24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1377 Game ismertető :
Ridge Racer
Published by: Namco
Developed by: NST
Genre: Racing
Number of Players: 6
Release Date
US: December 7, 2004
Japan: December 7, 2004
A Namco már nagyon régóta jelen van a játékpiacon, és főleg arcade típúsú autós illetve verekedős stuffokat dobáltak piacra. A Ridge Racer is egy régebbi név és gondolom nem hagyták ki, hogy a jól bevállt név parlagon heverjen így elkészítették PSP és DS-re is a játékot.
Nos igazából én mikor megjött a NeoFlash ezt a játékot tettem fel elsőnek, lévén ezt a kategóriát kedvelem a legjobban.
A versenyben 3 különbőző pályatípús van melyekben a variácíót a többféle leválasztott elkerülők teszik változatossá, így a pályák száma 20-ra emelkedik.
Van egy városi pálya, egy hegyes szakasz ami a városból nyili és egy sivatagi kurzus.
A championship módban kezdetben 4 féle járgány közül válogathatunk melyek mindenféle revolver,stb művésznevet kaptak. Ezek a gépek gyorsulásban,tapadásban,végsebességben,kormányzásban különböznek egymástól. A színűket tetszés szerint módosíthatjuk.
Minden megnyert bajnokság ( 3 futam, melyben minden alkalommal 1.helyen kell végeznünk!) után újabb gépcsodákra kapunk lehetőséget azonban ezek csak akkor kerülnek a tulajdonunkba ha az un. Car Attacban 1on1-ben legyőzzük őket. Így tovább bűvül a nem éppen rövid kihívás ami a játékban vár ránk.
A játékmenet a stílusból adódóan nagyon pörgős, az autók mozgása hagy kivánnivalót maga után a csúszás a kanyarokban igazán muris mégis ebben a játéktípusban bőven megteszi. Az ellenfelek kellő kihívást jelentenek főleg az alap arcade betegséggel, hogy bármikor-bárhonnan megyünk neki ellenfelünknek mindig mi huzzuk a rövidebbet :)
A hangok átlagosak, a zene elég pörgős. A grafika nem a legjobb lévén az NFS2:U odaver neki azonban a képernyőkezelése nagyon baba. Annyira érzi az ember a sebességet még a leggyengébb autónál is, hogy szinte belefeledkezik az ember hogy a hibákat is észrevegye. Én nem is rónék fel neki semmit lévén az egyik legelső autós stuff ( asphalt urban GT után), ami debütált DS-en.
Minden összegezve már a legelején olyan játékot láthatunk DS-en amit a GBA-n nem tudtak megvalósítani, hisz normális autós gém talán a V-Rally 3-at leszámítva nem igen volt. Csak így tovább!
Értékelés (1-10):
Grafika - 7
Hang - 6
Játék - 8
Összhatás (1-100%)
70%
AOL.games : 6.6 pont
IGN : 7.5 pont
Gamespot : 6.6 pont -
Alblink #1376 Thx a neo flash tesztet nagyon hasznos,amugy ha lesz idod egy ket jatekrol mondhatnal velemenyt hogy mienek.
amugy a friss game feltoresek nem okoznak gondot a csapatnak?a game vedelemre gondoltam mindegyiknek ugyan olyan? -
#1375 Találtam egy helyet ahol fenn van az utsó legfrissebb játékig az összes Boxart kép.
NDS boxart ! -
#1374 hogyha nagyon nemtudsz micsinálni, azér kiprobálod a kedvemért? -
#1373 Én spec nem igazán fogalkozom DS-en csak .nds-t játsza le rendesen :)
AVI-t Movie Playeren nézek DS-en. És az összes többi cucc pl. txt stb is azon van lévén az direkte egy ilyen multimedia müanyag cumó :)
-
#1372 hey
ittolvasomezta neoflash bigyulát,
és látom hogy
Directly support TXT/HTML/JPG/GIF/BMP/PNG/NES/SEGA GG/PC-E/GB/GBA/NDS...
ennyimindent támogat, vagy lefuttat, vagy hogymondjákezt...
html-t porbáltad már?
haigen, azmien? -
#1371 Video
Audio -
#1370 ehh, utólag olvasva nyelvtanilag, fogalmazásra kissé tré vok... -
#1369 jogos. de hogy compact flash, vagy flash card, szerintem tökmindegy, a technológiát tekintve.
amugy a kinai a nálem rendelt ezf advanced 256-ra 52.77 usd, posta 43.6 usd, a paypal jutaléka 4.5% durván 5 usd-t számolt. durván 105 usd.
mivel 100 usd alatt nincs vám, elvileg vagy átcsusszan, vagy a ráiratot 20 usd-re fizetek áfát...
ugyanez a svédeknél 85 euró. + posta, ugye 12? hát vám, áfa az ugye nincs.
