Theatre of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
az elsõ komment miatt van szétcsúszva.

AI ról mit tudsz mondani?
taktikáznak?

Ja ok, majd az angol verzióval könnyebb lesz és minden kiderül. Nem tudom, de csak azok a képek ilyenek, egyébként a többi topikban tök normális.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Axon
Milyen felbontásban fut a windózod (már ha windózt használsz egyáltalán)?
Én 1024x768-at használok, de nálam egyáltalán nincs szétcsúszva a topik.

Axon
Megmondom õszintén, hogy minden ciril betûvel van kiírva, így csak vaktában kattingatok. Nem sok konkrétumot tudok elmondani. Már az is kisebb fajta feladat volt, hogy egyáltalán a menükben vakon kattingatva egyszer csak elindult a kampány :-)

Egyébként mi a francért ekkorák itt a képek? Teljesen szét húzza a topikot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja, így már értem. Jó elgondolás<#eljen>. Egységek korlátozva van, erõsítés van a játékban? Bár gondolom mindkettõ igen, csak kíváncsiskodom.

Axon
Csak addig kockás a talaj, amíg induláskor elrendezed az egységeket. Azután már nem kockás. A kockák egyébként azt a területet mutatják, ameddig lepakolhatod az egységeket.

Jó képek, de mi a fenéért kockás a talaj? :S

Axon
Be is céloztam az egyiket:

Axon
Támadnak a német páncélosok:

Axon
Egy lengyel páncélautó:

Axon
Még egy lengyel tüzér:

Axon
Kipróbáltam a lengyel kampányt is.

Egy lengyel ágyú.

Axon
Jól látszanak az adatok között a sérülések. Nem tudom, hogy lehet-e majd javítani ezeket, bár az nem lenne túl élethõ egy öldöklõ csatatér közepén szerelgetõ javítókocsi.
Esetleg levegõben repkedõ fogaskerekek :-)

Axon
Egy nagyon zavaró momentum az elején. Az egér görgõjével lehet zoomolni, de fordítva mûködik mint más játékokban, és nagyon nehéz megszokni, így a harc hevében mindig fordítva használom.

Hamarosan készítek képeket a lengyel kampányból is.

Axon
Egy ellenséges páncéltörõ:

Axon

Axon
Bocsesz elrontottam

Axon
Megindítom a támadást:

Axon

Axon
Egységek letelepítése indulás elõtt:

Axon
Pálya elõtti egység buherálás:

Axon
Kampány képernyõ és bizony, bizony van lengyel kampány is!

Axon

Nyitóképernyõ

Axon
Sikerült beszereznem az orosz verziót. 2.3 giga a mérete és szerencsére nincs rajta védelem.
Készítettem néhány képet.

Bízom benne, hogy dinamikus hadjárat lesz benne. Végülis nem nagy dolog elviekben megcsinálni, hiszen a motorul szolgáló IL2-ben is megoldották.

A képek alapján jónak néz ki!<#eljen> A cikknek az elejét olvastam el, de nem tudok jól angolul, úgy, hogy nekem ez nem sokat mond, ám ez alapján is jónak ígérkezik<#eljen>. Vélhetõen.

Mikor fog megjelenni kb? :S

Serpa
közeleg a megjelenés, ha már preview -t lehet olvasni.

beyczy
2007 tavaszánál bõvebbet nem lehet tudni a megjelenésrõl?

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Serpa
új infok

óóo, nagy területek lesznek
terep1
terep2

Serpa
napokon belül fel kellene lõniük GG-re, de se hírre se hamva ...

Serpa
a képeken nem nézz ki szebben?

Axon
Én is ezt olvastam valahol.
Reméljük, hogy hamarosan megjelenik az angol verzió is és azt beszerezhetjük.

Serpa
ingame videk

úgy nézz ki, h az oroszoknál már kinnt van.

Axon
Bocs. Rosszul olvastam. A gamersgaten helyett gamestart olvastam és ezért csodálkoztam :-)

Axon
Errõl mondanál egy kicsit több infót?
Mármint a teljes játék lesz benne a novemberi számban? Hiszen a játék még meg sem jelent.

Nyers
Pofás háttérképek a hiv. oldalon -> gallery

My Life for Freedom!

Serpa
gamersgaten lesz terjesztve, november végétõl.

Serpa
Serpa
a mission megkezdése elõtti egységelhelyezés nagyon hasonlít arra, ami a CM ben van.

Serpa
ChevyG
+fav
Serpa
Axon
Azért a lopakodó tigris nem semmi, na meg a bazókán bendzsózó katona sem :-)
A karate jelenet az kicsit mátrixos lett, de nem rossz. Remek ötlet, hogy egy játék motorját, humoros videóval prezentálják.

Na persze illet ebben a vidoban is az oroszoknak gyõzni :-)

Serpa
én egy kicsit erõltetettnek érzem
^^

a vodkától hallucináló ruszkik levernek mindent és mindekit 😊

Axon
Egy új video!
Megfeszültök majd a röhögéstõl :-)

http://files.games.1c.ru/ww2rts/files/movies/ss2fun_eng_vmw.avi

Serpa
Serpa
Serpa
ja, és megváltoztatták a címét?