Theatre of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt megköszönnénk hátha mûködik!
<#worship>#worship>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
lehet németekkel lenni,és elõregenerált x számú küldetés van benne,de sok mod van hozzá(meg persze a multi adja a feelinget nem a single)
:)
on
off:
A Soldiers-nél, meg a Faces of War-nál lehet németekkel lenni, elõregenerált x szûmú küldetés van benne, vagy véletlenszerû páyagenerálás?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nálam még mindig a soldiers az alap
melyik kamera nézetet használjátok?
olvasom, h a letölthetõ verzió nem is olyan könnyen aktiválható;
sõt, offline el sem indul.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg warez oldalakon. Elvileg semmilyen védelem nincs rajta, ha letölthetõ formában terjesztik, így a feltöréssel nem kell bajlódni. Mondjuk az orosz verzión sem volt védelem.
persze csak hivatalosan.
1.8 giga.
nem tom te, h vagy vele, de én most, h újra elolvastam, arra jutottam, h az 1 CPUt használok magasabb FPS tudnak elérni.
"Use only one CPU"
én ebbõl arra következtetetk, h nem támogatja a több magosokat.
lehet azért értettem félre mert már késõ volt :)
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
elvileg 19. jön ki a game akik elörendelték azok elöreláthatóan 18. kezdhetik meg a letöltést.
de azért én elõtte szívesen kipróbálnék egy demót
<2007. április 10. @ 17:09 - Chesario>2007. április 10. @ 17:09 - Chesario>
A 1C és a Battlefront.com közösen jelentette be, hogy aranylemezre került a Theatre of War, ami újabb adag WWII-es harcokra ad majd lehetõséget.
A Theatre of War prilis 19-én lesz elérhetõ a www.battlefront.com oldalon, ahol már fogadják az elõrendeléseket, a dobozos változat csak kicsivel késõbb lesz kapható a boltokban.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Aztán meg kell várni amíg feltörik és letölthetõ lesz valahonnan. Azt már nem is merem mondani, hogy meg kell várni amíg nálunk is kapható lesz, mivel tartok tõle, hogy az még késõbb lenne, május vagy június, ha egyáltalán kapni lehet majd nálunk.
Az mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy az orosz verzión nem volt semmiféle védelem.
Az évek alatt felbukkanó infókban pedig mindig bizonygatták, hogy mennyire fontos nekik a realitás. Mindegy, a lényeg az, hogy remek kis játék lett.
Egyébként pedig nem véletlen, hogy a Battlefront a feature listában is szerepelteti, hogy:
"Visibility and engagement ranges have been substantially increased to realistic levels."
Sõt ha végignézed azt a listát, akkor látszik, hogy ha ezek az új dolgok nem kerültek volna bele, akkor csak egy lenne a többi tucat rts közül.
A lényeg hogy ne legyen olyan gagyi unrealisztikus vacak, mint a többi háborús rts.
Szerencsére a Battlefront "jót" tette neki és a régi képeken látható "tankok lövik egymást 10 méterrõl" játék helyett talán sikerül kihozni valami értelmes dolgot.
Bár a nyerõ szerintem majd a CM:Shock Force-lesz :)
Megjelenés: április.
A lengyel kampányban már az AI támad, de azt épenhogycsak kipróbáltam, így nem sokat tudok az AI-ról.