24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1256 Érdekesen hangzik. Úgy sajnálom, hogy még nincs DS-em! A Touchscreen sok mindenre ad lehetőséget. -
#1255 Kutyasimogatós -nevelős.
KLATTY -
#1254 Milyen játék az a Nintendogs? -
#1253 Már van. Hasonlit a Glass Rosehoz. Egeszen jo lett. Mokasak a táccsszkriines minigamek. -
#1252 Örülök neki VÁROM! :) -
#1251 Nintendogs nemsokara (max 1 honap):
Gamestore meg osszel mar lesz. -
orkenyid #1250 Nintendogs mikor lesz? :) -
#1249 Tényleg gamestore.hu???
Mikor lesz elérhető? -
#1248 Oké de a hozzászólásaim számát is növelni kell vmivel :P -
#1247 Tudom hogy jonnek mennek a levelek, emiatt Sgre ne irj, mert itt tudom meg legutoljara hogy irtal e vagy sem..:) -
#1246 CHEAP!!!!
MENT A MAIL!!! -
#1245 Ha azt mondom tuti, akkor tuti. Holnap DU mar itt lesznek az Another Codek. -
#1244 Még mindig várunk és ilyen 100% is kétszer volt, én ebben már nem hiszek :) -
#1243 No penteken mar lesz Another Code, 100%. S elenezest hogy ennyit kellett varni mijatta:( -
#1242 Köszönöm -
Toportyán #1241 Ez az Another Code zseniális!
Ilyenre vártam már régóta.
Erre való a DS, nem másra.. :) -
orkenyid #1240 Nekem is ilyen kártyám van, mindig savepatchelni kell a játékokat előtte (használd ezt: http://digilander.libero.it/gbaemus/fatv8.zip)!
Ha nem "Ultra" a kártya akkor ne a powerwriter-el írd (mert ugy méginkább nem fog menteni), hanem ezzel: Flash2Advance Writer 3.1.
Új loadert nem érdemes, mert nekem állandóan resetelte magát tőle.
Ha nem sikerül irj privibe küldöm az msn címem! -
#1239 Bocs az OFF-ért de lehet hogy tudtok segíteni!!
Az lenne a problémám hogy a F2A 26mb-os flash karim ami van a GBA SP-hez nem igen hajlando elmenteni a játékokat. Szoval legtöbbször mindig Corrupted Save vagy Save Failure jön be:( Eddig egyedül a Sonic Advance 3-mal sikerült mentenem de a többivel az istenért sem. Ha van valakinek valami ötlete ide estetleg privátba örülnék ha válasszolna!! Gondoltam arra is hogy a kártyának kéne egy full erease és egy uj BIOS/loader csak ezt meg nem tom hogy oldjam meg:( Előre is köszönnöööm.
-
ppTraktor #1238 32ért lazán elfogja adni :D csak nem SGn kell feladnia... ennyi... sőt 32 még lazán jó ár érte, tekintve hogy ezt Gy most együtt 50ért kapd meg... -
#1237 Mondom! akkor vedd meg a Tescoban olcsobban ha tudod!!! :-) lol -
#1236 Olcsóbb jaja azért én milyen nagyvonalú vagyok , nem ? :P
Ő használtan adja és még drágábbért veszem meg :) -
#1235 Már elfogyott :P
33ért tutkó nem fogod eladni senkinek :P
Gondoskodik róla az sg.hu-n nintendo ds alakzata :D -
#1234 Tescoba olcsobb. -
#1233 Annyiert vedd meg a Tecoban! Ennel olcsobban nem nagyon veszel jatekkal egyutt! -
#1232 Egyben megveszem 14ért :P -
#1231 Arra kiváncsi vagyok. Szívesen megnézém - akár iszogatás közben ;) -, ha majd lesz ilyen. -
#1230 NYemsokara lesz, de ha neznel DS topicot, lathatnad hogy mar joregen benyomtam hogy van/lesz. Nincsendora varok szokas szerint, hogy mi a helyzet AC ugyben. Elvileg ma jott be az orszagba (nahat 3 het utan) .. meglassuk. -
#1229 csak egyben elado -
#1228 nem igazság! nem voltam itt!!!! Adok érte 3,6 ot!!! -
Cheap! Van ilyened?
Játszott ezzel valaki? A Glass Rose az egyik PS2 kedvencem és elvileg ez a játék is tőlük van! -
#1226 Hölgyeim s uraim
előszőr, másodszőr, harmadszőr :P
A licitet lezártam :P
ENYÉM A MARIO 64 DS :) -
#1225 Te én megveszem 3,5ért ;) -
#1224 kamulátor ehh TETSZIK :P -
#1223 Én is megvenném a super mario ds-t 3000ért, de akár 3200ért is! kzalaba te nagy kamulátor vagy! -
#1222 a, super mario ds-t megvenném 3000ft-ért :O -
#1221 Jaja tudtam én is :P
Ezért voltam kíváncsi mennyiért akarta nekem elsózni.....
-
orkenyid #1220 #1078 :DDDDD
Ajándékba, a tescotól 11k-ért :D -
#1219 Akkor tárgytalan.
-
#1218 32e -
#1217 Mennyiért?