124119
-
#369 ???OFFTOPIC! -
Noodlee #368
Thx. A VIP-mből betűztem ki :D -
Noodlee #367 Ha visszakerülsz Rookgardba, akkor 100% hogy az összes cuccod elveszik, tehát semmit nem tudsz visszavinni :( -
Gyudron #366 Xillyt hibátlanul írtad, gratula -
Noodlee #365 Teccikérteni = Teccikerteni ékezet nélkül -
Noodlee #364 Rengeteg magyar nyomja Securán. Nekem a VIP-mben szinte csak magyarok vannak,és már nem is tudok újat berakni :) Már a külföldi arcokat kell kidobnom belőle. Szóval lesz helyed neked is a VIP-mben.
Egy két magyar arc:
Zeldor
Gyudron
Zak Dourden (ez lennék én)
Bebbye
Teccikérteni
Mallendorf
Wizard Szaby
Godem Krakhmen
Jedi Master Hun
Wigord
Xillannianthalassa -
masssza #363 Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig -
#362 pedig ez elején a knightot még könyebb fejleszteni,mint a többit.
Miért nem mész ki Thalisból északra trollozni? Ott lehet egy csomó xp-t szerezni,s a trollokat sztem te is simán gyakod.
Rookgardba egy féle képpen kerülhetsz vissza,de az ennek a karidnak a feláldozásával jár. Szal ha annyit halsz,hogy visszaesel level 3-asra,akkor visszarak Rookgardba.
Mondjuk hogy átadd a cuccokat,azt nemtom mennyire tudod megtenni....
Ugye halálkor leesik a hátizsákod,illetve minden rajtad lévő cuccra van 10% esélyed,hogy elveszik. Akkor én úgy csinálnám,hogy mindent leszedek magamról,s a tök csupasz karit leüttetném annyiszor,míg már csak 1 halál kell a 3-as szinthez,s ekkor visszaöltöznél. ha ekkor meghalsz visszakerülsz Rookgardba,s csak azok a cuccok mennek veled ami rajtad van sztem,szal hátizsák se (halál miatt),illetve még így is lesz 10% esélyed,hogy valamelyik cuccod eltünik.
Én valahogy így tennék,ha mindenképp vissza kéne térnem. -
Gyudron #361 Visszajött az életkedvem, én is egyre többet Tibiázom
Ja és gyúrom fel magam, hogy tudjak(unk) Titeket tápolni -
Noodlee #360 Ha sokszor meghalsz(lvl3-ra lecsökken a szinted) akkor autómatikussan visszakerülsz Rookgardba, de a cuccaidat elveszted, és az összes skilled visszaál alapra. Szal nem éri meg :)
Ha megmondod, hogy mi a karaktered neve, és online leszek, akkor majd segítek fejlődni. -
ronhaven #359 Hello, nekem van egy 8as knightom securan, es mar marhara unom, a foszigeten semmit nem birok kezdeni vele,csak setalgatok fel ala.
Rookgardba vissza lehet menni valahogy, atadni a cuccokat egy uj karinak? -
#358 okes,csak kéne jó xp-ző hely. Én ma olyan du 5-től leszek,s tolom vagy éjfélig..... csak lépek szintet... -
Noodlee #357 HMM, az magic sebzés. Vagy marad az idézés. -
Noodlee #356 Paladint meg kerítünk. -
Noodlee #355 Slime-ok meg hasonlók jönnek, szal ajánlott a lvl 20+! -
#354 amúgy minek lev20? -
#353 Egyébként nézegettem,s az ilyen minden elemi támadásra immunis lényt egy druida hogy öl meg? Mert ugye ő elég gyanguszt üt. vagy az idézett lényekkel?
Mert gondolom a varázsló a sudden death rúnával tud sebezni,mert erre nincs ellenszer talán.. -
#352 de nincsö Paladin.... illetve Kiserik mire odajut... -
Noodlee #351 Skacok!
Kezdjétek el gyártani a hátizsák GFB-ket, mert Mintwallin-ba nagyon fog kelleni. Majd azért viszünk sok üres rúnát is, de sok kell majd GFB-ből. Horgászni fogunk tudni, szal kaja lesz bőven. Persze csak a Desert Quest után megyünk oda. Az lvl 20 felett lesz. -
#350 Bobber: Te hogy a gecóba csináltad,hogy tegnap mikor itt néztelek a neten,még csak 9-es voltál,s ma délelőtt már 12-es? Holott elvileg vizsgázol,meg ilyesmi... -
#349 kira:-) -
Nyomom, ha épp nincs itt a főnököm, mega titkárnő (mert csak az ő gépén fut, és ez elég ritka:(( )
Meghalás: az elején azt se tudtam, hogy mivan :) tegnap pl direkt haltam meg, mert nem volt kötelem, és nem tudtam felmenni egy lyukból, de élveztem
A kedvem nem ment el, de sajnos nincs sok lehetőségem, a játékra (munkahelyi ártalom). -
Noodlee #347 Én is haltam meg Rookguardon sima patkányoktól. Nem kell hozzá sok. Elég, ha 2-3 rád ál, és nem tudsz elmenekülni. Kb 1 perc és ledarálnak. Persze már a többi karakteremmel jobban vigyáztam. Tudtam mire kell vigyázni.
