859
Battle for Europe 1939-1945
  • bgabor
    Jaja. :D Hát, manapság bizony jól jönne néhány Robin Hood ide M.o.-ra.
  • kiskorúbézoltán #218
    Ó, te kis Robin Hood... :D
  • bgabor
    Igen, úgy látom tényleg nem érzékeled a különbséget. Nos, rossz neked.
  • kiskorúbézoltán #216
    Oké, elismerem, erősen sántít a dolog, szóval mennyit lophatok magánembertől? Mármint összegre, ami még nem lopás "csak-elveszem-ami-jár-nekem"?
  • bgabor
    Gratulálok, teljesen hibás párhuzamot vázoltál fel.

Picit más tészta a szomszéd csórótól lopni, és más milliárdos nyugati kiadóvállalatoktól.

Te tényleg nem érzékeled a különbséget?
  • Dexantreal
    Többsége. Én nem tartozom ezek közé. Hidd el, ha lenne pénzem, megvettem volna csomó játékot amellett, hogy igen, én is javítottam volna a gépem és fizettem volna egy jobb netre, bár így is töltök 400-al lefelé; de ezt lehetne még növelni ugyebár.
    Szóval miről is beszélünk? Szerintem semmiről, mert ne köss bele mások dolgába, hogy ki mit csinál, mikor nem tudod az indokot, hogy történetesen miért nem vesz meg xy játékot xy illető.
  • kiskorúbézoltán #213
    Hmm, ha esetleg lenyúlnám a házadból a mikródat - nekem meg arra nincs pínzem - nincs probléma, igaz? :D
  • Axon
    Nos, ha csak nem csípsz meg valami mesés fizetésű melót, akkor köszöntelek az "Én már örökké warezolni fogok!" klubban :-)
    Azért amikor hazamegyek és a pelenkás totyogó odarohan és átölel... nos azt nem cserélném el ezer eredeti dobozás játékért sem :-)
  • malter
    nem is ez a durva,hanem hogy ismerösnek a német barátja mikor volt itthon vakáciozni és megtudta hogy be lehet chipelni a ps-t egyböl akart belölle:D
    nah az a nem semmi hogy több 100k fizetésböl sajnáljak pár k-t játékra,de az itthoni embereket abszolut nem hibáztatom érte inkább a nyugati jol keresö kollégákat kéne ezért szapulni
  • neuro
    lakástörlesztés van itt is - a másik kettő majd jövőre :)
  • Axon
    Feleség? Gyerek? Hitel a házon?
    Nekem mindháromból van, a középsőből kettő is.
  • neuro
    Én is voltam egyetemista, tudom milyen minden este olcsó virslit enni az albérletben, de szerencsére azok az idők elmúltak :)

Azért tehetem meg, hogy játékra költsek, mert nem követem a birkákat és nem vásárolok olyan dolgokat (pl alkohol, cigi, McDonalds), amiket megpróbálnak bemagyarázni nekem, hogy milyen jók és menő dolgok.
  • bgabor
    Lehet, de nem mindenkinél ez a helyzet! Én például egyetemistaként az általad felsoroltak egyikére sem költök, nem érzem szükségét hogy vadiúj mobiltelefont vegyek, mégsem tudnék 10 ezer forintot játékra költeni. Szóval csak óvatosan a "ménemveszitek meg, ógyis töbtízezer pénzt szórtok el hülyeségekre" mondatokkal!

Nem mindenki viselkedik "jó fogyasztó"-ként, birka módjára, amire a körülöttünk lévő világ próbál kondícionálni.
  • neuro
    A magyarok többsége elkölt havonta több tízezer forintot alkoholra, cigarettára, kábítószerre, benzinre, McDonaldsra és mozira.

Sőt a játékosok nagyrésze megtudja venni (vetetni) a több százezer forintos számítógépet és kifizet 5-15000 Ft-ot szélessávú internetre és kábeltévére valamint ott lapul a zsebében a legújabb mobiltelefon, ipod stb.

