124119
-
#449 Senkise dógozik Mo.-n......mindeki gyáccik.. -
#448 Most mit parázol a GS-től? Amíg nem találkozol vele,addig nem tudhatod milyen. A többiek csak átvágnak,semmi extra kemény nincs abban a szörnyben:-) -
Noodlee #447 Már megmutattam neki :)
Most találkoztunk egy új magyar arcal.
Az elöbb 6 magyar volt ONLINE a VIP-mből .)) -
#446 a depo egy olyan epulet ahol nagyon sok lada van azt keresd ez thaisban ha kijoyz a templombol akkor balra az utca vege dee onnan is megismered hogy nagyon sokan alnak elotte mellete stb. es arra vigyazz hogyha kinyitottad a ladat akkor abban van meg egy depo feliratu lada is es abba kell pakolni -
#445 hol a depó -
Noodlee #444 Nagyon helyes! Osszátok csak az igét! :) -
#443 Gyudron miert felejtetted ki Bebbye-t :):) mar teccikertenivel atmentunk egyszer ill vissza is jottunk a swamp trolloktol igaz en egesz uton a HMM en tartottam a kerzem es amikor megjartuk az utat akkor neztem meg hogy azzal a 8 HMM el ami nallam volt csak megjobban felidegesitettem volna a GS-t ha jon mint hogy kinyirtam volna mert ha minden igaz akkor ugy 1000 koruli sebzest birtam volna elloni ra ha makom van es neki meg 1300 a hp ja:):): mondjuk ha nagy a mazli akkor lehet hogy kinyirtam volna dee nagyon hatar eset arrol nem is beszelve hoyg nekem ugye 40 varazslatot kellet volna elloni mig o 2x megut es nekem temetes:):):) szal a futok utok taktika megy csak en attol felek hogy o a gyorsabb es nem akarom kiprobalni:):):) -
Noodlee #442 "Ha lesznek bent tápos májerek is pl. Zak Dourden"
LOL
-
#441 na noodli lassan atveszuk a szerepeteket es mi oktatjuk majd a kezdo jatekosokaat:):):) lehet hogy ebbol kene inkabb vizsgaznom:):) -
Gyudron #440 Néha én is szoktam lenni éjfél után, mert van aki akkor nyomja, Thaistól nemnagyon érdemes messze kolbászolni, mert beraktak 1-2 új veszélyes szörnyet.
Ami megy 8. szinten kb. wolf, troll, ők vannak Thaistól -> (keletre) meg egy picit délre.
Ha lesznek bent tápos májerek is pl. Zak Dourden, akkor vele/velük érdemes elmenni felfedezni (persze csak óvatosan ).
-
#439 Tegnap este engem is beengedett 2*. 2.szor, mert meghaltam:((((( -
Noodlee #438 "ha nem veszesen vannak sokan szl 860-870 stb akkor be lehet ferni mert eleg sok ember lep ki be folyamatosan szal ha jo ritmust kapsz el akkor akar egybol is be tudsz menni ha meg rosszat akkor akar 30 percet is kinlodhatsz mire befersz"
Ez tökéletessen így van. -
#437 akkor nektek jo nekem mar egyszer 30 percre az ip met is bannolta:):) amugy telleg jobban jartok ah egyut mentek mert nagy segitseget jelent ha az egyiket uti a leny a masik meg levakarja rola :) bizonyos lenyeket csak ighy bir az ember ugye az elejen kinyirni:):) amugy en nem tom leszek e ma mert egy kcist el vagyok maradva a tanulassal:(:( eddig is azt nyoamttam:(:(:( de mar nagyon unom a matematikai statisztikat:) szal lehet hogy nyomom majd egy kicsit:) az estere meg viszaterve ha nem veszesen vannak sokan szl 860-870 stb akkor be lehet ferni mert eleg sok ember lep ki be folyamatosan szal ha jo ritmust kapsz el akkor akar egybol is be tudsz menni ha meg rosszat akkor akar 30 percet is kinlodhatsz mire befersz -
#436 Csak modemmel sajnos. Így csak késő este, mert a gatyám rámegy, de ma 4-ig vagyok. Meg talán majd 10 után. Azért írhatsz pár okos dolgot:) -
Gyudron #435 Akkor tiltják le az accountot, ha 3szor elrontottad az account-ot vagy a jelszavadat, akkor 5 percig arról a gépről nem próbálkozhatsz. -
Noodlee #434 Ronhaven most nem online.
Kiserik.
