124119
-
#855 na meg kell 8k a szintlepeshez mi meg is tortenik most mar hamarosan:) -
#854 na akkor lehet hogy en is gyorsan bemegyek es meglepem a 20 as szintet de most eppe3n azopn gondolkozom hogy inditoik egy ujj karit:) az pedigeln paladin leszen:)
amugy nood leirhatnad vagy majd valamikor a kozeljovoben megbeszelhetnentk hogy hogy lehet az ember elofizeto mert ugy nez ki hogy lassan en is csak delutan fogok raerni es ha igy lesz akkor nem tudom lesz e turelmem a belepessel tokolodni szal szerintem azt a kis penzt ra fogom aldozni -
#853 Gyerekek én bent vagyok! :)
A "karácsonyom" neve: Catti-bia :)
Lehet jönni!!! -
#852 Noodlee: Lassan-lassan össze kéne hozni egy időpontot,mert Bobber is mindjárt 20-as,s mehet a sivatagi quest.
Van:
-Csucsu aki paladin lev 20-as
-Bebbye aki sorcerer lev 19-es (mingyá 20)
-Zak Dourden knight lev 34-es (a blockoló emberünk:-)
-Teccikerteni druid lev 21-es
Szal a Bobber azaz bebbye meglépi a 20-ast akkor mehetnénk,s sztem az 1-2 napon belül megtörténik... -
#851 Mi a karid neve? -
#850 Ez így nem igaz. Nem kell konkrétan a törpe városon átkelni,mert magába a városba nem kell bemenni. Csak a hegyen kell átmenni,egy szép hosszú völgyben vagy mi.. -
Noodlee #849 GYorsbillentyűk beállítása:
1. Elindítod a Tibiát.
2. Options menüpont.
3. Hotkeys menüpont.
4. Kiiválasztod pl. F1.
5. Change hotkey texthez beírod pl:"Utevo lux".
6. Majd le OK-zod.
7. utánna gaméban nyomsz egy F1-et, akor alul a szoveg helyére beírja a gyorsbillentyű tartalmát, majd ENTER. -
#848 Elválik... most mennem kell... -
#847 Secura most 852. :( Ja, mert 4 óra elmúlt. Van, akinek eddig tart a munkaidő... -
Noodlee #846 Hát remélem, hogy fél hét körültől leszek, de majd elválik. -
#845 Ebben van valami, erre én is gondoltam. De egyébként nekem midnegy. Csak ne hajjak meg. Egyébként ha gyakni megyek, akkor gyakrni megyek.
Ja, és már angolul írok. :) :( -
Noodlee #844 Hát az bizony a törpe város. Azon muszály átkelni, hogy Thaisba érjetek... -
#843 Nood: misély, hogy este vagy??? Én olyan 18-tól vagyok, leszek. Ha hazaértem. Másvalaki? -
Noodlee #842 Catti!
Ha mész felderíteni valakivel, akkor hagyd, hogy ő menjen elöl. Ha te mész hátul, akkor a nagy gonosz ellenség őt fogja megtámadni, mert ő megy elől, és őt látja meg hamarabb. -
#841 "The big old one" from your map. -
Noodlee #840 "a nagy one-on mentünk keresztül"
??
Az meg mi a F. tököm? -
#839 "a nagy one-on mentünk keresztül. Én azt sem tettem volna szivesen. Már itt vagyok." -
Noodlee #838 Azt nem írtad, hogy már Thaisban :)
De akkor hurrá! -
#837 A mexikói arról vakerált, hogy lehet házasságot kötni ebben a játékben?! -
#836 igen, de ezt íram! -
Noodlee #835 De már Thaisban vagy? -
#834 Magic level a manna fogyazstásától... okés!!!
De tudom a varázslatot, megtanultam!
Most fent vagyok a varázslattanító padlásán
Most parkoltam. :) -
Noodlee #833 Nappal is mondjál Utevo luxot nyugodtan, mert a magic level a mana fogyasztástól nő. -
Noodlee #832 Na akkor te most hol vagy?? -
Noodlee #831 Nem tudsz varázsolni, amíg nem tanultad meg a varázsigéket. A Mana is a kajától jön vissza. -
#830 Gyerekek: holna szabin vagyok... :) -
#829 A manna a kajával jön vissza ugyanúgy? -
#828 "Törpapáéknál vagyok" áááá - ezt ök ariiii!!! :)
Már mondtam olyant, hogy "utevo lux", de éppen nappal... -
#827 Már nem vagyok Carlinban. Törpapáéknál vagyok legutóbb a hegyen.
Amúgy Carlin felé no para,csak simán megkerülöd a hegyet,aztán átmész törppapáékon,s kész. De a Hegyre ne menjetek fel,mert Hunter,Cyclopsz,s hasonló nyálasságok is lehetnek! -
#826 a nagy one-on mentünk keresztül. Én azt sem tettem volna szivesen. Már itt vagyok. -
Noodlee #825 Shaman(teccikerteni) Carlinban van. Ő lehet, hogy tudna segíteni... -
Noodlee #824 Azt a nagy barna pacát(hegyet) kerüljétek meg. Ne menjetek bele még véletlenül se! -
#823 Fúú, a bárkibe talán még én is beleférek :) -
Noodlee #822 Guild tag vagyok. Az olyan, mint a klán. Guild tag lehet bárki. -
#821 Nood: neked is mondom. itt vagyunk:
http://fi.inf.elte.hu/~catti-brie/pic.gif -
#820 Nood: bent vagy?
és melóhelyen mikor léptetnek elő??? :P -
#819 Kicsi Rik meqqlt. :( -
#818 ??? Hogy léptetnek elő? Az nem csak premiumosoknak van? -
#817 Nálunk sajna nem megy munkahelyről,mer a tűzfal nem endegi,szal én csak otthonról tolom:-( -
Noodlee #816 Akkor már jöttök Thaisba?