124119
  • kiserik
    Heavy Magic Missile miatt kezdtem egy palát :D
  • kiserik
    Köszi :)
  • Shaman
    Na kitoltam a Sacredet..... lehet,hogy megint előszedem a Tibiát:-p
  • Noodlee
    Light "utevo lux"
    Light Healing "exura"
    Antidote "exana pox"
    Magic Arrow "exevo con"
    Heavy Magic Missile "adori gran"
    Magic Shield "utamo vita"
    Invisible "utana vid"
  • kiserik
    Csak hogy kérdezen már vki :D
  • kiserik
    Palának milyen spellek kellenek?
  • Noodlee
    Sajna meghalt a fórum.
  • kiserik
    Halihó!

Senkinek semmi mondanivalója sincs?
  • Shaman
    jah:-)
  • Noodlee
    Hi!
    Csak mert rég irtak ide be. He.
  • Bobber
    na akkor ided is leirom :):) lehet hoyg fogunk egyut menni ded egyenlore el van szalva teljesen az agyam mert nem tom mi lesz a vizsgaimmal es nem igazan latom meg a veget:(:( de lehet hogy fogom meg nyomatni de most egyenlore tul ideges vagyok mindenhez:(:( na majd meglatjuk
  • Noodlee
    Hát erre csak azt tom mondai hogy :
    Pedig tökre örültem, hogy együtt fogunk menni Questeket csinálni, meg gyakni.
  • Shaman
    Inkább gyere szavazni,nincs kedvem egyedül menni:-pp
  • Bobber
    ja es felreertesek elkerulese vegett ez shamanak megy nem nem kot le a sacred se most pedig nagyon jo a game es telleg 2 napig toltam azt is ded most az se jon be igazan:(:( lehet hogy most egtem ki:(:(:( na mind1 majd meglatjuk azert reggel amr nagyban tolok majd valmi gameűt lehet hogy atszokam az autoversenzos jatekokra pedig az a halalom:)
  • Bobber
    na mint shama mar lentebb irta: igen nagyon unalmassa tud valni ez az alandoan ugyan azt a lenyt runolom dolog :(:(:( Ez volt a bajom a diabloval is hogy nagyon meguntam hogymindig felrantjuk karit utana meg megyunk es semmit mast nem csinalunk csak baalt runoljuk:(:(:( Amikor elkezdtem tolni ezt a gamet azthittem ez egy kicsit valtozatosabb lesz de sajnos be kell hogy lassam ebben a a jtekban is csalodnom kell sajnos talan meg nagyobbat mint a dioban:( Mert hat itt ugye relative pillanatok alatt meg lehet szerezni az alap varazslatokat utana csak arra kell alandoan varni hogy legyen eleg mannad es tudjal runat csinalni (Bocsi dede most egy kicsit varazsloszemmel nezem a dolgot) ha van runad fasza gyerek vagy ha nincs akkor meg halott. Es igazan nincs is fejlodes szerintem a jatekban. Nem kell felreerteni tudom hogy lep szintet a karakter en most arra gondolok hogy mint mar irtam elobb egybol megvan az oszes lenyeges varazslatod a tobbi meg szart se er jo mondjuk nekem emg nem volt meg minden dee ugy erzem ha meg is lenne akkor is nagyon unalmas lenne hoyg vagy le merek menni egy lenyhez vagy nem mert ha nem sikerul idoben jol varazsolni akkor megesz reggelire es meg egy utest sem birok ki:(:( na roviden ennyit a sirankozasrol:( rossz napokat elek meg mostanaban:):) Azertmeg lehet hoyg fogom tolni egy kicsit de meg nem tom mikor mert egyenlore nem tud lekotni a fentebb leirtak miatt:(:(:(
  • Noodlee
    Pölö ha idézel két DS-t, vagy FireDevilt, vagy esetleg Monkot, akkor nattyon "Fasza gyerök" lesző. Maj akkor meg mersz közelíteni olyan monsztákat is, amiről én csak álmodni fok. Szal ennyi. :)
  • Shaman
    hümmmm......

Amúgy magasabb szinten mitől leszek olyan fasza gyerek? nekem igazán csak a manám nő szintlépéssel az életem,csak 5-el nő,szal annyira nem leszek kamperebb,sztem..
    Ilettve lennék ha jobb cuccaim lennének,de azt meg olyan monszta dobhat akit meg sem merek közelíteni:-) Ördögi kör:-)
  • Noodlee
    De magasabb szintű csókák szokták használni. Gondolom akkor, amikor két darab 600+ manás szörnyet akarnak megidézni.
  • Noodlee
    Max 100 manát ad vissza. Szóval szvsz nem éri meg. És igen 100 aranyba kerül, és készíteni nem lehet.
  • Shaman
    egy mana poti ami ugye 100 arany,mennyi manát ad?

Gondolom magasabb szinteken,mikor már 4-800 manája van az embernek nem várja meg,míg kajából felmegy...

