859
Battle for Europe 1939-1945
-
nzmark #339 Hazaértem, kibontottam. A mauál az cseh/szlovák nyelvű, a játék installálása is, de maga a játék az angol. Tök jól megy, azt hiszem nekem 3500forintot bőven megért. -
Feró Flex #338 Nagyon kiváncsi vagyok várom az infókat,nekem szimpi a game de nagyon kell még foltozgatní,király a sérülésmodellezés csak a lánctalp túl könnyen és sokszor sérül szereintem.AI átlát mindenen sajnos... -
nzmark #337 Megjött a DVD. itt a cím ahonnan rendeltem: http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
Az egyik munkatársam szlovák, az ő címére rendeltem és most hozta el nekem. Majd otthon ha megnézem leírom, hogy milyen a játék. Ami a borítóján van: Másolásvédelem: StarForce. -
Cefre #336 Hello
Hogy lehet elinditani ?? Creck van hozzá? -
Metontour #335 Nzmark!Leírnád majd a honlap címét ahonnan rendelted? -
nzmark #334 Sziasztok! Megrendeltem a gépet jövő héten szerdán kapom meg. 450sk ~3500FT ebbe benne van minden költség. Majd írok ha meglesz. -
stuka85 #333 nem nagyon fogod hallani a nevét mert szerintem egy kis bukás lett belőle jónak látszott aztán......... na mind egy talán a következőőőőő??? -
#332 nah valami ilyesmire gondoltam énis mikor írtam a sok negatívumot :) -
kokos #331 Ezt a ramaty játékot jól levédték....csak azt nem értem minek ...a demo kiprobálása után nem is kell.........a tank 3-4 km-ről már lö gépuskával, full gagyi,a tankok meg mint a csigák ,jujjjjj...teljessen felidegesitett......nem is irok többet de még a nevét se akarom meghallani!!!!!!Ezt le kellet irnom! -
Metontour #330 Engem érdekelne ez a cseh-szlovák verzió. -
neuro #329 A letöltős full angol verzió 45USD (8000Ft). Nincs postaköltség, nem kell rá várni... -
nzmark #328 szerintem az angol manuál akár a hivatalos oldalról is letölthető, vagy máshonnan. az szerintem nem olyan nagy gáz már. -
#327 A játék az angol. -
#326 Bakker ez nagyon megérné.
Kérdés, hogy milyen nyelvű a játék.... -
#325 A manual az cseh. És sajna az gáz. De az is lehet, hogy többnyelvű.
Nálunk senki sem forgalmazza? -
nzmark #324 Utánajárok, hogy ez mennyire teljes verzió, nehogy az legyen hogy megveszem és ugyanúgy license key-t fog kérni amit még külön meg kell hozzá venni és mindezt szlovákul vagy csehül :-) Esetleg ha valaki mást is érdekel az ügy vége mert ezt a ~3000FT-ot nem tartja soknak a gémért, akkor majd szóljon. -
#323 most nézem, 16 $ a szállításiktg.
akkor úgy kijön a 11eft. -
#322 de.
ja:)
hivatalos oldalról megrendelve ~8eft + ?szállításiktg? -
#321 A szlovákoknál meg a töredéke. -
#320 Durván 11ezer Ft ha megrendeljük dobozosan. Szép. -
#319 Még az alapjáték törésére várunk :-) -
#318 Közben én is megtaláltam.
De nem ez az?
NKL-26 -
#317 NKL-16
nem tom tujátok-e, de már egy addon is elkészült, Battle for Moscow címmel. -
#316 Egy dokumentum filmben láttam ilyeneket. Addig én sem tudtam, hogy léteznek. Állítólag szörnyen hatásosak voltak. Nagyon gyorsan tudtak mozgatni csapatokat a hatalmas hóban. A légcsavar miatt pedig nem akadt el sehol. Orosz csodafegyver :-) -
#315 Oh, de gyönyörű! :) Mi ez?
-
nzmark #314 Találtam egy linket ahol megvásárolható DVD-n http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
Ha megveszem ennyiért ami nem túl drága, akkor még pluszban license keyt is vennem kell hozzá? Vagy ez a verzió már működik rendesen? Esetleg megvan valakinek működő, hivatalos formában? -
#313 emule -
nzmark #312 és az orosz verziót honnan lehet beszerezni? ;-) -
#311 Köszi!
Akkor sok minden nem változott ... -
#310 Így van! Csak az orosz verziót lehet simán elindítani, mivel azon nincs védelem. -
#309 boltban nem lehet kapni, online lehet rá befizetni és akkor le tudod tölteni, ha jól tom nem létezik dobozos változat és tört formában sem megy az angol verzió -
#308 Sziasztok! Lehet ezt itthon kapni? Van hozzá olyan lehetőség amivel esetleg tört formában is elindítható? -
#307 mindegy én már mondtam hogy nem rosz ez a game csak nem nevezhető azért annyira realisztikusnak mint amennyire reklámozzák, az én véleményem meg egy dolog, akinek tetszik játszon vele és ne foglalkozzon azzal amit mondok -
#306 erre inkább nem válaszolok -
neuro #305 és aki nem multizik, az mivel játszon? -
#304 áá nem figyeltél rám odaírtam hogy csak multiban, ott meg állt okosabb playerek felállnak valami magasabb pontra és onnan lőnek a lámikra akik össze vissza kommandóznak a T-34/85-ösökkel meg Josif-fokkal :) -
neuro #303 A Combat Mission nem real time, legalábbis nem volt, egészen a Shock Force megjelenéséig. Ettől függetlenül a CM széria a körökre osztott, a CMSF pedig a real time taktikák között a valaha volt legjobb :)
A Soldiers pedig egy nagy vicc... Nem csak azért mert a tankok 5 méterről lövik egymást, hanem mert az AI folyamatos létszámfölényben van (valamivel ellensúlyozni kell a butaságát), még olyan csatákban is, ahol a valóságban pont az ellenkezője az igaz. Egy játék nem csak akkor "realisztikus" ha a lövedékek átütőereje jól be van állítva, hanem ha a felvonultatott erők is megfelelnek a valóságnak. -
#302 combat mission-t még nem próbáltam -
#301 Én is a close combat-el (2-vel ill. 4-el) nyomultam egészen addig(egyébként én többre tartom a 2D-s játékokat 3D-s társaiknál (stratégiáknál)), amíg meg nem találtam a combat mission-t. Most arra vagyok rákattanva. -
#300 up