124119
  • Shaman
    de mi "kemények vagyunk" (idézet Első Shaman uralkodótól)
    :-ppppp
  • Gyudron
    Nem egészséges, ha 8-an körbeállnak, még 8 patkány is szétkaphat sec-perc alatt
  • Bobber
    akkor tuti az a 6 spearman meg 2 orc warior volt akitol a sebzest kaptam aki korbe alt:):):)
  • Noodlee
    Ha a világ PvP, akkor bizony sebez mindenkit, aki a hatósugarában van, de Securán csak a szörnyeket sebzi.
    A spellcasterek szoktak viccelődni azzal, hogy mindenkit lövöldöznek vele, de nem sebez játékost Securán.
  • Shaman
    Na végre a magic levelem elérte a 9-et,s tudok Greater Fire ball rúnát csinálni (szerencsére pont 120 manám van).
    Ki is próbáltuk Bobberral mielőtt kiléptem,s jöttem melóba.
    NAGYOON DÚÚÚRVA!!:-ppp
    Kérdése,ez csak a szörnyeket sebzi,vagy a másik karit is,mert Bobber panaszkodott,hogy bekapott egy irdatlan sebzést,csak nem tudja honnan.
  • Shaman
    Nem kell parázni!
    Télleg kemények vagyunk!:-ppp
  • Bobber
    na nekem meg el kel mennem most a varosba szal nem tom mikor erek haza de ha leszek akkor benyomom a gepet szerintem es nyomatom a gamet de meg majd meglatom:):)
  • Noodlee
    Én ma leszek kb. 6-tól, de lehet, hogy holnap reggeltől is leszek. Majd meglátom, hogy tudok felkelni.
  • Noodlee
    Mind a ketten szintet léptetek :)
    Gratz
  • Noodlee
    Ha gondoljátok, mehettek berserker módjára is, de én csak azért "tiltalak" titeket helyektől, mert nem akarom, hogy elhalálozzatok :)
    -XP, -cucc, -fő tulajdonság, szóval nem jó ha meghaltok.
  • Noodlee
    Az orkok azok nem veszélyesek, de ha sokan vannak, és valamiért elzárják a menekülő utat, akkor szopacs. A FireDevilt meg az is odaviheti, aki csak menekül előle, és nem feltétlenül azért viszi oda, hogy a newbiekat levágja.
  • Bobber
    jo hogy irtad hogy ne menjunk oda amit irsz mert allandoan ott irtottunk most mert ott eleg soka a roti ill a spearmanokat is irtjuk eleg jol ill shamana a magic mislevela a wariort is uti mint allat szal eleg sokat maszkaltunk arra de en is allandoan azt hangoztattam hogy felek hogy valaki hoz rank egy fire devilt:) de hat shaman azt mondja allandoan hogy mi kemenyke4 vagyunk:)
  • Noodlee
    Pala az Távolsági fegyverrel akkorát sebez, mint állat, de nagyon nehéz palával játszani,mert mindíg távolságot kell tartani. Ha túl messze van az enemy az se jó, meg ha túl közel, az se. Ha meg melette van az ellenség, akkor meg már mindegy neki :)
  • Noodlee
    Ha megfogadjátok a tanácsomat, és maradtok a rotiknál, akkor ne menjetek arra, ahol tegnap kidobott titeket,(legalább is ne nagyon be) mert ott gáz lehet, és valaki hozhat arra FireDevilt is.
  • Bobber
    amugy most egy kicsit haragyzsom shamanra mert elmentunk a csontis toronyhoz de hat ugye zarva volt. Erre mondta hogy nezzunk szet, es bementunk egy szikla labirintusba ahol egybol szembejott velunk ket cyc azt se tudtuk hogy menekuljunk:):):) ugy utottek mint az allat:):)egybol futas visza a hidhoz:) erre jott egy pala es ulyanokat utott a cycon hogy csak pislogtam 114 volt aszem a legnyagyob sebzese:):):) en is akarok ekkorat sebezni:):):)
  • Noodlee
    Ha netán valaki kinyitja a tornyot, akor csak csontizzatok, mert a Ghoul, és a BH(Beholder) még kemény. A DS-ről (Demon Skeleton) nem is beszélve.
  • Noodlee
    Ha me este nem, akkor majd holnap reggel :)
  • Noodlee
    A csontis tornyot elég messze lehet kinyitni. Át kell menni a sivatagon keresztül, ahol van Lion, Scorpio(az kemény még nektek) szal inkább hadjátok. Ma este, ha tudok belépek, és akkor tornyozunk, de inkább spenótozni megyünk. Ott ömlik majd az XP. Szerintem rotwormot gyakjatok Thaistól északra lent, ahol tegnap voltunk.
  • Bobber
    ill lesztek e ma game mert mi este megyunk mozi:):):)
  • Bobber
    nam ar irjuk is a kerdeseket:)
  • Shaman
    A csontis torony ahol tegnap oltunk,hol lehet kinyitni a bejáratot,mert zárva van?
  • Noodlee
    Ha meglesz az Invisible, akkor majd megyünk együtt a toronyba, knightok gyakják a Ghoult,Beholdert, Drida meg a Demon Skeletonokat!(Knightnak az úgyis kemény :))
    Szal jó lesz.
  • Noodlee
    Druida spell, ami kimaradt:

