124119
  • CattiBrie
    10 körül? Az nekem későn lesz.
  • CattiBrie
    Próbáltam egy önarcképet beszúrni, de nem sikerült, mert béna a motor, én nem hagyja a html pre kódot. :(
  • Noodlee
    De majd megyek Tibiázni 10 körül, de lehet, hogy késöbb.
  • Noodlee
    Most van server restart :)
  • CattiBrie
    Helllllla Nood!
    Megnézzük a Tibit?
  • Noodlee
    ? Ez mi? És mit csinálsz itt hajnalban?
  • CattiBrie
    Hát ez gagyi...
  • Noodlee
    A buzogány dolgot megoldjuk.
    Az előfizetős arcoknak gyorsabban jön vissza a mana, és a HP-is, + gyakhatnak olyan szörnyeket, amiket a Free acosok nem. Meg persze van egy csomó más dolog is, szal nem sorolom fel mind.
  • CattiBrie
    Próba 2
    [pre]

@@@@ @@@@
    @@@@@@ @@@@@@
    @@@@@@ @@@@@@
    @@@@ @@@@

@ @
    @@ @@
    @@@ @@@
    @@@@@ @@@@@
    @@@@@@@@@@@@@

[/pre]
  • CattiBrie

@@@@ @@@@
    @@@@@@ @@@@@@
    @@@@@@ @@@@@@
    @@@@ @@@@

@ @
    @@ @@
    @@@ @@@
    @@@@@ @@@@@
    @@@@@@@@@@@@@

• Bobber
    jaja azt szeretettel varjuk vagy inkabb most hagyjuk a tarskereso forumot:):):)
    amugy meg shaman en nem feltetlen csak a cuccok miatt akarok elofizeto lenni ha lennek akkor nem elsosorban a cuccok miatt hanem mert vannak olyna lehetosegek ugye amit az elofizeto hamarabb kap meg ill plsz dolog. De mondjuk szerintem en csak akkor lennek elofizeto ha oszejonne az a melo amire varok mert ugye akkor egsz nap gep elott ulok es nem osk dolgom lenne es tudnek gamelni melohelyrol:):) szal majd meglatjuk. De nekem az is jo ha te elofizetsz es a jo ki cuccokat szalitod nekunk:):): ill adjuk el a jo kis cuccokat sok sok piiizert amibol sok jo dolgot vehetunk magunknak :) pl nekem most jol jonne egy jo buzogany:)
  • Shaman
    látod,te is egyedülálló vagy,illetve a kommentek alapján minimum 2 fiú is az (Bobber,Grimbusz),szal igazán linkelhetnél egy fotót:-))
  • CattiBrie
    :)
  • Shaman
    Végül is lehet,hogy az is elég ha egyikünk előfizet,s lenyúlja a cuccokat a többieknek is:-))
  • Bobber
    naaaa mi van itt tarskereso forum??
    nekem is kell baratno:):)
    na jo nem OFF olok tobbet:):):) inkabb telleg azon gondolkozzunk hogy elofizessunk e a tibiara:)
  • Shaman
    3 months (90 days) for 21.99 US-Dollars = 4642 forint
    7 months (210 days) for 43.99 US-Dollars = 9284 forint
    11 months (330 days) for 65.99 US-Dollars = 13926 forint

Valóban elnéztem,de csak kicsit. Ezek most pontos számítások a dollár jelenlegi árfolyamát nézve. Tehát ha a 3 hónaposat vesszük,akkor 1 hónap 1547 forint. Ha a 11 hónaposat vesszük,akkor 1 hónap 1266 forint.
  • Noodlee
    Vagy én emléxem rosszul, vagy te nézted el, de mintha 2000/hó lenne az előfizetés.

Asszem az orcok dobnak machetet.

A szörnytámadásos levitáció meg pasz.
  • Shaman
    Jah mégegy kérdés.
    Mi van ha mondjuk poremiumoskent megtámad egy szörny,s te levitálsz egyet? Akkor elvileg ha közelharcos szörny nem tud sebezni,nem?
  • Shaman
    1. Olyat lehet venni,vagy csak találni (emléxem jópár monster hullában láttam már,de nem emléxem melyikben

2. Köc. lehet jövő héten megteszem,hisz elég nulla össze az 3000 párszáz forint... Ennyit 2 nap alatt elebédelek:-))
  • Noodlee
    1. Kérdés:
    Machete (csúnya derékban meghajlított kard)
    2. Kérdés:
    Igen le tudnád nyúlni.
  • Shaman
    Jah Noodlee 2 kérdés:

