859
Battle for Europe 1939-1945
-
#419 Már csak 20 mega van hátra, de hamarosan lejár a munkaidőm. Mindenesetre ezt a kicsit már kivárom. -
Feró Flex #418 -
#417 Jön-jön. 60k/s-al jön lefele, ami torrent esetében igen gyorsnak számít. 200 mega már le is jött, így csak 260 mega van hátra. -
Feró Flex #416 most keltemmegy a torrent Axon,remélem müxik. -
#415 Biztos érdemes a tutoriallal kezdeni. Én is letöltöttem anno a megjelenéskor az orosz verziót és rögtön belecsaptam a lecsóba (az orosz nyelv miatt felesleges is lett volna a tutoriallal kezdeni, még ha véletlenül meg is találtam volna a sok cirilbetűs kriszk-kraszk között), meg is lett az eredménye. Halomra ölték az embereimet. -
#414 Na végre, újra tudom tölteni. Már "csak" 460 mega hiányzik. Elindíthatnátok a torrent klienseteket, hogy gyorsuljon egy kicsit a letöltésem :-) -
WolfKrieger #413 Én annak idején rögtön elkezdtem a német kampányt veteránon és a 3. pályán már nem volt nagy gond. Szerintem a mélyvízben gyorsabban lehet tanulni. -
Feró Flex #412 ja átkell rágjam magam is a tuorialt mert igy csak úgy "belecsapva" szivok, 1-2dolgot nem értek... -
bgabor #411 Fene tudja, minek a változata. A lényeg, hogy nincs rajta védelem, és alapból 1.7es verzió.
Szóval ez kell nekünk.
Amúgy nem tudja valaki hogyan lehet kiadni a tankoknak a taljes sebességgel előre parancsot?
Most tartok a francia hadjárat harmadik pályáján, és kezd tetszeni a dolog. Nagyon aprólékos minden, hihetetlen szintig lehet mikromenedzselni a dolgokat. Persze a tuorialt mindenképpen végig kell vinni, hogy az ember megértse a dolgokat. Meg kell egy kis idő, mire rájön az ember arra, hogy egyes tankjai miért nem lőnek adott helyzetben, vagy hogy mások miért cammognak gyökkettővel. -
zoltang #410 Most jött le ez az 1.7.xx verzió. Látszik, hogy oroszok csinálták. Átböngészve az enciklopédiát pl.: a lövegek pá.-átütési adatai a szövetségeseknél felfele módosított, a németeknél meg alul (szakirodalomban közöltekhez viszonyítva).
Ez a "torrentes" változat, ami a neten kering, az eredeti digitálisan letölthető verzió másolta? A hiv. oldalon a DVD-és kiadáshoz is a legújabb javítás a Moszkvai 1.3.xx-es, ez meg 1.7.xx-es. -
Feró Flex #409 ja már rá jőttem:barom vagyok túl vagyok fűtvemegy nálam is szépen gyakorlok rendesen -
#408 éjjelre inkább ágyba raktam :) -
#407 p.s.
olyan lehet mint a Company of Heroes, azon sincs védelem és simán rámegy az update. -
#406 lefutattam eg scannert, semmilyen védelmet nem talált a játékon.
Feró!
1.7es játékra miért akarsz 1.3at telepíteni?
vagy ez ilyen visszefele is működő dolog? -
#405 valaki próbálta már az 1.7et patch el? vagy esetleg van hozzá valami törés? -
Feró Flex #404 AZ 1.7.0.68 verzió nálam és megy,de az 1.3mat is töltöm,de nem tudom muxik-e majd,kb 2hét és jön a dobozos addig is gyakorlok,"Jó lenne, ha majd akkor is elindítanád :-)" menni fog AXON.
-
#403 Ma délig dolgozom aztán már csak karácsony után jövök melózni. Nem merem itthagyni a gépet napokig bekapcsolva, így valószínűleg megszakítom a letöltést és csak 27-én folytatom. Jó lenne, ha majd akkor is elindítanád :-)
Mikor legutóbb néztem, már 2,1 gigánál járt. -
Feró Flex #402 nálam 78%aztán inditom föl kb3 óra és megy
-
#401 Vicces és idegesítő egyben. Egyetlen nagy előnye, hogy ki lehet fogni igazi ritkaságokat, csak megőszülsz mire leér, ha egyáltalán leér valaha. Nekem van a torrent letöltéseim között egy, ami bő fél éve csordogál. Olyan 97 mega jött le a 260 megából. Szerintem sosem fog leérni. -
bgabor #400 Jaja, akinek lejött, az seedelje, mert nevetséges sebességgel jön.
Viccces dolog ez a torrent a maga néhány kilobájtos letöltési sebességével. -
bgabor #399 Van már crack hozzá? -
#398 Ma reggelig pont 2 giga jött le belőle, de szerencsére most is folyamatosan jön bár 5 kb/s-al. Még olyan 600 mega hiányzik.
Remélem nem kapcsoltad ki a géped és éjjel is folyamatosan seedelted a játékot :-) -
#397 mennyire jó a gépi inteligencia? mert én annó játszottam a ruszki verzióval meg a demóval és ott elég bután viselkedett -
#396 1.7.0.68 verzió ez.
a patch úgy láttom 1.3.0.56. -
#395 nem tudod patchel megy ? -
#394 sztem jó lesz ez.
német kampány elindult ...
szimpla csata is elindult. -
#393 ja látom már :D csak vakon vagyok -
#392 szürke verzio van a játékból? vagy muszály megvenni? -
WolfKrieger #391 Helyes szedjétek csak aztán gyertek multizni! -
#390 nekem még 1 óra míg leér. -
#389 Beraktam a torrent letöltőbe, meglátjuk, hogy elindul-e és ha igen, akkor mikorra is ér le. -
#388 full verzió
telepít jáccik.
ki kéne probálni. -
#387 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1.még mindíg olyan buta az ai mint volt (tankok elmennek egymás mellet össze vissza forognak fáknak nekimennek ha az utjukban van stb)?
2.ez a $45 os ár még mindíg változatlan?
3. milyen a multiplayer rész?
elöre is thx a válaszokat! -
stuka85 #386 mondjuk ez az online dolog jó lenne csak ahoz kellene egykis gépfejlesztés és egy egy eredeti game vagy egy jó törés es egy hamacsi háló
-
Feró Flex #385 rendben karácsonyra megy haza a kollégám és ha minden ok január elején itt a game a kezemben -
WolfKrieger #384 Irj ide ha készen állsz, majd igyekszem gyorsan észrevenni:) -
Feró Flex #383 ahogy sikerül beszerezni gyakorlok és csatázhatunk,addig is figyelem a fórumot aktivan. -
WolfKrieger #382 Ok! Én meg olvasgattam picit a játék honlapján, elvileg a következő patchben már benne lesz a most készülő multiplayer lobby. :) -
Feró Flex #381 most intézem felvidékröl januára meg lesz remélem. -
WolfKrieger #380 Azóta is motoszkál a fejemben ez a multi dolog szóval ha valakit érdekel az jelentkezzen! Vagy ha valaki tudja hol és hogyan érdemes keresni a játszótársakat ossza már meg velem legyen oly kedves!