859
Battle for Europe 1939-1945
  • bgabor
    Nagyon jónak tűnik a cucc! A napokban várható?
  • a.carkey
    A Codemasters miatt. *Utánaolvastam :)*
  • Hecker007
    ezek a ruszkik mindíg kavarnak valamit a játékok nevével
  • m1garand
    jaja az orosz verziónak ww2rts.exe-je van.
  • a.carkey
    Most kapcsolok, hogy ez a Wartime Command: Battle For Europe 1939-1945, korábban WW2 RTS végső neve lett ...

Mennyire vártam ezt a gamét (két éve ...)
  • ZaJanga
    eMule csak legyen türelmed
  • MrTressy
    Ruszki Towhoz tudna valaki ed2k linket adni?Mert én csak az angol ggs (nem müködö) változatot találtam meg...
  • ZaJanga
    hívd föl őket!
    06 90 555 63 21
  • kokos
    Szolni kéne Razornak valamit csináljon márVitality is ténykedhetne már ez ügyben!!!
  • Hecker007
    megpróbálom ^^
  • ZaJanga
    elmúlt már az az idő....mikor még soulseek,emule,kazaa,dc++ és egyéb helyek voltak számomra a beszerzési források :-D
  • Serpa
    ess neki ^^
  • Hecker007
    valahogy csak ki lehet szedni vagy át lehet írni azt a fájlt ami az aktivizációt tartalmazza, mint a photoshop cs3 trialnal, ott csak át kellett nevezni 1 fájlt és se kódot nem kért se semmit, gondolom valahogy itt is meglehetne csinálni
  • priluki
    értem szoval akkor ,nem! világos..
  • Serpa
    ha szerzel egy olyan kulcsot ami még nincs aktiválva, működik.
  • priluki
    hi,szoval akkor ezekszerint nem is lehet a törtel kiprobálni a játékot? Mert látom fenntvan sok helyen.. akkor ezek nem müködnek sehogyse ha leszedem?
  • Montanosz
    nem csak érteni kell hozzá
    ritka cuccot kell megosztani és kivárni a sorod, viszont akkor
    jön az anyag))

például ezt más honnan nem is tudnám leszedni(((
    La.ley.de.la.calle.(Rumble.Fish).Francis Ford Coppola 1983.(Cine Clasico)(divx5.05.dual.esp-ing).avi
  • Hecker007
    hát elég szar az tény
  • ZaJanga
    azért thx.
    ez az eMule egy vicc
  • Hecker007
    nem működik kipróbáltuk, az angol meg a ruszki teljesen más felépitésü :(
  • ZaJanga
    jaja!
    ezt megköszönnénk hátha működik!
  • MiB
    Akinek megvan a ruski verzio az feltolthetne vhova az exe filet, hatha azt atmasolva angol verzioba elindul az is, thx!
  • malter
    off
    lehet németekkel lenni,és előregenerált x számú küldetés van benne,de sok mod van hozzá(meg persze a multi adja a feelinget nem a single)
    :)
    on
  • Attiska
    Hecker007,
    off:

A Soldiers-nél, meg a Faces of War-nál lehet németekkel lenni, előregenerált x szűmú küldetés van benne, vagy véletlenszerű páyagenerálás?
  • Attiska
    Hát, pedig én bíztam benne, hogy legalább olyan jó lesz, mint a CM. Én speciel sajnálom, hTS. De el kell fogadni, hogy olyan rétegjátékot, mint a CM, a mezei pótnép oha nem fog venni, ezért némileg ezt vissza kellett butítani, hogy pénzt akarnak látni belőle.
  • Hecker007
    szerencse?, Soldiersnél meg Faces of Warnál jobb rts nincs a stílusában :D
  • Hecker007
    emule-ről le lehet szedni az oroszt, de kb 1 hét ha állandóan fentvagy, nem biztos hogy ez a játék is megy ezzel a megoldással
  • m1garand
    emule
  • ZaJanga
    ??
  • malter
    és merre lehet rálelni az orosz verziora?
  • neuro
    Szerencsére ez a játék egyéltalán nem hasonlít a Soldiers féle akció rts-ekre...
  • Hecker007
    a ruszki verzióhoz nem kell cdkulcs, az angolból kiszeded a nyelvi fájlokat átrakod a ruszkiba és láss csodát :D
  • MrTressy
    Csak ha van vett cdkeyed.Mivel nforceos verzió nem müxik...
  • Hecker007
    akkor neked is a soldiers lesz az alap még sokáig, ez elég gyenge lett szerintem
  • ZaJanga
    kipróbálom milyen aztán beszámolok
    nálam még mindig a soldiers az alap
  • MikroID
    Egy biztos, nem olyan mint a CM, valami hiányzik belőle! Olyan kicsit szedett-vedett érzésem van, mintha félbehagyták volna a fejlesztést!
  • Attiska
    Ht, kíváncsi vagyok azért, hogy a CM sorozat algoritmusai (a páncélok keménységi fokainak lemodellezése, a különböző páncálok gyenge pontjai - pl. a korai orosz tanoknál a szilánkos leválás, ami a kezelőszemélyzetet sebesítette meg, stb.), átöröklődnek-e ebbe a játékba.
  • Zsolo007
    Miért lenne benne? Amennyire én látom ez egy kőkemény taktikai játék, ebbe nem fér bele a tankvezetés...
  • MikroID
    Nem sajna nincs ilyen benne, bár le lehet menni fps nézetig. Az is lehet, hogy csak én nem találtam meg a lehetőségét! :) Az aktivációs dologra visszatérve, uninstall esetén "kiaktiválni" is kell! Ez milyen hülye szó! :)
  • Attiska
    Ja, láttam én is. Az NForce viszont nem ír semmit, lehet, hogy kamu.