859
Battle for Europe 1939-1945
-
bgabor #179 Nagyon jónak tűnik a cucc! A napokban várható? -
#178 A Codemasters miatt. *Utánaolvastam :)*
-
#177 ezek a ruszkik mindíg kavarnak valamit a játékok nevével -
#176 jaja az orosz verziónak ww2rts.exe-je van. -
#175 Most kapcsolok, hogy ez a Wartime Command: Battle For Europe 1939-1945, korábban WW2 RTS végső neve lett ...
Mennyire vártam ezt a gamét (két éve ...) -
#174 eMule csak legyen türelmed -
MrTressy #173 Ruszki Towhoz tudna valaki ed2k linket adni?Mert én csak az angol ggs (nem müködö) változatot találtam meg... -
#172 hívd föl őket!
06 90 555 63 21 -
kokos #171 Szolni kéne Razornak valamit csináljon márVitality is ténykedhetne már ez ügyben!!! -
#170 megpróbálom ^^ -
#169 elmúlt már az az idő....mikor még soulseek,emule,kazaa,dc++ és egyéb helyek voltak számomra a beszerzési források :-D -
#168 ess neki ^^ -
#167 valahogy csak ki lehet szedni vagy át lehet írni azt a fájlt ami az aktivizációt tartalmazza, mint a photoshop cs3 trialnal, ott csak át kellett nevezni 1 fájlt és se kódot nem kért se semmit, gondolom valahogy itt is meglehetne csinálni -
priluki #166 értem szoval akkor ,nem! világos.. -
#165 ha szerzel egy olyan kulcsot ami még nincs aktiválva, működik. -
priluki #164 hi,szoval akkor ezekszerint nem is lehet a törtel kiprobálni a játékot? Mert látom fenntvan sok helyen.. akkor ezek nem müködnek sehogyse ha leszedem? -
#163 nem csak érteni kell hozzá
ritka cuccot kell megosztani és kivárni a sorod, viszont akkor
jön az anyag))
például ezt más honnan nem is tudnám leszedni(((
La.ley.de.la.calle.(Rumble.Fish).Francis Ford Coppola 1983.(Cine Clasico)(divx5.05.dual.esp-ing).avi -
#162 hát elég szar az tény -
#161 azért thx.
ez az eMule egy vicc -
#160 nem működik kipróbáltuk, az angol meg a ruszki teljesen más felépitésü :( -
#159 jaja!
ezt megköszönnénk hátha működik!
-
MiB #158 Akinek megvan a ruski verzio az feltolthetne vhova az exe filet, hatha azt atmasolva angol verzioba elindul az is, thx! -
#157 off
lehet németekkel lenni,és előregenerált x számú küldetés van benne,de sok mod van hozzá(meg persze a multi adja a feelinget nem a single)
:)
on -
Attiska #156 Hecker007,
off:
A Soldiers-nél, meg a Faces of War-nál lehet németekkel lenni, előregenerált x szűmú küldetés van benne, vagy véletlenszerű páyagenerálás? -
Attiska #155 Hát, pedig én bíztam benne, hogy legalább olyan jó lesz, mint a CM. Én speciel sajnálom, hTS. De el kell fogadni, hogy olyan rétegjátékot, mint a CM, a mezei pótnép oha nem fog venni, ezért némileg ezt vissza kellett butítani, hogy pénzt akarnak látni belőle. -
#154 szerencse?, Soldiersnél meg Faces of Warnál jobb rts nincs a stílusában :D -
#153 emule-ről le lehet szedni az oroszt, de kb 1 hét ha állandóan fentvagy, nem biztos hogy ez a játék is megy ezzel a megoldással -
#152 emule
-
#151 ?? -
#150 és merre lehet rálelni az orosz verziora? -
neuro #149 Szerencsére ez a játék egyéltalán nem hasonlít a Soldiers féle akció rts-ekre... -
#148 a ruszki verzióhoz nem kell cdkulcs, az angolból kiszeded a nyelvi fájlokat átrakod a ruszkiba és láss csodát :D -
MrTressy #147 Csak ha van vett cdkeyed.Mivel nforceos verzió nem müxik... -
#146 akkor neked is a soldiers lesz az alap még sokáig, ez elég gyenge lett szerintem -
#145 kipróbálom milyen aztán beszámolok
nálam még mindig a soldiers az alap -
MikroID #144 Egy biztos, nem olyan mint a CM, valami hiányzik belőle! Olyan kicsit szedett-vedett érzésem van, mintha félbehagyták volna a fejlesztést! -
Attiska #143 Ht, kíváncsi vagyok azért, hogy a CM sorozat algoritmusai (a páncélok keménységi fokainak lemodellezése, a különböző páncálok gyenge pontjai - pl. a korai orosz tanoknál a szilánkos leválás, ami a kezelőszemélyzetet sebesítette meg, stb.), átöröklődnek-e ebbe a játékba. -
#142 Miért lenne benne? Amennyire én látom ez egy kőkemény taktikai játék, ebbe nem fér bele a tankvezetés... -
MikroID #141 Nem sajna nincs ilyen benne, bár le lehet menni fps nézetig. Az is lehet, hogy csak én nem találtam meg a lehetőségét! :) Az aktivációs dologra visszatérve, uninstall esetén "kiaktiválni" is kell! Ez milyen hülye szó! :) -
Attiska #140 Ja, láttam én is. Az NForce viszont nem ír semmit, lehet, hogy kamu.