124119
  • Noodlee
    Gyudron!

Ha tudsz, akkor dobjál két dark helmetet, két Dwarven shieldet, meg két komolyabb kardot. Biztos akad a régi lootom között :)

Sálat meg majd veszünk nektek.
  • Noodlee
    Sajna minden cuccomat átpasszoltam Gyudronnak, csak Scale Armort tudok most dobni, meg némi casht.
  • Noodlee
    Hurrá! Shaman is inditott Securán :))
  • Noodlee
    Zak az én vagyok :)
  • Gyudron
    Zak-nak dobtan 1-2 cuccot Thaisba, majd nyaggassátok bátran
  • Noodlee
    Kicsilány LVL 7! :)
  • Noodlee
    #41 és környéke a válasz.
  • Chaos Mad
    amugy mi ez a premium felhasználás? mennyit fizetnek érte? nemigaz, nem tudok belépni erre a securára, annyian vannak :(
  • Chaos Mad
    ok, de nem lép be :(
  • Noodlee
    A ti világotokban azért vannak kevesen, mert uj világ. Ami azt jelenti, hogy ez elején csak fizetősek tudnak belápni. Már engedik be a free accountos arcokat is, szal hamarossan olyan lesz mint Secura :)
  • Noodlee
    Ha indulsz, akkor Securán indulj, majd ott segitünk :)
  • Noodlee
    Bizony ez igy megy :)
  • Chaos Mad
    :(
  • Shaman
    nem
  • Chaos Mad
    ok, majd probálkozok,
    te, a karit át lehet tenni másik világba is?
  • Shaman
    próbálkozz
    soxor egymás után.

Aldorán olyan 5-6 próbálkozás után mindig beengedett,bár ott a kezdőterületen voltak sokan a securán meg a teljes serveren vannak túl sokan..
  • Chaos Mad
    heh... na megcsináltam mindent, csak nem enged be a securára :(
  • Shaman
    látom már level 5-ös a securás karid!

Nem tom mi legyen..... idővel ez a server is jobban be fog telni,s nekem nincs kedvem megint lev 8-asig végigkínlódni...
    Meg a baj securával,hogy szinte mindig 850 felett vannak bennt,s gondolom képtelenség belépni..
  • Shaman
    Pedig kéne neki...
  • Chaos Mad
    bakker, csináltam egy accountot, de nem jön az emil, amibe a pass van :(
  • Chaos Mad
    huhh.. :)
    a tibiat mar letöltöttem (4 mb)
    most akko accoount-ot kell csinálnom?
  • Bobber
    huhh

na akkor azt ugy tudod csinalni hogy felmesz a www.tibia.com oldalra es ott a sign up menupontra klikkleve letoltod a kliens progit ami nem egy nagy dolog mert csak 4 mega ha jol emlekszem na ha ezzel megvagy es felinstalatad akkor vagy az oldalon elhelyezett menuben vagy az elinditott jatekban krealni kell egy karaktert
    amugy az acc letrehozasa meg anniy hogy amikor letoltod akkor ad neked egy szamot ill kuld majd az email cimedre egy masikat az elso a felhasznaloi neved a masodik a pass szal vigyaz ra:)na remelem sikerult segiteni:)
  • Chaos Mad
    ok, kösz, de ez az account létrehozás is bonyolult a számomra :)
  • Bobber
    noodlee ment privi nezd meg:)
  • Bobber
    huhh hat eleg jol le vannak it irkalva a dolgok az elozo hozzaszolasokban es meg nincs is olyan sok:)

