ezt is kilőttem és a személyzet menekül. Érdekesség, hogy a shermanokkal szembeni nyíláson most nem mászott ki egyetlen katona sem, hanem azon az oldalon másztak ki amelyik takarásban volt a shermanok részéről.
-
#609 Feltünt egy újabb Panzer a támadóékem mögött, amire két tankomat visszafordítottam:
-
#608 Egy robbanás:
-
#607 Hatékony volt a Pak 38-as:
-
#606 Egy német Pak 38-as lövi a közeledő shermanjaimat nagyon messziről, de igen hatékonyan. Kettőt is leszedett a 6-ból mire kilőttem:
-
#605 Mászik a második katona is. Közben elől is felpattant az egyik nyílás és a tank vezetője pedig ott mászott ki. Nagyon jól meg van csinálva.
-
#604 Kilőttem a panzert. A személyzet menekül. Nagyon jól van megcsinálva, ahogy felcsapódik az ajtó és elkezd kimászni a személyzet:
-
#603 Tűzharc alakult ki és sikerült elcsípnem egy lövésnyomot:
-
#602 Hátulról.
Érdemes megnézni az egyéni jelöléseket. Például a bikát:
-
#601 Oldalról:
-
#600 Támad az első Pz IV F2
-
#599 Német felderítő:
-
#598 Egy német géppuskás:
-
#597 Belefutottam az első német őrjáratba:
-
#596 Tüzérség akció közben. Mondjuk nem tudom mit lőttek, mivel közvetlenül nem lehet őket irányítani:
-
#595 Sörmen közelről:
-
#594 Amerikai géppuskás:
-
#593 Végre komolyabban is ki tudtam próbálni a demót egy megfelelő gyorsaságú gépen.
Készítettem néhány képet is. -
#592 Milyen bazookára gondolsz? A demo úgy belassúlt, hogy lehetetlen volt megnéznem mi volt a katonák kezében.
Amelyik gépen próbáltam, abban 2 giga ram volt, így az nem lehetett probléma. A proci és a videokártya lehetett túl kevés neki (AMD 3500 egymagos, ATI X1600).
Talán holnap hazaviszem és a hétvégén ki tudom próbálni az otthoni gépemen. -
#591 neked egyből kivette a bazookát?
(ram igényes, több mint 1 gigát eszik) -
#590 Akik itt eredetit vettek, azok szlovákiából rendelték meg. -
#589 Ha eredetin játszotok honnan szereztétek meg? -
#588 Kipróbáltam a demot. Egész kellemes az első benyomásom. Sikerült élvezhetően megcsinálniuk a sivatagot.
Az egységek számomra szépek és jó a mozgásuk is. A munkahelyi gépemen még az elején csak-csak elment, de ahogy belefutottam az első ellenséges katonákba, akkor szinte állóra fagyott a kép. 2 másodperc/képkocka lett a sebességem :-)
Már várom, hogy egy gyorsabb gépen is kipróbáljam. -
#587 Tegnap egy Linuxos gépen próbáltam (volna) ki. Szépem települt és el is indult, de a pálya betöltése után elszállt.
Ma már ki tudom próbálni egy másik gépen winxp-n.
Csinálok képeket is. -
#586 Nincs itt valaki akit törtön játszik? -
#585 most látom az #564es kommentet.
kérdés törölve. -
#584 torrent linkről fullal jött.
eddig csak a tutorialt probáltam és nem vagyok elájulva a játéktól.
irányítás elég furcsa, kábé 20 percig probáltam, hogy szedje már ki a bazookát a ládából, azt vhogy sikerült, de hogy hogy az kérdés.
grafika semmit nem változott sztem az első rész óta.
túl sokat nem lehet írni a játékról demo alapján ...
TOW1
akkor neked sikerült elindítani a játékot és normálisan fut? -
Fasiszta #583 Énis szeretem nézni a jáműveket és a gyalogságot. -
#582 Én inkább az európai pályákat szeretem és azokból is a nyári pályákat. A havas pályák nem a kedvenceim, mert ott minden egység fehér és természetesen a pálya is fehér, ez pedig számomra lényegesen rombolja az élvezeti értékét. Én nem csak játszani szeretek, hanem élvezettel nézegetem a különféle járműveket (főleg a kevés számban gyártott vagy valami miatt különleges modelleket). Szeretem nézni a katonák felszerelését és azt miként használják. -
Fasiszta #581 De azért az afrikaihadiszíntér se rossz én nagyon kedvelem sivatagokat -
#580 Nekem még nem jött le és ahogy elnézem milyen gyengén csordogál, ezt már csak holnap fogom kipróbálni.