124119
-
Noodlee #775 -
#774 Néha szokott :) -
#773 De estelente, hogy az istenbe tudsz belépni?
És egyébként ilyenkor van bent valami/ki magyar? (Magyar vagyok) :) -
Noodlee #772 Ezt is ajánlom figyelmedbe. A szintlépések listája:
http://tibia.gamigo.de/en/library/exp.wot -
Noodlee #771 Szvsz vagy Paladin, vagy Knight legyél. Délelött nem tok játszani, mert a főnökség meg tudja nézni, hogy ki mikor mit csinált, szal majd csk délután fél hét körül tudok csak lenni. De ha lesznek unokaöcséim, akkor sem biztos. Annyit azért biztos tudok majd segíteni, hogyan tudsz majd átjönni mainre. -
#770 Santa Claus - igen, persze
Az elfek akkor sem gonoszak!!! :(
És a törpék sem.
Nood: mikor jáccunk? Tudsz te ma itt de.?
Véleményed a távolharcokásomról? Vagy inkább nájt? -
Noodlee #769 Lehetsz Paladin, ő ijjászik mint állat, de kicsit nehéz vele játszani, mert mindíg távolságot kell tartani. De jó kis karakter az is. Paladinból úgyis kevés van magyar szinten :) -
#768 Ó köszik!
Akkor Paladin? Catti íjász. Paladin tud íjalni? Gondolom. isz ez lehet a táv-harc. Gondolom ezt csak egyszer lehet megválasztani?
Mi? Hogy az elf az enemi? :(
Képzeljétek, tegnap mennyit nevettem! Gyilkoltunk papot (rabbit), hörcsögöket vittük eladni... meg ilyenek. Majd megszakadtam. :)))
Nood: ez tök jó oldal. Éppen vizuálom.
Csak ne zavarnának telefonnal. :) >:( -
Noodlee #767 http://tibia.gamigo.de/en/library/monster.wot
Ezt nézd meg:
A gyakható szörnyek listája.
A Druida, és a Sorcerer között a különbség csak egyetlen varázslatban van. Ugyan olyan szörnyeket tud idézni mindkettő. -
#766 Azok ellenségek.
Knight=közelharc, Paladin=távolsági harc+kicsi mágia, Druid=közepes mágia (főleg lényidézés), Sorcerer=mágus. -
#765 Láttátok a tibia.com-on a stáblistát? Első srác: "Stephan Börzsönyi" -
#764 Knight?
És a többiek mik?
http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures
Az első az amazon :)
Hogyan lehet elf-nek lenni.
Az ikszedik szint után újra elhagytok engemet egy új világért? -
#763 6400 ... akkor még nyugodtan gyakogathattam volna. :)
Vigyázat többiek!!! Jövök! :)) -
Noodlee #762 A lvl 9 6400 xp-nél van, és igen, találkozhatsz a többiekkel is. :)
-
#761 Olyan 21-ig jáccottam. :)
Most már tudom, hogy mivel fogok álmodni! :)
És ha átmegyek, akkor a törpiekkel is találkozhatok?! De jó, Skacok! :) -
#760 Na most meg majdnem meghaltam. :( Maciztam egy picit. 2 életerőig. :( -
#759 Honnan kezd a level 9? Most már 8 vagyok. Egy sráccal nyomultam. Egy mexikói sráccal. Midnekettőnknek meglett a lvl8, de én nem mentem az orákulumhoz. Mármont ott vagyok, de nem megyek át a másik city-be. -
Noodlee #758 Már lvl 7 vagy, de ne érd el a lvl 9-et. Most nem fejtem ki, hogy miért, csak ne érd el. -
Noodlee #757 Ha minden igaz, akkor minden kérdésére válaszoltam.
Remélem nem fogja hamar megunni a gamét, és fogunk tudni gyakni együtt. :) -
Gyudron #756 Igen a HP alatti csík az a mana, majd ha lvl 8 leszel és átjössz main-re, akkor majd lehet varázsolni. -
#755 jujjjjjjjjj csak ennyi????
remelem nood elmondott mindent mert ha jol tom akkor o most veled gamelt:):) de ha nem akkor csak irj es leirjuk
de bocsi ha lemondta foloslegesen nem akarom ujra leirni az egeszet:) -
#754 - Miért sötétedik a képernyő? -
#753 Aham, megettem egy nyuszit és hopp 150-re nőtt az életerőm. :)
- Az életerő alatti csík az micsoda? Nekem 0. Ez a normális? Vagy hogyan lehet növelni?
