24434
Nintendo DS/DS Lite
  • wooten
    :))))))
  • wooten
    Freeman! Cseréld Wariora velem.
  • orkenyid
    nfsu2-t cserélnék valamire :)
    de nincs olyan játék amire érdemes lenne :)
  • Super Mario
    Ami fóliás új.
  • Super Mario
    Hol lehet a legolcsóbban DS-t venni?
  • Borgi
    doboz nélkül, mario ds?
    érdekelne...
  • Csibe001
    Nyugi, nkm is van eladó wario-m sőt még Another Code-om is vagy doboz nélküli mariom...mégse vagyok ennyire ki. :)
  • wooten
    HALIHÓ EMBEREK!!! VALAKIVEL ELCSERÉLNÉM/eladnám AZ EREDETI WARIO-mat.dobzzalegyüttt.
  • Alblink
    Itt egy nagyon poen kibri video 3mega:(aki meg nem latta volna)
    http://www.jeux-france.com/downloads3897_pub-kirby-ds.html
  • kisgabo
    olcsó és jó? olyan van? kínából.
  • en99
    Aki tudja, honnan tudok olcsón nintendo ds-hez flash card-ot szerezni az tudassa velem.
  • wooten
    ok thx
  • radeer
    Jaja majd linux-ot megnézzük de nekem még PC-n sem volt fenn :)
  • wooten
    ÉN IS KÉRDEZTEM VALAMIT!!! (vagyishát kijeletettem.)
    ld. 1398 1399
  • Alblink
    Oké koszi.
  • radeer
    Mint az eredeti játékban van általában 3 slot-od amibe menthetsz tehát, oda save-eli a cuccot és nem telik meg hanem mindig felűlírja az újabb mentéseket ahogy haladsz előre a játékban.
  • Alblink
    Thx az infokat,sokat segitettel,gba tobb games megoldas nagyon jo,a ds mentes megoldas mar kevesbe,de nem baj mert amig vegigviszel egy gamet addig ugyis elvagyok vele.Es a menteseket a kartyarol lelehet torolni vagy egy ido utan betellik es nincs tovabb:D?
    Gondolom a metroid demo kartyara is lehtne menteni eleg nagy a mentesek tarolasahoz?
  • radeer
    Ablink-nek volt egy-két kérdése erre most itt válaszolok NeoFlash-el kapcsolatban, remélem nem haragszik rá?

1. Több game is ráfér-e ( GBA,DS ) az 512-es kártyára?
    -GBA-s játékból feltesz egy kis progit Neoboot így lehet válogatni melyik játék induljon, mivel a játékok nagy része 64-128Mb-es így elég sok szuff ráfér GBA-s játékból!
    -DS játékból hiába mondjuk a játék csak 128Mbites és elvileg mehetne rá több is, csak egyet tehetsz mert bootolás után nem tölti be a menüt, hanem elindul egyből a játék, így vágja át a bootnál a rendszert a MagicKey.

2.Mentések
    -GBA-nál egyértelmű az összes mentést ki lehet írni merevlemezre és mikor újra akarsz majd akár egy hónap múlva játszani vissza tudod tölteni
    -DS game : Kétfajta mentés van
    Pédának okáért itt van két játék
    A: 0040s - GoldenEye Rouge Agent (E).(GBA_save).NDS
    B: 0040 - GoldenEye Rouge Agent (E).(NDS_save).NDS

Az A esetében a flash kártyára írja a mentést, és így lehetőség van a kiírásra akár HDD-re.
    A B esetében a mentések az NDS kártyán tárolódnak, tehát csak akkor menti el a játákot ha azonos típúsú save type kártyánk van.
    Nagy része a játékoknak 64k-s mentést használ, mint pl a Mario így azt a kártyát kell betenni a MagicKey-be hogy legyen mentésünk és utána tudjuk játszani majd kikapcsolás utáni újraindításnál is.

