24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1497 378. Jól alakul.. -
aya #1496 tud valaki passme-t szerezni? -
#1495 Jó lenne ez a zsebstarcraft :) -
#1494 374 -
#1493 Én meg C&C t és Redalertet (szigorúan csak az első 2 részt!) még a mai napig eljátszom, akár egyedül, akár 2 haverral+pár gépi játékossal, nem bírom megunni.. SZVSZ ők sz alapvetések (nekem) :) -
#1492 373. :) -
#1491 Felőlem jöhet C&C is, de ettől sz SC-től most nagyon bezsongtam...
Épp minap poroltam le a dobozát, viszem végig a hadjáratokat szép sorban :) -
orkenyid #1490 Én is aláírtam :)
Remélem megjelenik rá, egyik kedvenc játékom! -
#1489 Bár én egy C&C - RedAlert párost még inkább el tudnék képzelni a gépen, ha ez a 2 game kijönne.... -
#1488 Ja én is azt néztem, h milyen kevés... Terjeszteni kell és lesz ott dögivel :) -
#1487 Na, alá is írtam.
Ehhe, bár eddig nem sok van, mindössze 372 :) -
#1486 Petíció a StarCraft DS-hez!
Mekkorát szólna ez a game DS-en! Reméljük a legjobbakat :) -
#1485 Leállhatsz...
:P -
#1484 Lúzer -
#1483 Ja , de nem vettem semmit mert nem volt nálam pénz :D:D
-
#1482 MÁZLIS!! -
#1481 Volt sok féle! Amikor én mentem oda sokminden várt a polcon :) -
#1480 pedig elvileg mindenfélének kellet volna lennie. És azt írták, hogy Gamecube, GBC és psx játékok is le vannak árazva 2000Huf-ra. Ennek ellenére volt össz-viszz 2 miki-egeres GBA-s játék, és 1 db valami szar Gamecubeos... -
#1479 -
#1478 A miki-egeres a LEGJOBB!!! HEHEHE! Csak poén volt :) -
#1477 heheheehehehhehehe -
#1476 JA 2000 ft volt egy darab, de mindenféle.... -
#1475 SRÁCOK!!! MA AZ INTERSPARBA SZINTE INGYEN OSZTOGATTÁK A GBA-s JÁTÉKOKAT....
de mire odaértem, már csak egy miki-egeres volt... -
k1stehen #1474 Hello!
Valaki nem tud egy eladó Movie Playert?? -
#1473 Az enyémet már nem frissíti senki.
Ezentúl kölcsön se adom senkinek, és nem is mondom, hogy van nekem ilyen....
Szemetek!!!
-
#1472 Ez kb hackereknek egy masszív 1 max. 2 hetes probléma lesz szerintem.
Mellesleg ez a dolog engem már nem érint.
Alblink :
Egy normális tesztet meg majd hétvégén írok róla:
Más.:
0077 - Animaniacs - Lights, Camera, Action![PAL] -nosave- [128]
Ez a legutolsó release.
Annyira egy gyenge játék, még ha ingyen dobják utánatok akkor se vigyétek.
Full ötlettelen az egész, hogy kár volt kiadni főleg DS-re , lévén az alsó képernyőt full-ra semmire nem használja..továbbá az egész megvalósítás a gagyi alsó határát sem súrolja.
15% (csak azért, mert azért dolgoztak rajta valakik.)
-
#1471 Elkéstem :( -
Alblink #1470 Hat remelem hardwer es akkor meg beszerezheto regebbi tipusu.de mindenesetre rosz hir. -
#1469 A N nem szimpatizál túlzottan a PassMe-vel és szeretné lehetetlenné tenni a használatát. Azt még nem lehet tudni, hogy ezt hardveresen vagy firmware frissítéssel oldják meg.
