859
Battle for Europe 1939-1945
  • Hecker007
    close combat, de az nem tetszik a mostani grafhoz szokott embereknek, soldiers btrh 1.41-es moddal is elég realisztikus igaz csak multiban használható
  • Zsolo007
    Szerinted melyik a legjobb?
  • Hecker007
    e van, szerintem nem lett a legjobb gém, ruszkik mostanában amúgyse remekelnek, lehet hogyha nem tiszta script lenne akkor nekem is tetszene, nah mind1 akinek tetszik játszon vele
  • neuro
    Szerény véleményem szerint messze ez a legreálisabb WW2 rts amit próbáltam... Persze én valahogy nem tudtam belenézni egyik fájlba sem, hogy megkeressem a páncélértékeket és a lőszerek átütőerejét.
  • Hecker007
    ha rámondják hogy reális akkor nyugodtan le lehet húzni
  • Charly
    Ugye ezt nem gondolod komolyan te se hogy egy progit emiatt huzol le
    ?
  • Hecker007
    viszonyítási alap
  • Hecker007
    azt megtom mondani hogy mihez viszonyítottam azt nem hogy melyik fájlban vannak ezek, mert a gamet már rég töröltem cdképestől mindenestől
  • neuro
    Meg tudnád mondani melyik fájlban vannak a "tank beállítások"? Mert én nem találom sehol...

Illetve még az érdekelne, hogy a játék adatait milyen forráshoz viszonyítottad?
  • Hecker007
    am nem biztos hogy az én véleményemet meg kell hallgatni, én nagyon csalódtam a játékban és ezért kötök bele minden apróságba
  • Hecker007
    ruszki verzsönt próbáltam, és megnéztem a fájlokban a tankok beállítását
  • m1garand
    erre én is
  • neuro
    Ezt a demo alapján szűrted le?

Írd már le, hogy pontosan mi unrealisztikus a játékban, és milyen módokon tesztelted le (pl. páncélvastagságokat, rálövési távolságokat, lövési szögeket stb.).

Most nem kekeckedni akarok, tényleg kíváncsi lennék honnan veszed ezeket.
  • Hecker007
    az hogy amit a játék kiír páncélokat meg ilyeneket az nem mindíg úgyis van beállítva, meg nem tom nekem az ai-nagyon hiányzik a játékból
  • Zsolo007
    Játszanék, de nincs meg a teljes... :(

Én szívesen meg is venném, de neten nem tudok vásárolni...

Akkor mire gondoltál?
  • Hecker007
    nem erre gondoltam, de mind1, nekem nem tetszik a game, ha neked tetszik akkor játsz vele, én megyek mert a negatív hullámaim rosz hatással vannak mindenkire:)
  • Zsolo007
    Hát nemtudom...lehet....részletes leírások, fegyverek átutése, páncélzat...nekem realaisztikusnak tűnt....
  • Hecker007
    ez a realisztikustól nagyon de nagyon távol áll:)
  • Zsolo007
    NEm egészen értem miért szidjátok, nekem a demo nagyon bejött....Részletes, realisztikus a játék....nekem tetszik, illetve tetszene, ha meglenne teljesben...
  • Hecker007
    az orosz játékokat állt a modderek alakítják játszhatóvá, meg nagyjából tökéletesre, de a buta ai-val nem tudnak mit kezdeni, am az Officers is orosz játék mégse rosz, csak nem adták ki emberi nyelven még :S:S
  • RedRiot
    "Nemhiába mondom, hogy az oroszok nem tudnak normális játékot készíteni."

Tényleg nem. Egyik szarabb mint a másik. Az Il-2 sorozat pedig nem ide tartozik, mert az nem játék, hanem szimulátor, és nem is akármilyen! :)

A Theatre Of War-t nem próbáltam még, de elég csalódás amiket olvasok a hozzászólásokban. Ezt fejlesztették 5-6 évig??? Többet ki lehetett volna hozni belőle. Majd pár év múlva ha a Media Marktban a nagy kosárban lesz 990-ért talán megveszem. De úgy látszik nem emiatt fogok dombornyomású bankkártyát csináltatni. :/

