124119
-
Noodlee #895 Én is pont ezt mondtam neked. 15 perc -
#894 sorry,de én csak akkor érek jobban rá,ha délutános vagyok. 1-1 komment erejéig be tudok ide nézni,de olyan 1-2 percnél tovább nem tudok lenni,mert meló van,s dógozni kell:-(( -
#893 Nahh. Szó nélkül. 15 perc. Szerintem kereken 15 perc. De úgy, hogy nem írtam semmit sehova. -
#892 Most én lelépek. Este - gondolom - leszek, ha beenged. :)
Noodlee: te ma este vagy? Vagy megin itt lesznek a ki'skacok?
"Túléltem. Kinyírtam.
Szereztem egy lánc-nacit. :)"
Volt egy olyan erős zöld lény, amit negyedik próbálkozásra nyírtam ki. Töxar volt. Tök lassan gyógyultam, ő meg tök erős volt.
Viszont ugyanekkor ugyanerre találtam egy lánc-nadrágot. És? Pont a méretem! Felvettem. :))
Most azt nézem, hogy mennyi idő után dob ki mozdulatlanságomban. Már több, mint 10 perce állok egy helyben. -
#891 oksi :))) Már vártam. -
#890 Azért kicsit szomorú vagyok kisEriken kívűl senki nem mozgatta meg az újjait és a gondolatait a rpg-miatt. Igaz mindenki azzal foglalkozik amivel szeretne foglalkozni, mint ahogy a mondás is tartja. Néha azért benézhettek oda is, hogy legalább tudjam mire készüljek, vagy ne készüljek.
kisErik neked tovább írom a kalandot...ha gondolod -
Noodlee #889 Hi Grimbusz :) -
Noodlee #888 Aham. Köce. Ide akarok felülre valami jó kis bannert. Csak a csicsa kedvéért.
Ha van valakinek valami jó kis témához kapcsolódó képe, az jelezze. -
#887 ciasztok -mindenki -
#886 Noodlee: Láttam a sacred forumban a kérdésed. Ez belső topik banner. ha csinálsz egy képt,s írsz a moderátoroknak,akkor beteszik. -
#885 kit-mit? -
#884 Túléltem. Kinyírtam.
Szereztem egy lánc-nacit. :) -
#883 lejebb ment a dollár... még olcsóbb a Tibia:-)))
A legutóbbi árakat 211 forintos dollár árral számoltam,de most már "csak" 208 forint. -
Noodlee #882 Ha lennétek péntek este, akkor megcsinálhatnánk a Desert Questet... -
Noodlee #881 Monnyuk én nem szoktam hallgatni semmit. Eléggé leköt maga a játék is. Nem is hallom, hogy nem is hallok semmit :) -
Noodlee #880 Ja. A legjobb ha az ember Fuck & Roll-t Hallgat game közben :) -
Noodlee #879 Catti!
Neked le kéne tenni a Battle Hammert, és keresni egy pár Speart, és azzal lemenni Thaisban a pinyóba, és gyakni a patkányokat. Lehetőleg olyan helyre áljál, ahonnan könnyen fel tudsz jönni, ha sok lenne a hörcsög. El kell kezdened gyúrni a Distance Fightingot. -
#878 Csak kicsit :))) -
#877 Hát eltévedtem, nem? :)) -
#876 Hát merre? -
#875 "Miért írtad, hogy nem jöttél velem szívesen Thaisba a törpevároson keresztül?"
Nood térképe szerint nem arra mentem volna egyedül. Ennyi.
Találtam egy ilyent: :) -
#874 loál :DDDDD
Na tegnap enyhén szétütöttem magamat. Buli volt a munkahelyemen. Még mindíg be vagyok rúgva 1 kicsit :DDD Reggel csak másfélórát késtem.
Catti: hogy boldogulsz Thaisban? Miért írtad, hogy nem jöttél velem szívesen Thaisba a törpevároson keresztül? -
#873 Hee? :))
Mi? Hogy a farkas azt mondja Grrr, de azt hallod Ahhh? :DD -
#872 winamp beindít,s hadd szójjanak a számok sorban egymás után!
Egyébként meg sexfilmet kell indítani a háttérben,s annak a hangjait hallgatni kötzben az az igazi!!!44:-) -
#871 Djerkőcök!
Ki milyen zenét hallgat közben? Mert megőrülök a csendtől. Gondolom nem rádiót (neteset). :)
Adjatok léci valami jó tippet!
Nekem jó egy másik game zenéje is. Az AOE II. kivételével.
Most jön a reset, igaz?
Valaki jön most game kb. 11-ig?
Nood: meggondolom én is erősen a pénteket!!! -
#870 Nah most má aztán!! -
#869 Még ki sem ejtettem azt a szót a billentyűzetemen. Egyébként is nehéz dolog az, mert tök le vannak kopva a betűk! :) Azt, hogy "Köpködők!", én inkább idéztem volna a kedvenc filmemből. Kitaláljátok melyik az? :)
Sámán: Te inkább asszonykázzál és ne vacsizgass! Főleg ne Noodlee-val :))) Már majdnem mondtam, hogy nagyon romatikusak vagytok! :)
Akkor gó game...
NEM VAGYOK FÜGGŐny!!! :) -
#868 hümmmmm pénteken én lehet asszonykázok,de majd megbeszéjjük! -
Noodlee #867 Az tök jó.
Úgy néz ki,hogy péntek délutántól én maratoni Tibiázást fogok tartani,asszem reggelig :) Szal Desert Questet akkor megejthetnénk. -
#866 Amúgy csucsu bennt van nekem messengerben,szal én tudok neki szóni (ha onlány). -
#865 Opsz most jobban elolcvastam,s nem is te írtad,hanem Noodlee. természetesen akkor nem kell a vacsi meghívás,inkább 3 havi előfizetés:-)) -
#864 Pontosítok: Bobber "köpködte",én csak annyit mondtam,hogy " most nem Tibiázom,mert a Sacredet tolom,de majd még fogok". Amennyiben ez köpködésnek minősül,akkor természetesn igazad van. Amennyiben nem,elvárom hogy meghíjjál egy vacsira!!:-)) -
Noodlee #863 LOL
:D
Szal erősen gondolkodom én is előfizetés... -
Noodlee #862 Nem te :)
Bobber, és Shaman. Na jó! Ez a "köpködés" kicsit erős volt, de izé... -
#861 szerintem ram meg shamanra gondolt noodlee:):)
Valtoznak az idok lehet hogy holnaptol megint kopkodni fogom:):) -
#860 A délkelet biztonságos? -
#859 "Nemrég még mind a ketten "köpködtétek" a játékot :))"
Én? ...
Nem lépsz be? -
Noodlee #858 LOL
Nemrég még mind a ketten "köpködtétek" a játékot :))
Én is gondolkoztam rajta, hogy előfizetek. Különben, ha lenne 4db előfizetős emberke, akkor akár MAGYAR Guildet is alapíthatnánk :) -
Noodlee #857 Na ja. Csak CSucsuval neház egyeztetni. Kb 2 hete nem is láttam :) De van nekünk Valami Catti-bia nevű paladinunk is :) -
#856 Noodlee: nem tudom, hogy hol változzunk aranyat. Tudnál vagy valaki segíteni?