859
Battle for Europe 1939-1945
  • Mik Log
    Emuléról az orosz verziót letölteni...
    Angol telepített változatból a Missions mappát átmásolni...
    Ezután,a menün kívül fut minden angolul....
    Illetve fut,ha elég erős a proci
  • neuro
    Combat Mission: Shock Force
    Egy körökre osztott/real time taktikai játék.
  • hooah
    Mi az a CM:SF?
  • ColdFire
    pl ha te is megrendeled... :D
    még megvárom a CM:SF-et, és utanna döntök, melyik a jobb :)
  • neuro
    miért is?
  • m1garand
    nem de szerintem csak orosz elvtársakkal tudszt majd játszani
  • hooah
    Akkor nem tudjátok, hogy van/lesz hozzá crack vagy sem?
    És magyarul meg fog jelenni valamikor?
    Nekem nygyon kell ez a game.
  • ColdFire
    orosz verzsön?
  • m1garand
    remélem van orosz szótárad
  • ColdFire
    nem szoltam, a letöltös verziot szeretném venni
  • ColdFire
    Countries Included In Western Europe Shipping

England
    France
    Ireland
    Northern Ireland
    Portugal
    Scotland
    Spain
    Wales

Austria
    Belgium
    Italy
    Germany
    Luxembourg
    Switzerland

Denmark
    Finland
    Iceland
    Liechtenstein
    Monaco
    Netherlands
    Norway
    Sweden

magyaro? O.o
  • m1garand
    www.battlefront.com meg lehet venni, letöltős vagy dobozos verzió és játszhatsz a sok hülye ruszkival
  • bgabor
    Akárcsak 10 hozzászólással ezelőtt, még most sincs hozzá sem crack, sem érvényes szériaszám. Megvenni meg akkor tudod majd, ha a kiadó hazánkban is forgalomba hozza. Ami nem feltétlenül fog bekövetkezni.
  • hooah
    Valaki nem tudná megmondani a game gépigényét?

Vagy hogy honnan lehetne legálisan beszerezni (ha már nincs más lehetőségem), mert én nem találom sehol ahonnan meg lehetne rendelni. Csak egy svájci oldalon a http://www.wog.ch -n.
    Vagy ha valaki tudna hozzá cracket vagy serialt?
  • Dexantreal
    Diplomatikusan szólva.... milyen diplomatikus lettél.
    Amúgy oké, az csak jó lehet neki, ha mindkét fajtából megmaradtak benne az előnyös tulajdonságok.
  • Axon
    Diplomatikusan szólva, keverék :-)
    Németjuhász-rotweiler kombinációból van. Azt mondhatom, hogy nagyjából keveredik benne mindkét típus előnyös tulajdonsága.
  • Zsolo007
    Egyébként az a poén ebben a warezolok-nem warezolok dologban, hogy engem pl. több esetben az állított meg eredeti játék vételében, hogy nem tudok online vásárolni...(és itt értelemszerűen olyan játékról van szó aminek nincs dobozos változata (mint pl ez.), vagy olyan játékról ami nem jelent meg nálunk, vagy megjelent, de magyarul...
  • neuro
    Ez a kiadótól (Battlefront) függ nem a fejlesztőktől. Egyébként már kapható dobozos változatban is igaz nem boltokban (mail order).

Free "Battle for Moscow" Add-on announced

Battlefront.com and 1C are thrilled to announce the upcoming “Theatre of War – Battle for Moscow” Add-on , featuring a whole new campaign (Battle for Moscow, 1941) as well as a powerful Map Editor ! Better yet, the Add-on will be released for download to Theatre of War players completely for free!

The Add-on will be made available for download for free later this month.

Theatre of War - Battle for Moscow Add-on Contents

Battle for Moscow, November 1941 campaign
    This big 10 mission campaign features completely new maps and challenges, and allows the player to re-live the second German assault on Moscow in November 1941 from the German and USSR perspective. The ten battles include historical engagements near Novopetrovsk, Istra, Krukovo, Yadromino, Chismena and Volokolamsk. Meeting engagements, encirclements, heavy assaults and light skirmishes during the brutal winter of 1941!
  • Dexantreal
    Lol, az szívás.
  • bgabor
    Mivel oroszok a fejlesztők, lehet hogy soha.
  • Dexantreal
    Nah és az mikor lesz? :S
  • Zsolo007
    Nem törték sehová. Én egy crack-et sem láttam a release-ben...
    Csak kiadták úgy a hogy letöltötték....

