859
Battle for Europe 1939-1945
-
#139 tölthető a setup, kiváncsi vagyok működik-e majd ... -
#138 ebben van olyan, h "direct control" mint a Soldiersben?
melyik kamera nézetet használjátok? -
#137 Én mindenesetre megvárom a warez verziót. -
#136 hát ha jól tudom akkor akinek nincs netje annak szívás lesz az aktiválás ugyanis ha játszani akar majd vele valaki akkor mindenképpen kell net. -
MikroID #135 Annyira nem bonyolult az aktiválása, csak a válasz e-mail-ben lévő kód kell hozzá, semmi más! Egyébként Vistá-n elég rendesen fagy! :( Offlineban pedig szerintem csak a letölthető verzió nem indul, mivel az aktiváláshoz kell a net és gondolom feltételezik, hogy aki ilyen verziót vesz, az rendelkezik nettel is, egyéb esetben pedig warezoló. -
#134 "Elvileg semmilyen védelem nincs rajta"
olvasom, h a letölthető verzió nem is olyan könnyen aktiválható;
sőt, offline el sem indul. -
#133 demo -
#132 Sziasztok halott a demó link!! -
#131 Ha belegondolsz, hogy ezt a játékot már mióta fejlesztik (eredetileg 2003-ban kellett volna megjelennie), akkor nem meglepő ha nem gondoltak több magos procikra. Bár lehet, hogy ezt utólag is meg lehet oldani, de a 4 éves csúszást figyelembe véve nem biztos, hogy ezen tököltek a vége felé.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg warez oldalakon. Elvileg semmilyen védelem nincs rajta, ha letölthető formában terjesztik, így a feltöréssel nem kell bajlódni. Mondjuk az orosz verzión sem volt védelem. -
#130 egyébként már lehet tölteni.
persze csak hivatalosan.
1.8 giga.
nem tom te, h vagy vele, de én most, h újra elolvastam, arra jutottam, h az 1 CPUt használok magasabb FPS tudnak elérni.
"Use only one CPU"
én ebből arra következtetetk, h nem támogatja a több magosokat.
lehet azért értettem félre mert már késő volt :) -
#129 Kérdés csak az, hogy mennyire van erre szükség. Nem tünt nekem olyan hatalmas erőforrás zabálónak a játék, így nem gondolom, hogy észre vehető lenne sebességben, ha egy 4 magos proci egyetlen magját használja vagy mind a négyet. Mindenesetre a programozói bravúr dícséretes. -
#128 hejj, jó lenne ...
a #123ban lévő kis nfoban írják. -
#127 tegnap kijött....a hivatalos oldalon írják -
#126 Csak nem olyanod van? -
#125 nem gondoltam volna, h már a 4 magos procit is támogatni fogja. -
#124 Pár kép a kiadott demonstrációból!
www.gportal.hu/screenshots -
#123 Tow DEMO Link -
#122 egyenlöre nem valószinü.... Battlefront tervezi ,hogy nem csak online lehessen rendelni de erre még nincs konkrét dátum mintahogyan a demora se
elvileg 19. jön ki a game akik elörendelték azok elöreláthatóan 18. kezdhetik meg a letöltést. -
#121 Vajon mikor lesz ez ott a magyar boltok polcain... -
neuro #120 45 USD egész barátságos ára van...
de azért én előtte szívesen kipróbálnék egy demót -
#119 Aranyba öntött Theatre of War
[2007. április 10. @ 17:09 - Chesario]
A 1C és a Battlefront.com közösen jelentette be, hogy aranylemezre került a Theatre of War, ami újabb adag WWII-es harcokra ad majd lehetőséget.