Másik a 4k-s például a Metroid. De vannak 1M-es és 2M-es savetype játékok, ezek ha nincs ilyen kártyánk és nem GBA save-es típust használunk elvesznek.
    Szerencsére legtöbb játék 4k és 64k-t használ, ami úgy Metroid Demo és Mario DS :)

Én a magam részéről szeretem kipörgetni pár nap esetleg hét alatt a stuffokat így az NDS save-et szoktam használni azonos savetype mentésü ( Mario pl. ) kártyán. Igaz ez addig marad meg míg játszom, akárhányszor kapcsolom be mindig megmarad a mentés. Ellenben ha új játékot írok a flashcard-ra és újra mentek arra az NDS kártyára akkor sanyi :)

Remélem tudtam segíteni ...
  • wooten
    radeer, amúgy próbáld ki a dslinuxot: http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?topic=11514&szuro=5
    Kiváncsi lennék,hogy milyen!
  • wooten
    HALIHÓ EMBEREK!!! VALAKIVEL ELCSERÉLNÉM AZ EREDETI WARIO-mat.dobzzalegyüttt.
  • koryne
    DoomDS
    Lassan lesznek itt jó kis homebrew cuccok DS-re is :)
  • koryne
    Még nincs működőképes emu, csak azok, amiket felsoroltál.
  • iib
    van valalkinek mukodo kepes DS emulator? friss DS tulaj vagyok. idaig 1etlen gameval rendelkezem a polariummal, ami naon bejott, csak keves a puzzle benne :/. (allitolag keszitik a gba verziot is amibe 300felett lesz a puzzlek szama)
    *etnem kiprobalni a gamekat mielott megvennem. letoltottem a romokat es 3db emulatort amit talaltam, de 1ikkel sem indulnak el a gammmak. monjuk vmeikben a zene megy de a kep nem, masik jatek menuig eljut aztan vege. ezekkel probalkoztam: dsemu-0.4.4, dualis-8, ideas.
    ha lenne vkinek mukodokepes amin futnak a romok, akor ir6na. koszonom.
  • radeer
    Game ismertető :

Feel the Magic: XY/XX

Published by: SEGA
    Developed by: Sonic Team
    Genre: Action
    Number of Players: 1
    Release Date
    US: November 21, 2004
    Japan: December 2, 2004
    Europe: March 11, 2005

Nos páran írták jó ötlet, így folytatom a leírásokat hátha érdekel valakit :)
    Mellesleg valóban lehet találni játékteszteket dögivel a neten DS-ről ellenben ha mutattok nekem magyar nyelvű értékelést és leírást azt én is elolvasom a témában ( de nem fogtok találni he-he)

Nos, visszanyakarodva a játékhoz, úgy volt beharangozva, hogy sexuális ( már bocsánat a fiatalkorú olvasóktól) témájú egyedi ötleteket felvonultató cucc lesz ez.

Az egyedi ötletekről annyit, hogy a Feel the magic kisértetiesen hasonlít a wario játékokhoz, és le sem tudná tagadni, hogy onnan merítette az ötleteket. Értem mindez alatt, azt hogy itt is egy humoros történet van felépítve melyeket képregényszerű animációkon lehet nyomon követni és az események alakulását mini game-eken keresztül mi irányíthatjuk. Mindezzel nem lenne semmi gond azonban a körítésre szerintem inkább az erőltetett humor, mint a fantasztikus erotikus töltet a jellemző. Bár lehet, ha a megcélzott közönség a 12 éves korosztály annak, felemelő ha simogathat egy kezet a touch padon. Mert kb. ez a legerotikusabb jelenet a játékban.

Ezzel a képpel kezdődik a pokoljárásunk, az-az mikor megfordulunk egy csinos lány után. A történet szerint egy Rabbit ( a nyúl mögött? - Nem a nyűl az :) )nevű szervezet tagjaiba fogad minket és segít meghódítani a csajt. Ehhez egy feladatot kell végrehajtanunk ami abból áll, hogy aranyhalat itatnak velünk és nekünk a cerka segítségével segíteni kell a halnak kijutni a gyomrunkból, különben elhalálozuk. Na ilyen és ehhez hasonló eszement feladatok tömkelege ( kb. 25-30) vár ránk a végső csatáig.

http://dsmedia.ign.com/ds/image/article/567/567447/feel-the-magic-xyxx-20041118041753965.jpg

A mini gamek szórakoztatóak bár ugyanaz vonatkozik rájuk mint a wario játékokra, azaz egy fél nap alatt ki lehet pörgetni az egészet.
    Láthatunk olyan játékot ami mutatja, hogy milyen lehetőség rejlenek még a DS-ben.
    Például egy kis vitorláhajót kell eljutattnunk a vízbe pottyant csajig, miközben cápák között kell kavarnunk. Azonban ahogy a hajót mozgatjuk az nem semmi. A mikrofonba kell levegőt fújni és amilyen erősen fújunk olyan gyorsan megy a hajó illetve áll meg .

