124119
-
Noodlee #249 Ha belegondolsz, akkor butaság hogy 0-ról lvl 1-re 400 mana
lvl 1-ről lvl 2-re 40 mana.
Szal bizony lenulázza.
Ezért van a knightomnak 4-es Magic Lvl-je. :( -
#248 Na megnézegettem ezt a magic szintlépéses dolgot.
Azt írta,hogy első szint 400,második 440.
Kérdésem itt előröl kezdi a számolást,ha elértem a 400-at,vagy sem?
Tehát elérem a 400-at,akkor 1-es szintű leszek,akkor utána elég elnyomni 2 lightot (ami 20 mana fejenként),hogy level 2-es legyek,vagy pedig ujra 440-et kell csinálni? -
Noodlee #247 Ha Securán átjösz a főszigetre, akkor majd dobok cuccokat. -
Noodlee #246 Visszaolvastam a dió fórumot:
LOL
-
Noodlee #245 Bocs, hogy mindíg gyorsan kilépek, de tod a főnökség... :)
Szal nem jó, ha látják, hogy melóban gamézok :) -
Noodlee #244 Már nem emléxem hol van a rapier. Asszem a város alatti labirintusban van, egy szintel lejebb, de nem biztos. -
Noodlee #243 Ha gondolod, akkor kezdhetek új karit securán, és ha meglépjük a 8. szintet, akkor jövök Zak Dourdennel. -
#242 amugy melyik labirintusban hol is talaom azt a rapiert?? mert elindultam securan is -
#241 na lehethogy elkezdek securan is fejlszteni egy karit demondjuk ez a legunalmasabb resze a dolognak:) de hat ez van:) amugy mar a tibia.de oldalt eleg jol attanulmanyoztuk samannal szal hogy mennyi pont kell valamihez azt eleg jol tudjuk csak azt nem tudtuk hogy mi alapjan szamolta a magic fejlodest:) de akkor most mar ezt is tudjuk:) na megyek meg lehet hoyg egy kicsit gamelok de szerintem megyek inkabb tanulni bar semmi kedvem hozza:( -
Noodlee #240 Itt megtaláljátok melyik kasztnak mennyi manát kell elnyomni a Magic level fejlődéséhez:
http://tibia.gamigo.de/en/library/maglvl.wot -
Noodlee #239 Rájöttem, hogy miért nem jött vissza a manád :D
Depóban voltál :) A depóban nem jön vissza mana, se HP. a sok karakter azért ácsorog a depó elött, mert jön vissza a manájuk. Ha nem csináltok semmi értelmeset, akkor mindíg nyomjatok fényvarázslatot, mert a progi azt számolja mennyi manát költöttetek el. -
Noodlee #238 Csak szar a karakterlap frissítése. -
Noodlee #237 Ja most látom, hogy megvártad :) -
Noodlee #236 Miért nem vártad meg Somácskát? :) -
Noodlee #235 Bobber!
Látom van Securán is egy karid :) Felhúzhatnád lvl 8-ig :) -
Noodlee #234 ha a baloldali legalsó kijáraton mentek ki, akkor arra farkasok, és macik vannak. -
Noodlee #233 6 után majd tudunk mikivel kommunikálni. Úgy könyebb lenne, mint pötyögni. -
Noodlee #232 Druid spellek leírása:
http://tibia.gamigo.de/en/library/druid.wot -
Noodlee #231 Szal mi van a manával?? -
Noodlee #230 fa=fel -
Noodlee #229 *lyuk -
Noodlee #228 Ha kimentek a jobboldali kijáraton, akor arrafelé vannak trollok, csaka jukakba ne essetek le. Fa a jobboldali kijáratnál elindultok felfelé a folyó végéig, (feljebb ne menjetek mert hozhatnak oda Cyclopsokat) akkor arra vannak kígyók, és farkasok. Az alsó kijáratnál is kígyók, és farkasok vannak. Az északi kijáratnál vigyázzatok, mert feljebb már Orc berserkerek, meg ilyenek vannak. Nekik kb 1 ütést tesztek ki, és fröcsi :) -
#227 Merre érdemes keménykedni Thalisnál ez elején? -
Noodlee #226 Ha látod, hogy hiányzik a manádból, kajálsz, és nem jön vissza mana, akkor valami nem stimmel. Minden kajától jön vissza valamennyi mana, persze ha már fullon vagy akkor persze nem lessz több manád, mint amennyi a max. -
Noodlee #225 Ha kajálsz, és nem jön vissza manád, akor az azért van, mert már fullon vagy manából. 8. szinten 35 manád van max. -
#224 de én pont halat ettem,s nem nőtt a manám.... -
#223 ez okes,de válaszojj arra is amit kérdeztünk pls
-
Noodlee #222 A sajt a lehető legszarabb kaja :) Egyél Fish-t, vagy Ham-ot. Ezek a mneő kaják :) Persze komolyabb szinten van jobb kaja is. Varázslónak 6 másodpercenként jön vissza 1 mana pont, Knightnak meg 12. A HP fordítva van, a knightnak 6 sec, a druidának 12 sec. -
Noodlee #221 Druida spellek:
Light "Utevo lux"
Light healing "Exura"
Antidote "Exana Pox"
Heavy Magic Missile "Adori gran"
Great Fireball "adori gran flam"
Ultimate Healing Rune "adura vita"
Summon Creature "utevo res 'Creature'"
Kb ennyi az ajánlott, a többi nem igazán jó, vagy nem lényeges.
-
#220 na az szep hogy kajalastol no dee mit kell megennni?? mert en most megettem egy sajtot de az eleterom az fullon van es nem tortenik semmi a mannam nem no:( -
Noodlee #219 Knight spellek:
Light "Utevo lux"
Light healing "Exura"
Antidote "Exana Pox"
Ennyi. A többi felesleges, vagy csak fizetősek tudják :( -
#218 megettem egy halat de nem nőtt a manám....
életerőm mondjuk fullos,függ ettől? -
Noodlee #217 Tökéletes :D -
Noodlee #216 A mana, mint a HP szintén a kajálástól töltődik, de lehet x aranyért venni potionokat is, de én soha nem használtam. Azt Druidák, és Sorcok használják, és csak magasabb szinten, mikor 600 mana kell egy szörny megidézéséhez. -
#215 hat en knight lettem shaman meg druida amint mar ajanlottad:)
remelem jol valasztottunk:)
ill mind a 2 en megvettuk a feny vartazst mert ugye ezt is ajanlottad hogy kell:) -
#214 na akkor ezzel mar okosabbak lettunk akkor mar csak az a kerdes hogy a manna mitol toltodik vissza:):):):) -
Noodlee #213 Milyen kasztokat választottatok?
Adnék tippeket, hogy milyen spelleket érdemes megtanulni a kasztokkal. -
Noodlee #212 GYorsbillentyűk beállítása:
1. Elindítod a Tibiát.
2. Options menüpont.
3. Hotkeys menüpont.
4. Kiiválasztod pl. F1.
5. Change hotkey texthez beírod pl:"Utevo lux".
6. Majd le OK-zod.
7. utánna gaméban nyomsz egy F1-et, akor alul a szoveg helyére beírja a gyorsbillentyű tartalmát, majd ENTER. -
Noodlee #211 Különben a spellek varázsszavát be szokás rakni gyorsbillentyűre, és úgy egyszerűbb elsütni. -
Noodlee #210 Ha a Light varázslatot vetted meg, akkor azt mondod, hogy "Utevo lux", persze csak ha van 20 manád. A spellbookban minden le van írva. Mi a varázsszó, mennyi mana, hányas szintű varázslat, stb...