amgy ha letrehoztad az accodat akkor karaktert kell generalni ami abbol al hogy adsz neki egy nevet es megmondod melyik vilagon akarsz vele jatszani most mar en is ajanlom a securat mert az mar regi vilag es ami meg lenyeges hogy nem pvp vilag ami az elejen szerintem nem hatrany amig megismered a vilagot:) igy is lesz eleg szemet allat aki a halalodra fog utazni hogy megszerezze a cuccaidat . Na ha megvyna karaktered akkor a kezdo varosban kell addig a csatornaban koborolni es patkanyt irtani amig meg nem leped a 2ik szintet utana mar kimehetsz a kezdo terkepre es ott is hentelhetsz ha meglepted a 8 ik szintet is akkor at kell ill erdemes menni a main kontinensre ahol a jatek valojab folyik hat igy hirtelen ennyi:) ha egy kicsit olvasgatod az itt e3lhangzottakat akkor mar most sok kerdesedre valaszt kapsz szerintem:):):)
  • Chaos Mad
    na, hogy igy olvasom a topicot, nekem is megjött hozzá a kedvem, csak azt se tudom mit hogy kell :(
    nem segitene valaki? addig eljutottam hogy account megvan, tovább nem (asszem), de lehet hogy az sincs még meg :(
  • Bobber
    na fejlodok szepen securan szal nem lesz gond elerni a level 8 at. De itt oltari parszt emberek vannak:(:(:( Direkt raviszik az emberre a kemeny ellenefeleket utana meg blokoljak szegenyt hogy ne tudjon menekulni es haljon meg:(:(:
    Engem is majdnem kinyirtak vagy 2xigy:(:(: de amugy telleg jol lehet fejlodni csak az a baj hogy en most a masik szigethez vagyok szokva, ami azert kellemetlen mert ugy gondoltam hogy en mar kemeny vagyok es elmegyek csontizni a fas lejarathoz. Na meg a kozelebe se jutottam mert annyi orc spearman van utkozben hogy mar a vegen annak is orultem hogy egyaltalan a terkeprol kijutottam:):) Amugy nagyon jo mert olyna iszonyat gyorsan szuletnek ujra a lenyek hogy szinte a csatornaban meg lehet lepni a 8 as szintet. es meg lovet is kap atz ember szepen:) De mondom nekem nagyon szokatlan hogy ennyi leny maszkal szabadon es nincs aki kiirtsa mert a masik terkepen meg eppen az volt a gond hogy egyszeruen lenyt se latott az ember . Kb 2 olyan hely volt ahol mindig volt leny az egyik a minotauruszos resz a masik meg a rot worm de ha egy jobb csapat oszejott a le ill feljarathoz azt is szepen kinyirtak. na itt meg meg a kulso terkep is eletveszelyes:):):) szal nem otm mi lesz de hotgy mire atmegyek nem sok jo cuccom lesz az tuti:)
  • Shaman
    Amúőgy rájöttem,hogy ez a magic szintlépés annyira nem nehéz,bár kissé körülményes.

Mert ugye a hal növeli. Nos kiállsz a tópartra teleszeded magad hallal,aztán 2 perc alatt elnyomsz vagy 15 lightot (persze közben folyamatosan halat eszel,hogy nőjön a man),oszt csókolom...
  • Noodlee
    Godem Krakhmen
    Lardor Quanir
    Jedi master hun (bár azt írja ki hogy svéd. Lehet hogy feltörték a kariját)

Ezek az arcok mind magyarok, ha kell segítség Securán, akkor csak szólj nekik, ha én nem vagyok.
    Hivatkozz Zak Dourden-re, vagy Gyudron-ra. Mondd, hogy a haverunk vagy.
  • Noodlee
    Kicsilány már lvl 4-es :)
  • Noodlee
    "félig"? Akkor tedd fel a másik felét is.
  • Noodlee
    A rúnás spellekhez kell mana, és üres rúna is.
  • Noodlee
    Jó lenne, ha Bobber Securán meglépné a lvl 8-at, mert akkor meg tudnám mutani, hogy ki hol, mi merre stb...
    Szal Bobber húzz bele :)
  • Noodlee
    Üres rúna 10 arany / db, és Thaisban is lehet venni.
  • Noodlee
    Ha megnézed az ultimate healing runát

http://tibia.gamigo.de/en/library/druid.wot?s=ultimatehealingrune

akkor látod, hogy 11-es magic lvl kell hozzá, hogy tudjál csinálni, de elég 4-es magic lvl, hogy használhasd. Ezért érdemes a Knightot is hamar felhúzni 4-es levelre.

A rúnák ereje függ a karakter szintjétől, és a magic lvl szintjétől, szal nagyon fontos fejleszteni még a knightnak is a magic lvl-t. (pl: többet gyógyulsz, nagyobbat sebzel GFB-vel, stb)
  • Shaman
    jah klátom már válaszoltál a kérdéseimre félig...
  • Shaman
    Na akkor még kérdés:
    Pl magic missile az valami runa spell.

Ez hogy müxik? Ezt nem manából varázsolom,hanem rúnát kell hozzá készíteni? ha igen az elfogyhat? Ha elfogy hány töltet van benne? S egyáltalán hogy kell készíteni?

Nah így hirtelen ennyi:-))
  • Noodlee
    Ezért van a knightomnak 4-es Magic Lvl-je. :(
  • Noodlee
    Ha megnézed a spellekt a

http://tibia.gamigo.de/en/library/druid.wot

oldalon, akkor látod, hogy van amelyik töltetes. A charges oszlop alatt van szám. Ez azt jelenti, hogy az rúnás spell. Ezekhez kell majd venned üres rúnákat(blank rune), és a rúnát kézbe kell venni, és utána mondani a varázsigét.
  • Shaman
    Nagyon keméyn,hogy a sorc,meg druida 100-as szinjéhez kell annyim manaxp mint a
    paladin 29-es illetve a
    knight 10-es szintjéhez....

Jó igaz ők nem varászló karakterek..