859
Battle for Europe 1939-1945
  • Axon
    Már csak 20 mega van hátra, de hamarosan lejár a munkaidőm. Mindenesetre ezt a kicsit már kivárom.
  • Feró Flex
  • Axon
    Jön-jön. 60k/s-al jön lefele, ami torrent esetében igen gyorsnak számít. 200 mega már le is jött, így csak 260 mega van hátra.
  • Feró Flex
    most keltemmegy a torrent Axon,remélem müxik.
  • Axon
    Biztos érdemes a tutoriallal kezdeni. Én is letöltöttem anno a megjelenéskor az orosz verziót és rögtön belecsaptam a lecsóba (az orosz nyelv miatt felesleges is lett volna a tutoriallal kezdeni, még ha véletlenül meg is találtam volna a sok cirilbetűs kriszk-kraszk között), meg is lett az eredménye. Halomra ölték az embereimet.
  • Axon
    Na végre, újra tudom tölteni. Már "csak" 460 mega hiányzik. Elindíthatnátok a torrent klienseteket, hogy gyorsuljon egy kicsit a letöltésem :-)
  • WolfKrieger
    Én annak idején rögtön elkezdtem a német kampányt veteránon és a 3. pályán már nem volt nagy gond. Szerintem a mélyvízben gyorsabban lehet tanulni.
  • Feró Flex
    ja átkell rágjam magam is a tuorialt mert igy csak úgy "belecsapva" szivok, 1-2dolgot nem értek...
  • bgabor
    Fene tudja, minek a változata. A lényeg, hogy nincs rajta védelem, és alapból 1.7es verzió.

Szóval ez kell nekünk.

Amúgy nem tudja valaki hogyan lehet kiadni a tankoknak a taljes sebességgel előre parancsot?
    Most tartok a francia hadjárat harmadik pályáján, és kezd tetszeni a dolog. Nagyon aprólékos minden, hihetetlen szintig lehet mikromenedzselni a dolgokat. Persze a tuorialt mindenképpen végig kell vinni, hogy az ember megértse a dolgokat. Meg kell egy kis idő, mire rájön az ember arra, hogy egyes tankjai miért nem lőnek adott helyzetben, vagy hogy mások miért cammognak gyökkettővel.
  • zoltang
    Most jött le ez az 1.7.xx verzió. Látszik, hogy oroszok csinálták. Átböngészve az enciklopédiát pl.: a lövegek pá.-átütési adatai a szövetségeseknél felfele módosított, a németeknél meg alul (szakirodalomban közöltekhez viszonyítva).

Ez a "torrentes" változat, ami a neten kering, az eredeti digitálisan letölthető verzió másolta? A hiv. oldalon a DVD-és kiadáshoz is a legújabb javítás a Moszkvai 1.3.xx-es, ez meg 1.7.xx-es.
  • Feró Flex
    ja már rá jőttem:barom vagyok túl vagyok fűtvemegy nálam is szépen gyakorlok rendesen
  • Serpa
    éjjelre inkább ágyba raktam :)
  • Serpa
    p.s.
    olyan lehet mint a Company of Heroes, azon sincs védelem és simán rámegy az update.
  • Serpa
    lefutattam eg scannert, semmilyen védelmet nem talált a játékon.

Feró!
    1.7es játékra miért akarsz 1.3at telepíteni?
    vagy ez ilyen visszefele is működő dolog?
  • Jeffjohnson
    valaki próbálta már az 1.7et patch el? vagy esetleg van hozzá valami törés?
  • Feró Flex
    AZ 1.7.0.68 verzió nálam és megy,de az 1.3mat is töltöm,de nem tudom muxik-e majd,kb 2hét és jön a dobozos addig is gyakorlok,"Jó lenne, ha majd akkor is elindítanád :-)" menni fog AXON.

• Axon
    Ma délig dolgozom aztán már csak karácsony után jövök melózni. Nem merem itthagyni a gépet napokig bekapcsolva, így valószínűleg megszakítom a letöltést és csak 27-én folytatom. Jó lenne, ha majd akkor is elindítanád :-)

Mikor legutóbb néztem, már 2,1 gigánál járt.
  • Feró Flex
    nálam 78%aztán inditom föl kb3 óra és megy
  • Axon
    Vicces és idegesítő egyben. Egyetlen nagy előnye, hogy ki lehet fogni igazi ritkaságokat, csak megőszülsz mire leér, ha egyáltalán leér valaha. Nekem van a torrent letöltéseim között egy, ami bő fél éve csordogál. Olyan 97 mega jött le a 260 megából. Szerintem sosem fog leérni.
  • bgabor
    Jaja, akinek lejött, az seedelje, mert nevetséges sebességgel jön.
    Viccces dolog ez a torrent a maga néhány kilobájtos letöltési sebességével.
  • bgabor
    Van már crack hozzá?
  • Axon
    Ma reggelig pont 2 giga jött le belőle, de szerencsére most is folyamatosan jön bár 5 kb/s-al. Még olyan 600 mega hiányzik.
    Remélem nem kapcsoltad ki a géped és éjjel is folyamatosan seedelted a játékot :-)
  • Jeffjohnson
    mennyire jó a gépi inteligencia? mert én annó játszottam a ruszki verzióval meg a demóval és ott elég bután viselkedett
  • Serpa
    1.7.0.68 verzió ez.

a patch úgy láttom 1.3.0.56.
  • Jeffjohnson
    nem tudod patchel megy ?
  • Serpa
    sztem jó lesz ez.
    német kampány elindult ...

szimpla csata is elindult.
  • Jeffjohnson
    ja látom már :D csak vakon vagyok
  • Jeffjohnson
    szürke verzio van a játékból? vagy muszály megvenni?
  • WolfKrieger
    Helyes szedjétek csak aztán gyertek multizni!
  • Serpa
    nekem még 1 óra míg leér.
  • Axon
    Beraktam a torrent letöltőbe, meglátjuk, hogy elindul-e és ha igen, akkor mikorra is ér le.
  • Serpa
    full verzió
    telepít jáccik.

ki kéne probálni.
  • Jeffjohnson
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem:
    1.még mindíg olyan buta az ai mint volt (tankok elmennek egymás mellet össze vissza forognak fáknak nekimennek ha az utjukban van stb)?
    2.ez a $45 os ár még mindíg változatlan?
    3. milyen a multiplayer rész?
    elöre is thx a válaszokat!
  • stuka85
    mondjuk ez az online dolog jó lenne csak ahoz kellene egykis gépfejlesztés és egy egy eredeti game vagy egy jó törés es egy hamacsi háló
  • Feró Flex
    rendben karácsonyra megy haza a kollégám és ha minden ok január elején itt a game a kezemben
  • WolfKrieger
    Irj ide ha készen állsz, majd igyekszem gyorsan észrevenni:)
  • Feró Flex
    ahogy sikerül beszerezni gyakorlok és csatázhatunk,addig is figyelem a fórumot aktivan.
  • WolfKrieger
    Ok! Én meg olvasgattam picit a játék honlapján, elvileg a következő patchben már benne lesz a most készülő multiplayer lobby. :)
  • Feró Flex
    most intézem felvidékröl januára meg lesz remélem.
  • WolfKrieger
    Azóta is motoszkál a fejemben ez a multi dolog szóval ha valakit érdekel az jelentkezzen! Vagy ha valaki tudja hol és hogyan érdemes keresni a játszótársakat ossza már meg velem legyen oly kedves!