Egyébként soknak érzem az árát. Nem lehet valahogy készíteni?
  • Noodlee
    Pedig nő az. Csak figyeld :)
  • Shaman
    akkó majd a dungeon alján idézem meg:-)))

Amúgy hiába léptem 16-os szintre,illetve a magic levelem már 18-as a hmm sebzése nem igazán akar nőni...:-(
  • Noodlee
    lefele nem lehet vinni,csak felfele
  • Shaman
    akkó hogy megy le?beleesik utánam a lyukba?
    vagy lefele nem lehet vinni,csak felfele?
  • Noodlee
    Lyukba nem tudod belelökni, ahogy másik karaktert sem.
  • Noodlee
    Az a 220+-t nem javították ki. Anno 220 mana volt a leggyergyább idézett lény(kutya), de már van olcsóbbér is (Rat). Ezért van ott a 220+. Tehát pl, ha akarsz egy Waspot idézni akkor az 280 mana.

Különben meg a varázshasználók magasabb szinten fejlődnek sokkal gyorsabban, és könnyebben, mint a Knightok.

Lépcsőn nem tudod felvinni, csak lyukakon, és létrán felkötelezni. A marha nem tud lépcsőzni :)
  • Shaman
    Na akkor egy-két kérdés:
    Szal már a magic szintem megvan hozzá,de még pénzem nincs,de minnél hamarabb beruházok a summon creature.
    Ehhez lenne egy-két kérdésem.
    Első mana igény. A varázslat leírásánál az van ,hogy 220+ mana a varázslat,illetve minden lénynél van egy mana összeg.Pl a patkánynál 200. Ez azt jelenti,hogy ha akarok 1 patkányt akkor az 220+200 mana azaz 420???
    Kicsit soknak érzem...
    Illetve másik,hogy Zak mondta,hogy szinteken át nem tudod vinni. Gondolom lyukba bele lehet lökni,illetve felhúzni kötéllel,s ugyanez müxik létránál is,de mi a helyzet a lépcsőknél?Azon fel/le tudod őket vinni valahogy?
  • Shaman
    Csakhogy megválaszoljam a saját magam által feltett kérdéset.
    Megvettem 800 aranyért a sima Fire ballt. Na ez annyi mintha 800 aranyat kihajintottam volna a kukába...:-((
    Szart sem ér az a varázslat...
  • Shaman
    Igen ez itt a baj.
    Hogy a játék ezen szakasza elég unalmas a varázshasználóknak.
    Mert 5-ször annyi idejig tart leütni egy szörnyet,mint egy lovagnak,vagy paladinnak,de sima szörnyre (roti,troll,ork,stb.) meg nem használ varázslatot az ember,mert elég lassan töltődik a mana. Én körülbelül így használom,hogy Orc warrior-ra hmm,ha meg sok a roti,akkor gfb. Ez szép meg jó,de pont emiatt iszonyat lassú a fejlődés egy harcoshoz képest,s sajna elég unalmas is.. én már szívesen questelnék,vagy fedeznék fel új területeket,de kissé kicsi hozzá a karim. Szal sztem ezt igen-igen elbarmolták a játékban.
    Hogy mást ne mondjak,pl Bobber most ezért nem tolja,mert már unja ugyanazokat a szörnyeket ugyanott gyakni 200-adszorra.
    Lovaggal persze könnyebb,mert neki 1-2 ütés egy lény oszt csókolom,de druidával,vagy sorccal baromi sok,s ebbe un bele az ember.:-((
    Most mindjárt 17-es vagyok (kb 1000xp),de még 20-ashoz baromi sok kell....,s addig ugyanitt ugyanezeket kell csapkodni...:-(
  • TopGun
    Mar rajottem! :(( senki nem tudja elkuldeni nekem most a [email protected] win98 ala a klienst??
  • Noodlee
    Hát amíg nem töltöd le a tibia726.exe file-t, és nem telepíted fel, addíg nem tudsz belépni. Ha már megvan akkor az asztalon, vagya startmenü programok között kell a Tibiára kattintani. Ott beírod az accountod, majd a jelszavad, és had szóljon.
  • TopGun
    Hero Druida a nevem, hol kell belepni Securara?
  • Noodlee
    Ha egy név nem tetszik neki, akkor néha a karaktergenerálásnál kiveszi a radio buttonokból a pötyit. Ujra be kell állítani a nemet, és a világot, ahol akarsz karaktert létrehozni. Karakter kreálásnál nincs olyan hogy full.
  • Noodlee
    Ékezetet nem fogad el karakternévben. A másik, hogy szinte lehetetlen olyan nevet találni, ami még nem létezik, mert ugye baromi sokan nyomják.
  • TopGun
    Annyira korlatozott a rohadt rendszer nalunk, hogy meg ezt sem tudom elkuldeni privatban! :(( "Akkor sajnos legkorabban csak hetfon tudok belepni, mert csak delutan tudom letolteni talan a klienst es elkuldeni magamnak egy ismerostol! :(( itt meg az istennek nem akar engedni nevet krealni secura-n! hiaba irom be magyarul, megsem! :(( lehet, hogy oda mar nem lehet belepni?"
  • Noodlee
    Kreálni attól még tudsz. Belépni nehéz ha 850+ a létszám. 850 felett csak azok tudnak belépni, akik fizetnek a játékért. Ha 850+ a létszám, akkor is be tudsz lépni, csak soxor kell próbálkozni, mert ugye lépnek ki az arcok, és akkor be tudsz csusszanni.
  • TopGun
    Ok. olvastam is oket! azt irja, hogy Secura full! attol meg tudok oda krealni? be tudok lepni?
  • Noodlee
    Elovastam. Írtam is :)
  • TopGun
    Elkuldtem, olvasd el kerlek!
  • Noodlee
    OK