Theatre of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emuléról az orosz verziót letölteni...
Angol telepített változatból a Missions mappát átmásolni...
Ezután,a menün kívül fut minden angolul....
Illetve fut,ha elég erõs a proci <#shakehead>
Combat Mission: Shock Force
Egy körökre osztott/real time taktikai játék.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hooah
Mi az a CM:SF?

ColdFire
pl ha te is megrendeled... 😄
még megvárom a CM:SF-et, és utanna döntök, melyik a jobb 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

miért is?

m1garand
nem de szerintem csak orosz elvtársakkal tudszt majd játszani

makett.tk

hooah
Akkor nem tudjátok, hogy van/lesz hozzá crack vagy sem?
És magyarul meg fog jelenni valamikor?
Nekem nygyon kell ez a game.

ColdFire
orosz verzsön?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

m1garand
remélem van orosz szótárad <#vigyor3>

makett.tk

ColdFire
nem szoltam, a letöltös verziot szeretném venni

ColdFire
Countries Included In Western Europe Shipping

England
France
Ireland
Northern Ireland
Portugal
Scotland
Spain
Wales

Austria
Belgium
Italy
Germany
Luxembourg
Switzerland

Denmark
Finland
Iceland
Liechtenstein
Monaco
Netherlands
Norway
Sweden

magyaro? O.o

m1garand
www.battlefront.com meg lehet venni, letöltõs vagy dobozos verzió és játszhatsz a sok hülye ruszkival

makett.tk

Akárcsak 10 hozzászólással ezelõtt, még most sincs hozzá sem crack, sem érvényes szériaszám. Megvenni meg akkor tudod majd, ha a kiadó hazánkban is forgalomba hozza. Ami nem feltétlenül fog bekövetkezni.

hooah
Valaki nem tudná megmondani a game gépigényét?

Vagy hogy honnan lehetne legálisan beszerezni (ha már nincs más lehetõségem), mert én nem találom sehol ahonnan meg lehetne rendelni. Csak egy svájci oldalon a http://www.wog.ch -n.
Vagy ha valaki tudna hozzá cracket vagy serialt?

Diplomatikusan szólva.... milyen diplomatikus lettél<#hehe>.
Amúgy oké, az csak jó lehet neki, ha mindkét fajtából megmaradtak benne az elõnyös tulajdonságok<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Axon
Diplomatikusan szólva, keverék :-)
Németjuhász-rotweiler kombinációból van. Azt mondhatom, hogy nagyjából keveredik benne mindkét típus elõnyös tulajdonsága.

Zsolo007
Egyébként az a poén ebben a warezolok-nem warezolok dologban, hogy engem pl. több esetben az állított meg eredeti játék vételében, hogy nem tudok online vásárolni...(és itt értelemszerûen olyan játékról van szó aminek nincs dobozos változata (mint pl ez.), vagy olyan játékról ami nem jelent meg nálunk, vagy megjelent, de magyarul...

Ez a kiadótól (Battlefront) függ nem a fejlesztõktõl. Egyébként már kapható dobozos változatban is igaz nem boltokban (mail order).

Free "Battle for Moscow" Add-on announced

Battlefront.com and 1C are thrilled to announce the upcoming “Theatre of War – Battle for Moscow” Add-on , featuring a whole new campaign (Battle for Moscow, 1941) as well as a powerful Map Editor ! Better yet, the Add-on will be released for download to Theatre of War players completely for free!

The Add-on will be made available for download for free later this month.

Theatre of War - Battle for Moscow Add-on Contents

Battle for Moscow, November 1941 campaign
This big 10 mission campaign features completely new maps and challenges, and allows the player to re-live the second German assault on Moscow in November 1941 from the German and USSR perspective. The ten battles include historical engagements near Novopetrovsk, Istra, Krukovo, Yadromino, Chismena and Volokolamsk. Meeting engagements, encirclements, heavy assaults and light skirmishes during the brutal winter of 1941!

Lol, az szívás.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mivel oroszok a fejlesztõk, lehet hogy soha.

Nah és az mikor lesz? :S

Zsolo007
Nem törték sehová. Én egy crack-et sem láttam a release-ben...
Csak kiadták úgy a hogy letöltötték....

Olyasmit olvastam nforce fórumon, hogy akkor várható rendes törés, amikor kiadják rendesen boltban.

Úgy, hogy csak feltörték és ki se próbálták szerintem.

Megjegyzem el nem tudom képzelni, hogy a gyagyi hackercsapatnak aki feltörte, hogy nem tûnt fel ez.

Ilyen online szériaszám ellenõrzõ baromság van benne. Senkinek sem megy emiatt. Nem is fog valószínûleg, úgyhogy lemondtunk a gamerõl.

Zsolo007
Olvasni, olvasni, olvasni 😊

Csá mindenkinek!
Egy kis segitséget szeretnék kérni letöltöttem a játékot de nem megy.Ugy hogy el akarom inditani és egy weblap jön be valami sorozat számot kér na ebben kérek segitséget.
Elöre is köszi!
[email protected]

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Zsolo007
Jól átvertetek, már azthittem van krekk <#nevetes1>

Az embernek arra van pénze ami fontos neki. Ennyi. Kár mutogatni, meg felelõsségre vonni...

Pozitívként, vagy negatívként értsem?

<#hehe>... milyen fajta? Csdak kíváncsiságból.

Axon
Nincs mikróm, de van egy kutyám, amely nem ugat csak harap... nagyot.

