124119
-
#609 Glimbusz 2000: kabbe! :) -
#608 Hohoo, akkor nem jáccom! :) -
#607 Catti a bizonytalan :)))))))))) fel a fejjel van amit a nők is el tudnak végezni
// nem megsértődni // -
#606 Ezt most nem értem :( -
Noodlee #605 Világnak válaszd SECURA-t. Mi is ott vagyunk. A névvel lesz majd egy kis gondod. Szinte minden elképzelhető név foglalt. Szerintem válasz valami magyaros nevet, ékezet nélkül. -
#604 Ja én senki nem vagyok Tibián, és nem nyomom. De nyomom most máshol Nood-al karöltve szeretnénk magyar vonatkozásban szerepjátszani forumon és lassan de készül a végeredmény. -
Noodlee #603 MInden stimmel. A szerver menti a gamét, ott lépsz vissza, ahol kiléptél.
Csak az a gond, hogyha a szerveren(Secura) többen vannak mint 850, akkor nem tudsz majd belépni. Akkor csak az tud belépni, aki fizet is érte. -
#602 Aham, oké. -
#601 Na végre. Előbb nem tüldte el, amit én írtam. ): -
#600 De jó! :)
Este otthonról megnézem. Ha jól érzem, akkor telepíteni kell egy kilens progit. Utána? Regleni kell egy nevet? Lehet benne "-"-jel? És utána indulhat a game? Egyébként egyszerű? Mit kell csinálni? Megértem? - merthogy angolul van. Egyébként kezd izgatni a dolog. :)
Az állást el lehet menteni? Vagy automatikusan onnan indul, ahol voltam, amikor kiléptem? -
Noodlee #599 De ha érdekel a játék, akkor olvasd el a hozzászólásokat az elejétől, és akkor kaphatsz egy csomó infót a játékról. -
Noodlee #598 Ismerek 16 éves kissrácot, akinek a hugicája is tolja a játékot, szóval szvsz, te is elboldogulnál vele :)) -
Noodlee #597 Meg lehet halni, de attól még tudod folytatni, csak levonásokkal jár.
Tudnál külön is játszani.
Ha eléred a 8. szintet, akkor tudnánk együtt játszani.
Ha kipróbálod, és tetszik, akkor hajlandó vagyok egy új karaktert indítani, és akkor a kezdetektől nyomhatjuk 1ütt.
-
#596 ok:)
Előre is köszi -
Noodlee #595 Nem tom, majd szérnézek hogy mi van raktáron :) -
#594 Kéne vmi jó kis páncél:)
Nem tudsz segíteni? -
#593 Az szar ügy. Nekem is ez van állt, kivéve, hogy otthon van, csak modem:(((( -
#592 Noodlee:
Elboldogulnél én ezzel a gaméval? Ebben meg lehet halni? vagy hogy megy ez? Tudnék én szövetkezni veled? Vagy csapatok vannak? Vagy mit kell csinálni? Hogy megy ez? Egyszerre kell játszani, vagy játszahatok úgy is, hogy más nem jáccik?
Jajj, de sok kérdés. -
Noodlee #591 Me melóból nem tudja, ott hon meg nincs nettye...asszem. -
#590 Mé nem? :) -
Noodlee #589 Grimbusz nem nyomja :(
De jó lenne. -
#588 te ki vagy Tibiában? -
#587 hi itt is mindenkinek
Kérdire ment privát válasz. -
Noodlee #586 ha van kedved kipróbálni, akkor majd megbeszéljük cseten, hogy mit hogyan oki? -
#585 Hihi! De cuki! :))
-
Noodlee #584 www.tibia.com -
Noodlee #583 Szia!
Van szrínsát a #36-nál. -
#582 Ez mien game?
És hogy/hol lehet jáccani?
... -
Noodlee #581 Az elérhetőségnél, amit beítrál, azt töröltem, és odaírtam a miénkhez a tiédet is :)
Utólag is bocsesz -
Noodlee #580 :) -
#579 na lehet örülni teleszpemmeltem az RPG fórumokat:-) -
#578 jóvanna -
Noodlee #577 Ne légy lusta. -
Noodlee #576 Na Bravo. -
#575 regelni kéne [de lusta] -
Noodlee #574 Megpróbáltad? Be tudsz lépni? -
#573 na szal,ööööö mostmiva? -
#572 óvastanm -
Noodlee #571 Írtam privátot. -
#570 Ő lehet,de én igen várva az rpg kifejtését....
Hol melyik fórum,milyen szabályok,stb...stb