124119
  • CattiBrie
    Catti-bia
    a Cat-Tibia-t nem engedte :)
    Egyébként nem értettem full, hogy milyen nevek nem lehetnek. :(
    Nood! Én napközben nem jácchatok!!!
    Esetleg jövhét kedd de., vagy szombat de.
  • Noodlee
    Mi a karaktered neve?
  • Bobber
    Na jo van csak vicc volt
  • Noodlee
    De nagyon örülnék, ha nyomhatnánke együtt a gamét, és közben mehetne a szkájp.
  • Noodlee
    Nem is hanyagolom el. Mondtam tegnap a drágának, hogy olvassa el az elejétől a topicot, mert akkor sok mindent megtudhat, de ezek szerint nem olvasta el :(
  • Bobber
    na szal egy kis info mert noodlee ugy latom elhanyagolja itt a felvilagositastmeg hat amugy is atvettuk mar tole shamannal ezt a szerepet
    Na szoval ha 850 embernel tobb van benn egy szerveren akkor nem lehet csak a fizetosoknek bemenni. De ez ebben a formaban nem igaz mert ha meg 855-860 ember van benn akkor erdemes probalkozni es ha mazlija van az embernek akkor akar egyblo is be lehet lepni ha nincs mazli ninccs belepes. Ez azert van mert elegge sokan ki be maszkalnak folyamatosan szal szerintem erdeemes probalkozni. Mondjuk nekem is volt mar olyan hogy csak 851 en voltak benn es nem birtam belepni vagy 10 percet de olyan is hogy 860 nal elsore. ugyhogy kitartas. Amugy delelott szinte barmikor be lehet lepni. Hat roviden ennyi. Ja hogy ez nem is olyan rovid
  • Noodlee
    Na monnyuk ha natyon akarok, akkor bármikor belépek, de néha beletelik vagy 40 percbe is :)
    Reggel 9 körül van szerver restart, kb 10 percig tart, utánna nagyon könnyen be lehet lépni.
  • CattiBrie
    Jahátakkormeg...
  • Noodlee
    Na ja. Mondtam, hogyha 850-nél többen vannak, akkor nem megy. Este 99% hogy kb 860 körül vannak bent.
  • Noodlee
  • CattiBrie
    Nem is lehetett beleépni a gaméba.
  • Noodlee
    "Mindent set, de és akkor most mi van?"

Ezt fejtsd ki, mert nem világos. Ja tegnap nem voltam este, mert moziban voltam Grimbuszékkal, de majd ma.
  • CattiBrie
    Noodlee: segíccs! most mit kee csinálni?
    Mindent set, de és akkor most mi van?
  • Bobber
    Ne felj Noodlee mar ez is haladas az is lehet hogy holnap mar eljtok a felhasznaloi nevemig holnap utan meg a jelszo is bemegy es vegre ujra gyaccokKi tudja
  • Noodlee
    Hát ez nagyon sajnos dolog!
  • Bobber
    shaman te:):)
    Hat mar megint valami jo temat talatal:):):)
    Egyebkent meg tok jo hogy meg penteken a sorok melelt azt beszeltuk hogy mar eluntuk a jatekokat, ahoz kepest egesz sokat itbiazol mostanaban
    De hat lehet hogy bennem van a bajd de nem visz r aa lelek hoyg ujra jatszak pedig mar vagy 2x elkezdtem.Odaig el is jutottam hoyg elinditottam a gammat de nem vitt ra a lelek hogy a jelszavamat is beirjam Szal
  • Shaman
    Ajánlom figyelmedbe:-))
  • Shaman
    azt még ne,mer annyi mana még nem gyűlt össze:-)
    Pont mire meg lett volna a másodikra a mana,elhagytam az elsőt:-)) Majd holnap kipróbálom...
  • Noodlee
    Elvileg a Dward Soldier az tud X-bow-zni, meg ütögetni is. Ha messze van krosszbózik, ha közel meg ütöget.
    Vagy ő össze vissza csinálja?

