124119
-
#695 Csudajók voltak a wörd órák. :) -
Noodlee #694 Szóval ez a dolog még most sem futott le... -
#693 Valóban egy konkrétra gondolok... -
Noodlee #692 Shaman!
Vigyázz a Hunterekkel, mert kúrva nagyot sebeznek. Még én sem merek a közelükbe menni. Remélem ez a kis baleset nem vette el a kedvedet a játéktól. -
Noodlee #691 Lesz Garfield Múví! Láttuk a bemutatóját. -
Noodlee #690 OFF -
#689 Egyébként ha nálam szomorúbb tudsz lenni, mikor én mély ponton vagyok, akkor szívesen segítek felvidítani csak szólj, mert az már vicces lenne. -
#688 Szerintem olyan nincs hogy A pasim, hacsak nem konkrétra gondol az ember. De ezt itt nem fejtem ki mert OFF lenne.
de megjegyzem...-A volt pasi és csaj visszavárása elég halott dolognak tűnik számomra... -
#687 Nem! Én vagyok a szomorúbb!!! :)
És mi az a régen?
Pasit vadászni lehet, hogy könnyebb, de én nem csak egy pasit keresek, hanem A pasim keresem, vagyis szeretném megtalálni, vagyis inkább visszakapni. ... Mindegy. -
#686 Meg aztán a nőknek könnyebb pasit vadászni [bár nem mindíg] mert tudnillik a nő választja ki a hapsit, és nem fordítva :/
Mé' vagy egyedül? nem találtál normális szerethető barátot?
Me't pedig van. Bár én sem találtam nőt, még. Ami késik nem múlik, csak győzzem kivárni. -
#685 De nekem már régen tart! és én vagyok a szomorúbb, azt hiszem :)
-
#684 Grimbi: én is egyedülálló vagyok -
#683 na jó igaz, de nálam az már, ö ö ö (ű) sok na :))) -
Noodlee #682 Smárolás?? Hol??
Én csak szimpla pusszanatot csattintottam az orcájára! :) -
#681 ű
<-- ja én lenni ŐrAngyal
smárolás nyilvánosan, na gondoljunk az egyedülállókra is!!
-
Noodlee #680 Neked is jó regggelt!
-
#679 Jó reggelt Noodlee!!! -
Noodlee #678 Köszi cimbora, ez jól esett :)
-
#677 Núd: Mennyi őriző-angyallod van?! -
#676 HÉÉÉlóóóó nem bántani NoodLee-t!!!!!!!!!!!!! harapok!!!! -
#675 NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE nem is akarom hallani hogy lvl 27 kell ahoz hogy kemeny legyek -
#674 Hehe most nagyon Noodleera jar a rud. Ma mar en is cseszegettem amugy elujsagolom mindenkinek hogy mar en is lev 16 vagyok es mar csak 4 szint kell a 20 ashoz es akkor megnyilik a vilag elottem isvagy megsea 27 meg nagyon messze van. De egyenlore nem adom fel meg vagy 2 napig tuti nem unom el. Na majd utana kiderul. Bar ha 2 napot kibirok utana mehetunk eggyut kemenyebb helyekre nyomulni, mert en ugy erzem elegge tele leszek runaval ahoz hogy mondjuk nekiugorjunk a sivatagi questnek vagy valami hasonlo okossagnak. De hat majd meglatjuk egyenlore nagyon rajta vagyok a teman, egesz nap csak szal jo lesz -
Noodlee #673 Nem tom hogy marad benned a lvl 20?
Biztos a lvl 27-ből, csak a 20-ig jutottál, a 7 meg lemaradt. -
Noodlee #672 Na neki úgy van Prémiás karija, hogy ő egyszer előfizetett 3 hónapra, és akkor tudott prémiumos világban indítani karaktert.Má nem prémiumos, ezért nem tud belépni vele. -
Noodlee #671 Ez sem igaz!
Mi azt mondtuk, hogy a legtöbb magyar van Thaisban!(me ugye a messzieket még nem is láttuk) szal azé mondtuk Thaist, mert ott tudtok az általunk ismert magyarokkal összefutni.
Kül9nben mehettetek volna máshová is, de akkor tuti nem talákoztunk volna.
Na olvasom tovább a szpemjeidet, hagy cáfoljam meg a további rágalmaidat is :) -
Noodlee #670 Már nem egyszer mondtam, hogy a világvége igazán lvl 27-től gyün!!
Maj ott lesznek a csillagok, de lvl 20 se rossz :) -
#669 Jah mindig is meg akartam kérdezni,hogy Gyudronnak hogy lehet karija a Premia szerveren?? Az csak Premium playereknek van,nem? De ahogy néztem ez neki free account... -
#668 Nézegettem a statisztikákat. Minket átvágtatok Noodlee!! Grrrrr.
A legtöbb szerveren a legtöbb ember Carlin városához tartozik,én meg még azt se toom az hol van...(na jó biztos valahol északon..) szal tuti ott jobb xp-ző helyek vannak,csak ti GECIEK vótatok velünk!!:-) -
#667 lev 20-ast azé érdd el,hidd el onnatól megnyílik a világ!:-)))
Noodlee is leígérte a csillagokat lev 20-tól:-)) -
Noodlee #666 Bocsesz.
Ma egész nap nem figyeltem a Tibia honlapját, de naked is bazi nagy , és remélen egyhamar nem is fogod abbahagyni.
Szal így tovább! -
#665 Bakker azt eszre se veszed noodlee hogy en is egesz nap jatszottampedig 2 szintet is leptem es mar en is 15 os vagyok ugy hogy elkezdtem megint nyomatni de nem tom medigg tart a kedv -
Noodlee #664 Kicsit fogjad vissza magad, me még rámversz, oszt csak nézhetek. :)
Akko má megy mino archer :) -
Noodlee #663 -
#662 lev 20 vagyok,szal VIGYÁZZÁ!!! -
Noodlee #661 :) -
#660 tádám! -
#659 Akkor akkor lépj be helyettem is, és majd jövök :) -
Noodlee #658 hát 6 körül pár perc próbálkozás után be szokott engedni. -
#657 De hát ha 6-tól nem enged fel?!
Egyébként ma is megyek gépet szerelni, ezért ma is későn érek haza. :( -
Noodlee #656 Én napközben nem tok játszani, de általában vagyok du,6-körültől. Szombat de. 9-től is leszek asszem.