Invisible "utana vid"

Ez is kötelező! De vannak szörnyek, pl: Ghoul, Beholder, ami látja az invisible-t.
  • Noodlee
    Mi a neve annak a magyar csókának a neve, aki adta nemktek a cuccokat?
  • Gyudron
    Örömmel láttam, hogy gyarapodik a Securán lévő magyarok száma
  • Chaos Mad
    jo, ezt tudtam én is :)
  • Noodlee
    Bocs, de megjött a főnök, ezért léptem ki.
  • kiserik
    Köszi szépen.
  • Noodlee
    Mindent jól csinálsz, kivéve az elhalálozást :)
    Bobber leírta #265 hogy kb mit kell csinálni az elején, de ha visszaolvasol, ami nem túl sok hozzászólás, akkor jobban képben leszel.
  • Bobber
    arra vigyaz hogy ne halj meg mert akkor xp-t vesztes a meglevo xp-d 10% at szal arra vigyazz es lehet szintet is veszteni ugyhogy esznel kell lenni

na nem kel ujrarakni a winfost ugy nez ki mert felment minden javitocsomag es remelem ez megoldja a problemaimat ugyhogymost megyek ezerrel es fejlesztem a karimat hogyminnelhamarabb at tudjunk menni:)
  • kiserik
    Na már én is játszom, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. Irtom a patkányokat, eladom őket, meghalok, és kb ennyi.
  • kiserik
    Na már én is játszom, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. Irtom a patkányokat, eladom őket, meghalok, és kb ennyi.
  • Noodlee
    Ha netán ujradobnád a windowsod, akkor a Tibia könyvtáradat mentsd el másik meghajtóra, akor megmaradnak a térképeid.
  • Noodlee
    Nekem is azt mondta, hogy megvár, pedíg csábítottam átfelé. :)
  • Bobber
    na en most eppen sehol nem avgyok mert pat5chelem a winfosom mert nem stimmel nalla valami:(:(:( dee ha mindeen igaz akor leszunk dedlutan es ha minden igaz akkro nemsokara elerem a lev 8 at es at is megyek. Shaman mar meg is lepte de megvar engem legalabbis remelem:):):):)
  • Gyudron
    Xilly Thaisban van
  • Gyudron
    Pill, megnézem
  • Noodlee
    Xilli most hol van? Kazban?
  • Noodlee
    Elég, ha hármunk közül lesz valaki, majd átpasszolja a másik arcnak :)
  • Gyudron
    Mikor lesz fent mindenki jól ?
    Mert akkor veszem a fáradtságot és átcaplatok Thaisba, és majd dobálok lút