859
Battle for Europe 1939-1945
-
#59 Sőt! Talán az volt többször... -
#58 Bár volt már olyan, hogy nem volt minden igaz... -
#57 ha minden igaz -
#56 ha minden igaz, ez év első felében már megérkezik. -
#55 Az Officers sem lesz semmi, de nagyon várom ezt, és még jópár hasonló társát. -
#54 Passzolta a Codies a cuccot
Egyébként néhányan írjátok, hogy így meg úgy otvar a grafix. Nem is ebben akarják fölvenni a versenyt a többi hasonszőrű játékkal, a lényeg itt is a részletekben lakozik. Ha hozzák a kemény közepes szintet a látványvilágban és a beígért korhű minden franc benne lesz, amit ígértek, akkor nem lesz itt probléma. Persze így nem fogja elnyerni a tetszését a fiatalabb generációknak, de nem is ez a célközönség. A Soldiers-eseknek tetszeni fog ez! -
#53 Szvsz nagyon jónak néz ki a movie alapján. Nem lesz ezzel probléma. Kicsit Soldierses feelingje van, szóval már jó. -
#52 2 évvel ezelőttre ígérték ennek a játéknak a megjelenését. Akkor ez egy gigantikus bomba lett volna. Mindenki dob egy hátast és lelkesedik észnélkül.
Most?
Legalább négy hasonló 2. vh-s játék készül éppen. Esetenként mégjobb grafikával és efektekkel, kiemelve itt elsősorban a robbanás efekteket. Mire ez megjelenik - ha megjelenik egyáltalán - már egy "b" kategóriás, hamar felejthető kis szösszenet lesz. -
#51 elég vegyes benyomásaim lettek a játékrol, a trailert nézve.... -
#50 Trailer (68,27 MB) -
#49 Jöhetne már! Mikor is jelenik meg? -
#48 Worthplaying-en pár új kép! -
#47 na, ez biztos késést jelent! -
#46 Nikolay Baryshnikov of 1C talks about their long-in-development WWII RTS game - mégse a Codies adja ki, megjelenésről semmi -
#45 Szépek -
Kiadás nem tisztázott, itt is a Codies és az 1C közös projectjéről van szó (ala Soldiers2). Oroszoknál még ez évben várhatóan megjelenik. -
#43 vár6o +jelenés? -
#42 Pár új kép. -
#41 Elméletileg 2005.1.3-án jelenik meg azaz ma !!!
Gamershell -
#40 Pár hozzászolás vissza és meglátod!! :)
2005 nyara. -
#39 2004 végére igerték, de abból már nem lett semmi. Nem tudom most mi az új megjelenési dátum. Mondjuk nem gond a csúszás, ha tényleg tökéletesítik a játékot és nem kell röktön a megjelenés után patch áradatot zúdítani a felhasználókra. -
#38 3 új kép: 1.2.3. -
#37 remélem lessz is valami ebböl a gammából -
#36 -
#35 Gamer előzetes szerint csak európai hadszínteres küldetések lesznek, viszont abból 60! -
#34 JAJ! :( -
#33 Ja sajna 2005 nyara messze van :( -
#32 Na, eltolták 2005-re. Itt se lesz egyhamar sok hozzászólás... -
#31 Kisebb képeket :) de jók. -
#30 inkább olyan combat mission féling nem? -
#29 Develoment Update 23 - 25 Pdr Gun
[/center} -
#28 Cépek a tankok! -
#27 Kiváncsi leszek, hogy a Panzers és a S-HoftheWW2 után ez mekkora dobás lesz ... :) Mert grafikailag ... (HI itt nincs "szerelési fogaskerék"!:)
-
#26 És ki a fene beszélt a stílusbeli különbségről, hmm ?
#21 második fele ... -
#25 A BF1942 egy FPS, a Wartime Command meg egy RTS lesz!!! Érted a különbséget? -
Colonel Sink #24 Engem leköt a kártyázás is, kivácsi vagyok a Wartime Command jobb lesz-e :-) -
Colonel Sink #23 Nekem megvan, szerintem az eddigi legjobb háborús film. -
#22 Áh, a Halló! Halló! mekkora sorozat, én imádom. Az Elit alakulatot sajnos még nem láttam, de tudom, hogy jó! -
#21 Már miért is lenne ? Engem a BF lassan 2 éve köt le, kíváncsi vagyok a WC le fog-e ennyire . -
#20 Kb. mintha a "Halló! Halló!"-t hasonlítanánk az "Elit alakulat"-hoz.