124119
  • TopGun
    Hi! kuldok neked most privit ok?
  • Noodlee

Remélem.
  • Noodlee
    Mi is azt szeretnénk, hogy minnél hamarabb magas szintűek legyetek.
    Nem éri meg kommandózni alacsony szinten, pláne nem egyedül.
  • kiserik
    OK. Értettem.
  • Noodlee
    Ha mindenki meghal naponta 2x-3x akkor mi sem fogjuk bírni anyagilag :(
    Mindíg újra felruházni az emberkéket :) Jobb esetben csak a hátizsákot veszted el(meg persze skillek, és XP). Szóval NEM éri meg meghalni.
  • Noodlee
    Csak hogy tudd, az Elf Scout nem is olyan piskóta! Tegnap engem is majdnem levágtak, és csak ketten voltak. Valamivel több a HP-m mint neked, és a cuccaim is egy fokkal jobbak. Szóval amerre mondtam hogy ne menjél, arra ne menjél!
  • kiserik
    de a cuccok, amiket adtál még megvan hiánytalanul mind. (kivéve a pecabotot:( )
  • Noodlee
    Ha engem legyak valami, akkor egy jó darabig nem megyek arra. A hulládat kukázni meg nem érdemes, mivel halálkor lecsökken a skilled, pláne ha valami cuccot is elhagytál, akkor pláne nincs esélyed. A másik meg, hogy valaki elötted tuti kikukázta a hulládat! Maradj a farkas, roti, hörcsög, kígyó stb... melett egy darabig.
    Ami nem megy ne eröltessük.
  • kiserik
    Bénaságom msot már határtalan. de jól esik, hogy törődsz velem.
  • kiserik
    Igérem most már vigyázni fogok, csak néha elborul az agyam.
  • kiserik
    Lófaszt :(
    Ma is meghaltam már vagy 5*. Visszamentem kikukázni magamat, és nyekk. de legalább megvan minden fontos cucc.
    A sima elfet ütöm, mint állat, a Scount meg mindíg kinyír, és közel se tudok hozzá menni, mert elszalad. a Valkyr meg tévedés volt tegnap. Épp levágtam egy vad harcost, s mikor átkutattam, odajött a Valkyr. Én meg álmos voltam, és nem figyeltem, azt hittem, hogy egy másik játékos.
  • Noodlee
    Kiserik!
    Nem tudom te mit csinálsz, de hogy ma is sikerült meghalnod 3x is, ráadásul Elf Scout-tól!!
    Erre már nem is mondok semmit.
  • Noodlee
    Te is hol futottál össze Mino Guardal ? Remélem nem mentél le oda ahová a múltkor mentünk le tréningezni.
  • Gyudron
    Még valami : én is baromira untam Xillyvel naphosszat csak trollokat, farkasokat, rotwormokat gyakni, hogy legyen manám rúnákat csinálni, a cuccokat általában otthagytam, mert kellett a kaja, viszont alacsony szinten nem láttam értelmét, hogy elmenjek mino guardot, archert, maget... gyakni, mert két ütés temetés voltam.
    Néha néha gyaktam csak erősebb lényeket, általában támogatással, és csak full biztos helyen, nem volt túl jövedelmező, mert csak úgy fogyott a rúnám, mint állat.
    Kb most értem el arra a szintre (lvl 25), hogy bátran odaállok 1-2 dwarf soldier közé (2 fire devillel), vagy gyakok démon szkeletonokat láthatatlanul és hmm-mel.
    Kérlek legyetek türelemmel, nem érdemes naponta 2-3 szor meghalni csak azért mert éppen arra kószál 1 mino mage, zerker, vagy valami hasonló...
    Na ez így egyszerre lehet, hogy kicsit sok volt, de érdemes elgondolkozni rajta, addig is Jó vadászatot !
  • Noodlee
    Pedig mondtam neked, hogy az Elfek felé ne menj. Tiltottalak a Valkyre-októl is :)
    Ez van. Remélem tanultál belőle :)
  • Gyudron
    A druidámmal elég sokáig csak hmm-et használtam, mert bőven elég volt, aztán kezdtem gfb-ket csinálni.
  • Shaman
    kérdésem: a sima fire ball,és a great fire ball sebzése között van különbség?
    Mert ha nincs akkor megveszem a simát is,mert igaz kisebb terület,de mánailag sokkal kevesebb...
  • kiserik
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ma semmi sem sikerül :((((((((((
    1 óra míg belépett, majd az én balfaszságom miatt megint KO. Szar ez a nap. K..VA ÉLETBE.
  • kiserik
    Ja. Megjött az a kurva főnököm, és nem tudtam elmenekülni. Megkíséreltem egy vészkilépést, de sikertelenül:(((
    Hál istennek, semmi fontos nem veszett oda.
  • Bobber
    ne offoljunk itt emberek:):) na szal akkior nekem meg az akerdessem hogy egyaltalan hogy lehet multiban tolni mert nekem nem megy haverral probalom de nem kara menni a dolog:(:(
  • Shaman
    hmmmmm,lehet,hogy van valami multi peccs is...
  • Noodlee
    Én 1.5-tel toltam. Kb 10 cuccból, amit felvettem csak 2 került be az inventorymba. Ledobtam a newbie havernak két nagy becsben tartott kardot, hogy vegye fel. Azt mondta most nem kell. Felvettem, de nem vettem fel :) Eltünt csak úgy. A másik arcot, akivel játszottam nem is lehetett kivenni hogy kicsoda micsoda, nagy fekete izékből ált. Ő azt mondta, hogy én meg magam mögött vonszolom a felszerelésem a földön. Szóval nem csak nálam volt tök gáz a game.
  • Shaman
    Noodlee: Amúgy sacred multiban mi volt a gondod? Mondta Bobber,hogy nem volt nektek jó,mert bugos volt,vagy mi....
    Meg hanyas peccsel toltátok?
  • Shaman
    Na lassan visszaszedtem ma délelőtt az elveszett xp-met.
    Hál Istennek cucc se veszett oda rólam. Ami viszont baj,hogy nem csak xp-t vesztettem,hanem magic szintet is 2-t:-( Abból már 1 visszajött.Illetve ahogy néztem vesztettem 1 fishinget és 1 swordot is. (ezek már visszajöttek)