Mino archerrel má lehet aprítani. Próbáltad úgy is ha kettőt idézel a monsztából? Úgy mennyi XP-t kapsz?
  • Shaman
    még 1 szint kell,s akkor tudok minotaur archert. Az már elég jó lesz.
    jelenleg mondom a dwarf soldiert nyomatom,ami hol közelharcol,hol dobál.Én sem értem,hogy mitől függ....
  • Noodlee
    Ha több XP-t kapsz, akkor az jobb, mintha felezné. Szal akkor ez tök jó.
  • Noodlee
    Shaman.
    Mi a legütősebb távolsági lény amit idézni tudsz?
    [most lusta megnézni]
    Ha van valami jó, akkor mehetünk majd cyc-ezni is ketten.
  • Shaman
    Háét nemtom módosítottak-e,de télleg totál össze-vissza kaptam az xp-t. 1 viszont biztos,bárhogy is öltük meg az ellent (ha ő,ha én,ha ketten) én minden esetben több xp-t kaptam. Ami azért annyira nem baj.
  • Noodlee
    Igen, csak akkor támad, ha te is. Ha lemarad, akkor megvan az esélye, hogy eltűnik. Mindíg várd meg. Szerintem az idézett lény nem blokkolja a spawnt. 1 szint lehet köztetek, ha már 2 van, akkor neki kampec.
  • Shaman
    Jah és a többi:
    Szal azt megfigyeltem,hogy ha nagyon elhagyom akkor is eltünik....de miért??? lementem egy dungeonba irtogatni,lennt idéztem meg,egy idejig jött is velem,csakhát kissé lassúcska a kicsike,s lemaradt,én meg nagyon elmentem,s amikor visszamentem volna érte,nem volt sehol....:-(
    Ugye 1 szint lehet köztünk. volt olyan,hogy én lementem egy lyukon,ő ugye fennt várakozott,s mikor vissza felmentem télleg ott volt,de akkor ő ha egyedül ácsorog valahol,akkor blokkolja a respawnt,vagy sem?
    Meg még van egy hülyesége,hogy csak akkor támad,ha én is attackot nyomok:-( körbeáll mondjuk 5 orc,s ő a füle botját sem mozdítja,amíg én nem nyomok az egyikre attackot.
  • Noodlee

Ez érdekes!
    Az hogy mennyi XP-t kapsz, az ugye attól függ, hogy te mekkorát sebzel.

Ha idézett lénnyel mész gyakni,akkor alapból szimplán felezné az XP-t, tök mindegy te mekkorát sebzel rajta.

Szal nem tom mi van. Szvsz bug lehet. Ilyet még nem láttam. Lehat, hogy módosítottak a fiúk megint valamit...
  • Shaman
    Noodlee: Kérdéseim.

Először is igen-igen meglepett,sőt negatívan érintett,hogy az általam idézett lény is kap xp-t,de sajna úgy,hogy az enyémből vesz el:-(( Ezt eddig elfelejtettétek mondani.
    Ugyanakkor nem értem még a rendszerét,hogy milyen arányban kapunk egy lényért...
    Példát mondok.Öltem mocsári trollt,amiért összesen 25 Xp jár.
    Idéztem egy dwarf soldiert.Mondjuk 2-en leütöttük a trollt,silyen arány jött ki 17 nekem 8 neki. Ezután volt olyan troll amibe épphogy belesebzett,s ekkor 13-12 volt. Ezután kipróbáltam,hogy mi van ha csak ő üti le a trollt,s ekkor 16 nekem 9 neki.
    Szal nem értettem a logikát. Több xp-t kaptam akkor ha csak ő üti le,mintha 2-en ütjük???Érdekes.
    Teljes összevisszaság volt. Mindenesetre az biztos,hogy SOKKAL könnyebben öltem,s gyorsabban haladtam. persze ugye valamivel kevesebb xp-t kaptam. Szal valamit valamiért...
  • Noodlee
    Nincs mit.
  • kiserik
    ok
    köszi
  • Noodlee
    Persze gyere. Privátban elküldöm az elérhetőségét.
  • Grimbusz
    Nood tudsz te itt törölni hozzászóülást?
  • Grimbusz
    Nood legyen a bírád, ha ő szerinte épülésére szolgálsz a acsapatnak gyere, ő jobban ismer mint én :)
  • kiserik
    És hol van az a közös fórum? Én is játszhatnék?
  • Noodlee
    Én szeretlek!
  • Grimbusz
    nem itt mindenki szeret és veled foglalkozik, de sajnos te nem ezt veszed észre...még egy női hiba :))))))))
    LOL
    na jó abba hagyom mert még tényleg megutálod a nagy pofám. szóval semmi izgalom csak zavaromban hogy nem tudok mit kérdezni töled elkezdtelek szapulni...

öö mit össze nem hordok itt vissza összzze :))
  • CattiBrie
    ... itt mindenki ellenem van.
  • Grimbusz
    Ugyan Nood inkább Cattit véédd meg tölem :) neki vannak bizonytalan pillanatai, de azért jól esett köszi.
  • Grimbusz
    2000: kabbe! az mit jelent mert az hogy örülsz nekem értem :)

heheheheheeeeee
  • Noodlee
    Nem bántani haveromat!
  • Grimbusz
    ok +1xr

-nem Tibiázom
    -csak melóhelyen van netem, ha Tibiáznék kitennék a szűröm :)
    -van egy közös forumunk ahol szerepjátékot szeretnén játszani forumon szövegbeírásokkal mesélő segítségével.
    oksi?