A warez témához: Sajnos manapság nagyon kevés játék ér meg az árát, és ez alól ez sem kivétel. Már régóta játszom világháborús játékokkal, PC-n Iron Cross volt az elsõ így van némi rálátásom a fejlõdésükre. Fõbb hibái a teljesség igénye nélkül:
1. nem lehet a gyalogságot az épületekbe bevinni
2. a jármûvek a legmeredekebb emelkedõn is felmennek
3. nincs erdõ vagy olyan terep amelyen a harckocsik ne tudnának átmenni
4. páncéltörõ ágyúkat nem tudtam úgy elrejteni, hogy ne vegyék észre csak ha tüzel
Szerintem város sincs a játékban, bár sok értelme nem is lenne az 1.-ban leírtak miatt.
A demó alapján inkább il2 addon-ként lehetett volna kiadni IL2 STURMOVIK GROUND WAR néven.
Na ezzel aztán regeteg dolgot megmagyaráztál és kreatívan szóltál hozzá a témához...

Hecker007
én pl csak azért warezolok hogy megtudjam érdemes-e egy játékra pízt kiadni, mert ha már 1x végigtoltam és tetszet akkor valszeg megveszem eredetiben is, majd ha már kevesebb pízért adják

Legtöbb, de én nem csak warezra 😛.
Képzeld, lehet rendesen szórakozni is neten, rpg-zek, fórumozok, e-mailt nézek, satöbbi-satöbbi.
Igazán nem tudom mi a bajod velünk 😛.
Amúgy semmi. Mármint a bocsira.

Igen,igazad van...régebben ilyen idõs koromban én is warezoltam...
Az is igaz hogy legtöbben a netet ilyen célokra használják,ez baj.
Bocs...
Nah jah, a köcsög pénzes zsákok. Annyi lóvé veszi körül õket, hogy el se tudják költeni. A rendesebbikje azért adományoz párat belõle legalább ilyen alapítványoknak, meg nem tudom miknek... de a rosszabb fajtája még azt sem.
Hogy kapná el õket egy csoport terrorista!<#levele>
Na jó, ilyet még se szabad nekik se kívánni, de hát szemétség ez azért.

Aha. Legalábbis a milliárdosok meg a mammutcégek ezt súlykolják az emberekbe. Lopni BÛN, meg hogy a pénz nem boldogít. Közben meg ülnek a vadiúj jachtukon és Porschéval járnak.

Ez tény, amúgy anyagilag szüleim jól állnak, örülök is ennek, de olyan valamilyenek, hogy nem akarnak adni pénzt a játékokra, így marad a warez sajnos.
Pedig hidd el, hogy szívesen hálálnám meg azzal a készítõket, hogy megveszem a játékukat. Ha nem is mindet természetesen, egy-kettõt, ami nekem is nagy kedvencem, azokat mindenképp.
Mivel azonban erre nem tudok sort keríteni, mert még nem nagyon jön a zsé a házhoz, szal a meló az még nálam folyamatban, ezért marad a "lopás", ahogy te fogalmaztál, vagyis a warez.
Viszont ezt mindenki máveli már, úgy elterjedt a világ és olyan szokássá vált, mint akármilyen más hétköznapi dolog és ezellen nem nagyon lehet tenni.
Gondolom te is warezoltál már életedben, tehát te se vagy tiszta, akkor meg minek írsz ilyen hsz-t?
Ha meg még nem warezoltál, akkor respect és visszavonom, amit elõbb írtam.

Norbi...Akár szegény vagy,akár gazdag,
akár okos akár hülye, a lopás az lopás...ennyi
Jaja. 😄 Hát, manapság bizony jól jönne néhány Robin Hood ide M.o.-ra.

Ó, te kis Robin Hood... 😄

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Igen, úgy látom tényleg nem érzékeled a különbséget. Nos, rossz neked.

Oké, elismerem, erõsen sántít a dolog, szóval mennyit lophatok magánembertõl? Mármint összegre, ami még nem lopás "csak-elveszem-ami-jár-nekem"?

Gratulálok, teljesen hibás párhuzamot vázoltál fel.

Picit más tészta a szomszéd csórótól lopni, és más milliárdos nyugati kiadóvállalatoktól.

Te tényleg nem érzékeled a különbséget?

Többsége. Én nem tartozom ezek közé. Hidd el, ha lenne pénzem, megvettem volna csomó játékot amellett, hogy igen, én is javítottam volna a gépem és fizettem volna egy jobb netre, bár így is töltök 400-al lefelé; de ezt lehetne még növelni ugyebár.
Szóval mirõl is beszélünk? Szerintem semmirõl, mert ne köss bele mások dolgába, hogy ki mit csinál, mikor nem tudod az indokot, hogy történetesen miért nem vesz meg xy játékot xy illetõ.

Hmm, ha esetleg lenyúlnám a házadból a mikródat - nekem meg arra nincs pínzem - nincs probléma, igaz? 😄

Axon
Nos, ha csak nem csípsz meg valami mesés fizetésû melót, akkor köszöntelek az "Én már örökké warezolni fogok!" klubban :-)
Azért amikor hazamegyek és a pelenkás totyogó odarohan és átölel... nos azt nem cserélném el ezer eredeti dobozás játékért sem :-)

malter
nem is ez a durva,hanem hogy ismerösnek a német barátja mikor volt itthon vakáciozni és megtudta hogy be lehet chipelni a ps-t egyböl akart belölle😄
nah az a nem semmi hogy több 100k fizetésböl sajnáljak pár k-t játékra,de az itthoni embereket abszolut nem hibáztatom érte inkább a nyugati jol keresö kollégákat kéne ezért szapulni
lakástörlesztés van itt is - a másik kettõ majd jövõre 😊