• Hecker007
    egyetértek :) ebből a játékból kifelejtették az AI-t, pedig nem lenne rosz, csak hát így.....
  • m1garand
    sok igazság van abban amit mondassz de lényeg a félelmetes Ai pontosabban annak hiánya a menü az le van szarva, ja és az ára hihetetlen az RO 20 akkor ez miért aduplája?
  • bgabor
    Megnéztem a demot. Hát szvsz nem olyan nagy kár, hogy sosem fog emberi formában megjelenni.
    Ráadásul ugyanaz a szörnyű kattogó hang van a főmenüben, ha rákattintasz egy gombra, mint a Sturmovikban.
    Nemhiába mondom, hogy az oroszok nem tudnak normális játékot készíteni.
    Ezt most a másoládvédelmi rendszerrel tették tönkre. Anno a starforceal is ők kezdtek szórakozni.
  • Elar
    Csak előtte jó lenne megnézni milyen.
    A demo sem indult
  • neuro
    Vedd meg... és akkor nem lesz tiszta gáz.
  • Elar
    Vki el tudja indítani az angol verziót?
    Ez tiszta gáz :(

:)
  • stuka85
    valakinek valami uj infó???
  • Axon
    A gamestar jár a munkahelyemre, de csak azokat a cd mellékleteket tartom meg, amelyek érdekelnek.
    A cdgurut szoktam megvenni, ha jó játék van a mellékletén. Utoljára az Aurora Watching miatt vettem, meg ami szerintem nem az idén volt. Szóval úgy évente egyet biztos megveszek.
  • Serpa
    télleg, te veszed azt az újságot rendszeresen, v csak ha van vmi érdekes rajta?
  • Axon
    Mivel elvileg van warez verzió (bár az nem működik), félek tőle, hogy ezzel már nem fog foglalkozni egyik törő csapat sem, márpedig akkor nem hiszem, hogy be tudjuk valaha is szerezni, legfeljebb csak akkor, ha Gamestár melléklet lesz :-)
  • Serpa
    van amikor csak a netes megrendelés választható.

és abban igazad van, h kiprobálás nélkül nem veszi meg az ember (a demo pedig nem mindig elég).
  • joebacsi
    "Az angol nyelvű meg nem indul el senkinek."
    épp kérdezni akartam :)
  • Axon
    Ahhoz képest, hogy vártunk rá vagy 6-7 évet, igen csak pofára estünk.
    Topik halott. Nem tudom hányan vették meg az angol verziót, de nem lehetnek sokan.
    Nekem az orosz volt meg, de letöröltem, mivel az orosz nyelv miatt játszhatatlan volt számomra. Az angol nyelvű meg nem indul el senkinek.
    Ez a "neten eurót átutalok valahova, majd megrendelem vagy letöltöm" dolog nálam nem működik.
    Igazából csak akkor veszek meg egy játékot, ha a warez verzió tetszik és sokat játszok vele és szeretném, hogy meglegyen eredetiben. Na persze akkor is a "beslattyogok a boltba és leveszem a polcról, majd fizetek a pénztárnál forinttal" dolog működik, mert én már csak ilyen konzervatív vagyok :-)
  • stuka85
    Pedig még az elején milyen jó kis játéknak indult
  • Hecker007
    ha megveszed angol nyelvü lesz, de állt csak orosz gyökerek ellen fogsz tudni multizni
  • Zsolo007
    Igen, azok mind EA-sok. Nekik van rá pénzük...
  • Zsolo007
    Ha megveszed angol lesz és mindenkivel tolhatod :)
  • hooah
    Akkor ha megvenném a játékot az orosz lenne vagy csak azokkal lehetne tolni a game-ben?
  • Dexantreal
    Ehh, basszák meg magukat a szállítók!
    Ilyen kis szarok helyett, mint Luxemburg, vagy Iceland, meg nem tudom mi, nyugodtan lehetne a magyar is!
    Nem értem mirét hagynak ki minket az oroszok. Nálunk pl. csomó játék van, ami kijött magyarra, mint pl. NFS: CArbon, Sims 2 kiegészítők és még sorolhatnám. Nah és Luxemburg és társai?
    Lol.
    Meg némelyiknél az országunk is nagyobb pff.