124119
  • Noodlee
    Én is pont ezt mondtam neked. 15 perc
  • Shaman
    sorry,de én csak akkor érek jobban rá,ha délutános vagyok. 1-1 komment erejéig be tudok ide nézni,de olyan 1-2 percnél tovább nem tudok lenni,mert meló van,s dógozni kell:-((
  • CattiBrie
    Nahh. Szó nélkül. 15 perc. Szerintem kereken 15 perc. De úgy, hogy nem írtam semmit sehova.
  • CattiBrie
    Most én lelépek. Este - gondolom - leszek, ha beenged. :)

Noodlee: te ma este vagy? Vagy megin itt lesznek a ki'skacok?

"Túléltem. Kinyírtam.
    Szereztem egy lánc-nacit. :)"
    Volt egy olyan erős zöld lény, amit negyedik próbálkozásra nyírtam ki. Töxar volt. Tök lassan gyógyultam, ő meg tök erős volt.
    Viszont ugyanekkor ugyanerre találtam egy lánc-nadrágot. És? Pont a méretem! Felvettem. :))

Most azt nézem, hogy mennyi idő után dob ki mozdulatlanságomban. Már több, mint 10 perce állok egy helyben.
  • kiserik
    oksi :))) Már vártam.
  • Grimbusz
    Azért kicsit szomorú vagyok kisEriken kívűl senki nem mozgatta meg az újjait és a gondolatait a rpg-miatt. Igaz mindenki azzal foglalkozik amivel szeretne foglalkozni, mint ahogy a mondás is tartja. Néha azért benézhettek oda is, hogy legalább tudjam mire készüljek, vagy ne készüljek.
    kisErik neked tovább írom a kalandot...ha gondolod
  • Noodlee
    Hi Grimbusz :)
  • Noodlee
    Aham. Köce. Ide akarok felülre valami jó kis bannert. Csak a csicsa kedvéért.
    Ha van valakinek valami jó kis témához kapcsolódó képe, az jelezze.
  • Grimbusz
    ciasztok -mindenki
  • Shaman
    Noodlee: Láttam a sacred forumban a kérdésed. Ez belső topik banner. ha csinálsz egy képt,s írsz a moderátoroknak,akkor beteszik.
  • Shaman
    kit-mit?
  • CattiBrie
    Túléltem. Kinyírtam.
    Szereztem egy lánc-nacit. :)
  • Shaman
    lejebb ment a dollár... még olcsóbb a Tibia:-)))
    A legutóbbi árakat 211 forintos dollár árral számoltam,de most már "csak" 208 forint.
  • Noodlee
    Ha lennétek péntek este, akkor megcsinálhatnánk a Desert Questet...
  • Noodlee
    Monnyuk én nem szoktam hallgatni semmit. Eléggé leköt maga a játék is. Nem is hallom, hogy nem is hallok semmit :)
  • Noodlee
    Ja. A legjobb ha az ember Fuck & Roll-t Hallgat game közben :)
  • Noodlee
    Catti!
    Neked le kéne tenni a Battle Hammert, és keresni egy pár Speart, és azzal lemenni Thaisban a pinyóba, és gyakni a patkányokat. Lehetőleg olyan helyre áljál, ahonnan könnyen fel tudsz jönni, ha sok lenne a hörcsög. El kell kezdened gyúrni a Distance Fightingot.
  • kiserik
    Csak kicsit :)))
  • CattiBrie
    Hát eltévedtem, nem? :))
  • kiserik
    Hát merre?
  • CattiBrie
    "Miért írtad, hogy nem jöttél velem szívesen Thaisba a törpevároson keresztül?"

Nood térképe szerint nem arra mentem volna egyedül. Ennyi.

Találtam egy ilyent: :)
  • kiserik
    loál :DDDDD

Na tegnap enyhén szétütöttem magamat. Buli volt a munkahelyemen. Még mindíg be vagyok rúgva 1 kicsit :DDD Reggel csak másfélórát késtem.

Catti: hogy boldogulsz Thaisban? Miért írtad, hogy nem jöttél velem szívesen Thaisba a törpevároson keresztül?
  • CattiBrie
    Hee? :))
    Mi? Hogy a farkas azt mondja Grrr, de azt hallod Ahhh? :DD
  • Shaman
    winamp beindít,s hadd szójjanak a számok sorban egymás után!
    Egyébként meg sexfilmet kell indítani a háttérben,s annak a hangjait hallgatni kötzben az az igazi!!!44:-)
  • CattiBrie
    Djerkőcök!
    Ki milyen zenét hallgat közben? Mert megőrülök a csendtől. Gondolom nem rádiót (neteset). :)
    Adjatok léci valami jó tippet!
    Nekem jó egy másik game zenéje is. Az AOE II. kivételével.

Most jön a reset, igaz?

Valaki jön most game kb. 11-ig?

Nood: meggondolom én is erősen a pénteket!!!
  • Shaman
    Nah most má aztán!!
  • CattiBrie
    Még ki sem ejtettem azt a szót a billentyűzetemen. Egyébként is nehéz dolog az, mert tök le vannak kopva a betűk! :) Azt, hogy "Köpködők!", én inkább idéztem volna a kedvenc filmemből. Kitaláljátok melyik az? :)
    Sámán: Te inkább asszonykázzál és ne vacsizgass! Főleg ne Noodlee-val :))) Már majdnem mondtam, hogy nagyon romatikusak vagytok! :)

Akkor gó game...

NEM VAGYOK FÜGGŐny!!! :)
  • Shaman
    hümmmmm pénteken én lehet asszonykázok,de majd megbeszéjjük!
  • Noodlee
    Az tök jó.
    Úgy néz ki,hogy péntek délutántól én maratoni Tibiázást fogok tartani,asszem reggelig :) Szal Desert Questet akkor megejthetnénk.
  • Shaman
    Amúgy csucsu bennt van nekem messengerben,szal én tudok neki szóni (ha onlány).
  • Shaman
    Opsz most jobban elolcvastam,s nem is te írtad,hanem Noodlee. természetesen akkor nem kell a vacsi meghívás,inkább 3 havi előfizetés:-))
  • Shaman
    Pontosítok: Bobber "köpködte",én csak annyit mondtam,hogy " most nem Tibiázom,mert a Sacredet tolom,de majd még fogok". Amennyiben ez köpködésnek minősül,akkor természetesn igazad van. Amennyiben nem,elvárom hogy meghíjjál egy vacsira!!:-))
  • Noodlee
    LOL
    :D
    Szal erősen gondolkodom én is előfizetés...
  • Noodlee
    Nem te :)
    Bobber, és Shaman. Na jó! Ez a "köpködés" kicsit erős volt, de izé...
  • Bobber
    szerintem ram meg shamanra gondolt noodlee:):)
    Valtoznak az idok lehet hogy holnaptol megint kopkodni fogom:):)
  • CattiBrie
    A délkelet biztonságos?
  • CattiBrie
    "Nemrég még mind a ketten "köpködtétek" a játékot :))"
    Én? ...

Nem lépsz be?
  • Noodlee
    LOL
    Nemrég még mind a ketten "köpködtétek" a játékot :))
    Én is gondolkoztam rajta, hogy előfizetek. Különben, ha lenne 4db előfizetős emberke, akkor akár MAGYAR Guildet is alapíthatnánk :)
  • Noodlee
    Na ja. Csak CSucsuval neház egyeztetni. Kb 2 hete nem is láttam :) De van nekünk Valami Catti-bia nevű paladinunk is :)
  • CattiBrie
    Noodlee: nem tudom, hogy hol változzunk aranyat. Tudnál vagy valaki segíteni?