24434
Nintendo DS/DS Lite
-
orkenyid #1457 De összelehet ugy is!
Valahol olvastam hogy ki lehet vezetni a régi gba portot rajta.
Pl ugyanúgy multiboot-módba lehet helyezni mint a régi gba-kat (START+SELECT indításkor gba módban) -
#1456 Hogyne lehetne! Spárgával pl :)(bocs) De hogy egymással kommunikáljanak is, úgy már nem. -
#1455 Gba-t összelehet kötni ds-ssel? -
Alblink #1454 Thx most mar ertem,nem lesz olcso,de kb annyiba jon ki mint a neoflash ugyhogy jobban megeri.A ds gamek legnagyobb merete 256mbyte lehet? -
#1453 GBAtemp fórumról:
It will be released 1G /2G & 4G . Different places have different prices.
The Estimated retail price of G6 Flash 3rd generation 1G is around
USD140-150 range , for 2G is around USD 160-175 range , for 4G is around
USD200-220 range . The retail price of PassKey around USD15 . -
#1452 4 Mbit --> 512 Mbyte -
Alblink #1451 Thx az infot,amugy 4gigas akar lenni?mert ha igen akkor nem is lesz draga. -
#1450 Ja, és a Magic key ára 15$ körül lesz -
#1449 Ha igazak az infók akkor 50ezer körül lesz a 4Gs -
Alblink #1448 Persze,bar nekem nem kene gba,foleg ha vesz valki ds-t keszul venni.
Egyebkent a G6 Flash-ez nem kell magic key nem?en ugy tudom az ugyis viszi a ds masolt gameket,es ezek se stuksegesek a ds game futatasahoz:Movie playerünk/M3adapterünk.szerintem.en 40ezer kurulire tippelek egy 1gigas g6 flash-re. -
#1447 5000ér megéri egy gba+egy gbatáska+egy link kábel+ egy gbc-s játék? -
#1446 Gba-t összelehet kötni ds-ssel? -
#1445 Szerintem nem fogsz olcsóbban kijönni -
#1444 annyós!!! A movie player 5000ft a neoflasz pedig 50000 van egy kis különbség!!!
Ha ez tuti 100 akkor lehet, hogy veszek egy movie playert. ja télleg. Kell hozzá magic key.... azt hol lehet beszerezni, és mennyi az ára? -
#1443 Persze hogy nem -
#1442 Ha van G6 Flash-ünk/Movie playerünk/M3adapterünk, akkor gyakorltilag nem is kell NEoflash??? -
#1441 Tudom,hogy még mesze van de...Ha majd lesz év végén Mario Kart DS feltétlenül szolj Cheap! :D :D -
#1440 Köszz !
Nagy királyság ez a link szerintem nagyrésze az IRC csatiknak ott van majd átnézem de most megyek meccset nézni :)
Hajrá Debrecen
-
#1439 Nem tudom segítség-e ez
Netán (nem tesztelt) #gbatemp irc.us.efnet -
#1438 Lenne egy kérdésem nekem is ha már sokmindenkinek válaszoltam :)
Az EFnet-en kívül ahol van #gbanow és #roms-isos szoba, ahol vannak ROM-ok van-e másik IRC server ahol lehet ROM-okat vadászni főleg újakat.
Gondolok itt jóféle orosz serverre ahol esetleg többminden van, mert van 2-3 NDS játék amit EFnet-en egyszerűen nem tudok levadászni ( persze fennvan az összes NDS release, de nekem a GST-s jó!!)
-
#1437 Így lehet :
Passkey / PassMe and support homebrew and Demo games.
Futtaja a megjelenő demókat és egyéni felhasználók által készített programokat :)
+ a kereskedelmit is de azt nem írják -
orkenyid #1436 Ha van valakinek felesleges passme-je szóljon :D
-
Alblink #1435 Vegulis igaz,erre nem gondoltam:D.
-
#1434 Mivel a 'másolt játék' nem jár hozzá ezért semmi illegális nincs benne. -
Alblink #1433 Megneztem a g6 flash videokat nagyon tetcik,bar az nem ertem hogy lehet ilyet hivatalosan arulni hogy nds masolt gameket is lehet rajta gamelni,ezt nem ellenzik?mar csak az ara lesz a kerdeses hogy megeri e. -
Alblink #1432 Erre a G6 Flash-re kivancsi leszek hogy mibe fog kerulni,ha igaz amit irtal gondolom gond nelkul futtatja majd a nds romokat. -
#1431 Ja, valami témában jártas elmondhatná milyen járulékos költséggel jár az ha pl a WinsunX-nek Visa-val fizetek. köszi -
#1430 A Hardwiredes hírben csak azt felejtették el megemliteni, hogy a kártya futtatja a .nds romokat, de gondolom ez senkit sem érdekel. :) Amugy 2 féle kártyát csinálnak (ugyanaz a "cég"), az egyik a G6 Flash, mely egy "hagyományos" flashkártya 1-4Gb méretben, a másik az M3 Adapter amely SD vagy CF kártyával működik. A M6 oldalán találhatóak videók ahol az összes föbb funkciót (film, .GBA, .NDS, stb) bemutatják. A két kártya tudása gyakorlatilag megegyezik, mindkettő a hónap végén jelenik meg. -
#1429 Jó de erről nincs semmi mármint MP-s dologról csak mintha fórumon olvastam volna erről, de lehet csak Dump-olni lehet.
