Theatre of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Sõt! Talán az volt többször...

Axon
Bár volt már olyan, hogy nem volt minden igaz...

ChevyG
ha minden igaz
Serpa
ha minden igaz, ez év elsõ felében már megérkezik.

AnuluWork
Az Officers sem lesz semmi, de nagyon várom ezt, és még jópár hasonló társát.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nyers
Passzolta a Codies a cuccot

Egyébként néhányan írjátok, hogy így meg úgy otvar a grafix. Nem is ebben akarják fölvenni a versenyt a többi hasonszõrû játékkal, a lényeg itt is a részletekben lakozik. Ha hozzák a kemény közepes szintet a látványvilágban és a beígért korhû minden franc benne lesz, amit ígértek, akkor nem lesz itt probléma. Persze így nem fogja elnyerni a tetszését a fiatalabb generációknak, de nem is ez a célközönség. A Soldiers-eseknek tetszeni fog ez! <#hawaii>

My Life for Freedom!

AnuluWork
Szvsz nagyon jónak néz ki a movie alapján. Nem lesz ezzel probléma. Kicsit Soldierses feelingje van, szóval már jó.

Axon
2 évvel ezelõttre ígérték ennek a játéknak a megjelenését. Akkor ez egy gigantikus bomba lett volna. Mindenki dob egy hátast és lelkesedik észnélkül.
Most?
Legalább négy hasonló 2. vh-s játék készül éppen. Esetenként mégjobb grafikával és efektekkel, kiemelve itt elsõsorban a robbanás efekteket. Mire ez megjelenik - ha megjelenik egyáltalán - már egy "b" kategóriás, hamar felejthetõ kis szösszenet lesz.

ChevyG
elég vegyes benyomásaim lettek a játékrol, a trailert nézve....
grebber

Next PC upgrade: 2022

AnuluWork
Jöhetne már! Mikor is jelenik meg?

Nyers
Worthplaying-en pár új kép!

My Life for Freedom!

ChevyG
na, ez biztos késést jelent!
Nyers

My Life for Freedom!

grebber
Szépek <#eljen>

Nyers

Wargamer-es képek

Kiadás nem tisztázott, itt is a Codies és az 1C közös projectjérõl van szó (ala Soldiers2). Oroszoknál még ez évben várhatóan megjelenik.

My Life for Freedom!

ChevyG
vár6o +jelenés?
grebber

GGeo
Elméletileg 2005.1.3-án jelenik meg azaz ma !!!
Gamershell

grebber
Pár hozzászolás vissza és meglátod!! :)

2005 nyara.

Axon
2004 végére igerték, de abból már nem lett semmi. Nem tudom most mi az új megjelenési dátum. Mondjuk nem gond a csúszás, ha tényleg tökéletesítik a játékot és nem kell röktön a megjelenés után patch áradatot zúdítani a felhasználókra.

grebber
3 új kép: 1.2.3.

ChevyG
remélem lessz is valami ebböl a gammából<#wink>
dr Kotász
Paulus
Gamer elõzetes szerint csak európai hadszínteres küldetések lesznek, viszont abból 60!

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

PREMIERE1
JAJ! :(

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

grebber
Ja sajna 2005 nyara messze van :(

dr Kotász
Na, eltolták 2005-re. Itt se lesz egyhamar sok hozzászólás...
grebber
Kisebb képeket :) de jók.

galenius
inkább olyan combat mission féling nem?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Nyers
Develoment Update 23 - 25 Pdr Gun

[/center}

My Life for Freedom!

Voltan
Cépek a tankok!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Kiváncsi leszek, hogy a Panzers és a S-HoftheWW2 után ez mekkora dobás lesz ... :) Mert grafikailag ... (HI itt nincs "szerelési fogaskerék"!:)

A medve nem játék.

Tuvok
És ki a fene beszélt a stílusbeli különbségrõl, hmm ?
#21 második fele ...

PREMIERE1
A BF1942 egy FPS, a Wartime Command meg egy RTS lesz!!! Érted a különbséget?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Engem leköt a kártyázás is, kivácsi vagyok a Wartime Command jobb lesz-e :-)

Nekem megvan, szerintem az eddigi legjobb háborús film.

Nyers
Áh, a Halló! Halló! mekkora sorozat, én imádom. Az Elit alakulatot sajnos még nem láttam, de tudom, hogy jó!

My Life for Freedom!

Tuvok
Már miért is lenne ? Engem a BF lassan 2 éve köt le, kíváncsi vagyok a WC le fog-e ennyire .

a.carkey
Kb. mintha a "Halló! Halló!"-t hasonlítanánk az "Elit alakulat"-hoz.

A medve nem játék.

Nyers
Bizony, ezen a dolgon én is nagyot ámúltam!

My Life for Freedom!

a.carkey
Azért a Wartimeot a BFhez hasonlítani, enyhén szólva is érdekes gondolat!

A medve nem játék.

A weboldalról számomra nem derül ki, vajon hányféle egység lesz nemzetenként. Merthogy fegyvernemenként néhány screenshot van csak...

Tuvok

grebber
Tudom hogy az AI szar igy ,de azért mondom hogy ebben lehet ne jó kis zuzos single player rész azt mellette egy felettéb élvezetes multirész és már mindenkinek jó is :)

Tuvok
heh, BF single meg multi ugyanaz, csak az egyikben botok, a másikban meg emberek vannak :)
az efféle játékok mindenképp multiban jók, már csak a tökéletlen, idióta zokni AI miatt is

grebber
Nekem nem tetszettek annyira a BF 1942 küldetései inkább a multis része volt jó.Ennek ha lesz normális single player része már nálam jobb is!

Tuvok
Vajh' lesz-e olyan jó, mint a BF42 ...

grebber
Wartime Command: BRUTALITY!!

Sogun, 19:39 - Játék: RTS

(Gamers Hell) Néha ez a játék is elõbukkan a törmelék alól. Büszkén megmutatja, mennyit dolgoztak rajta a fejlesztõk. Ezúttal azonban, mikor megyláttam az ISTENDURVA ÜBERGOD KIRÁLYMÁJER képeket, megcsókoltam a macskát és sikoltozva háromszor körberohantam a lakást. Azt hiszem e háborús fotókon bemutatott tankok 3D modelljét nyugodt szívvel lehet etalonnak nevezni. Majd ha tankot kell egyszer modelleznem, csak elõveszem a Wartime Command képeket és elmormolom magamban vagy ötvenszer:
"Na így kell kinéznie egy tanknak te macskajancsika!"

Most már elhiszem a készítõ bandának, hogy ez lesz az egyik leghitelesebb és legelbûvölõbb taktikai RTS, amely valaha is lerobogott a tervezõasztalról. Ezek a tankok egyszerûen fenomeno-brutálisak. Elképzelem mozgásban a játékot és máris bizseregni kezdenek a szemgolyóim! Szédületes mennyiségû kutatómunkát végzett az 1C Company oroszországban! :-ooo

info: Hardwired

kép1
kép2
Többi kép a hardwireden.

grebber
Jaja jöhetne már igazán!