105 usd az 21500 Ft. cca. euróban ez 24250. ha a termék 53 dollárjára a gány vámos áfát vág, az +2500 huf.
tehát ebben az esetben, tökmindegy honnan rendeltem volna, de ha seft oldalról nézem és 2 cf karit rendeltem volna, és elbiznicelem, akkor már a kinai a nyerő.
még 1 kérdés.
avi, ill mp3 stuffok gba-ra??
-
#1368 Írtam neked válasz privit , de nem CF kártya, hanem inkább ha már rövidítesz FC tehát flashcard.
Én is elöször Winsunx-nl néztem, de még ha levettem az ingyenes postaköltséget rátették a 4.5% kezelési költséget átutalás miatt + egyébb nyalánkságokat a végén majdnem hosszabban jöttem ki mint itt.
Sőt a Linker4U 164 dollárért nyomja de ott is a vége a rendelés végére mire kitöltöttem a megrendelőt ua. az összeg lett így döntöttem a svedek mellet.
Én a magam részéről 1x adok ki inkább egy nagyobb összeget így kb. 47e volt, de legalább azzal játszom amivel épp kedvem van. Máskülönben mikor eladtam a 128 megás 2 éves kártyámat arra is kb 20-an ugrottak és majd kb 1-2 v múlva mikor ezt is eladom lesz vagy rá tuti 20e-ért vagy 40 ember aki majd akar ilyet és akkor kb 27e-be lesz a végén az 1-2-éves összes játszásom :)
-
#1367 48 róka volt a cf.... kemény. winsunxnál is 200 usd.
de ha ennyire vágod a dolgokat, nem tudnál ajánlani gba sp re avi, és mp3 cuccokat? ( ezf a 256 ) -
#1366 megkoszonnek egy részltes tájékoztatot:) Engem nem erdekel, de bitosan ezrek fognak megkeresni vele, mint tettek ezt a GBA eseteben, legalabb nem leszek sikhulye a temahoz:) (meg ha nem is adok el ilyenbol majd). -
#1365 Igen működik, minden eddig megjelent játék a Mario-tól az Another Code-ig megy szerintem rajta, amit a GST team szignált.
Azt hiszem lesz egy kis szabadidőm kanyarítok róla egy rövid leírást.
Mindenesetre ez ahogy írták ez egy sima 512-es GBA-s Flash kártya amit passme-val láttak el csak új nevet adtak neki.
Ha valakinek van nagyobb 512m - 1g -s kártyája akkor érdemes lesz megvenni hozzá csak a Magic Key-t hogy lehessen játszani DS gémekkel, ahogy olvastam a Neo team fogja árulni rövidesen flaskártya tulajoknak külön a key-t.
Én mindenester ezt jó vételnek érzem lévén mivel eladtam 128-as kártyámat ( kicsi lett volna DS-re) úgy is kellett volna vennem 512-eset és ez így egyben cumó íróval meg minden!
Ajánlani tudom aki gondolkodik rajta.
-
#1364 na es megy? mukodik? milyen? -
#1363 Rövid leírás :
A NeoFlash egy 3in1-ben csomag .
-512Mb-es GBA flash card
-USB high speed Sim Loader
-Magic Key ( DS játékokhoz )
-( 3 db litium elem a kártyába!)- ez elég szar :) remélem nem gyakran kell cserélni majdnem eltörtem mikor kitoltam a tálcát a kártyából!
-Aki megveszi az egy olyan cumót kap amivel tud játszani DS-en GBA és DS játékokkal (homebrew is ) -- :)
A csomag kibontása után fel kell rakni a drivereket és software-t, és csak ezután kell bedugni a sim loader-t.
Miután felismerte az írót berakjuk a flash kártyát és írhatjuk a játékokat.
Fontos hogy a GST ( golden sun team ) által prezentált ( dump) játékokat tudjuk futtatni, de a legjobb csapat és napra készíek a megjelent dolgokból.
A cumók elég olcsó anyagból készültek mint a sim loader mint a flash kártya, egyedül a Magic Key látszik tartósnak...bár az ember valószínű egyik dolgot sem próbálja dobálni.