Szal gecó ez a játék,ha meghalsz...
  • Noodlee
    Kiserik!
    Hogy sikerült meghalnod? Oda mentél az elfekhez?
  • Gyudron
    Az elején érdemes a legjobb fegyverrel nyomni, farkas, troll, esetleg rotworm, jön kaja, xp, és folyamatosan varázsolni, hogy legyen nagy magic lvl, kell a rúnákhoz.
  • kiserik
    silled=skilled
  • kiserik
    A véleményetek érdekelne egy tápolási eljárásra. Felszereled magad (engem Noodlee) jó vértekkel, és magadhoz veszel egy gyenge fegyver. Így mire kigyilkolsz egy neked való ellent, sokkal jobban nő a silled, mert többet ütsz. XP-t lassan kapsz, de az ütéserőd nő.
    Na?
  • Bobber
    hat baz mondtam hogy megdoglesz bakker. egy kis felelosseg szoruzlhatna beled. Es ha most a jo kis cuccaid elvesznek akkor mi leszna latod en ezert nem kemenykedem
  • Shaman
    sasser vírus...
  • shaba23 #459
    te barom
  • Shaman
    Bazzeg meghaltam:-((((
    Fogalmam sincs mim veszett oda,mondjuk a hátizsák tuti,de abban csak némi pénz kaja,meg 1-2 rúna volt,szal azért nem kár.Remélem megmaradt a karin mindenem....majd holnap kiderül,mert most nem took visszajoinolni.......

Nagyon jó helyet találtam a Troll erődben xp-zni,csak volt egy kis elkerített rész ahol skorpiók voltak,én meg keménybe bementem,s a mérgük kinyírt.... tiszta barom voltam,még manám sem volt,hogy méregtelenítést nyomtam volna,pedig akkor lazán túlélem...:-(( Ekkora barmot,mint én....
  • shaba23 #457
  • Noodlee
    Ecsém! A gépem újraindult magától!
    De második próbálkozásra sikerült visszalépnem Tibiába :)
  • Noodlee
    Hát ez kicsit csúnya lett :(
  • Noodlee
    Szintlépések:

LVL XP
    9 6400
    10 9300
    11 13000
    12 17600
    13 23200
    14 29900
    15 37800
    16 47000
    17 57600
    18 69700
    19 83400
    20 98800
    21 116000
    22 135100
    23 156200
    24 179400
    25 204800
    26 232500
    27 262600
    28 295200
    29 330400
    30 368300
    31 409000
    32 452600
    33 499200
    34 548900
    35 601800
  • kiserik
    S lőn világosság:) Na sziasztok. Lépek haza
  • Noodlee
    Megmutattam neki. Már nyomja az Utevo Lux-ot.
  • kiserik
    Varázsolni hogy lehet?
  • Noodlee
    Ha a főnök elszalad valahova, akkor egyből lépünk be :)

A GS-től meg nem kell félni. Én is csak viccből félek tőle. A guild főnökünket sem vágta le a GS lvl 50-en :)