Olyasmit olvastam nforce fórumon, hogy akkor várható rendes törés, amikor kiadják rendesen boltban.
  • Dexantreal
    Úgy, hogy csak feltörték és ki se próbálták szerintem.
  • bgabor
    Megjegyzem el nem tudom képzelni, hogy a gyagyi hackercsapatnak aki feltörte, hogy nem tűnt fel ez.
  • bgabor
    Ilyen online szériaszám ellenőrző baromság van benne. Senkinek sem megy emiatt. Nem is fog valószínűleg, úgyhogy lemondtunk a gameről.
  • Zsolo007
    Olvasni, olvasni, olvasni :)
  • volfika
    Csá mindenkinek!
    Egy kis segitséget szeretnék kérni letöltöttem a játékot de nem megy.Ugy hogy el akarom inditani és egy weblap jön be valami sorozat számot kér na ebben kérek segitséget.
    Elöre is köszi!
    [email protected]
  • Zsolo007
    Jól átvertetek, már azthittem van krekk

Az embernek arra van pénze ami fontos neki. Ennyi. Kár mutogatni, meg felelősségre vonni...
  • Dexantreal
    Pozitívként, vagy negatívként értsem?
  • Dexantreal
    ... milyen fajta? Csdak kíváncsiságból.
  • Axon
    Nincs mikróm, de van egy kutyám, amely nem ugat csak harap... nagyot.
  • ctrlH
    A warez témához: Sajnos manapság nagyon kevés játék ér meg az árát, és ez alól ez sem kivétel. Már régóta játszom világháborús játékokkal, PC-n Iron Cross volt az első így van némi rálátásom a fejlődésükre. Főbb hibái a teljesség igénye nélkül:
    1. nem lehet a gyalogságot az épületekbe bevinni
    2. a járművek a legmeredekebb emelkedőn is felmennek
    3. nincs erdő vagy olyan terep amelyen a harckocsik ne tudnának átmenni
    4. páncéltörő ágyúkat nem tudtam úgy elrejteni, hogy ne vegyék észre csak ha tüzel
    Szerintem város sincs a játékban, bár sok értelme nem is lenne az 1.-ban leírtak miatt.
    A demó alapján inkább il2 addon-ként lehetett volna kiadni IL2 STURMOVIK GROUND WAR néven.
  • neuro
    Na ezzel aztán regeteg dolgot megmagyaráztál és kreatívan szóltál hozzá a témához...
  • Hecker007
    én pl csak azért warezolok hogy megtudjam érdemes-e egy játékra pízt kiadni, mert ha már 1x végigtoltam és tetszet akkor valszeg megveszem eredetiben is, majd ha már kevesebb pízért adják
  • Dexantreal
    Legtöbb, de én nem csak warezra :P.
    Képzeld, lehet rendesen szórakozni is neten, rpg-zek, fórumozok, e-mailt nézek, satöbbi-satöbbi.
    Igazán nem tudom mi a bajod velünk :P.
    Amúgy semmi. Mármint a bocsira.
  • Laska123
    Igen,igazad van...régebben ilyen idős koromban én is warezoltam...
    Az is igaz hogy legtöbben a netet ilyen célokra használják,ez baj.
    Bocs...
  • Dexantreal
    Nah jah, a köcsög pénzes zsákok. Annyi lóvé veszi körül őket, hogy el se tudják költeni. A rendesebbikje azért adományoz párat belőle legalább ilyen alapítványoknak, meg nem tudom miknek... de a rosszabb fajtája még azt sem.
    Hogy kapná el őket egy csoport terrorista!
    Na jó, ilyet még se szabad nekik se kívánni, de hát szemétség ez azért.
  • bgabor
    Aha. Legalábbis a milliárdosok meg a mammutcégek ezt súlykolják az emberekbe. Lopni BŰN, meg hogy a pénz nem boldogít. Közben meg ülnek a vadiúj jachtukon és Porschéval járnak.
  • Dexantreal
    Ez tény, amúgy anyagilag szüleim jól állnak, örülök is ennek, de olyan valamilyenek, hogy nem akarnak adni pénzt a játékokra, így marad a warez sajnos.
    Pedig hidd el, hogy szívesen hálálnám meg azzal a készítőket, hogy megveszem a játékukat. Ha nem is mindet természetesen, egy-kettőt, ami nekem is nagy kedvencem, azokat mindenképp.
    Mivel azonban erre nem tudok sort keríteni, mert még nem nagyon jön a zsé a házhoz, szal a meló az még nálam folyamatban, ezért marad a "lopás", ahogy te fogalmaztál, vagyis a warez.
    Viszont ezt mindenki máveli már, úgy elterjedt a világ és olyan szokássá vált, mint akármilyen más hétköznapi dolog és ezellen nem nagyon lehet tenni.
    Gondolom te is warezoltál már életedben, tehát te se vagy tiszta, akkor meg minek írsz ilyen hsz-t?
    Ha meg még nem warezoltál, akkor respect és visszavonom, amit előbb írtam.
  • Laska123
    Norbi...Akár szegény vagy,akár gazdag,
    akár okos akár hülye, a lopás az lopás...ennyi