Te otthonról is tudod nyomni? Mert a karakterlapodon láttam hogy tegnap fél éjfélkor online voltál. Ha majd valamikor tudsz délután 6-fél 7 körül jönni, akkor megmutatnám mit merre. -
#433 Én itt vagyok. Felőlem mehet. Amúgy se találom még itt a helyemet Thaison. -
Noodlee #432 Ott akkor a rendszerükkel lehetett valami pillanatnyi gixer. Azért, mert sokszor próbálkozol, nem tiltja le az accountodat. Nekem is néha előfordul, hogy ilyet ír ki. -
ronhaven #431 En most kileptem,esetleg majd meg visszamegyek.
Volt hogy probalkoztam delutan is ,annyiszor ,hogy a vegen kiirta hogy 5 percre beszuntetik az accomat:) -
Noodlee #430 Mert most pölö mind a ketten online vagytok, és mind a ketten Thaisban. -
Noodlee #429 Ha töbször próbálkozol belépni, akkor akár este is beenged. Mondjuk van amikor 15-20 percbe is kerül. Én ha ráérek, akkor este mindíg vagyok kb 6-tól. fél 7-től. -
ronhaven #428 Hat ha talalkozunk tolem mehetunk egyutt. En csak delelott-del korul jatszogatok, mar csak azert is mer kesobb soha nem ferek be. -
Noodlee #427 Kiserik és Ronhaven.
Össze kéne dolgoznotok. MInd a ketten alacsony szintűek vagytok. Biztonságosabb lenne, ha együtt mennétek, ha mind a ketten online vagytok. -
Noodlee #426 Gratula -
#425 grats -
#424 na. Átértem Thaisba:) -
#423 inkább 10 óraizol :) (10:02) -
#422 most hogy ezt megtudtam,sokkal nyugodtabb lesz a napom...:-pp -
Noodlee #421 Swe gombasalátát reggelizem. -
Noodlee #420 Ha felfedező útra mész akkor ne egyedül menjél.(van olyan hely, ahonnan nem tudsz egyedül visszajönni, csak ha valaki felkötelez). Pláne ha nem a felszinen akarsz lóbászolni, mert a dungeonokban nagyon meg lehet szívni. Mondjuk mi lvl 8-on mentünk Gyudronnal felfedező útra, és volt egy-két forró helyzet, szó szerint (pl:sárkány:)). de szerintem tényleg feelinges ismeretlen helyekre mászkálni. Én még mostanában is fosok, ha idegen helyet derítek fel. -
Noodlee #419 OK. Akkor legyél Knight. -
Noodlee #418 A legtöbb magyar Thais környékén bóklászik. pl Kazba is lehetne menni kapásból, de ott csak sima Dwarfokat tudnak gyakni az alacsonyabb szintű karakterek, és azért kicsit unalmassá válik heteken keresztül törpéket gyakni. Persze onnan is el lehet kolbászolni másfelé is, de Tthais, és környéke a legváltozatosabb. Meszebbi városba meg azért nem érdemes menni, mert akkor velünk nem igazán futna össze. De mindenki oda megy ahova akar. -
#417 Csak jobban szeretem a kardokat, mint a messziről lövöldözök meg menekülök stílust. Ezért nem is értem pl a Sacredbe hogy lehet élvezni a Woodelfet. SZVSZ maradok a knightnál. -
Noodlee #416 Szerintem nyugodtan legyél pala. Kicsit nehezebb vele játszani, mint a knightal(távolságot kell tartani), de nagyon jó kis karakter. Knightból magyar szinten sok van, de paladindól hiányt szenvedünk. De ha gondolod legyél knight, ha akarsz. Ahogy gondolod. -
#415 köce!:-)
Mondjuk még csak a kontzinens kis részét jártam/uk be. Lassan elindulok felfedező útra:-))
Egyébként ugye az elején választhatsz 4 város közül,hogy hova mész. Akkor nem csak Thais közelében kéne lennie könnyebb dungeonoknak,hanem azon városok közelében is,nem? S mivel sztem az emberek olyan 50%-a Thaisban kezd,lehet,hogy ott több lény/xp lenne... -
Noodlee #414 Ezt nem szemrehányásként mondtam. Frankón kenitek a dolgokat. :) -
#413 Jóvanna!:-)
Igaz én tized annyira sem vagyok tapasztalt,mint te Tibia fronton,de azé van szemem,s látok!:-)) -
Noodlee #412 "A paladin sokkal nagyobb sebzéseket tud bevinni"
Ez így van, de azért kicsit röhelyes nem? Akár egy sima nyilvesszővel is akkorákat tud sebezni, hogy csak lesek. A knight meg csak simogatja a lényeket a hunterkiller fegyverével. -
Noodlee #411 Nekem már nem is kell válaszolgatni. Megteszi helyettem más :) -
#410 gonm=gomb