859
Battle for Europe 1939-1945
  • Axon
    Sőt! Talán az volt többször...
  • Axon
    Bár volt már olyan, hogy nem volt minden igaz...
  • ChevyG #57
    ha minden igaz
  • Serpa
    ha minden igaz, ez év első felében már megérkezik.
  • AnuluWork #55
    Az Officers sem lesz semmi, de nagyon várom ezt, és még jópár hasonló társát.
  • Nyers
    Passzolta a Codies a cuccot

Egyébként néhányan írjátok, hogy így meg úgy otvar a grafix. Nem is ebben akarják fölvenni a versenyt a többi hasonszőrű játékkal, a lényeg itt is a részletekben lakozik. Ha hozzák a kemény közepes szintet a látványvilágban és a beígért korhű minden franc benne lesz, amit ígértek, akkor nem lesz itt probléma. Persze így nem fogja elnyerni a tetszését a fiatalabb generációknak, de nem is ez a célközönség. A Soldiers-eseknek tetszeni fog ez!
  • AnuluWork #53
    Szvsz nagyon jónak néz ki a movie alapján. Nem lesz ezzel probléma. Kicsit Soldierses feelingje van, szóval már jó.
  • Axon
    2 évvel ezelőttre ígérték ennek a játéknak a megjelenését. Akkor ez egy gigantikus bomba lett volna. Mindenki dob egy hátast és lelkesedik észnélkül.
    Most?
    Legalább négy hasonló 2. vh-s játék készül éppen. Esetenként mégjobb grafikával és efektekkel, kiemelve itt elsősorban a robbanás efekteket. Mire ez megjelenik - ha megjelenik egyáltalán - már egy "b" kategóriás, hamar felejthető kis szösszenet lesz.
  • ChevyG #51
    elég vegyes benyomásaim lettek a játékrol, a trailert nézve....
  • grebber
    Trailer (68,27 MB)
  • AnuluWork #49
    Jöhetne már! Mikor is jelenik meg?
  • Nyers
    Worthplaying-en pár új kép!
  • ChevyG #47
    na, ez biztos késést jelent!
  • Nyers
    Nikolay Baryshnikov of 1C talks about their long-in-development WWII RTS game - mégse a Codies adja ki, megjelenésről semmi
  • grebber
    Szépek
  • Nyers

Kiadás nem tisztázott, itt is a Codies és az 1C közös projectjéről van szó (ala Soldiers2). Oroszoknál még ez évben várhatóan megjelenik.
  • ChevyG #43
    vár6o +jelenés?
  • grebber
    Pár új kép.
  • GGeo
    Elméletileg 2005.1.3-án jelenik meg azaz ma !!!
    Gamershell
  • grebber
    Pár hozzászolás vissza és meglátod!! :)

2005 nyara.
  • Axon
    2004 végére igerték, de abból már nem lett semmi. Nem tudom most mi az új megjelenési dátum. Mondjuk nem gond a csúszás, ha tényleg tökéletesítik a játékot és nem kell röktön a megjelenés után patch áradatot zúdítani a felhasználókra.
  • grebber
    3 új kép: 1.2.3.
  • ChevyG #37
    remélem lessz is valami ebböl a gammából
  • dr Kotász
  • Paulus
    Gamer előzetes szerint csak európai hadszínteres küldetések lesznek, viszont abból 60!
  • PREMIERE1
    JAJ! :(
  • grebber
    Ja sajna 2005 nyara messze van :(
  • dr Kotász
    Na, eltolták 2005-re. Itt se lesz egyhamar sok hozzászólás...
  • grebber
    Kisebb képeket :) de jók.
  • galenius
    inkább olyan combat mission féling nem?
  • Nyers
    Develoment Update 23 - 25 Pdr Gun

[/center}
  • Voltan
    Cépek a tankok!
  • a.carkey
    Kiváncsi leszek, hogy a Panzers és a S-HoftheWW2 után ez mekkora dobás lesz ... :) Mert grafikailag ... (HI itt nincs "szerelési fogaskerék"!:)

• Tuvok #26
    És ki a fene beszélt a stílusbeli különbségről, hmm ?
    #21 második fele ...
  • PREMIERE1
    A BF1942 egy FPS, a Wartime Command meg egy RTS lesz!!! Érted a különbséget?
  • Colonel Sink
    Engem leköt a kártyázás is, kivácsi vagyok a Wartime Command jobb lesz-e :-)
  • Colonel Sink
    Nekem megvan, szerintem az eddigi legjobb háborús film.
  • Nyers
    Áh, a Halló! Halló! mekkora sorozat, én imádom. Az Elit alakulatot sajnos még nem láttam, de tudom, hogy jó!
  • Tuvok #21
    Már miért is lenne ? Engem a BF lassan 2 éve köt le, kíváncsi vagyok a WC le fog-e ennyire .
  • a.carkey
    Kb. mintha a "Halló! Halló!"-t hasonlítanánk az "Elit alakulat"-hoz.