Eddig minden játékot élből megírt én az alap 0.9-es progit használom amit mellékeltek, általában a biztosabb régi cumókat tartom jobbnak f2a-nál is régebbi verzióval írtam.
Kétfajta játék van NDS save és GBA save, én eddig az NDS save-el néztem tökéletesen működött minden játéknál.
Another Code,NFS2:U,Mr Driller, Ridge Racer.
Ez azt jelenti hogy pl a Mario DS kártyára teszi a mentést.
Ha nem ilyen a játék akkor a 4k-s Metroid -ot kell berakni.
Fontos hogy kétfajta módom írhatjuk a kártyát.
GBA mód, és NDS mód ez attól függ milyen stuffot írunk fel , ezt mindig desktopról kell indítani és aztán betölteni az író progit.
A program nagyon egyszerű, írták hogy a leggyengébb a software én még nem tapasztaltam , igaz nem egy high speed 256-os pl NFS2:U-t olyan 12 perc alatt ír meg, de még egyszer sem fagyott le vagy hallt le az író.
Az ár nem olcsó, és akik a dobozos eredeti verzió mellett kardoskodnak azt is megértem. Én GBA-n is F2A kártyát vettem már az elején és nem bántam meg.
179euró a cumó és erre jött rá bagatel 13euró postaköltség de valami hihetetlen gyorsan ideért, hisz szombaton rendeltem meg és csütörtökön kopogtak az ajtón. (ráírattam GIFT)
Ha valakinek ezek után még van kérdése privizzen, én bártran ajánlom akinek van ennyi pénze rá.
Néhány kép a galériámban megtekinthető :
NeoFlash -
#1362 Na pár órába beletelt mire rájöttem, hogy nem hibás cumót kaptam swédországból :)
Tökre müxik a NeoFlash.
Játszottam pár kört a Ridge Racer-el aztán a MrDriller játékkal.
És megvan még a WarioWare,NFS2:U,Feel the Magic,Urbs,Polarium stb...el leszek egy darabig....
-
#1361 Kedden megkaptam az e-mail-t hogy feladták....ma meg csengetett a postás, megjött a NeoFlash kit ( 512-es).
Felismerte a cumot a driver felrakása után, jelenleg épp írom az NFS2:U NDS játékot, hogy megnézzem.
-
#1360 Dehát már rég vége! :D -
#1359 Nagyon kemény lett ez a DS topic, ne offoljatok pls. ezek privibe menjenek :)
-
#1358 Akkor sem szoktam észrevenni, hogy sértegetnek, mikor már mindenki furán néz körülöttem :) -
#1357 Oké, csak megijedtem egy pillanatra, hogy izé magadra vetted... hogy "megsértettelek"... -
#1356 Én is úgy értem ;) -
#1355 Úgy értem nekem! :PPP Nekem eshetett volna le ;) Mesélt anno a nyuszikáról is =) -
#1354 Késő volt már.. -
#1353 A Te neved, az SG-s "Felhasználói információd"-nál :) Anna mesélte, hogy így hívnak :) De már a nyusziról leeshetett volna :DDD -
#1352 Kinek a neve volt hol? Jaj de lassú ma az agyam :) -
#1351 Tudom, de mekkora pojén már! :D -
#1350 Tudom, tudom :))
Csak tényleg poén... ott volt a neve... és nekem nem esett le :PPP -
#1349 Ebben semmi összeesküvés nincs, hidd el, teljesen véletlenül alakult így :D -
#1348 Jó, akkor innentől a kör bezárult :DDD
A végén még tényleg lesz négyes talink :DDD -
#1347 Kaworu respectjében találta, nem én mutattam :o Bár ki tudja, de én nem így emlékszem :) -
#1346 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ vazze... most esett le a neve Anna!!!! Már mindent értek... ááá, hogy én mekkora barom vagyok :DDD -
#1345 Há' ja :D -
#1344 Igen, én. És én is lehidaltam, gondolhatod :DD -
#1343 Rone-t is megtalálta azééért =)) -
#1342 Kirakózol Flórika? :) -
#1341 Mert azt mondta, hogy a volt barátnője mutatta neki a blogot... :)) -
#1340 Ööö... akkor Te lennél a volt barátnő?! Ecsém, vazze :D Lehidaltam :D -
#1339 Hogy? Ezt nem tudtam követni :D -
#1338 Kaworu blogját még én mutattam neki, a többi rá van bízva, de érdekes, hogy pont téged talált meg :)