http://dsmedia.ign.com/ds/image/article/567/567447/feel-the-magic-xyxx-20041118041754606.jpg

Minden összegezve a játék nekem csalódás volt attól függetlenűl, hogy azért nyújtott szórakoztató perceket is. Erotikából nullára viszsgázott, és egy egyszerű warió klón amiben azért vannak pozitív és előremutató dolgok is. A pénzt nem éri meg lévén mint írtam iszonyú rövid. Azonban ha hozzá tud valaki jutni kölcsön, vagy flash kártyája van azért érdemes végigpörgetni. A többi általam nézett oldalakon mint majd az értékelésnél láthatjátok sokkal jobb pontokat kapott, így lehet csak én nem voltam tőle elájulva :)

Értékelés (1-10):

Grafika - 6
    Hang - 6
    Játék - 7

Összhatás (1-100%)
    60%

AOL.games : 7.7 pont
    IGN : 7.8 pont
    Gamespot : 7.7 pont
  • mb66
    Hát kevás a HW.. engem nem zavar ez a GFX, annyira nem gáz, és szépen fut.
    Nyilván nem HL2 grafikát várok :)

Ha már átirat én egy klasszikus C&C és egy RedAlertet kérek :)
  • mb66
    Azért amit írtam csak az egykártyás multira írtam...
    Remélem ha van két kártya kinyílnak a lehetőségek.
    Ja és eddig csak a Goldeneyet próbáltam (no meg a Metroid demot)
  • Alblink
    Oksa.
    Hat ez a multizas ellege szarul hangzik,nem erre szamitottam en se,pedig biztos jo lehet fps-el multizni.remelem a mario cart ds-t nem fogjak igy elbaszni,abban szamit ha jo multis lehetosegek is vannak.
  • guardian hero
    Kár, hogy még mindig elég kevés a HW normális 3D grafikához, bár egy Duke Nukem 3D átirat tetszene :).
  • mb66
    Hi
    Próbáltátok már több DS el a single-card multiplayer játékokat (ahol van erre lehetőség)?
    Csak mert a haverom megvette a Goldeneye-t, s gondoltuk na most deathmatch ozunk egy nagyot.. Hát mitmondjak nagyot csalódtunk, a nagyban hirdetett Single card multiplay opció mindössze egy azaz egy darab deathmatch pályát tartalmaz, semmi beállitási lehetőség, semmi botok.. szóval ugy 10 perc alatt kb meg is lehet unni(nincs semmi játékmód, ahogy az szokott lenni ctf vagy ilyesmi csak 5 perces deathmatch azt annyi). Nyilván ha két kártya van azért valamennyivel több a lehetőség, de ez azért enyhén szólva is kb nulla.
    Szóval csak azért érdeklődöm, hogy más gameknál is kb ennyiben merül ki az egykártyás multiplay, vagy valamivel tartalmasabb... ?

Ami viszont a pozitív: DS en fps ezni kegyetlen jó, már a metroid után a goldeneye is bebizonyította, hogy kegyetlen jól lehet irányítani, célozni (én a thumbstrap re esküszöm, de a haverom a cerkával tolta)
  • wooten
    Abilnk! ne kérj fölöslegesen ilyeneket. Majd úgyis találsz ismertetőket!!!

hm... :((( Töcsög!
  • Alblink
    En is kivancsi lennek hogy mukodnek e ezek,ha valaki tudja probalja ki,thx.
  • CrucifX
    ScummVM ds-re: klasszikus LucasGames/LucasArts, illetoleg par egyeb ceg altal krealt klasszikus kalandjatek "emulatora", segitsegevel temerdek platformon kelthetok eletre az egykori klasszikusok.
  • wooten
    csípboj! Van már védőfólia?
  • CHEAPBOY
    nah kiraly Guybrush Trepwoodos design:)
  • wooten
    Ez mi is pontosan, CrucifX? Nem vagyok jó angolos.
  • CrucifX
    http://emuholic.emuboards.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1016&tbid=4

Kerlek probald ki, h mukodik-e, mert ha igen, azt hiszem kifutok a vilagbol :)
  • koryne
    Sztem is legyen!

radeer: ezek mehetnek majd handheld-re?
  • Csibe001
    Szerintem meg legyen. Ha nem gond akkor majd folytasd radeer. thx
  • radeer
  • Alblink
    thx.
    vegulis nem kell game ismerteto talaltam azota sokat.