Theatre of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Officers sem lesz semmi, de nagyon várom ezt, és még jópár hasonló társát.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Passzolta a Codies a cuccot
Egyébként néhányan írjátok, hogy így meg úgy otvar a grafix. Nem is ebben akarják fölvenni a versenyt a többi hasonszõrû játékkal, a lényeg itt is a részletekben lakozik. Ha hozzák a kemény közepes szintet a látványvilágban és a beígért korhû minden franc benne lesz, amit ígértek, akkor nem lesz itt probléma. Persze így nem fogja elnyerni a tetszését a fiatalabb generációknak, de nem is ez a célközönség. A Soldiers-eseknek tetszeni fog ez! <#hawaii>#hawaii>
Egyébként néhányan írjátok, hogy így meg úgy otvar a grafix. Nem is ebben akarják fölvenni a versenyt a többi hasonszõrû játékkal, a lényeg itt is a részletekben lakozik. Ha hozzák a kemény közepes szintet a látványvilágban és a beígért korhû minden franc benne lesz, amit ígértek, akkor nem lesz itt probléma. Persze így nem fogja elnyerni a tetszését a fiatalabb generációknak, de nem is ez a célközönség. A Soldiers-eseknek tetszeni fog ez! <#hawaii>#hawaii>
My Life for Freedom!
Szvsz nagyon jónak néz ki a movie alapján. Nem lesz ezzel probléma. Kicsit Soldierses feelingje van, szóval már jó.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
2 évvel ezelõttre ígérték ennek a játéknak a megjelenését. Akkor ez egy gigantikus bomba lett volna. Mindenki dob egy hátast és lelkesedik észnélkül.
Most?
Legalább négy hasonló 2. vh-s játék készül éppen. Esetenként mégjobb grafikával és efektekkel, kiemelve itt elsõsorban a robbanás efekteket. Mire ez megjelenik - ha megjelenik egyáltalán - már egy "b" kategóriás, hamar felejthetõ kis szösszenet lesz.
Most?
Legalább négy hasonló 2. vh-s játék készül éppen. Esetenként mégjobb grafikával és efektekkel, kiemelve itt elsõsorban a robbanás efekteket. Mire ez megjelenik - ha megjelenik egyáltalán - már egy "b" kategóriás, hamar felejthetõ kis szösszenet lesz.
Nikolay Baryshnikov of 1C talks about their long-in-development WWII RTS game - mégse a Codies adja ki, megjelenésrõl semmi
My Life for Freedom!
Wargamer-es képek
Kiadás nem tisztázott, itt is a Codies és az 1C közös projectjérõl van szó (ala Soldiers2). Oroszoknál még ez évben várhatóan megjelenik.
My Life for Freedom!
2004 végére igerték, de abból már nem lett semmi. Nem tudom most mi az új megjelenési dátum. Mondjuk nem gond a csúszás, ha tényleg tökéletesítik a játékot és nem kell röktön a megjelenés után patch áradatot zúdítani a felhasználókra.
Gamer elõzetes szerint csak európai hadszínteres küldetések lesznek, viszont abból 60! 

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
inkább olyan combat mission féling nem?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Kiváncsi leszek, hogy a Panzers és a S-HoftheWW2 után ez mekkora dobás lesz ... :) Mert grafikailag ... (HI itt nincs "szerelési fogaskerék"!:)

A medve nem játék.
A BF1942 egy FPS, a Wartime Command meg egy RTS lesz!!! Érted a különbséget?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
Engem leköt a kártyázás is, kivácsi vagyok a Wartime Command jobb lesz-e :-)
Nekem megvan, szerintem az eddigi legjobb háborús film.
Áh, a Halló! Halló! mekkora sorozat, én imádom. Az Elit alakulatot sajnos még nem láttam, de tudom, hogy jó! 

My Life for Freedom!
Már miért is lenne ? Engem a BF lassan 2 éve köt le, kíváncsi vagyok a WC le fog-e ennyire .
Azért a Wartimeot a BFhez hasonlítani, enyhén szólva is érdekes gondolat!

A medve nem játék.
A weboldalról számomra nem derül ki, vajon hányféle egység lesz nemzetenként. Merthogy fegyvernemenként néhány screenshot van csak...
Tudom hogy az AI szar igy ,de azért mondom hogy ebben lehet ne jó kis zuzos single player rész azt mellette egy felettéb élvezetes multirész és már mindenkinek jó is :)
Next PC upgrade: 2022
heh, BF single meg multi ugyanaz, csak az egyikben botok, a másikban meg emberek vannak :)
az efféle játékok mindenképp multiban jók, már csak a tökéletlen, idióta zokni AI miatt is
az efféle játékok mindenképp multiban jók, már csak a tökéletlen, idióta zokni AI miatt is
Nekem nem tetszettek annyira a BF 1942 küldetései inkább a multis része volt jó.Ennek ha lesz normális single player része már nálam jobb is!
Wartime Command: BRUTALITY!!
Sogun, 19:39 - Játék: RTS
(Gamers Hell) Néha ez a játék is elõbukkan a törmelék alól. Büszkén megmutatja, mennyit dolgoztak rajta a fejlesztõk. Ezúttal azonban, mikor megyláttam az ISTENDURVA ÜBERGOD KIRÁLYMÁJER képeket, megcsókoltam a macskát és sikoltozva háromszor körberohantam a lakást. Azt hiszem e háborús fotókon bemutatott tankok 3D modelljét nyugodt szívvel lehet etalonnak nevezni. Majd ha tankot kell egyszer modelleznem, csak elõveszem a Wartime Command képeket és elmormolom magamban vagy ötvenszer:
"Na így kell kinéznie egy tanknak te macskajancsika!"
Most már elhiszem a készítõ bandának, hogy ez lesz az egyik leghitelesebb és legelbûvölõbb taktikai RTS, amely valaha is lerobogott a tervezõasztalról. Ezek a tankok egyszerûen fenomeno-brutálisak. Elképzelem mozgásban a játékot és máris bizseregni kezdenek a szemgolyóim! Szédületes mennyiségû kutatómunkát végzett az 1C Company oroszországban! :-ooo
info: Hardwired
kép1
kép2
Többi kép a hardwireden.
Sogun, 19:39 - Játék: RTS
(Gamers Hell) Néha ez a játék is elõbukkan a törmelék alól. Büszkén megmutatja, mennyit dolgoztak rajta a fejlesztõk. Ezúttal azonban, mikor megyláttam az ISTENDURVA ÜBERGOD KIRÁLYMÁJER képeket, megcsókoltam a macskát és sikoltozva háromszor körberohantam a lakást. Azt hiszem e háborús fotókon bemutatott tankok 3D modelljét nyugodt szívvel lehet etalonnak nevezni. Majd ha tankot kell egyszer modelleznem, csak elõveszem a Wartime Command képeket és elmormolom magamban vagy ötvenszer:
"Na így kell kinéznie egy tanknak te macskajancsika!"
Most már elhiszem a készítõ bandának, hogy ez lesz az egyik leghitelesebb és legelbûvölõbb taktikai RTS, amely valaha is lerobogott a tervezõasztalról. Ezek a tankok egyszerûen fenomeno-brutálisak. Elképzelem mozgásban a játékot és máris bizseregni kezdenek a szemgolyóim! Szédületes mennyiségû kutatómunkát végzett az 1C Company oroszországban! :-ooo
info: Hardwired
kép1
kép2
Többi kép a hardwireden.

[/center}