1. A mocsárban barangoltam,s sok helyen nem tudtam árjutni,mert ilyen magas zöld szárú sárga virágú sürü növényzet állta utamat. Bobber szerint ezeket le lehet kaszálni. Vettem is egy kaszát,de hiába próbáltam use-olni a növényeken,semmise történt. hogy lehet őket kivágni? (az biztos,hogy ki lehet,mert volt olyan,hogy hidakat,utakat zártak le,s csak ezeken keresztül lehetett volna átjutni...
    2. Gondolkoztam,hogy előfizetek egy legkisebb 3 hónapos accountra,mert annyi jó cuccot látok ledobva olyan helyeken,ahova én nem tudok bejutni,s azokat le kéne nyúlni. Kérdésem,ha premiumos lennék,le tudnám nyúlni őket? Mondjuk egy kis mocsári szigetre berakott cuccot? oda is levitációval mennek át,vagy hogy?
  • Shaman
    okes elóvasom...
  • CattiBrie
    Máris mész? :(
    Egyébként rendben! :)

Pápá!
  • Grimbusz
    sziasztok mennem kell tova jó napot.

Catti 1x összehozunk egy találkát akárholis :) mondjuk egy mozi és utána egy jó kis Pub ha lesz kedvünk és dumcsizunk egy jót.
    Majd Nood mesél a legutolsóról vele már tala :))))

Shaman vár a forumunkon pár oldal olvasnivaló :))) és elkezdtük a kalandor iskisErikkel

by by
  • Shaman
    köc!
  • Grimbusz
    Nap süt, kék az ég kedvem vidám ékszínkék
    De eső esik szakadatlan, kedvem biza lankad lassan
    Kinézek az ablakomon az idő könnye csillog nagyon
    Megvárom míg siratja búját, elengedi nagy fájdalmát
    Majd kikel, s újnap hajnalodik felszárítva csepjeit
    Mosolya nagy, arca tüzel, ezzel meleggel árasztva el

:) tsak nektek itt és azonnal, süss fel nap!
  • CattiBrie
    Nap süt, kék az ég...
  • Grimbusz
    ...esik eső kopog ablakomon....

hi Shaman
  • Shaman
    bezony-bezony! Mer eza zigazság!
  • Noodlee
    LOL
    Erre nem tok mit írni :)
  • Noodlee
    Én is mejdnem megyszívtam egyszer.
    Szintén banduklás, majd:

Jéééé egy másik játékos.
    De ez támad engem??!
    És sebez is...
    ...de ez nem is PvP világ??!
    ÁÁÁÁ! Egy hunter!!
    Futááás!

De megúsztam, pedig csak 25-30 HP-t sebzett/lövés. Lehet, hogy ha rámozdulok, akkor én is levághattam volna, de nem sok esély volt rá. A mocsok nem ál meg elötted, hanem menekül.
  • Shaman
    Jajjj most olvastam,tisztára átmegy ez a topig "be szomorú vagyok,nincs senkim" topigba!
    Hááát tessék összeszedni valakit,jót kefélni,mer az egészséges,jót berúgni,oszt csókolom!!!
  • Shaman
    most ismét lev 19:-((
    Nem vette kedvem csak hülye vótam. Az a baj,hogy menet közbe bepánikoltam,ha okos vagyok simán megölöm.
    A szitu: megyek bandukolok új területeken,s volt egy minotaurus archerem is. Eccer csak látom hátulról jön egy Hunter. Először fel se fogtam,hogy ellenfél.. Elsőre a minot támadta,mert az volt közelebb,ekkor nyomtam én is attackot a minonak. A minóm félig leszedte a Hunter életét,de belehalt. Ekkor pánikoltam be,s csak rohantam,de utánam dobált lándzsái megöltek...:-((
    Amit tehettem volna: Miközben a minómmal harcolt semmit sem tettem....simán nyomhattam volna rá mágiát,s akkor kifeküdt volna. Vagy volt egy csomó manám menekülés közben gyógyíthattam volna magam,vagy még sorolhatnám.
    de egyiket sem tettem,MIÉRT???!!! Mert pánik gyurma vagyok! Olyan,mint Bobber:-(((

Na mind1 azé nem vette el a kedvem ne félj!:-)
  • Noodlee
    :)) "Tanárúr"
  • Grimbusz
    -ez tök jó helyette-

vagy még erre való ez is, helyettesít:

[:kimutatjafogafehérjét]
  • CattiBrie
    Épp az előbb beszéltem a kedves tanárúrral...
  • CattiBrie
    - pirul -
    Nem szeretem a szmájlikat, mert sosenemvan olyan, amit én érzek. :(
  • Noodlee
    #680-ra meg semmi reakció...
  • Noodlee
    Hááát...
  • Grimbusz
    Mi együtt érzünk veled kedves, én azért mert átmentem ezen 2x-er (mostmá elég ebbő má mostmá Ű), Nood meg azért mert a barátod. A gyógyulásra tudom ajánlani a barátokat!!! sokat segíthetnek nekem is szükségem volt rájuk!