Különben a multkor találkoztam egy hatalmas köcsöggel a játékban, gondoltam megnézem a karakterlapját. Lvl 20-on akárhányas szinten gyakta le egy patkány. Szal minden megtörténhet! -
#346 ahhoz,hogy meghalj,vagy ne halj meg azé annyira nem kell beavatottnak lenni:-)))
Mert még ha kimergy a városból,s elkolbászol olyan helyekre ahova nem lenne szabad,s ott leütik,azt persze megértem (ahhoz kell beavatottnak lenni),de hogy simán a város alatti csatikban 2-szer megöljön a sima patkány...
Lehet,hogy nem evett? -
Noodlee #345 Gondolom szegény azt sem tudta mi merre. Nem mindenki "beavatott" mint eggyesek :) -
#344 aham látom. Mondjuk az érdekes,hogy lev 1-esen kétszer is meghalt a patkány miatt...
Miért nem evett,vagy ment fel a városba? -
Noodlee #343 Annak kéne majd hogy legyen, de szerintem megunta. Sokszor meghalt szegény. Nézd meg: Kiserik -
#342 Oszt paladin lesz?:-p -
Noodlee #341 Szegény Kiserik elég soxor elhalálozott. Remélem nem megy el a kedve a játéktól. -
Noodlee #340 Ahogy észrevettem Kiserik is nyomja Securán :)
Csak összejön egy kisebb csapat! -
Noodlee #339 Hmmm... Lvl 10 -
Noodlee #338 Követem az eseményeket. Láttam, hogy ma reggel online voltál, és meglépted a lvl 9-et :) -
Noodlee #337 Demon Skeleton :)
De ha gondolod, akkor mehetünk együtt gyakni pl BH-t is. Ha én megyek előre, akor engem fog támadni, te meg hátulról küldheted, csak a skeletonokra kell vigyáznod, mert azokat idéz. -
#336 :):) hat azert a lev 20 az meg igen csak odebb van foleg ha en azt nezem hoyg nekem a sorci meg csak lev 9 es:) szal az azert meg jocskan odebb van de ha mondjuk elerem azt a szintet hogy tudom a lathatatlansagot akkor talan egy fokkal majd jobban fejlodok a csontitoronyba amikor a demonskeletonokat vagy miket irtom szal akor fog csak igazan beindulni a buli:) -
Noodlee #335 A Druidát, és a Sorc-ot húzzátok fel lvl 20-re, és akkor nekiugrunk a Desert Questnek. Utánna meg Mintwallin-ba megyünk. Ott van mindenféle mino. Még én sem voltam ott, de Gyudron azt mondja, hogy ott majd jó lesz nekünk.
Meg még azt is mondom(Gyudron), hogy Mintwallin lesz zsé sd-re meg más spellekre, meg jó cuccokra :) -
Noodlee #334 #255 alja a válasz. Kb ennyi a lényeg. -
#333 Télleg kérdés:
Az hogy a varázslat mennyit sebez az véletlenszerü? Vagy minnél magasabb a magic szintem annál nagyobbat sebez? Vagy hogy van ez? -
#332 ahelyett,hogy ide írogatsz inkább lépd meg a magic szinteden a 4-est,s akkor tudsz használni Missile,vagy fire ball rúnát amit csinálok neked,s akkor talán egy kicsit bátrabb leszel még az ork warriorok ellen is:-)) -
#331 de azert mar azt elertem hoyg amiikor a 2 cyc elkezdetminket kergetni akkor egyet ertett velem shaman hogy ez meg kemeny nekunk mondjuk o eleg jol sebezte oket de hat addig engem megesznek reggelire:) igy is csak menekulni tudtam full blokkal es 40 eket utottek rajtam:) -
#330 nem akartam en hogy annyian korbealjanak de azt hittuk hogy kemenyek avgyunk meg sokan is voltunk es siettunk:)amugy arra mindig figyelunk hogy ami egy kicsit is razosabb ott csak lepesrol lepesre megyunk:) nehogy azt higgyetek hogy nem fogadjuk meg a tanacsokat:)
mondjuk amugy ugy szokott lenni hogy en mondom hogy ti mit mondtatok hogy hova ne menjuk erre shaman lepanikgyurmaz es kenytelen avgyok oda menni hoyg megmutassam hogy nem is vagyok olyan felos na erre szioktam rabafni:):)