Ez még szerintem gyerekcipőben van.
-
Alblink #1428 Akkor kb csak a ds game futatas benne az ujdonsag h avan hozza Magic Key.
Engem csak az ara erdekelne hogy olcsobban jonne ki egy ilyen 512-es magic keyel egyutt mint a neo flash. -
#1427 Ez amiről írsz ua. majdnem mint Movie Player amit már jó ideje lehet kapni.
Hisz ha megnézzük :
Movie Player [New Version] (Third Party)
Ez a 2.generációs movie player és már jóval több mint egy éve használom.
Különfléle Firware-el állítólag még újabb dolgokat ( DS games futtatása) is lehetséges ( elvileg ) ha van hozzá Magic Key-ed.
-Én a magam részéről már egy rakat filmet megnéztem a munkahelyemen ezen a kis szaron, hisz van 2 db 512-es CF-em amire akár 2 filmet rá birok tenni.
-Továbbá fotókat is mutogattam rajta ismerősöknek.
-És...elolvastam nem egy db. sci-fi-t és fantasy-t unalmas perceimben, miközben .gbs-re ( game boy sound) konvertált full albumokat hallgattam.
És ekkor még a PSP csak tervezők asztalain létezett.
Tehát nem igazán tudom hova tenni a kevés multimedia képességet :)
És ha nagyon akartam volna, bár nem akartam vehettem volna hozzá TV vételére alkalmas kiegészítőt, meg mindenféle más hüleséget :)
-
Alblink #1426 hir:
Pimp my GBA/NDS!
Barny, 11:39 - Tech: Handheld - (10 komment)
(Shacknews) A megjelenése előtt is leírt Nintendo DS marokkonzolnak játékosok és elemzők nemcsak a szerényebb grafikai képességeit rótták fel, hanem a PSP-vel szemben meglehetősen fapados (nem létező...) multimédiás képességeit. Míg GBA-hoz kapható volt Mp3 lejátszó adapter, ez nem igazán terjedt el Japánon kívül.
Ezúttal egy újabb third-party cég kísérletezik Nintendo DS/GBA kiegészítővel, és az "M3 Adapter" e hónap 30-án kerül a boltokba. A CF, vagy SD slotba illeszthető kiegészítő a következő fícsöröket biztosítja:
zene, és videólejátszás támogatása
Ebook olvasgatás (txt formátum)
USB 1.1 támogatás
beépített emulátorok (NES, SNES, GB, GBC, Game Gear)
videó-, zenekonvertáló szoftverek a pakkban (GBA/NDS kompatibilitás miatt)
alacsony energiafogyasztás -
#1425 GONDOLKODÁS!!!! -
#1424 modjuk nézz vissza a fórumban egy kicsit, és megtudod. Vagy 1 hétig arról beszéltünk. -
en99 #1423 Honnan tudok beszerezni DS-re flash card-ot? -
orkenyid #1422 arra gondoltam én is :) -
Alblink #1421 CSereld valami puzzle game-re mar ha zsereted es ha van valakinek:D. -
orkenyid #1420 nem, nem autós kéne.
a mario is megvan :) -
#1419 Majd én megmondom Neked Freeman, mit érdemes.
Ami eddig biztos a leghosszabb és legjobb játék még mindig a Mario DS.
Mondom mindezt azután hogy legalább 8-10 játékot megnéztem a Neo-n.
Mondjuk az Asphalt Urban GT legalább van olyan mint az NFS:U 2 ha szereted az autós stuffákat.
9 nagyon baró pálya, rengeteg fullra tuningolható ( arcade szinten...grip,sebesség,stb ) , meg egymás ellen rohadt jó lehet szerintem.
Mondjuk mindenki tudja hogy kínálat szempontjábal, akkor lesz baró ha az RPG-k és stragtégiák ( AGE 2, Universal C, B and W , stb) elkészülnek.
Majd nyomok hazajöttem egy Asphalt Urban leírást az előnyökkel és hibákkal együtt. -
orkenyid #1418 De az már megvan :)