- Full élettel enni felesleges?
- Egyszer ittam. Az jó valamire?
- Hogyan lehet varázsolni?
- Hogyan lehet a mana-t növelni? Mert most 0. -
#752 Gyerekek! Ez nekem magas. (Éppen egy kőcár tetején vagyok. :) )
- Ha megharapott egy rat, akkor hogyan lehet visszanyerni az életet? Kajával? Akkor megyek, lövök egy nyuszit. :)
- Mikor lehet átvenni a hídon?
- Honnan tudjam, hogy kitől lehet vásárolni?
- Mi a fizetőeszköz és olyant hogyan lehet szerezni?
- Kaját csak megenni lehet, vagy el is lehet rakni?
- Ha csak leparkolok valahová, akkor mi esélye annak, hogy kinyírnak?
- Nem minden nyuszi ad kaját?
- Kérdezhetek még? :) -
#751 'Reggelt Sámán! :) -
#750 Átmentem Carlinba,de nem találok értelmes dungeont. Pedig kell,hogy legyen,mert minden nagyvárois közelében van. venore-nál,meg Thaisnál tudom hol vannak,de itt nem.
Valami tanács? -
#749 ja amugy az onarckep telleg nem sikerult a legjobban es hat ugye mi nem is igazan igy gondoltuk -
#748 huhhh ezt eleg sok elmondani:):)
de inkabb az a baj hoyg te meg a kezdo szigeten vagy mi pedig mar a fo kontinensen. Inenn kezdve mi igazabol csak akkor tudunk segiteni ha mar atjosz te is a fo kontinensre, hacsak valaki nem indit egy ujj karit es kezdi veled ujra az egesz jatekot, mert te csak 8 as szinten tudsz atjonni a fo kontinensre, mi pedig nem tudunk vissza menni a kezdo szigetre:(:(. Igazabol az lenne a legjobb ha valakivel akar igy szamitogepen keresztul is de szoban tudnal beszelni mert akkor az el tudja mondni hogy mit kell csinalni mert leirni nagyon sok:( MI is ugy indultunk hogy noodlee val szoban atbeszeltuk a dolgokat mert igy sokkal konnyeb volt. Bar ugye magunktol is rajottunk volna ded nagy kinlodas lett volna:)
Na igy hirtelen ennyi ha mindeen kotel szakad akkor majd szeirintem Noodlee leir mindent szepen:):) Nincs is jobb mint meloidoben leirasokat csinalni:) -
#747 Merre?
Ki bánt?
Kicsináltam egy nyuszit meg egy bárányt és megettem.
Nood: neked mi a neved?
Bebbye-re hogyan kell rákeresni a játékban? -
#746 De mit kell csinálni?
Hol?
Hogyan?
... -
#745 nem is uncsi :)
na jo telleg uncsi foleg egyedul:)
de ha tobben vagyunk benn akor lehet egyut gyaccani mi is azt szoktuk csinalni bar en most erosen a fejlodeesre altam ra de ha tudok es benn avghyok akkor segitek enis meg szerintem a tobbiek is.
Bebbye neven keress ram ha benn avgy en eleg sokat nyomatom ost mert elegge raerek de mondjuk csak keddig mert kedtol ujra melo:( -
#744 Ki is léptem... -
#743 Na jó, ez uncsi... -
#742 NOODLEE!!!
BENT VAGYOK A TIBIÁBAN!!!
Most mi van? :) -
#741 ... -
#740 Én a tibi oldalán nem tudtam megváltoztatni a jelszómat. Miért? hogyan kell? Vagyis milyen elvárások vannak az új jelszavra? -
#739 Próba 3
<pre> * </pre> -
#738 Meszek dógozni Bim-bam-ra. -
-
Noodlee #736 Mért? Mész elfelé?