Ez is csak addig lesz probléma, amíg fel nem törik ;) -
orkenyid #1468 A Nintendo blokkolta a PassMe-k (magickey) használatát az új vörös színű DS-en, de az összes többi következő DS is "javítva" lesz, vagyis nem fog működni a PassMe-val. Egyenlőre nem tudni hogy hardware vagy csak egy egyszerű szoftverfrissítés történt-e. -
Alblink #1467 Ezt nem nagyon vagtam mit jelent roviden elmondana valaki a lenyeget.thx -
#1466 tudtam een, hogy nem birja kihagyni:) Csak behoidol a nagyN legkiralyabb alkotasai elott:) Alig varom hogy lassan kutyat vakargatni immaron teljes pompajaban:) -
#1465 Szomorú (vicces???) hír a GBATempröl:
News: Nintendo blocks use of PassMe devices!
Planning to buy a new Nintendo DS to play homebrew on? Think again.
In a surprising move from Nintendo, it's been discovered that latest production models of the Nintendo DS have been modified... to block use of any PassMe device (and variations of).
The latest models of the Nintendo DS - the new Red colour edition and China only iQue DS, have been reported to not work with PassMe.
Whether or not latest batches of all the other DS variations have been "fixed" is unknown, as there have been no reports of compatibility issues beyond the two afore mentioned models. But it seems highly likely that Nintendo will update all future batches.
Technical details are not available yet, so whether this fix was a physical hardware update or a simple firmware update is currently unknown. But it's only a matter of time before someone figures it out...
... And cracks it. -
#1464 Martin ker 20-at :) -
#1463 inkabb kit erdekel az emailben: [email protected] -
#1462 hamarosan jelennek meg a kiskutyusok DSre emberi nyelven ám:) Engem mondjuk annyira nem mozgat de ha vkit mar elore erdekel kb 9000ftert majd lehet hozzajutni. -
Alblink #1461 Thx a tesztet,amugyse hagytam volna ki ezt a gamet,de igy vegkepp.
hir:
A Telefragged oldalán közzétették a szép multú Hexen Nintendo DS-re portolt változatát. Érthetetlen, hogy miért nem kapják elő és porolják le ezt a remekbeszabott FPS-t és öntik poligonokban dúskáló formába. No de visszatérve a témára az átirathoz szükségünk lesz az eredeti Hexenre és egy 256 MB-os flashkártyára, hogy élvezhessük az érintőképernyő nyújtotta lehetőségeket és a hangokat.
-
#1460 Ez a Yoshi! Touch and Go nagyon jó játék.
Kinézetre ahogy shot-okat néztem nem vártam sokat, de nagyon jó pontokat kapott így gondoltam úgy is melózom egéssz nap fellöktem a Neo-ra.
Most már túlvagyok megnézés és játék szempontjából, legalább egy tucat játékon de a Top 3-ban simán benne van.
Elejti a gólya a kis Mario-t akit Yoshi ment meg, hogy elkapja.
Yoshi ezután a nyomába, ered de hián van minden gondolkodásnak így csak előre felé tud kolbászolni megállás nélkül. Nos nekünk kell a ceuzával kis felhőket rajzolni miközben az egész pálya tele van ellenséggel. A ceruzával körberajzolt ellenfél egy léggömbbe kerül, amit akár yoshi elé is húzhatunk aki ezután felszedi. Közbe a kaja is ( banán,dinnye) is nagyon fontos mert ezzel tudunk lövöldözni, mert vannak olyan szúros szutykok amiket nem lehet körberajzolni..ezeket ki kell lőni, vagy a felhők segítségével kikerülni.
HIHETETLEN JÓ:
90%-os STUFF!!!!
-
#1459 10-12 körül simán szerintem...
-
#1458 Az már busnya. Szóval csak bonyolult módon lehet...... Mind1
Ha ezt megveszem 5000ért :gba+egy gbatáska+egy link kábel+ egy gbc
Akkor mennyiért tudom elpasszolni?