859
Battle for Europe 1939-1945
  • nzmark
    Hazaértem, kibontottam. A mauál az cseh/szlovák nyelvű, a játék installálása is, de maga a játék az angol. Tök jól megy, azt hiszem nekem 3500forintot bőven megért.
  • Feró Flex
    Nagyon kiváncsi vagyok várom az infókat,nekem szimpi a game de nagyon kell még foltozgatní,király a sérülésmodellezés csak a lánctalp túl könnyen és sokszor sérül szereintem.AI átlát mindenen sajnos...
  • nzmark
    Megjött a DVD. itt a cím ahonnan rendeltem: http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
    Az egyik munkatársam szlovák, az ő címére rendeltem és most hozta el nekem. Majd otthon ha megnézem leírom, hogy milyen a játék. Ami a borítóján van: Másolásvédelem: StarForce.
  • Cefre
    Hello
    Hogy lehet elinditani ?? Creck van hozzá?
  • Metontour
    Nzmark!Leírnád majd a honlap címét ahonnan rendelted?
  • nzmark
    Sziasztok! Megrendeltem a gépet jövő héten szerdán kapom meg. 450sk ~3500FT ebbe benne van minden költség. Majd írok ha meglesz.
  • stuka85
    nem nagyon fogod hallani a nevét mert szerintem egy kis bukás lett belőle jónak látszott aztán......... na mind egy talán a következőőőőő???
  • Hecker007
    nah valami ilyesmire gondoltam énis mikor írtam a sok negatívumot :)
  • kokos
    Ezt a ramaty játékot jól levédték....csak azt nem értem minek ...a demo kiprobálása után nem is kell.........a tank 3-4 km-ről már lö gépuskával, full gagyi,a tankok meg mint a csigák ,jujjjjj...teljessen felidegesitett......nem is irok többet de még a nevét se akarom meghallani!!!!!!Ezt le kellet irnom!
  • Metontour
    Engem érdekelne ez a cseh-szlovák verzió.
  • neuro
    A letöltős full angol verzió 45USD (8000Ft). Nincs postaköltség, nem kell rá várni...
  • nzmark
    szerintem az angol manuál akár a hivatalos oldalról is letölthető, vagy máshonnan. az szerintem nem olyan nagy gáz már.
  • a.carkey
    A játék az angol.
  • Zsolo007
    Bakker ez nagyon megérné.

Kérdés, hogy milyen nyelvű a játék....
  • a.carkey
    A manual az cseh. És sajna az gáz. De az is lehet, hogy többnyelvű.
    Nálunk senki sem forgalmazza?
  • nzmark
    Utánajárok, hogy ez mennyire teljes verzió, nehogy az legyen hogy megveszem és ugyanúgy license key-t fog kérni amit még külön meg kell hozzá venni és mindezt szlovákul vagy csehül :-) Esetleg ha valaki mást is érdekel az ügy vége mert ezt a ~3000FT-ot nem tartja soknak a gémért, akkor majd szóljon.
  • Serpa
    most nézem, 16 $ a szállításiktg.
    akkor úgy kijön a 11eft.
  • Serpa
    de.

ja:)

hivatalos oldalról megrendelve ~8eft + ?szállításiktg?
  • a.carkey
    A szlovákoknál meg a töredéke.
  • a.carkey
    Durván 11ezer Ft ha megrendeljük dobozosan. Szép.
  • Axon
    Még az alapjáték törésére várunk :-)
  • a.carkey
    Közben én is megtaláltam.

De nem ez az?
    NKL-26
  • Serpa
    NKL-16

nem tom tujátok-e, de már egy addon is elkészült, Battle for Moscow címmel.
  • Axon
    Egy dokumentum filmben láttam ilyeneket. Addig én sem tudtam, hogy léteznek. Állítólag szörnyen hatásosak voltak. Nagyon gyorsan tudtak mozgatni csapatokat a hatalmas hóban. A légcsavar miatt pedig nem akadt el sehol. Orosz csodafegyver :-)
  • a.carkey
    Oh, de gyönyörű! :) Mi ez?
  • nzmark
    Találtam egy linket ahol megvásárolható DVD-n http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
    Ha megveszem ennyiért ami nem túl drága, akkor még pluszban license keyt is vennem kell hozzá? Vagy ez a verzió már működik rendesen? Esetleg megvan valakinek működő, hivatalos formában?
  • Hecker007
    emule
  • nzmark
    és az orosz verziót honnan lehet beszerezni? ;-)
  • a.carkey
    Köszi!
    Akkor sok minden nem változott ...
  • Axon
    Így van! Csak az orosz verziót lehet simán elindítani, mivel azon nincs védelem.
  • Hecker007
    boltban nem lehet kapni, online lehet rá befizetni és akkor le tudod tölteni, ha jól tom nem létezik dobozos változat és tört formában sem megy az angol verzió
  • a.carkey
    Sziasztok! Lehet ezt itthon kapni? Van hozzá olyan lehetőség amivel esetleg tört formában is elindítható?
  • Hecker007
    mindegy én már mondtam hogy nem rosz ez a game csak nem nevezhető azért annyira realisztikusnak mint amennyire reklámozzák, az én véleményem meg egy dolog, akinek tetszik játszon vele és ne foglalkozzon azzal amit mondok
  • Hecker007
    erre inkább nem válaszolok
  • neuro
    és aki nem multizik, az mivel játszon?
  • Hecker007
    áá nem figyeltél rám odaírtam hogy csak multiban, ott meg állt okosabb playerek felállnak valami magasabb pontra és onnan lőnek a lámikra akik össze vissza kommandóznak a T-34/85-ösökkel meg Josif-fokkal :)
  • neuro
    A Combat Mission nem real time, legalábbis nem volt, egészen a Shock Force megjelenéséig. Ettől függetlenül a CM széria a körökre osztott, a CMSF pedig a real time taktikák között a valaha volt legjobb :)

A Soldiers pedig egy nagy vicc... Nem csak azért mert a tankok 5 méterről lövik egymást, hanem mert az AI folyamatos létszámfölényben van (valamivel ellensúlyozni kell a butaságát), még olyan csatákban is, ahol a valóságban pont az ellenkezője az igaz. Egy játék nem csak akkor "realisztikus" ha a lövedékek átütőereje jól be van állítva, hanem ha a felvonultatott erők is megfelelnek a valóságnak.
  • Hecker007
    combat mission-t még nem próbáltam
  • Zsolo007
    Én is a close combat-el (2-vel ill. 4-el) nyomultam egészen addig(egyébként én többre tartom a 2D-s játékokat 3D-s társaiknál (stratégiáknál)), amíg meg nem találtam a combat mission-t. Most arra vagyok rákattanva.
  • Hecker007
    up