A Theatre of War prilis 19-én lesz elérhető a www.battlefront.com oldalon, ahol már fogadják az előrendeléseket, a dobozos változat csak kicsivel később lesz kapható a boltokban.
info: Gamestar -
#118 Elvileg áprilisban jön. Holnap pedig már április :-)
Aztán meg kell várni amíg feltörik és letölthető lesz valahonnan. Azt már nem is merem mondani, hogy meg kell várni amíg nálunk is kapható lesz, mivel tartok tőle, hogy az még később lenne, május vagy június, ha egyáltalán kapni lehet majd nálunk.
Az mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy az orosz verzión nem volt semmiféle védelem. -
neuro #117 Csak jönne már ki végre emberi nyelven is :) -
#116 Hmmm... biztos igazad van. Mindenesetre én mindig valami hasonlónak gondoltam/vártam, mint ami lett belőle.
Az évek alatt felbukkanó infókban pedig mindig bizonygatták, hogy mennyire fontos nekik a realitás. Mindegy, a lényeg az, hogy remek kis játék lett. -
neuro #115 Úgy két éve a régi Codemasters fórumon volt pár elég arcade beütésű kép.
Egyébként pedig nem véletlen, hogy a Battlefront a feature listában is szerepelteti, hogy:
"Visibility and engagement ranges have been substantially increased to realistic levels."
Sőt ha végignézed azt a listát, akkor látszik, hogy ha ezek az új dolgok nem kerültek volna bele, akkor csak egy lenne a többi tucat rts közül. -
#114 Nem tudom milyen képeket néztél, de ez a játék sosem volt "tankok lövik egymást 10 méterről" típusú játék. -
neuro #113 Ha van benne olyan Qick Mission generátor és küldetés szerkesztő mint a Combat Mission-ben, akkor nekem elég a lineáris hadjárat is.
A lényeg hogy ne legyen olyan gagyi unrealisztikus vacak, mint a többi háborús rts.
Szerencsére a Battlefront "jót" tette neki és a régi képeken látható "tankok lövik egymást 10 méterről" játék helyett talán sikerül kihozni valami értelmes dolgot.
Bár a nyerő szerintem majd a CM:Shock Force-lesz :) -
Attiska #112 Azt írja, hogy kineáris a hadjárat... Én tényleg nem értem, hogy miért kell elbaszni egy ilyen játékot ezzel. -
neuro #111
Megjelenés: április. -
#110 Eddig inkább a német oldalról próbálgattam és ott az AI csak védekezik, így abból sokat nem lehet kikövetkeztetni.
A lengyel kampányban már az AI támad, de azt épenhogycsak kipróbáltam, így nem sokat tudok az AI-ról. -
#109 az első komment miatt van szétcsúszva.
AI ról mit tudsz mondani?
taktikáznak? -
Dexantreal #108 Ja ok, majd az angol verzióval könnyebb lesz és minden kiderül. Nem tudom, de csak azok a képek ilyenek, egyébként a többi topikban tök normális. -
#107 Milyen felbontásban fut a windózod (már ha windózt használsz egyáltalán)?
Én 1024x768-at használok, de nálam egyáltalán nincs szétcsúszva a topik. -
#106 Megmondom őszintén, hogy minden ciril betűvel van kiírva, így csak vaktában kattingatok. Nem sok konkrétumot tudok elmondani. Már az is kisebb fajta feladat volt, hogy egyáltalán a menükben vakon kattingatva egyszer csak elindult a kampány :-) -
Dexantreal #105 Egyébként mi a francért ekkorák itt a képek? Teljesen szét húzza a topikot. -
Dexantreal #104 Ja, így már értem. Jó elgondolás. Egységek korlátozva van, erősítés van a játékban? Bár gondolom mindkettő igen, csak kíváncsiskodom. -
#103 Csak addig kockás a talaj, amíg induláskor elrendezed az egységeket. Azután már nem kockás. A kockák egyébként azt a területet mutatják, ameddig lepakolhatod az egységeket. -
Dexantreal #102 Jó képek, de mi a fenéért kockás a talaj? :S -
#101 Be is céloztam az egyiket:
-
#100 Támadnak a német páncélosok: