859
Battle for Europe 1939-1945
  • WolfKrieger
    Olvass vissza picit, minden le van írva.
  • WolfKrieger
    Játszhatunk ha meg tudunk beszélni egy időpontot.
  • hooah
    Valki tudja honna lehet beszerezni a játékot viszonylag olcsón, mert már nagyon kéne.
  • WolfKrieger
    Köszi!
  • Feró Flex
    multiban bróbáta már valaki?
  • Serpa
    ha lehet, akkor ne is tárgyaljátok ki a hardwer problémát(OFF), köszönöm.
  • Axon
    cd-re kell kiírni és arról kell bebootolni (biosban át kell állítani a bootolást cd-re)
    Ezután elindúl a memóriateszt. Ez azért kell mert ha egy oprendszer már fut (mint például a windows) az nem enged hozzányúlni egy csomó memória területhez.
  • neuro
    Az 1.6-os verzióban benne van alapból.
    Azt viszont nem lehet tudni, hogy az új patch tartalmazza-e majd...
  • WolfKrieger
    Ez a memtest amúgy hogy működik? Letöltöttem néhány verziót de nem találok olyat amit azonnal lehetne futtatni.
  • WolfKrieger
    Két giga memóriám van elvileg 400 megahertzen dual chanel. Kb 3 hónapja vetem. Viszont van olyan problémám is, hogy semilyen fél megánál nagyobb tömörített filet nem tudok letölteni -általában crc- hiba nélkül. Páran azt mondják ez a memória miatt van. De a gép megy... Teljesen technikai analfabéta vagyok szal úgy gondoltam ha rossz a memória akkor nem is működne a gép. Ez a probléma azóta van mióta vettem másodkézből egy "új" vinyót. Esetleg az miatt lehet?
  • nzmark
    Az én változatom DVD-s és szintén benne van a Battle for Moscow patch. Panzer Lehr hadjárat?? zene füleimnek :-) honnan lehet ezt beszerezni? remélem nem akarnak újabb bőrt lenyúzni rólam és ez is ingyenes lesz a játékhoz.
  • neuro
    Hmm az enyém 1.3.056-os (battlefront.com letöltős verzió) és rajta van a legújabb Battle for Moscow patch...

Akkor a tiéd a legújabb (Kalypsomedia német) kiadás, amiben már benne van a Panzer Lehr hadjárat is?

Ettől függetlenül nem hiszem én sem, hogy az a 200Mhz lenne a baj. Inkább videókártya (vagy hangkártya) driver. A játék ugyanis OpenGL-es és az okozhat hibákat.
  • Axon
    Egyetértek veled, az a 200 MHz nem szabad, hogy gondot okozzon. Egyébként a procin nagyon könnyű húzni egy kicsit, azt a töblet 200 MHz-et észre sem szabadna vennie és akkor már 2000 MHz-en ketyegne.
    A Memtest86+ lefuttatása mindenképpen javasolt, lehet, hogy tényleg a memóriával van a gond.
  • nzmark
    kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, nehogy már 200MHz miatt fagyjon a program. ha a géped nem elég gyors akkor max lassú a program, de nem fagy le. nálam szerencsére nincs ilyen gond, a helyedben lefuttatnék egy memória tesztet a rendszeren
  • WolfKrieger
    1.6-os DVD verzióm van, de asszem rájöttem a problémára. 1800as AMD-m van és minimum 2000-res kéne. Itt az ideje tuningolni.

Reméltem, hogy kijavítják ezt a szégyent.
  • neuro
    Patchet feltetted?

A házakba való bejutás a most készülő addon-ban benne lesz, csak még az nem tiszta, hogy az most külön álló játék lesz vagy rámegy az alap TOW-ra is.
  • WolfKrieger
    így van, annyi volt. A város szélén van egy elektonikai áruház, Nay elektodom, ott vettem.

Amúgy van egy nagyon nagy gyengesége ami elég kiábrándító, nevezetesen, hogy nem lehet bemenni a házakba... Miért? Ezt most mér' kellett???

Azon kívül meg még mindig fagy és nem tudom miért. Elég gyenge a gépem de pl a Medieval2-t simán viszi. Nehogy már ennek több kelljen. Nincs valakinek valami ötlete?
  • Axon
    Ez az "sk" az a szlovák koronát jelöli? És jól látom, hogy most kb. 8 Ft 1 korona?
    Mert akkor 3200 Ft körül van az ára, amennyiért még én is megfontolás tárgyává tenném a megvásárlását, ha látnám a helyi teszkóban.
  • WolfKrieger
    Na megszereztem. Nem is kellett Pozsonyig menni érte, már Komárnóban is volt(400sk). Nagyon örültem neki, végre feltelepítem, elindítom, erre nem lefagy 1 perc után... Akár hogy butítom mindig szétfagy miután elindítom a játékot. Nem tudom mi lehet vele.
  • neuro
    Nemsokára jön az új patch...
  • nzmark
    online boltot adtam ahonnan meg lehet venni én is onnan vettem meg és nagyon korrektek. a játék meg frankó. tettem föl pár képet ízelítő gyanánt akit érdekel itt megnézheti:
    http://www.tokyoexchange.org/tow/
  • hooah
    Akkor most van valahol használható crack? Ha igen akkor a linkjét rakja már fel valaki.
    Vagy egy online boltot ahonnan meg lehet rendelni.
  • WolfKrieger
    Akkor majd toljuk egymás ellen
  • nzmark
    Csak megerősíteni tudlak. Szerintem nagyon jó a játék, örülök hogy megvettem.
  • WolfKrieger
    Amúgy utánanéztem ennek a játéknak és azt kell mondjam nagyon állat. Asszem ki is ruccanok érte szlovákiába, gondolom a boltokban is kapni nem csak rendelni lehet.
  • WolfKrieger
    úúúh vazze
    bocs
    Keresőn keresztül jutottam ide és azt hittem az a a shock force topicban vagyok. Nézem nincs hozzá crack hát nehogymár, találtam egyet és jöttem jófejkedni.
    Sorry... :)
  • Zsolo007
    Izé....A link mögött a Combat Mission Shock Force crackje van. A világon semmi köze ehhez a játékhoz... Vagy valamit nem veszek észre?
  • WolfKrieger
    Ja igen bocsi nem volt túl egyértelmű. Ez egy crack a játékhoz, néhány linken keresztül lehet eljutni hozzá és kicsit ugyan körülményesen, de ingyen letölthető. Nekem sajnos egy hardware-es hiba miatt crc hibával érkeznek a file-ok szal nem tudtam kipróbálni, de ti esetleg hasznát vehetitek.
  • Axon
    Mi ez?
  • WolfKrieger
    Ezt próbáltátok már?
  • Feró Flex
    "vajon"
  • Feró Flex
    a demóval naponta, szerintem jó,ahogy tudom beszerzem,a találatok nyomai nagyon szépek.Nagyon jó ahogy lepattan a pc.tőrő a v.tigris homlokpc.-ról,de még rengeteg javítaní való van rajta,multiban valyon milyen lehet...
  • nzmark
    van még valaki aki játszik ezzel a gémmel?
  • bgabor
    Pl: Lock On flaming cliffhez máig nem jelent meg crack.
  • Feró Flex
    Nekem is eredeti CM-em van,nagyon kéne v.lami normális rts'már mert régóta fenem a fogam v.mi ilyesmire és be akarom szerezni én is csak itthon kicsit bonyis sajna,lásd CMSF...
  • Cefre
    Köszi a hozzászólás várok még hátht lesz
  • nzmark
    Tudomásom szerint nincs hozzá crack. ezért is vettem meg. keringett hozzá 2db réges-rég lejárt licensz kulcs, de azokkal talán az első 10embernek működött. Azóta semmi sincs. Most hogy kiadták DVD-n is talán lesz majd használható release.. talán, bár a régebbi starforce -szal védett játékoknál sem volt igazán használható crack.
  • Cefre
    Nem tud senki sem segiteni??
  • nzmark
    Sajnos mostanában kevés időm lesz játszani tegnap is 2x1órám volt rá. A játékkal szemben elfogult vagyok mivel szeretem az ilyen játékokat és a régebbi alkotásuk (Combat Mission) is eredetiben van meg. Gondolom kipróbáltad a demót szóval olyan a játék:-). Kicsit lassan tölt pedig van alatta gép rendesen. Amúgy továbbra is azt mondom, hogy nekem ennyi pénzt megért ez a program. Majd még leszedem az addont hozzá ami van. Pár dologt ami tetszett a CM-ben azt sajnos itt nem találom, de ezt nem panaszként írtam.
  • Feró Flex
    KIRÁLY infó jöhet furdal a kiváncsiság