Nekem ne mondja senki, hogy ha akarna, nem tudna félretenni 10ezer forintot egy jó játékra. Nekem érdekes módon sikerül, pedig nem keresek több pénzt, mint "a magyarok többsége".
  • Hecker007
    hát így elég nehéz lenne leírni, a lényeg hogy valami szerkesztővel meg kell nyitni az orosz meg az angol fájlokat és a szövegrészeket átrakni úgy hogy a kód többi részét ne sérsd meg
  • bgabor
    Remekül hangzik! Tudod, a magyarok többsége manapság nem tud kiadni
    10-15.000 Ft-ot egy játékra. Jó részüknek a napi megélhetés is gondot okoz, hála országunk ikompetens de négy évre választott vezetőinek.

Ezek tudatában komolyan kérdezed, hogy miért nem vesszük meg?
  • Axon
    Nalátod...
  • neuro
    1. magyarok vagyunk és ami nincs ingyen az drága
    2. jobb szenvedni a tört verzióval
    3. miért adjak pénzt egy termékért ha el is lophatom
  • Axon
    Hármat találgathatsz.
  • neuro
    Miért nem veszitek meg? :)
  • ZaJanga
    oszd meg akkor velünk mi lenne az!
  • Hecker007
    van egy 5letem a menüre is :D
    csak már nem tom kipróbálni mert nincs meg a game :(
  • ZaJanga
    kis mértékben sikerült "angolosítani"
    A küldik stb.
    de pl a menü full más azt nem lehet.
  • Dexantreal
    Úgy néz ki, hogy ez a helyzet, jah.
  • bgabor
    Jól látom hogy lehet is uninstallálni a gámát, mert emiatt a hülye lincensz renszer miatt nem játszható?
    És a jelek szerint szutyok orosznyelvű verzió angolosítása sem megoldható.
    Márpedig amíg emberi nyelven nem elérhető a cucc, addig nem tudunk vele mit kezdeni.
  • Dexantreal
    Nem tudom, de nekem a fasz licensz miatt nem megy. Le is töröltem a gépről, ha lesz valami, újból leszedem.
  • Hecker007
    van már hozzá vmi crack vagy valami trük amivel megy?
  • Dexantreal
    Én most töltöm le, remélem gond nélkül feltelepítődik és kipróbálhatom. Érdekel a képek alapján.
    Axon, ha még megvan, nyomhatnánk multit majd.
  • ZaJanga
    nekem még csak most jön le az orosz.az angolosításra írtam a hszt.-tz.Bocs ha megtévesztő volt.reggelre lejön majd beszámolok jó e.
  • bgabor
    Valakinek megy, másnak meg nem?
    Zajanga, leírhatnád hogy pontosan mit hová másoltál.
  • ZaJanga
    az angolosításra írtam
  • Hecker007
    de már mondtam hogy kipróbáltam és nem megy, mert az orosz és az angol teljesen különböző :(
  • ZaJanga
    Hecker007 #148 hsz-e:
    a ruszki verzióhoz nem kell cdkulcs, az angolból kiszeded a nyelvi fájlokat átrakod a ruszkiba és láss csodát :D
  • MrTressy
    Lejött 10 óra alatt :) csak hát kár hogy totál orosz az egész
  • priluki
    ez igy van ,várunk valamiféle "csoda" exe file-ra :D
  • bgabor
    Nagy kár. Akkor gondolom most várunk jobbhíján. :-)
  • neuro
    nincs hozzá serial
  • bgabor
    Most olvasom itt a hozzászólásokat. Ezekszerint a warezes verzió nem megy? Mi a gond vele?
  • Hecker007
    codemasters, meg ubisoft miatt pontosabban:D bár ubisoftnak ehez a gamehez semmi köze, de más orosz gamehez van :D
  • bgabor
    Most látom csak hogy wanadoon már kint van...